Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο καλος μου θα φυγει κατα τις 6 εγω θα πάω γυρω στις 8. Εκεινη θελει να ερχεται για να βρισκεται το παιδι στο περιβαλλον του, αλλά ξερω οτι δεν θα χαλαρωσει εκεινη, ασε που αν κοιμηθει το μωρο, θα αρχισει να τακτοποιει και να συμμαζευει..Μια φορα βγηκαμε και γυρισαμε κατα τις 2, την βρηκα να καθεται στον καναπέ και να βλέπει τηλεοραση..Αυτο ήταν, αφου δεν καταλαβαινει δεν την θελω εδω, ειναι στην τσιτα συνεχεια...

Θα εχει παρεα και ο πατερας μου, θα ειναι και τα ανιψια μου αποψε εκει, καταλαβαινεις...ενα τρελάδικο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ωραια θα περασει ο μικρος!!!

εμενα παλι θελει να τον πηγαινω εκει εχει παρει τα παντα αλλα εμενα με βολευει πιο πολυ να τον κραταει καποιος εδω γιατι κι ο μικρος κοιματε καλυτερα η πεθερα μου οταν τον κραταει ερχεται εδω να σου πω κι εγω ειμαι πιο υσηχη γιατι οταν επιστρεφουμε κι ο μικρος δεν ειναι εδω μου φαινετε το σπιτι αδειο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κι εγω ετσι βατραχακι μου αλλά η μανα μου δεν ηρεμει να ξεκουραστει λίγο εδω...Δεν ξερω, δεν νοιωθει ανετα, θελει το χωρο της αλλα δεν το λεει για να μην μας φερει σε δυσκολη θεση, εγω ομως την καταλαβαινω..

Καλα η πεθερα μου δεν εχει ερθει ακομη εδω να κατσει εστω και 1 ωρα..Εκεινη ειναι της ευκολίας, παρόλο που οδηγει κιολας!

και η δικια μου τα ιδια η μαμα γι'αυτο της τον παω εγω εκει δεν την πιεζω γιατι ειναι ικανη ολο το βραδυ να ειναι ξυπνια!

παντως δεν εχω απο καμια παραπονο και οι δυο αν ερθουν θα μου κανουν κι οτι προλαβουν οταν τον ειχε η πεθερα μου τον μικρο στις αρχες που δουλευα μου τα εκανε ολα παντα το σπιτι ηταν καθαρο και τακτοποιημενο βεβαια και οι δυο μαμα και πεθερα ειναι παστροθοδωρες με τις δουλειες εχουν ψυχωση και οι δυο!

Γεια σας κοριτσια!

Λειπαμε ολη μερα σε ψωνια και καφεδακια.Καλα εχει τρελες εκπτωσεις θελω να τα παρω ολα για τον μικρο να εχει και του χρονου.Εχω παθει μανια!χαχα

Ο κυριος Γρηγορης απο τις 7μιση το πρωι ξυπνιος(εμενα με αφησε ο καλος μου εως 10μιση)τωρα κοιμηθηκε..μιλαμε τουρμπο !αφηστε που απο τοτε που λυθηκε η γλωσσα του με εχει χορεψει στο ταψι..τον βαζω κουνια και αρχιζει...''μαμα παω εκει πεα=περα''(εννοουσε να κατεβει κατω στο χαλι να παιξει),''μαμα τσιςς γιογιο'',μετα απο λιγο ''μαμα νεο=νερο,μετα απο λιγο μαμα γκαλιά=αγκαλια,μετα μαμα θεω κολατα =σοκολατα και στο τελος με τα πολλα καθησαμε αγκαλια και παιζαμε και μου λεει μαααααα=φιλι παπάω...ε ελειωσα και τον αφησα στην ησηχια του ωσπου μου ζητησε νανι..

Ουφ τα επα και ξεθυμανα.:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Βατραχακι!Τυχερη εισαι που τις εχεις και τις 2 και σε βοηθανε τοσο..Η μαμακα μου ειναι ακουραστη, όλη μερα δως της να μαγειρευει, να καθαριζει, να κοιταει παιδια, ειναι το κατι άλλο...Η πεθερα μου εχει λιγοτερες αντοχες και προς Θεου, δεν θελω να μου κανει τπτ μονο που μου κραταει το παιδι το πρωί μου ειναι αρκετό, αλλά στις δουλειες της ειναι λίγο βαρια..Να μη σου πω για μαγειρεμα, δεν το πάει με τπτ χαχα

Περασατε ωραια;;Πήρατε και τον αερα σας, κρυο-κρυο, ε;;

Και εμεις Ρίτα ετσι είμαστε...Μονο που εμενα λεει ολη την ωρα μαμαααααα σαν μέχει χασει ενω ειμαι διπλα του...χαχα΄

Βρε παιδια εγω απο τα δωρα που γυρνουσα επαιρνα μεγαλύτερα και εγω πληρη γκαρνταρομπα μεχρι και 3 ετών..Μποτακια πήραμε πριν ενα μηνα, ομορφα, ανετα και βλέπω αρχιζουν να μπαινουν με το ζορι..

Μπραβο Βατραχακι!Τυχερη εισαι που τις εχεις και τις 2 και σε βοηθανε τοσο..Η μαμακα μου ειναι ακουραστη, όλη μερα δως της να μαγειρευει, να καθαριζει, να κοιταει παιδια, ειναι το κατι άλλο...Η πεθερα μου εχει λιγοτερες αντοχες και προς Θεου, δεν θελω να μου κανει τπτ μονο που μου κραταει το παιδι το πρωί μου ειναι αρκετό, αλλά στις δουλειες της ειναι λίγο βαρια..Να μη σου πω για μαγειρεμα, δεν το πάει με τπτ χαχα

καλα μην φανταστεις τωρα που δεν δουλευω τα κανω σχεδον ολα εγω μονο αν τυχει και κρατησυν τον μικρο τοτε θα κανουν και κατι παντως και η μαμα μου το ιδιο ακουραστη απο της 5 το πρωι στο ποδι εως το μεσημερι στη δουλεια μετα σπιτι κανει τα δικα της κι ολο μου λεει να ερθω βρε παιδι μου να κανω και τα δικα σου μην κουραζεσαι!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

Ουουου...πηραμε παρα πολλα.

Μπαμπας και γιος geox παπουτσια,o μπαμπας 2 παντελονια,1 πουκαμισο και μια ζωνη.

Εγω 1 παντελονι,3 μπλουζες και 1 μπουφαν.

Ο μικρος,4 φορμες ,1 τζην,3 μπλουζακια,1 σκουφο και 1 μπουφαν για του χρονου χαχα.

Μου πηρε και ο καλος μου μια ψηφιακη κορνιζα που ηθελα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α και ενα dvd μαστορακο και ενα mazoo 3 αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα

Συν κρεοπωλειο,σουπερ μαρκετ και καφεδες.

Παραμιλουσε ο καλος μου..λεει δε θα το επαναλαβει συντομα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμεις εχουμε μπολικα ρουχα και εχω και κρατημενα εως 4 ετων .Αλλα δε ξερω ρε παιδια με το γιγαντακι μου ολο εξω πεφτω και στο τελος μας πεφτουν κοντα..

Αυτη τη στιγμη ολες οι φορμες του ηταν κοντες αφου ο μπαμπας μας ελεγε οτι ειναι το παιδι σαν τον ταμτακο χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αντε μεγεια ριτα καλοφορετα!!!

καλες τιμες;ποσο της % εχουν εκπτωσεις;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στου Γρηγορη εξαιρετικες εκπτωσεις 50% και 60 %

Στα δικα μας οχι τιποτα σπουδαιο ακομα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...