Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μοσχαρακι θα κανω, με αρακα ή κριθαρακι στην κατσαρολα;;;;

Βατραχακι οχι μονο δεν θα πάμε, δουλευουμε κιολας το βραδυ και σημερα λογω απουσιας της πεθερας θα κατσω εγω στο πόδι της

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μολις μιλησα μαζι της και θα τον εχει εκεινη απόψε...Τον περιμενουν πως και πως, εχουν και λίγο αγχος με μια εξεταση του πατερα μου και θελουν το παιδι απο τωρα να τους το πάω..

καλημερα .... καλησπερα σε λιγο θα λεμε αφου σχεδων 12 παει ....γλυκες μανουλες κ μωρακια.

ρεστα δωσατε χτες βραδυ :):)

ελενακι μου κ μαρινακι καλως μας ηρθατε καλο σαραντισμο,

λαζαρενια περαστικα στο συζηγο σου,

εγω λιγο μπουκωμενη και λιγο βηχα εχω, αλλα η Φωτεινουλα μου σημερα εχει 38-4 διχως κατι αλλο συμπτωμα

αααααα:!::!::!::!::!: για να μην ξεχνιομαστε ..... για την κανταδα που τραγουδησατε χτες σας λεω:lol::lol::lol:

2592051fsq85z1wsq.gif

κοριτσια καλημερα ή καλησπερα που λεει και η κα φωτεινη μας.

κα φωτεινη περαστικα σας και επισης στην φωτεινουλα.που ειστε χαμενη?φτιαχτηκε ο υπολογιστης σας?

εγω ξενυχτισμενη.απο την μια ο συζυγος να κανει εμετους και απο την αλλη η μικρη μου να κλαιει που τον ακουγε!!!ουφ να περασει κι αυτο!!!

Μόλις τελίωσα το τάισμα αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα θηλασμός ακόμα... Θηλάζω με ψευδοθηλές (όπως και στην Αναστασία) αλλά ο μικρός δεν πολυθέλει το στήθος, κοιμάται, με δαγκώνει ... πολύ χειρότερα απο ό,τι η μικρή... προς το παρόν επιμένω αλλά έχω απογοητευτεί λιγάκι...:confused:

κοριτσι μου ολα καλα θα πανε και με τον θηλασμο οπως σου λενε και τα κοριτσια οχι συχνο πλυσιμο και να αεριζετε.εγω εκανα το λαθος και το επλενα συνεχεια.ψευτοθηλες φορας γιατι σε πονανε οι γιατι δεν εχεις θηλες?να προσεχεις τις καουτσουκ θηλες και να βαζεις πανω στις θηλες σου το γαλα σου.αν χρειαστεις βοηθεια να σου δωσω τηλεφωνο απο συμβουλο θηλασμου.ολα θα πανε καλα.

Λαζαρένια μου εύχομαι περαστικά και στον αντρούλη σου, βρε παιδί μου κάθε φορά τελικά αρρωσταίνετε οικογενειακώς! Αχ μωρέ κορίτσι μου ελπίζω να είναι το τελευταίο!

αχ σε ευχαριστω αρμα μου.μας εχει ξετιναξει φετος οικογενειακως .ευτυχως η μικρη τα περναει ελαφρως!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Καλα σημερα ξυπνησαμε οικογενειακως 10:30. Ευτυχως στα παιδακια μου αρεσει ο πρωΙνός υπνος.

Τα αγορια εχουν παει στη Πεντελη για χιονοπολεμος και οπως πρεπει να γινεται σε καθε σωστη οικογενεια οι γυναικες κλεισμενες στο σπιτι να μαγειρευουν και να πλενουν!!!

Καλα βρε νυχτοπουλια πως αντεχετε και κοιμαστε τοσο αργα;;;;

Λαζαρενια περαστικα στον καλό σου!!Θα κανει και απο εκεινον την περασια και να μη σας ξαναβρει τπτ άλλο.Ξεχασα το πρωι να αναφερθω

Φωτεινη περαστικα και σε σενα καθως και στη μικρούλα.Ευτυχως απ'ότι μου ειπε η Βικυ το παιδι εχει διαθεση.Μακαρι ο πυρετος να μην ξαναεμφανιστει..

Πικουλίνα, μπραβο σας μανα και κορη, αναλάβατε νοικοκυριο σημερα ε;;Της εβαλες και ποδιά;;;χαχα

Τι νεα ;;Που ειστε;;;

στονε μου μαλλον τα δυο μας θα ειμαστε παλι :lol::lol:

το φαγητο μου εγινε μουρλια αλλα εφαγα πολυ και νιωθω οτι θα κανω μπαμ!!!!

Φωτεινη μου περαστικα σου και στην μικρη φωτεινουλα περαστικα μαλλον κολλησε απο τον μπαμπακα της;

Λαζαρενια μου περαστικα στο συζηγο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εδω ειμαι Βατραχακι...

Εγινε καλό ε;;;Εγω πήρα το μοσχαρακι μου και πήγα στη μαμα μου , μας το μαγειρεψε εκεινη, φαγαμε εκει και γυρισα με την κατσαρολίτσα μου

Ο Τιμος εφαγε σουτζουκακια;;;

Πάω να κανω ενα καφεδακι γιατι αρχισα να νυσταζω...Επιστρεφω!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Και εμενα τρωει αλλα πρεπει να ξεχαστει...

Στη μαμα σου οσο ειμασταν ήταν και τα ανιψια μου και που να στρωθει να φαει, εφαγε ψωμι με τυρι, ετρεχε σαν το άλογο πάνω-κατω, ερχοταν του 'δινα τυρακι εφευγε..Στην επιστροφη του μιλούσα για να μην κοιμηθει, μολις ηρθαμε τον πήγα στα ψαρακια και εφαγε κι ενα πιατο κριθαρακι με μοσχαρακι..

μπραβο σας μια χαρα εισαστε εσεις αχ ελπιζω το δευτερο να μην με ζοριζει ετσι με το φαγητο!

αφου νυσταξες γιατι δεν πας για υπνο;το βραδυ εχει και ξενυχτη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μπραβο σας μια χαρα εισαστε εσεις αχ ελπιζω το δευτερο να μην με ζοριζει ετσι με το φαγητο!

αφου νυσταξες γιατι δεν πας για υπνο;το βραδυ εχει και ξενυχτη!

Τωρα που κοιμούνται ολοι ειναι ευκαιρια, αλλά δεν θελω, αν κοιμηθώ ξυπναω σαν κοτοπουλο μετα.. Να φανταστεις δεν κοιμομουν μεσα στις γιορτες με τα τρελα ξενυχτια, τωρα θα κοιμηθω;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...