Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουουφφφ!!!!

κάτι πρόλαβα να διαβάσω αλλά τα ξέχασα όλα!!!!

Βατραχάκι να χαίρεσαι τον Τιμούλη σου και χρόνια πολλά σε όσους Αναστάσηδες γιόρταζαν!:D:D

Μόλις τελίωσα το τάισμα αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα θηλασμός ακόμα... Θηλάζω με ψευδοθηλές (όπως και στην Αναστασία) αλλά ο μικρός δεν πολυθέλει το στήθος, κοιμάται, με δαγκώνει ... πολύ χειρότερα απο ό,τι η μικρή... προς το παρόν επιμένω αλλά έχω απογοητευτεί λιγάκι...:confused:

Άρμα καλή επιτυχία με τη δουλειά...;)

Μαρίνα μου καλως ήρθες και εσύ! Χαίρομαι που εσείς τα καταφέρνετε καλύτερα με το θηλασμό... είναι μεγάλη χαρά...;)

Για μένα η μόνη δυσκολία με την Αναστασία η οποία εξακολουθεί και φέρεται πάρα πολύ όμορφα, είναι ότι λόγω της καισαρικής δεν μπορώ να τη σηκώσω, να την αγκαλιάσω και να την παίξω άνετα... στεναχωριέμαι γιατί την έχει αναλάβει ο σύζυγος περισσότερο αν και σήμερα το βράδυ πήγα στο κρεβατάκι της και την είχα αγκαλίτσα μέχρι να κοιμηθεί....

κορίτσια μου κουτουλάω απο τη νύστα ελπίζω να τα πούμε αύριο, φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

2303855cwv885huwh.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Καλά απόλαυση είσασταν εχτές! Έχω πεθάνει στα γέλια πρωί πρωί! :lol:

Μία η πικουλίνα με το γιο γιο και το μπλεντεράκι, μία η εμφάνιση της Σούλας, μία οι λίμο της Πράγας και το άγχος της Πετρούλας...χαχαχαχαχαχα!!!!!Μπράβο βρε κορίτσια!

Λαζαρένια μου εύχομαι περαστικά και στον αντρούλη σου, βρε παιδί μου κάθε φορά τελικά αρρωσταίνετε οικογενειακώς! Αχ μωρέ κορίτσι μου ελπίζω να είναι το τελευταίο!

Ελενάκι μου μην απογοητεύεσαι με τον θηλασμό. Προσπάθησε μέχρι εκεί που δεν πιέζεσαι και δεν σε αγχώνει. Αν τα καταφέρεις καλώς, αν δεν τα καταφέρεις δεν χάθηκε και ο κόσμος! Όσο για την Αναστασία μόλις θα αισθανθείς καλύτερα, θα τον αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο! :-).

Αλήθεια η μελαγχολία της λοχείας είναι η ίδια με το πρώτο ή ξεχνιέσαι με το μεγαλύτερο οεο???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανουλες!!!!

Πολύ κρυο και σημερα, πως ειστε;;;

Ελενάκι μου μην απογοητεύεσαι με τον θηλασμό. Προσπάθησε μέχρι εκεί που δεν πιέζεσαι και δεν σε αγχώνει. Αν τα καταφέρεις καλώς, αν δεν τα καταφέρεις δεν χάθηκε και ο κόσμος! Όσο για την Αναστασία μόλις θα αισθανθείς καλύτερα, θα τον αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο! :-).

Εχει δικιο η Μαρια, Ελενη μου..Προσπαθησε το οσο αισθανεσαι εσυ καλά.Κι εγω με ψευτοθηλές θηλαζα τον πρωτο καιρό, αλλά οπως εχω ξαναπει συνεργαζοταν κι ο μικρος καλά.Εβγαινε η ψευτοθηλη, εμενε στο στομα του, χλαπάτσα την ειχαμε κανει..Βαζεις κρεμουλα στο στηθος για τις πληγες;;Πολύ καλο αερισμό χρειαζονται και να μην πλενεσαι συνεχεια, μια φορα στο ντουζακι σου, αν γινεται να κυκλοφορεις χωρις σουτιέν, θα σε βοηθησει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και λίγο καθυστερημένα να σχολιασω και λίγο:

Εγω το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ιδανικες συνθηκες απο τη στιγμη που κανεις παιδι-α δεν υπαρχουν.Οι συνθηκες ειναι αδυνατον να χαρακτηριστουν ιδανικες για κανεναν ,αλλοι γονεις δουλευουν περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο,αλλοι εχουν βοηθεια ,αλλοι οχι, αλλοι εχουν οικονομικα προβληματα,αλλοι εχουν υπομονη ενω καποιοι οχι,αλλοι εχουν αγχος αλλοι λιγο απο ολα και φυσικα και πολλες αλλες δυσκολιες που τις ξερετε και τις βλεπουμε ολοι καθημερινα.

Σημασια λοιπον για μενα εχει να προσαρμοζουμε τη ζωη μας απο τη στιγμη που ερχεται ενα μωρο και να αλλαζουμε τις συνηθειες μας με γνωμονα το παιδι.

Οσους γνωστους και φιλους ξερω οι οποιοι ,προσπαθησαν να το παιξουν ανετοι και χαλαροι,του στυλ δεν τρεχει τιποτα και θα μεγαλωσει και αυτο οπως ολοι μας και εγω δεν αγχωνομαι και αλλα τετοια χαριτωμενα κατα τη γνωμη μου ταλαιπωρησαν τα παιδια και τους ιδιους τους τους εαυτους.

Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης. Από τη στιγμή που κάνεις παιδί τα δεδομένα αλλάζουν και δεν μου ταιριάζει η λογική ''έκανα παιδί, δεν θα αλλάξω εγώ όλη μου τη ζωή''. Πιστεύω ότι απλά δεν γίνεται ή τελοσπάντων εμένα δεν μου κολλάει. Απλά δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα για καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε. Σίγουρα κανείς δεν πράττει πιστεύοντας ότι κάνει λάθος ;)

Αυτα απο τη δικη μου οπτικη και μονο.

Ε, αυτό νομίζω πως δεν πρέπει να το λέμε και να το ξαναλέμε! Την γνώμη μας λέμε και αν δεν συμφωνούμε όλες δεν τρέχει και τίποτα! χαχαχαχαχα!!!!

Σούλα μου αφου εχεις κανει προσπάθειες μην παιδευεσαι, θα ερθει η ωρα..

η Ανδρεανα ειναι πολύ δεμενη μαζι σου.

Σουλιτσα αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σου πω κι εγώ με σιγουριά. Προφανώς είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που ασχολείται ουσιαστικά μαζί της γι'αυτό και έχει δεθεί τόσο πολύ μαζί σου. Φυσικά και εσύ έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Και εννοείτε πως αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Τώρα για να στρώσει στον ύπνο, στο να μην γίνεται αυτοκόλλητη όταν σε βλέπει κλπ θέλει πολύ δουλειά από τον καλό σου. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις το έχεις κάνει και με το παραπάνω!

Τέλος Παπακαλιάτη βλέπουμε με τρέλλα μαζί με τον καλό μου, πάντα είμασταν φαν αλλά το 4 μου φαίνεται μακράν το καλύτερο, σκηνοθετικά, οι ηθοποιοί είναι όλοι άψογοι και μ'αρέσει που έχει πολλές σκηνές κωμικές. Εμείς επειδή στην τηλεόραση καθόμαστε από τις 11 και μετά δεν το προλαβαίνουμε και τα κατεβάζουμε και τα βλέπουμε την επόμενη. Τοπ μόντελ και γενικά ό,τι κυκλοφορεί από ριάλιτι δεν βλέπω γιατί δεν τα προλαβαίνω. Θα τα έβλεπα σίγουρα αν μπορούσα, πεθαίνω για ξεκατίνιασμα! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

εδω χιονιζει και σημερα!!!!

κατω δεν το επιασε μονο γυρω γυρω στα χαμηλα και στις στεγες αλλα ειναι ονειρο!!!

αρμακι γελας ε;τι να κανουμε ψυχαγογουμε τον κοσμο με τα χαζα μας :lol:

Ελενη μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

οσο για τον θηλασμο θα σου προτεινα να αγορασεις το βιβλιο που πειρα νομιζω θα σε βοηθησει πολυ ισως και ο δευτερος τομος που μιλαει για τα προβληματα και πως λυνονται αυτα φιλια πολλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια γρήγορη καλημερα και απο μενα γιατι ξεκινησα δουλιτσες.

Εδω σημερα ξυπνησαμε με χιονι .Οχι πολυ αλλα το εστρωσε.

Μαρακι μου σε ευχαριστουμε για τα χρηματακια.

Πετρουλα ειδες πως φαινονται οι χουβαρνταδες ανθρωποι?:tongue::tongue:

Εγω σημερα στη μικρη θα κανω ψαρακι .Για εμας το σκεφτομαι ακομα

Διαφημίσεις

Βατραχακι πολύ πετυχημενη συνταγη!!!Την πρωτη μερα τα εκανα με μακαρονια..Τωρα πως συνδυασα πολιτικη κουζινα με ιταλική, αστο...μεγαλος μακαρονας ο συζυγος

Χτες ομως που τα συνοδευσα με πουρε καμια σχεση, μου φανηκαν πολύ πιο ελαφριά και στο στομα ειχαν άλλη γευση βρε παιδι μου..

Να τα φτιαξεις, θα φαει και το παιδι..απλά εγω την επομενη φορα πριν ριξω τα πολλά μπαχαρικα θα του ξεχωρισω λίγο κιμα για να φτιαξω μερικα, μπορει να ειναι πεντανοστιμα, αλλά μου φανηκαν λίγο βαρια για το παιδι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...