Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ημερολογιο κρατας βρε σουσου;;;Ναι πραγματι....

Έχω μνήμη ελέφαντα. Μπορώ να θυμηθώ απίστευτα πράγματα. Πολλοί νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα. Τι έγινε με την Πράγα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και εγω!

Πηγαμε για λιγο στη κολλητη μου να παιξει ο μικρος με το αγορακι της ηρθε και μας πηρε ο μπαμπας(9 γυρισε ειχε παει στην εκθεση) και τωρα ξαναεφυγε για δουλεια...ουφ μοναξια!χαχα

Ο μικρος κοιμηθηκε αυτααααα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια εγώ θα σας αφήσω. Έχω μια στίβα άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη :mad::x:x:x:x:x Καλό ΣΚ σε όλες μας. Φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να μαι και εγω ...

Ηρθα και την καταλληλη στιγμη να παρω την αμοιβη μου..ευχαριστω βατραχακι ...οι υπολοιπες βλεπω μονο υποσχεσεις....αααααχχχ δυσκολο το επαγγελμα..

Δινω παρουσια και φευγω μιας και ο μικρος τελικως κοιμηθηκε με αταραξ ,αρχισαμε ξανα ....

Μαρινακι καλως μας ηρθες κοριτσακι !!!φιλια στην μικρουλα μας αλλα και στον συμμαθητη μας!!!καλο σαραντισμο!!

Οσο για αλεσμενα ,εμεις το μπλεντερ το εχουμε απο 11 μηνων μονο για την φρουτοκρεμα .Και στο θεμα ομως του φαγητου σε καθοδηγει το παιδι ,αμα θελει να τρωει αλεσμενα ας τα τρωει ετσι ,απλα ειναι σημαντικο να μαθει να μασαει !!! εμας πλεον προσπαθει να τρωει μονος του και κατι καταφερνει αλλα επειδη αργει πολυ ετσι καπου στην μεση μου δινει το κουταλι και μου λεει μαμα τωρα!!!..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπόν αφου με ρωτας , εχω νεα..Τωρα στον παιδοτοπο καθως ο μιρος ήταν απασχολημενος βρηκαμε χρονο και τα ειπαμε..Ξεκινησα εγώ λέγοντας οτι θα ήθελα πολύ να κανουμε ενα ταξιδακι τα δυο μας και δεν εχω προβλημα που θα είναι..Αλλά του λέω αφου κανονισαμε τωρα για το τριημερο της Καθαρας Δευτερας και μετα για Πασχα ας το αφησουμε για μεχρι το φθινοπωρο τουλάχιστον..Μετα εκεινος μου ειπε οτι το Πασχα το βλέπει μαλλον χλωμο γιατι γιορταζει ο μικρος μας και θα ηθελε να κανουμε Πασχα εδω μαζι με όλη την οικογενεια καθως γιορταζει και ο μπαμπας του..Του ειπα ενταξει ας το αφησουμε και εκει πάνω μου ειπε οτι επειδη το σχεδιασαμε δεν θα ήθελε να αθετησει το λογο του και απο Δευτερα να πάμε για καινουρια διαβατηρια γιατι εκανε μια κρατηση για μια πολη του εξωτερικου για τα μεσα Μαρτιου (το αφησε πάνω μου για 18/3 ή 25/3) δεν ρωτησα για που εκανα πως δεν γνωριζα..Μετα επειδη ειναι ανθρω[πος που ενθουσιαζεται μου τα ξερασε όλα μονος του χαχα και μερος και ξενοδοχείο και τι περιλαμβανει το πακετο, τα πάντα!!!

Του ελεγα σταματα βρε, κρατα και τπτ για σασπενς...Τα ειπε όλα...χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ωραια!!!Η πραγα την Ανοιξη ειναι ακομα καλυτερη!Ειναι λεει και ανθισμενοι οι κηποι..τωρα δε ξερω αν θα ειναι τελη Μαρτιου αλλα για αυτους θα ειναι καλοκαιρι.

Α ξεχασα ..ρε συ Ιωαννα που τα ειδες ολα αυτα που ελεγες εχθες στην πραγα?Τοσο πολυ αλλαξε αυτη η χωρα?Εμεινα αφωνη οταν σε διαβασα..

Εγω παντως παιδια πηγα πριν απο 4 χρονια ε ειχα να λεω ποσο μπροστα ειμαστε στην Ελλαδα...αγγλικα δε μιλουσε κανεις περαν του προσωπικου των ξενοδοχειωνκαι καποιοβ εστιατοριων.Για να βρεις νερο ελεγες αμαν,στο σταθμο με το ζορι συνεννοηθηκα για να παμε καρλοβι βαρυ ειχαν και ταμπελα στο γκισε ''we dont speak english''.Ασε το λεοφωρειο εγω μπροστα σε ενα κτελ σαν τα δικα μας και ο καλος μου γαλαρια και ουτε καν μιλουσε αγγλικα ο οδηγος ουτε κανενας μεσα για να παρακαλεσω να αλλαξουμε θεση και να κατσουμε μαζι..

Το δε μετρο..αθλιο και κανεις να μη μπορει να σου εξηγησει σταθμους κτλ.Ευτυχως με ενημερωσαν στο ξενοδοχειο.

Τι να πω? πολυ ωραια Πολη ,μαγευτικη,φτηνη αλλα κατα τα αλλα πολυ πισω.(τουλαχιστον οταν πηγα)

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραια!!!Η πραγα την Ανοιξη ειναι ακομα καλυτερη!

Α ξεχασα ρε συ Ιωαννα που τα ειδες ολα αυτα στην πραγα?Τοσο πολυ αλλαξε αυτη η χωρα?Εγω παντως παιδια πηγα πριν απο 4 χρονια ε ειχα να λεω ποσο μπροστα ειμαστε στην Ελλαδα...αγγλικα δε μιλουσε κανεις περαν του προσωπικου των ξενοδοχειων.Για να βρεις νερο ελεγες αμαν,στο σταθμο με το ζορι συνεννοηθηκα για να παμε καρλοβι βαρυ ειχαν και ταμπελα στο γκισε ''we dont speak english''.Ασε το λεοφωρειο εγω μπροστα σε ενα κτελ σαν τα δικα μας και ο καλος μου γαλαρια και ουτε καν μιλουσε αγγλικα ο οδηγος ουτε κανενας μεσα για να παρακαλεσω να αλλαξουμε θεση και να κατσουμε μαζι..

Το δε μετρο..αθλιο και κανεις να μη μπορει να σου εξηγησει σταθμους κτλ.Ευτυχως με ενημερωσαν στο ξενοδοχειο.

Τι να πω? πολυ ωραια Πολη ,μαγευτικη,φτηνη αλλα κατα τα αλλα πολυ πισω.(τουλαχιστον οταν πηγα)

Με απογοητευσες ρε Μαργαριτα!!!Ειδικα αυτο με το λεωφορειο τι το΄θελες και εσυ;;Μου θυμησε παλια ελληνικη ταινια της Βουγιουκλάκη "Η Νεράιδα και το παλικαρι" με τα λεωφορεια αντικες...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρε συ ειλικρινα σου μιλαω ετσι ηταν..

Κατα τα αλλα δεν το συζητω.. ξαναλεω ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ εγω ανετα ξαναπηγαινα και θα ξαναπαω δλδ οπωσδηποτε εχω υπεροχες αναμνησεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χχαχα τι μου θυμησες...θα στειλω φωτο καποια στιμγη να δεις μια λιμο στην Πραγα...

Παντως για να λεει η Ιωαννα οτι δεν ηταν ετσι τωρα, σιγουρα θα εχουν αλλαξει.

Εχουν περασει και 4 χρονια..δεν ειναι και λιγα...μια ολοκληρη ολυμπιαδα χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Ναι η κορη μου σημερα κοιμηθηκε νωρις.Επαιξε αρκετα γιατι πηγαμε στην αδερφη μου ,ο καλος μου βγηκε και εγω μοναχουλα.

Μαρινακι μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα με την μικρουλα σου.ΚΑλο σαραντισμο να εχεις.

Μαργαριτα με εχεις καταστρεψει με τις συνταγες σου.Ολη την ωρα προσπαθω να κανω κατι.Τωρα για επιτυχια μμμμμ!

ΠΑντως καιρο ηθελα να κανω λουκουμαδες γιατι ποτε δεν πετυχαινα το μιγμα.

Θα προσπαθησω αυριο να κανω.

Επίσης θα παλεψω να κανω κρεπες Δεν εχω κανει ποτε και ξεσηκωθηκα με αυτες που ειχε κανει η Πετρουλα και ηταν τελειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...