Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικα ρε Πικουλινα τι εγινε;;;Την κοψατε την πάνα ή οχι;;;

Ολες μαζι εδω θα την βρουμε τη λύση μας μωρε..Δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου και πρωτου..Καθε μωρακι εχει το ρυθμο του και τις αναγκες του.Αν πραγματικα θελεις και εσυ να κοψετε το αλεσμενο θα το καταφερετε.Ξεκινα με φαγητα λιγοτερο στεγνα που δεν θα χρειαζονται αλεσμα..πχ σπανακορυζο, τραχανα με κοτοπουλακι, μπαμιες,ρυζακι, σουπίτσες με γιουβαρλακια (λυωμενα με πηρουνακι)..

Οτι θες θα ρωτας εδώ, δεν θα δισταζεις..και τα καλά και τις δυσκολιες!!Οκ;;;

Βρε οχι πλακα κανω για να διορθωσω τη βλακεια που εκανα και σας το εθεσα ετσι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συΠικουλινι δεν παρεξηγηθηκε καμμια μας!Ετσι νομιζω δλδ χαχα

Εγω τουλαχιστον οχι.Ισα ισα καλα εκανες και το εθεσες διοτι και εγω με τη σειρα μου ηθελα να ρωτησω εσεις που θα το ξεκινησετε λιγο αργοτερα (το γιο γιο)ιεχετε σκεφτει με τι τροπο θα το κανετε?Σας εχουν συμβουλευσει καποιον τροπο?

Ετσι κουβεντα να γινεται ...

Οσο για τα αλεσμενα..περνω το θαρρος να σου πω οτι το παιδι μια χαρα ξερει να τρωει απο αυτα που λες απλα ειναι δικο σου το αγχος οτι δεν τρωει πολυ και για αυτο του συνεχιζες τα αλεσμενα.Σωστα?

Αν το παρεις αποφαση θα δεις οτι σιγα σιγα η ποσοτητα θα αυξηθει και θα τρωει πολυ πιο αποτελεσματικα.Επισης θα περνει ισως και περισσσοτερες θερμιδες διοτι θα τρωει απο ολα .Αυτη τη στιγη δε νομιζω να του αλεθεις πχ.παστιτσιο.Ετσι δεν ειναι?αρα το γευμα του ειναι λιγο πιο λαιτ νομιζω.Μοσχαρι,κοτοπουλο,λαχανικα,ζυμαρικα κτλ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνι ούτε κι εσείς κάνατε ακόμα της ανεμοβλογιάς? Εμείς το πηγαινοφέρνουμε στη γιατρό εδώ και δύο μήνες αλλά δε μας βρίσκει ποτέ καλά για να το κάνουμε! Έτσι και σήμερα και κάναμε μόνο τη 2η δόση του αντιγριπικού!

Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι θα διευκολυνθείτε και οι δύο όταν θα σταματήσει ο Παναγιωτάκης τα αλεσμένα, αλλά αν είναι τόσο αρνητικός σιγά-σιγά κι όλα θα γίνουν!

Πάντως προς το παρόν κορίτσια νιώθω ότι είναι πάρα πολύ ωραία που ήρθε από νωρίς το 2ο παιδάκι στην οικογένειά μας, ειδικά όταν βλέπω το γιωργάκη μου να αγκαλιάζει το μωρό τόσο τρυφερά! Όταν την εξέταζε η γιατρός και έκλαιγε η Τοσοδούλα την κοίταζε ο γωγουλίνος έτοιμος να τα μπήξει κι αυτός και έκλεινε τα αυτιά του για να μην την ακούει και στεναχωριέται, κοιτούσε τη γιατρό τόσο θυμωμένα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νικη πες ρε τι κανει ο μικρος ?Αντε πες κανα καινουργιο!

Η Ανια?με το τσιγκελι τα λες και εσυ...χαχαχα

Ριτακι μου ολα ησυχα μωρε... Ειμαστε σε μια στασιμη και χαλαρη φαση.

Ειναι πολυ συνεργασιμος σε ολα και δεν εχω να πω τπτ. Δεν με δυσκολευει ουτε στο φαγητο ουτε στον υπνο ..πουθενα. Ακομα τις ιδιες κουβεντες λεει.... δεν εχω κατι να πω. Το μονο καινουργιο ειναι οτι του αγορασα παντοφλιτσες απο αυτες με το φερμουαρακι στο πλαι και τις εχει λατρεψει. Ολη την ωρα τις κοιταει και χαιρεται. Την πρωτη μερα κοιμηθηκε με τις παντοφλιστες αγκαλια.

Ρε συΠικουλινι δεν παρεξηγηθηκε καμμια μας!Ετσι νομιζω δλδ χαχα

Εγω τουλαχιστον οχι.Ισα ισα καλα εκανες και το εθεσες διοτι και εγω με τη σειρα μου ηθελα να ρωτησω εσεις που θα το ξεκινησετε λιγο αργοτερα (το γιο γιο)ιεχετε σκεφτει με τι τροπο θα το κανετε?Σας εχουν συμβουλευσει καποιον τροπο?

Ετσι κουβεντα να γινεται ...

Οσο για τα αλεσμενα..περνω το θαρρος να σου πω οτι το παιδι μια χαρα ξερει να τρωει απο αυτα που λες απλα ειναι δικο σου το αγχος οτι δεν τρωει πολυ και για αυτο του συνεχιζες τα αλεσμενα.Σωστα?

Αν το παρεις αποφαση θα δεις οτι σιγα σιγα η ποσοτητα θα αυξηθει και θα τρωει πολυ πιο αποτελεσματικα.Επισης θα περνει ισως και περισσσοτερες θερμιδες διοτι θα τρωει απο ολα .Αυτη τη στιγη δε νομιζω να του αλεθεις πχ.παστιτσιο.Ετσι δεν ειναι?αρα το γευμα του ειναι λιγο πιο λαιτ νομιζω.Μοσχαρι,κοτοπουλο,λαχανικα,ζυμαρικα κτλ

εννοειται οτι του εχω αλεσει παστιτσιο. Μια θεια μου που εχει μεγαλωσει 6 εγκονια μου ειπε οτι αν ριχνεις βραστο νερο δεν αλλοιωνεται πολυ η γευση. Εννοειται οτι το κανω μαλλον απο αγχος κιλών.

πικουλινακι μου πες σε μενα τον πονο σου κι εμεις ακομη τα περισσοτερα τα τρωμε αλεσμενα κι εμεις περιπου στα ιδια κυβηκα ειμαστε με το ζορι 11 αν ειμαστε!

απο τα μη αλεσμενα δεν τρωει ικανοποιητικη ποσοτητα ολοι λενε οτι θα αυξυση με τον καιρο και την ποσοτητα αλλα εγω φοβαμαι να μην μου χασει κιλα!

σημερα του εδωσα μακαρονακι με σαλτσουλα και τριμμενο τυρακι ε δεν εφαγε και μια πιαταρα αλλα δεν εμεινε και νηστικος σιγουρα να το αλεθα θα ετρωγε πολυ περισσοτερο αλλα λεω να το δουλεψω λιγο το θεμα να δω πως θα παει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνι ούτε κι εσείς κάνατε ακόμα της ανεμοβλογιάς? Εμείς το πηγαινοφέρνουμε στη γιατρό εδώ και δύο μήνες αλλά δε μας βρίσκει ποτέ καλά για να το κάνουμε! Έτσι και σήμερα και κάναμε μόνο τη 2η δόση του αντιγριπικού!

Κι εγώ πάντως πιστεύω ότι θα διευκολυνθείτε και οι δύο όταν θα σταματήσει ο Παναγιωτάκης τα αλεσμένα, αλλά αν είναι τόσο αρνητικός σιγά-σιγά κι όλα θα γίνουν!

Πάντως προς το παρόν κορίτσια νιώθω ότι είναι πάρα πολύ ωραία που ήρθε από νωρίς το 2ο παιδάκι στην οικογένειά μας, ειδικά όταν βλέπω το γιωργάκη μου να αγκαλιάζει το μωρό τόσο τρυφερά! Όταν την εξέταζε η γιατρός και έκλαιγε η Τοσοδούλα την κοίταζε ο γωγουλίνος έτοιμος να τα μπήξει κι αυτός και έκλεινε τα αυτιά του για να μην την ακούει και στεναχωριέται, κοιτούσε τη γιατρό τόσο θυμωμένα!!!

Και εμας οταν κλαιει η μπεμπα κλαιει και εκεινος!!!

Που ειστε βρε κουτσουνες Παρασκευη βραδυ;;;

Εμεις κατα τις 7 και κτ μαμα και γιος πήγαμε στο κομμωτηριο.Εγω χτενιστηκα και ο μικρος κουρευτηκε.Καθε φορα που κουρευομαστε δειχνουμε και λιγο μεγαλύτεροι...

Μετα μας περιμενε ο μπαμπας μας στον παιδοτοπο οπου ο μικρος εδωσε ρεστα..Ετρεχε, ανεβαινε, κατεβαινε, κυνηγιοταν, επεφτε όλα τα εκανε!!!

Πριν 15' επιστρεψαμε καναμε ντουζακι και πίνουμε γαλατακι..

Εσεις που ειστε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια βλέπω αφήσαμε το γιογιό και πιάσαμε το μπλέντερ. Η Αλεξάνδρα κάποια τα τρώει αλεσμένα και κάποια όχι. Κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι (βραστά) τα αλέθουμε. Παστίτσιο, σουτζουκάκια, μπιφτέκια, πατάτες, γιουβαρλάκια, σπανακόρυζο, μακαρόνια, αυγό τα τρώει έτσι πατημένα με το πηρούνι. Πικουλινάκι μήπως να το δοκίμαζες και εσύ;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Stone το έχεις στάνταρ κάθε Παρασκευή το κομμωτήριο έτσι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...