Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Εγώ ένιωσα πως ήμουν 60 χρονών κ φαντάστηκα να πεθαίνω από ανακοπή και άνοια ενώ έχω βαριας μορφή οστεοπόρωση. Αφού μου απαρίθμησε τι παθαίνουν οι γυναίκες με πρόωρη κλιμακτήριο.

Έλα ρε ! Έλεος!  Τι φάση;; Αυτόν σου τον σύστησαν; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμεις εδω είμαστε

Συμφωνω με τη Ριτα που λεει οτι ακολουθει το παιδι..Αυτο δουλεψε αψογα σε εμας στην περιπτωση του υπνου, που τον βλέπω οτι δε καταπιεζεται και τον αφηνω να κοιμαται μονος του χωρις κλάματα και ανησυχιες

Τωρα οσον αφορα το γιο-γιο ετυχε να τα κανει και 2-3 φορες..Δεν με εχει πιασει κανενα απολύτως αγχος με αυτο το θεμα γιατι και εγω πιστευω οτι ειναι νωρις ακομα.Ωστοσο επειδη καθεται αδιαμαρτυρητα θα τον βαζω 3-4 φορες (την ωρα που τον αλλάζω το κάνω άλλωστε) και πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχουμε καποιο αποτέλεσμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πιστευω στην περιπτωση της Ρίτας είναι λίγο απ'όλα.

Λίγο που η Ριτα δεν δουλευει και εχει όλο το χρονο να τεσταρει τις δυνατοτητες του Γρηγορη και αναλόγως το παιδι να ανταποκρινεται, λίγο η ηλικια του Γρηγορακη, λίγο που ισως να επεξεργαζεται καλύτερα τα δεδομενα γυρω του, αυτα πιστευω συντελούν στην εγκαιρη απεξαρτηση απο καποιες συνηθειες

Σιγουρα κανενα παιδακι δεν θα μεινει με πάνα, πιπιλα κοκ.

Όλα τα παιδακια εως την ηλικία των 4 (το αργοτερο) θα εχουν απαλλαγει απο αυτές τις γλυκιες συνηθειες.

Δεν ειδα όμως κανενα παιδακι να καθαριζει απο πάνα λίγο πριν κλεισει τα 2 ή να τρωει μονο του χωρις την καθοδηγηση καποιου ενηλικα, κι αυτο οφειλουμε ολοι να το αναγνωρισουμε. Δεν είναι κακό λοιπόν κι εμεις βλέποντας καποια παραδειγματα να προχωραμε οταν φυσικα οι συνθηκες το επιτρεπουν, αρκει να μην γινεται εμμονη.

Ελπίζω να μην σηκωσα σκονη..436227peh2tec0ns.gif

Να 'μαι πάλι εδώ!!! Μπαμπάς και γιος πήγαν σούπερ μάρκετ γιατί δεν έχουμε τίποτα στο σπίτι και η μπουμπούκα χαζεύει απέναντί μου, οπότε βρήκα ευκαιρία!!!

Γιοβάννα πολύ στενοχωρήθηκα γι αυτό που έγραψες για το μωράκι! Είμαστε και σε κοντινή ηλικία, είναι που είδα και τα μωράκια στη ΜΕΝ και με πιάνει κάτι! Γρήγορα περαστικά και να πάνε σπιτάκι τους!

Όσο για το θηλασμό που με ρωτάτε κορίτσια, επιβεβαιώθηκα ότι δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο ή δύσκολο αφού κάθε μαμά αλλά και μωράκι είναι διαφορετικά! Εξαρτάται βέβαια και πόσο χρόνο, διάθεση και επιμονή έχεις! Η τοσοδούλα καμία σχέση με το Γώγο, έπιασε αμέσως τη θηλή και μπορώ να τη θηλάζω από τώρα ακόμα και χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι αφού κάνει μόνη της τη δουλειά! Ο Γιωργάκης μου είχε φτάσει 6 μηνών και παιδευόμασταν απίστευτα σχεδόν του έσταζα το γάλα στο στόμα πιέζοντας τη θηλή! Ελπίζω η μπουμπού να μη μου κάνει τέτοια κόλπα γιατί αυτή τη φορά δε νομίζω να την παλέψω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια πλακιτσα κανουμε!! Δεν κατηγορισα καμμια σας!!! Ο καθενας οτι θελει κανει στο παιδακι του. Κουβεντα ειπα να ανοιξω.

Λοιπον stone ο δικος μου θα τη κοψει τη πανα μετα τα 4. Του τουρλωνει το κωλαρακι και μου αρεσει πολύ. Ασε που τον παχαινει κιολας!!!! Μετα καηκαμε θα φαινεται πολυ πολυ αδυνατος!!!!!

Άντε ρε Πικουλίνι!!! Εγώ πιάστηκα πάντως και σε πίστεψα! Πάντως κι εμείς το γιογιο΄-γιογιό αλλά χωρίς την πάνα δεν κάνουμε βήμα! Έχουμε το ίδιο θέμα με το βάρος! Αλήθεια πόσο είναι ο Παναγιωτάκης? Εμάς σήμερα η κ. Στέλλα μας έβγαλε 10.650! Μεγάλες επιτυχίες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπον αφου επιμενετε θα σας το πω. Σας λεω να μην αγχωθειτε γιατι εγω που αγχωθηκα και του εχω κοψει τη πανα εδω και 5 μηνες τι καταλαβα;;

Συγχαρητηρια Ντινακι!!!!Κι επρεπε να μας το πεις και να μας παροτρυνεις!!!Να μας πεις και το ποσο ευκολια πλέον εχεις που αλλάζεις πλέον τις πάνες μονο στη μπουμπου και οχι και στον Παναγιωτακη σου!!

Αυτα ειναι παρα πολύ ευχαριστα νεα..αμα δεν τα λέμε εδω που θα τα πουμε βρε;;;

Μαρίνακι πολύ χαιρομαι που η μπεμπα συνεργαζεται άψογα.Φτου σας!!!

Δε λένε οτι τα δευτερα σαν να ξερουν οτι δεν θα εχουν τα κανακεματα που εχουν τα πρωτα και προσαρμοζονται πιο ευκολα;;;Μακαρι να πάτε ετσι και καλύτερα...

Εγω τι να πω η καημενη που τα θελει ακομα να τα τρωει αλεσμενα; Παλευω να τρωει με πιρουνι και το σκατουλι τιποτα. Αντε με πιασανε τα υπαρξιακα μου!!!

Εσεις μιλατε για απεξαρτηση απο πανες και εγω δεν μπορω να απεξαρτηθω απο το μπλεντερακι. Που να πω το πονο μου;

Πικουλίνι επειδή καταλαβαίνω απόλυτα και το θεματάκι που έχετε με το βάρος σημασία έχει να τρώει το παιδί, αν τα θέλει αλεσμένα, αλεσμένα τι να κάνουμε! Σε λίγο θα σου ζητάει κοψίδια και θα του λες να τρώει υγιεινά! Ευχαριστήσου αυτό που περνάτε τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ Πικουλινι καλα σου λεει !Ε οχι και τι καταλβες?Δεν πληρωνεις πανες,δε βρωμανε τα σκουπιδια σου,δε χρειαζεται ολη την ωρα να ξεσκατιζεις,δεν παιζει να συγκαει τοσο ευκολα,διαλεγεις σουπερ σωβρακακια τι αλλο θες????Λιγα ειναι αυτα?Αααα σε ζηλευω!χαχαχαχαχα

(Πλακα κανω !)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω τι να πω η καημενη που τα θελει ακομα να τα τρωει αλεσμενα; Παλευω να τρωει με πιρουνι και το σκατουλι τιποτα. Αντε με πιασανε τα υπαρξιακα μου!!!

Εσεις μιλατε για απεξαρτηση απο πανες και εγω δεν μπορω να απεξαρτηθω απο το μπλεντερακι. Που να πω το πονο μου;

Δε θελει να τρωει στερεα,θελει να τρωει με τα χερια και οχι με πηρουνι ή απλα αργει και εσυ δε θες να σου μειωσει τις ποσοτητες?

Για εξηγα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελικα ρε Πικουλινα τι εγινε;;;Την κοψατε την πάνα ή οχι;;;

Ολες μαζι εδω θα την βρουμε τη λύση μας μωρε..Δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου και πρωτου..Καθε μωρακι εχει το ρυθμο του και τις αναγκες του.Αν πραγματικα θελεις και εσυ να κοψετε το αλεσμενο θα το καταφερετε.Ξεκινα με φαγητα λιγοτερο στεγνα που δεν θα χρειαζονται αλεσμα..πχ σπανακορυζο, τραχανα με κοτοπουλακι, μπαμιες,ρυζακι, σουπίτσες με γιουβαρλακια (λυωμενα με πηρουνακι)..

Οτι θες θα ρωτας εδώ, δεν θα δισταζεις..και τα καλά και τις δυσκολιες!!Οκ;;;

Μαρινα μου εχω ακουσει παντως οτι τα κοριτσακια στο θηλασμο ειναι πιο γρηγορες και πιο καπατσες.Μαλλον εχουν δικιο ε?

Μπραβο σας ετσι να συνεχισετε καλα ευχομαι!Και καλα κουραγια διοτι οσο να το κανουμε ειναι πολυ κουραστικο στην αρχη τουλαχιστον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παντως προχθες που ημουν αδιαθετει πεθαναμε στα γελια με τον αντρα μου. Τα σκουπιδια γεματα απο σερβιετες και απο πανες των παιδιων. Μονο εκεινος δε χρεισιμοποιει τιποτα. Ρε κοριτσια μου πραγματικα με πολυ καλοσυνη το ειπα. Φανταστειτε οτι εγω πριν ανοιξετε αυτη τη κουβεντα πιστευα οτι θα το προσπαθουσα το αλλο καλοκαιρι για να τη κοψουμε τη πανα. Τωρα εννοειται θα προσπαθησω αυτο το καλοκαιρι.

μαρινα εμεις με τιποτα δεν ειμαστε τοσο πολυ.μας πηγε και η γαστρεντεριτια πολυ πισω. Την αλλη εβδομαδα που θα κανουμε της ανεμοβλογιας το εμβολιο θα σου πω. Το θεμα του αλεσμενου με αγχωνει αρκετα.Τρωει βεβαια τα παντα μη αλεσμενα αλλα απο λιγο. Δε συμπληρωνει ικανη ποσοτητα.Εκτος αν του μαγειρεψει η Ριτα καμια μερα που ειναι πρωτη στο ειδος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...