Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Να 'μαι κι εγώ στην παρέα σας! Επιστρέψαμε εδώ και κανά δυο μέρες από το μαιευτήριο και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας!΄Ο τοκετός από σωματικά ήταν πάααρα πολύ εύκολος η τοσοδούλα γλίστρησε κυριολεκτικά με 3 σπρωξίματα, χωρίς ιδιαίτερους πόνους, καμία σχέση με την άλλη φορά, ωστόσο ψυχολογικά υπήρχε μεγάλη φόρτιση αφού λόγω των κακών αποτελεσμάτων των εξετάσεων αλλά και του γεγονότος ότι έπεφταν οι παλμοί του παιδιού στο τσακ γλιτώσαμε την καισαρική. Γεννήθηκε μόλις 2.610, την κρατήσανε την 1η μέρα στη μονάδα σε κουνάκι όχι σε θερμοκοιτίδα γιατί χρειαζόταν έξτρα εξετάσεις, αλλά από το 2ο 24ωρο την είχα μαζί μου και θηλάζουμε αποκλειστικά. Προς το παρόν βέβαια η μπουμπούκα είναι πολύ ήσυχη οπότε είμαστε λίγο πιο χαλαρά, εκτός του ότι έχω τη μαμά μου συνέχεια εδώ και απασχολεί το Γωγουλίνο όταν θηλάζω τη μπουμπού γιατί τότε θέλει να έρχεται στο κρεβάτι μαζί μας και από την υπερβολική αγάπη το ψιλοζουλάει το μπουμπουκάκι μας! Ήρθε και η παιδίατρος προηγουμένως μια χαρά τη βρήκε την τοσοδούλα έχει αρχίσε και παίρνει τα πάνω της από βάρος, αλλά και ο Γιωργάκης μας πήρε λίγο βάρος βέβαια μια ιωσούλα την έχουμε με μυξούλες και ερεθισμένο λαιμό!

Αυτά τα νέα μας, όπως καταλαβαίνετε δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω! Αν έχουμε καμιά σημαντική εξέλιξη ενημερώστε με, θα προσπαθώ απο εδώ και πέρα όσο βέβαια με αφήνουν και τα μπουμπουκάκια να μη χάνω επεισόδια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινακι καλώς ήρθες!!!Καλη προσαρμογη να εχετε κοριτσι μου και καλή ευκολία με το θηλασμό.Ειναι πολύ σημαντικο που εχεις και τη μανουλα σου να σε βοηθάει.Να μας φιλήσεις την τοσοδούλα σου και να ερχεσαι να μας λες τα νεα σας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινακι καλως μας ηρθες!!!

Πολυ παρηγορουμαι που λες οτι σωματικα τουλαχιστον η γεννα ηταν σαφως καλυτερη! Οσο για τα υπολοιπα, τελος καλο, ολα καλα!!! Μην τα σκεφτεσαι πια!

Να μας φιλησεις την τοσοδουλα αλλα και τον Γωγο!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκικαλώς μας ήρθες και εσύ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Να χαίρεσαι και τα δύο τα μπουμπούκια σου και........όταν βρεις χρόνο άλλαξε το τικεράκι για την τοσοδούλα σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Vatraxaki χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για τον Τίμο σου.

Lazarenia κορίτσι μου απ΄ότι διάβασα είσαι καλύτερα. Να πάτε απόψε στην κοπή της πίτας. Θα δεις και λίγο κόσμο και θα ξεφύγεις.

Σούλα μπορεί να την κοιμίζω ακόμα στο κρεβάτι μου την Αλεξάνδρα, αλλά τουλάχιστον έχουν στρώσει τα ωράρια του ύπνου της. Δηλαδή το μεσημέρι θα κοιμηθεί 4-5.30 ή 6 και το βράδυ το αργότερο 11. Βέβαια ξυπνάει στις 7 π.μ. για να πάμε Σταθμό και ενδιάμεσα δεν κοιμάται. Αυτό νομίζω είναι το μυστικό. Αν η Ανδριάννα κοιμάται και το πρωί και το μεσημέρι, πώς θα κοιμηθεί το βράδυ; Λίγο το ΣΚ αλλάζει το πρόγραμμα μας αλλά όχι τραγικά. Την κοιμίζω μόνο μία ώρα το απόγευμα.

Χτες το βράδυ βέβαια είχαμε σόου. Ξύπνησε περίπου στις 03.30, καθόταν στην κούνια της και μιλούσε μέχρι τις 04.30. Λογοδιάρροια είχε. Έχει και ένα παιχνιδάκι με σχοινάκι που λέει νανούρισμα και πρέπει να το τράβηξε και 20 φορές. Κάθε φορά που τελείωνε έλεγε 'πάλι' και το ξαντραβούσε. Από τη μία ήθελα να γελάω και από την άλλη να κλαίω. Τελικά κοιμήθηκε αφού ήπιε γάλα......δεν γινόταν διαφορετικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Θυμάστε που σας είπα για μια φίλη μου που γέννησε την Κυριακή και ο μπέμπης είχε ίκτερο; Λοιπόν οι εξετάσεις έδειξαν ότι τον ίκτερο τον έκανε από ενδομήτρια λοίμωξη της μαμάς την οποία κόλλησε το μωρό. Θα πάρει αντιβίωση και θα νοσηλευτεί για 15 μέρες τουλάχιστον.:-(:sad::-(:sad::-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσάκια μου! Το πρωί έτρεχα και τώρα μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε πριν λίγο! Ο καλός μου έφυγε πανικόβλητος για δουλειά και την Εύα την βλέπω να κοιμάται κατά τις 1 σήμερα! :lol:

Μαρινάκι μου καλωσορίσατε! Να σου ζήσει και πάλι η μινιατουρίτσα σου! Τώρα που θα αρχίσει να πέρνει τα πάνω της μια χαρά θα είναι! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη και όποτε μπορείς πέρνα να λες τα νέα σου! Φιλάκια και στο Γωγούλη(μην τα ξεχνάμε τα μεγάλα! :-) )

Βατραχάκι μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!! Θα πάω να ευχηθώ και στο τόπικ!

Χρωστάω λεφτά στις τραγουδιάρες μας αλλά θα σας τα δώσω κάποια άλλη στιγμή!

Ελπίζω να μην έχασα κάτι γιατί σας διάβασα στα πεταχτά!

Α, οι λουκουμάδες τις Ρίτας είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ και είναι απίστευτα αφρατοι. Εγώ τους περιχύνω με νουτέλα και είναι κόλασηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλησπερα,

Βρε κοριτσια γιατι εχετε αγχωθει τοσο πολυ με το θεμα γιογιο;;; Δε χαθηκε ο κοσμος να το μαθουν λιγο αργοτερα. Ειναι μικρουλια ακομα. Ας μην εχουμε τοσες πολλες απαιτησεις!!!

Χρονια πολλα τιμουλακο!!!!

Μαρινα καλως ηρθες!!!!! Καλη συνεχεια !!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Το πρωί έτρεχα και τώρα μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε πριν λίγο! Ο καλός μου έφυγε πανικόβλητος για δουλειά και την Εύα την βλέπω να κοιμάται κατά τις 1 σήμερα! :lol:

Φιλιά σε όλες!

Αν κοιμηθει τοσο αργα, μπορεί να τη κυκλοφορησει το αγορακι μου σημερα το βραδυ;; Να τη παει μια τσαρκα την Ευουλα. Κατα τη 1 που θα ειναι για υπνο θα εχουν επιστρεψει!!!!

Διαφημίσεις

ξανα εγω,

Μαρινακι μου καλωσορισες σπιτι σου. Να σας ζησει η μπουμπουκα. Περιμενουμε με αγωνια να τη δουμε... Φιλια στα ζουζουνια σου και καλη προσαρμογη στη νεα κατασταση. Μαμα 2 παιδιων πλεον...!!!!

arma Μου τι εγινε τελικα με τη δουλεια?

Κουκλιτσες θα πατε στο x factor? Πολυ τραγουδι ακουω στην παρεα...:lol::lol::lol:

Εμεις ησυχα -ησυχα -ησυχα...την λατρευω αυτη την ησυχια....

Μαρινακι τωρα σε ειδα!!!

Καλως ηρθες!Κουκλιτσα η μινιατουριτσα σου ετσι?Αλλα και ο Γωγουλης αψογος!Μπραβο!Καλη επιτυχια με το θηλασμο ξερεις εσυ τι να κανεις!

Φιλια και στα δυο!

Πικουλινι μου σε αυτο που ρωτας.. εγω προσωπικα δεν εχω αγχωθει με το γιογιο καθολου ουτε και περιμενω οτι θα κοψει την πανα αυριο(αν το πιστευα θα του την εβγαζα)απλα οπως εχω ξαναπει ακολουθω το παιδι.Δεν υπαρχει νωρις ή αργα σε αυτο το θεμα.Το παιδι μου εδειξε οτι ειναι ετοιμο να καθησει στο γιο γιο και τον εβαλα.Αν το αφηνα και δεν το εκανα στην ωρα του θεωρω οτι στο μελλον θα ηταν πιο δυσκολο.Ειναι μια χρονοβορα και απαιτητικη διαδικασια οπως την ειδα και εγω προσωπικα ηθελα να το παω μαλακα διοτι δε μου αρεσει το συστημα:Ξαφνικα μια μερα βγαζω την πανα ή εξαφανιζω την πιπιλα και περιμενω να ανταποκριθει.

Ετσι εχω πραξει σε ολα τα θεματα εως τωρα και μονο σε καλο εχει βγει.

Θεωρω οτι πρεπει σε ολα τα θεματα να ακολουθουμε το παιδι και να πρατουμε εγκαιρως.

Σαφεστατα μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε οτι ναι μεν θεωρειται νωρις(ισως γιαιτ οι γονεις εχουν αυτη τη νοοτροπια) αλλα αφου το παιδι ανταποκρινεται ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω για τη συνεχεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινι μου σε αυτο που ρωτας.. εγω προσωπικα δεν εχω αγχωθει με το γιογιο καθολου ουτε και περιμενω οτι θα κοψει την πανα αυριο(αν το πιστευα θα του την εβγαζα)απλα οπως εχω ξαναπει ακολουθω το παιδι.Δεν υπαρχει νωρις ή αργα σε αυτο το θεμα.Το παιδι μου εδειξε οτι ειναι ετοιμο να καθησει στο γιο γιο και τον εβαλα.Αν το αφηνα και δεν το εκανα στην ωρα του θεωρω οτι στο μελλον θα ηταν πιο δυσκολο.Ειναι μια χρονοβορα και απαιτητικη διαδικασια οπως την ειδα και εγω προσωπικα ηθελα να το παω μαλακα διοτι δε μου αρεσει το συστημα.Ξαφνικα μια μερα βγαζω την πανα ή εξαφανιζω την πιπιλα και περιμενω να ανταποκριθει.Ετσι εχω πραξει σε ολα τα θεματα ςως τωρα και μονο σε καλο εχει βγει.

Θεωρω οτι πρεπει σε ολα τα θεματα να ακολουθουμε το παιδι και να πρατουμε εγκαιρως.

Σαφεστατα μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε οτι ναι μεν θεωρειται νωρις(ισως γιαιτ οι γονεις εχουν αυτη τη νοοτροπια) αλλα αφου το παιδι ανταποκρινεται ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω για τη συνεχεια.

Ριτα μου συμφωνω απολυτως σε οτι λες!!!!!! Οταν το παιδι ειναι ετσι!!!! Αλλα μη ξεχνας οτι μονο ο Γρηγορακης ειναι πιο προχωρημενος απο την ηλικια του. Πιστεψε με και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Μιλαω για τα κοριτσια που εχουν λιγο αγχωθει με αυτο το θεμα!!!!!!

Α κοιτα εγω δε νομιζω οτι ειναι περισσοτερο προχωρημενος απο τα αλλα παιδακια και το λεω ειλικρινα αυτο.Απλα ειμαι ολη μερα μαζι του και εχω το χρονο και τη διαθεση να κανω 2 πραγματα παραπανω.Εννοειται οτι αν ελειπα σαφεστα θα ηταν δυσκολο να το κανω αυτη τη στιγμη.

Οσο για τα κοριτσια δε νομιζω οτι εχει αγχωθει καμμια..Καλε αγχωθηκατε?????χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

giovanna κάθε μέρα το απόγευμα γράφουμε ταυτόχρονα και μόλις ποστάρω νλέπω από πάνω τα δικά σου! :-). Εύχομαι να πανε όλα καλα΄με το παιδάκι. Είναι δράμα να νοσηλεύονται τόσο μικρά, το έζησα και εύχομαι να μην το ζήσει κανένας γονιός και κανένα παιδάκι...

fast μου τι κάνεις? Τα παιδάκια σου? Πολύ μου έχεις λειψει! Με τη δουλειά τίποτα ακόμα, περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από ένα κέντρο σολάριουμ που πήγα προχτές για συνέντευξη. Το τηλέφωνο όμως δεν χτυπάει...

Πικουλίνι άνετα! Αν περάσει να την πάρει ο γιόκας σου και μου την αφήσει μετά έξω από το σπίτι όλα οκ! χαχαχαχαχα!!!

Πάντως για το γιο γιο δεν νομίζω καμία να αγχώθηκε! Δοκιμάσαμε μιας και στον Γρηγόρη έπιασε και δεν σου κρύβω ότι τα περισσότερα τα πάνε σχετικά καλά. Η Ευα πάλι στράβωσε και της δημιούργησε δυσκοιλιότητα και έκανε τα κακά της στον ύπνο της πράγμα που δεν έκανε ποτέ! Έτσι εγώ το εξαφάνισα και από εχτές που δεν το βλέπει επανήλθε στο σκ@το πρόγραμμα κανονικά! :lol: Δεν έχω βρει την αδερφή του Αργύρη ακόμα, μόλις την βρω θα σε πάρω να σου πω οκ?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...