Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Brownies τέτοια ώρα τα στέλνουνε βρε Ρίτα , θα σε σκοτώσω. Είναι και από τα αγαπημένα μου το άτιμο το γλυκό.:lol::lol::lol::lol::lol:

κάτι διαβάζω για next top model. Ήθελα να 'ξερα πως το βλέπετε αυτό το πράγμα. Το είδα λίγο την προηγούμενη εβδομάδα και ξεράθηκα στα γέλια όταν η φοβερή κριτική επιτροπή ρώτησε με δέος ποιοι είναι οι γνωστοί σχεδιαστές μόδες και τα κορίτσια δεν τους ήξεραν. Μάλιστα τις επέπληξαν για την αμάθειά τους. Μιλάμε τρελό γέλιο , η δε Μόνικα είναι όλα τα λεφτά, αν θα γίνει εκείνη next top model τότε έχει ελπίδες και η Λουκά..

Τώρα όσο για το X-FACTOR πάω πάσο και εγώ γιατί ο Σάκης όσο μεγαλώνει είναι θεός και δεν τον χορταίνεις με τίποτα.

Για τον Παπακαλιάτη δεν λέω τίποτα γιατί δεν τον βλέπω καθόλου με ψιλοξενερώνει έχω να πω , συν του ότι είναι λίγο αντιγραφέας απο ξένες σειρές οι δικές τους.

Τους έκραξα όλους δεν μπορείτε να πείτε , ούτε ο Μουρατίδης του x-factor δεν είναι τόσο κακός.

χιχιχχιχιχιχ

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε εστειλα και δολαρια για τη νυφη!!!

Ριτα μπραβο που εστειλες λουκουμαδες!!θα τον στειλω απόψε τον δικο μου!!χαχα

Καλε δεν τους ειχες παρει χαμπαρι?με 2 υλικα μονο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτακι 000201F9.gif

μαλλον θα κανω το μιλφειγ που καλυπτει ολα τα γουστα!

τα σφολιατινια τι ειναι;που τα εχει στα μπισκοτ

Θα τα βρεις εκει που εχουν τα σαβαγιαρ κοντα..κατι μακροστενα αλλα ειναι σε σφολιατα να παρεις αυτα που γυαλιζουν απο πανω οχι αυτα με τη ζαχαρη.Θα τα δεις.

Για ακομα καλυτερο αποτελεσμα την κρεμα μεσα να την ανακατεψεις με σαντιγυ.Γινεται πιο αφρατο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι την κρεμα πριν την βαλεις να την ανακατεψεις με σπατουλα με σαντιγυ. Αφου θα χτυπησεις που θα χτυπησεις σαντιγυ για να βαλεις απο πανω.

Γινεται ακομα πιο ωραιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι την κρεμα πριν την βαλεις να την ανακατεψεις με σπατουλα με σαντιγυ. Αφου θα χτυπησεις που θα χτυπησεις σαντιγυ για να βαλεις απο πανω.

Γινεται ακομα πιο ωραιο.

αν δεν ειχαμε κι σενα βρε ριτα τι θα γινομασταν;

αλητες θα μασταν θα 'χαμε καταστραφει χαχαχα:lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αντε βρε υπερβολες...το πολυ πολυ να ησασταν η καθε μια κατι κιλα λιγοτερα...χαχαχαχα

αυτο μαλλον ναι :lol::lol::lol:

ριτα το καλοκαιρι αν σε ρωταω δεν θα μου λες καλα;:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγω εδω ειμαι Ριτακι, αλλα εχω και δουλιτσα..

Εχω σκασει γιατι κατι εχει παθει το ρημαδι το ιντερνετ στο σπτι εδω και 2-3 μερες... Πως θα περασει τωρα ολοκληρο σκ που θα ειμαι και κλεισμενη μεσα λογω του παλιοκαιρου? Ελπιζω να καταφερω να το φτιαξω...

t7fQp3.png

Εγω εδω ειμαι Ριτακι, αλλα εχω και δουλιτσα..

Εχω σκασει γιατι κατι εχει παθει το ρημαδι το ιντερνετ στο σπτι εδω και 2-3 μερες... Πως θα περασει τωρα ολοκληρο σκ που θα ειμαι και κλεισμενη μεσα λογω του παλιοκαιρου? Ελπιζω να καταφερω να το φτιαξω...

τι επαθε;πηρες τηλ στην εταιρια που εισαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...