Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια μου ουτε και σημερα πηρα τηλ την Δευτερα εχω και ραντεβου με την γιατρο θα ρωτησω κι εκεινη!

η αδερφη σου που μενει;που θα γεννησει;

ριτα please πες ενα γλυκο πολυ γρηγορο και πολυ νοστημο χαχα πολλα θελω ε;

θα ερθουν το βραδυ οι νονοι του μικρου και λεω να κανω κατι αλλα δεν ε χω πολυ χρονο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ξέρω βρε κορίτσια ότι οι φωνές δεν βγάζουν πουθενά αλλά ομολογώ αρκετές φορές με βγάζει έξω απο τα ρούχα μου , προσπαθώ να κρατηθώ αλλά μάταια, μόνο ο πατέρας του έχει γαϊδουρινή υπομονή μαζί του , μιλάμε δεν μπορεί ούτε κιχ να του κάνει του μικρού , του έχει τέτοια αδυναμία που δεν διανοείται να του φωνάξει το παραμικρό.

Πήρα και τη μαμά μου τηλέφωνο να δω πως τα πάνε και μου λέει δεν έχει καθόλου όρεξη το πουλάκι μου , λέτε όντως να είναι επηρεασμένος από τα χθεσινά ή να είναι τυχαίο γεγονός.

Λαζαρένια άντε βρε σιδερένια να είσαι και πας να ξεσκάσεις λιγάκι γιατί τώρα το έχεις ανάγκη να δεις κάτι άλλο βρε παιδί μου.

Εγώ κορίτσια είμαι στη δουλειά και δεν έχω λεφτάκια πάνω μου να σας στείλω το κατιτίς ,υπόσχομαι όμως ότι αν πάω σπίτι θα σας φροντίσω και εσάς ιδιαιτέρως, όχι σαν το Βατραχάκι αλλά κάτι θα δώσω και εγώ βρε αδερφέ.

Βατραχάκι ακόμα δεν έχω δει το e-mail αλλά υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα το έχω λάβει κανονικά.

Διαφημίσεις

τσουπ ηρθα!

Τραγουδιαρες μου εσεις! Ευτυχως που ηρθε το Βατραχακι και αφερε ζεστο χρημα γιατι απο την Stone και τις πενταροδεκαρες της, προκοπη δε θα βλεπατε!!!:lol::lol::lol:

Εγω βλεπω φανατικα μονο το next top model και τον παπακαλιατη. Αλλα επειδη ειναι την ιδια ωρα, βλεπω next top model και τον παπακαλιατη τον βλεπω την επομενη στο νετ.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

γιατι απο την Stone και τις πενταροδεκαρες της, προκοπη δε θα βλεπατε!!!:lol::lol::lol:

Καλε εστειλα και δολαρια για τη νυφη!!!

Ριτα μπραβο που εστειλες λουκουμαδες!!θα τον στειλω απόψε τον δικο μου!!χαχα

Ριτα χωρις μαγια;;;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω φετος δεν εχω δει τιποτα γμτ..δεν προφταινω... κατι να ετοιμασω τον μικρο κατι να κανω καμμια δουλεια δεν εχω παρακολουθησει τιποτα.

Βεβαια τα μοντελα τα βλεπω και εγω που και που για να προετοιμαστω για του χρονου..

χαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α πορτοκολοπιτα ή σουλτανα...ευκολη και νοστιμη αν εχεις φυλλο.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2531&Itemid=49

Αυτηηη!!! Για να ειναι πιο γεματη (ψωματη) η μαμα μου βαζει 2 γιαουρτακια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...