Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε πετρουλα τι ειναι αυτα ρε???με το κερμα θα την βγαλεις ??πως θα το μοιραστουμε ενα και μοναδικο κερμα ...τς τς τσ ..κριση ..

Σουλα εγω ειδα μεγαλη διαφορα στην Χρηστο ταν εγινε 20 μηνων ..σαν να ηρεμησε ρε παιδι μου ,ωριμασε να το πω...και στα δικα σας ευχομαι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ρε πετρουλα τι ειναι αυτα ρε???με το κερμα θα την βγαλεις ??πως θα το μοιραστουμε ενα και μοναδικο κερμα ...τς τς τσ ..κριση
ωωωω ηρθαν τα δολλαρια...

Εσυ να παιρνεις σειρα!!!Στο επόμενο, αν ειναι κορη, φυλάω και ενα σακο για το γαμπρο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας ταλενταρες μου....

μου φτιαξατε το κεφι!!!

μιλαω με την αδερφη μου στρο τηλ πανω απο μια ωρα.ετοιμαζεται κι αυτη για τα γεννητουρια και με πλακωσε στις ερωτησεις.την ειπα ''μπες καλε στο παρεντς να μορφωθεις!!!'':lol::lol::lol:

βατραχουλινα ψαχνει κι η αδερφη μου για φυλαξη βλαστικων κυτταρων σε κρατικο νοσοκομειο.θα ρωτησει και θα σου πω.εμαθες κατι εσυ?

ριτα να μας τα λες οτι κανεις .δεν μας πρηζεις.ετσι μαθαινουμε κι εμεις οι υπολοιπες..

εγω σημερα ειμαι καλυτερα ευτυχως.εχω ανορεξια(αυτο ειναι καλο:lol::lol::lol:)και λιγο κομενη αλλα κατα τα αλλα και δουλειες εκανα.το απογευμα ειμαστε καλεσμενοι σε κοπη της πιτας αλλα το σκεφτομαι.να παμε?κανει και πολυ κρυο μωρε αλλα απο την αλλη το χω πολυ αναγκη να βγουμε.

εσεις πως ειστε?

σα διαβασα το πρωι αλλα δεν θυαμαι τιποτα τωρα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

arma τα βλαστολυταρα τα εχω κανει στην biogenea που ηταν καποτε μαζι η ιδια εταιρεια με την bioellenik αλλα τωρα χωριστηκανε.

το ιδιο πραγμα ειναι παντως.κι εγω σε δυο πολεις τα εχω κρατημενα.αθηνα -θεσσαλονικη.

ποια ρωτησε για το next top model?

εγω το βλεπω και προβλεπω να κερδιζει η ιωαννα!!!

μονο μη βγει η μονικα θα τρελαθωωωωω!!!!

και x factor βλεπω, χαζευω τον σακη!

1654096yn4fep17z7.gif

εφυγγγγγγγγααααααααααααα

Καλο Απογευμα Ιωαννα, θα τα πουμε ...

ποια ρωτησε για το next top model?

εγω το βλεπω και προβλεπω να κερδιζει η ιωαννα!!!

μονο μη βγει η μονικα θα τρελαθωωωωω!!!!

και x factor βλεπω, χαζευω τον σακη!

Εγω κοριτσια θα μου επιτρεψετε αλλά η Δευτερα ειναι αφιερωμενη στον Παπακαλιατη (στον αλλο Χριστοφορο, χαχα)

Αν η Μονικα ειναι αυτη η ξανθοψειρα και εμενα δεν μ'αρεσει..Μου αρεσει μια καστανη η Μαρία νομιζω;;

x-factor δεν βλέπω αλλά ναι, ο Σακης είναι ενας επιγειος Θεος!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...