Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'μαι και εγώ λοιπόν.

Χρόνια πολλά Βατραχάκι , να χαίρεστε τον Τιμούλη σου σαν τα ψηλά βουνά , να είναι γερό παιδάκι και ευτυχισμένο και με το καλό να υποδεχθεί και το αδερφάκι του.

Νατασούλα μου ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές αλλά ο Αναστασούλης μου γιορτάζει το Πάσχα όπως και της Πετρούλας αλλά δεχόμαστε δωράκια και επισκέψεις απο παιδάκια αν θέλετε. καλό ε;;;

Εμείς με τον μικρό είμαστε ακόμα μαλωμένοι απο το χθεσινό σκηνικό, μετά είχα και επισκέψεις και ολοκληρώθηκε το κακό, μου έσπασε 2 ποτήρια και στο τέλος τράβηξε και τα μαλλιά του κοριτσιού που είχε έρθει (3 χρονών) και που το καημενάκι στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Πάντως κορίτσια παρατηρώ χρόνο με το χρόνο ότι όταν του φωνάζω για κάποια ζημιά που έχει κάνει την υπόλοιπη ώρα είναι μέσα στην υπερένταση και στη ζουζουνιά , όταν του μιλάω ήρεμα είναι μια χαρά μετά και πολύ πιο υπάκουος. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω πάντα την απαραίτητη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσω κάθε φορά αυτά που κάνει.

Άβυσσος η ψυχή του παιδιού....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τα ρεστα δικα σας!!χαχα

Γεια σου Κική!!!Ολα ειναι απο αντιδραση και ο δικος μου αν αρχισω τις φωνες και τις απαγορευσεις σε εντονο υφος ειναι ολο νευρα και τσατιλα, αν βρω την ψυχραιμια και ειμαι σε φορμα και του αρχισω συμβουλες και λογια, καπου-καπου πιανει..Οχι πάντα όμως

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρθα και εγω!

Κικο μου ναι ετσι ειναι νομιζω σας εχω ξαναπει οτι πλεον το ριχνω και στο χαβαλε και εχει φτιαξει η κατασταση.Οσο φωναζα τοσο χειροτερο ηταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο μου εγώ δεν φωνάζω ποτε στην Ανδρεάννα .(που βρίσκω την υπομονη????)

Παντα της μιλαω ηρεμα και εξηγω !!!Δεν εχει μαθει καθολου στις φωνες οποτε και καποιες φορες που ο μπαμπας της φωναζει τον γραφει κανονικα!

Αλλα και παλι ωρες ωρες την πιανει μανια και υπερενταση.

οποτε και καποιες φορες που ο μπαμπας της φωναζει τον γραφει κανονικα!

Κι εγω που φωναζω, μονο η φωνη μου κλείνει...Το κοβω κι αυτο σιγα-σιγα, γιατι μονο σε εμενα εχει επιπτωσεις.

Διαφημίσεις

Οχι μια αρχειοθετηση κανω σε πελατες και κατι υπολοιπα κοιταζω(λεφτουλια να δω ποτε θα εισπραξουμε )χαχα

Χαλαρα δλδ...Καλα κανεις, τους παιρνεις και τηλ.,ε;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...