Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις καθε χρονο ειμαστε εκει και στις δυο αλλα φετος θα παμε στην expro

χαχα, τι συμπτωση και εμεις τα τελευταια χρονια παιρναμε μερος στην EXPRO και φετος ειπαμε να πάμε στη Horeca...Μεχρι προπερσυ πηγαινα και εγω, τωρα με το μωρο οχι πια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

σας ευχαριστω Ευα και ριτα για τις ευχες σας!

κι ο τιμος εχθες δεν εφαγε το ψαρι του ενω τις προηγουμενες φορες το ετρωγε με τρελα εχθες δεν το ηθηλε τι να πω!

λεω να του κανω σημερα μακαρονακια τα γραμματακια με σαλτσουλα να ειναι ζουμερα για να δουμε θα τα φαει;

δεν σας ειπα εχθες καναμε δυο φορες μπανιο αυτο το παιδι μου εχει τρελα με το μπανιο αν ακουσει την λεξει μπανιο παθαινει αμοκ του εκανα νωρις ντουζακι τον εντυσα μια χαρα κανουμε μερα παρα μερα τα μαλλια μας και καθε μερα ντουζακι ε μετα ακουσε ξανα μπανιο και δεν πηγαινε για υπνο αν δεν εκανε μπανιο τι ειπα να βρεξει μονο τα ποδαρακια του μηπως και ξεγελαστει μπα ολοκληρος ηθελε κι ετσι στης 11 καναμε μπανιο και ηρεμησε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ε και εγω πετρουλα μεχρι προπερσι.Μαλιστα την τελευταια φορα ημουν με την κοιλια..6 μηνων νομιζω..τα ειχα φτυσει.Περισυ δεν πηγα παρα μονο για βολτα.Φετος παλι δυσκολο..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου και εμάς με το μπάνιο έχει λατρεία!!!! Μόλις ακούσει την λέξη μπάνιο τραβάει τα ρούχα της για να μπει στο μπάνιο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.Τρελαίνεται με το νερό.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ από τότε που στράβωσε με το μπάνιο δεν της το λεω πλεον.

Την πηγαίνω επανω , ο μπαμπας της το ετοιμαζει εγω της βγαζω τα ρουχα και την ... βουταμε.

Δεν κλαει βεβαια καθοου αλλα το απολαμβανει κιολας.Απλα δεν θελει να το ακουσει απο πριν.

Οπως καταλαβαινεται μονο η στολη κομμαντος μας λειπει με αυτο το παιδί με τοσα που κανουμε!!!!

καλημερα κοριτσια!!

να ευχηθω στο βατραχακι μας να χαιρεται το αγορακι της και να ειναι πολυχρονο!!!

τιμουλη χρονια σου πολλα ,να χαιρεσαι το ονοματακι σου και να εισαι παντα γερος!!!με το καλο το αδερφακι σου να ρθει και να παιζεται μαζι!!!

πετρουλα λαθος εκανα.ειναι 3 χρονω το κοριτσακι?πως νομισα εγω 6?

τοτε αλλαζει το θεμα...

ερχομαι σε λιγο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Χρονια Πολλα στον Τιμουλη και απο εμενα. Βατραχακι μου να τον χαιρεσαι.

Arma τι εγινε τελικα με τη δουλεια σου?

Παλι γρηγορα γρηγορα αλλα που χρονος. Ευτυχως ερχεται σ/κ και ελπιζω να βρω χρονο να σας διαβασω λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...