Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις μακαρονια με κοκκινη σαλτσα για τον μικρο δεν ξερω τι να κανω μμμ.

στονε μου τελικα δεν εμαθες τιποτα για το ταξιδι;βρε οταν θελουμε να μαθουμε κατι δεν θυμωνουμε πριν το μαθουμε μολις το μαθεις μετα θυμωσε χαχαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δεν σας είπα χθες , όταν γύρισα στο σπίτι μου λέει η πεθερά μου δεν έφαγε καθόλου το μεσσημέρι η μικρή.Το μυαλό μου πήγε μήπως δεν της άρεσε το φαγητό. Την κάνω κρεμούλα την βάζω και το computer να χαζεύει τα ζούζούνια και περίμενα να φαει.Κορίτσια με τίποτα , αρνιόταν πεισματικά και γκρίνιαζε χωρίς να καταλάβαίνεις τι την ενοχλεί.Μετά μου λέει και η πεθερά μου όλη μέρα σήμερα έτσι είναι και αναρωτιέμαι γιατί δεν μου το είπε στο τηλ.γιατί στην αρχή την μάλωνε που έκανε ταρζανιες και δεν έτρωγε.

Φαινόταν οτι κάτι την ενοχλούσε....την έδωσα λίγες σταγονούλες Apotel ηρέμησε κοιμήθηκε και το απόγευμα σηκώθηκα άλλο παιδί.Έφαγε και το φαγάκι της μια χαρά και Αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό???????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Γιορταζει ο Τιμουλης?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ !ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΟΥ!

Ευα μαλλον δοντακι ..μια περιοδο που δεν ετρωγε ο δικος μου καθολου μου ειχε πει η παιδιατρος να δοκιμασω λιγο ντεπον πριν το γευμα αν ετρωγε μετα θα σημαινε οτι τον ενοχλουν τα δοντακια.Ετσι και ηταν τελικα.Οποτε μαλλον αυτο νομιζω οτι εγινε με την μικρη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα μηπως ειχε κανενα πονακι;;Αφου απο διαθεση ήταν καλά ισως να μην ηθελε να φαει..ειδες ομως οταν σηκωθηκε ποσο διαφορετική ήταν;;Τυχαιο θα ήταν, σημερα πως ειναι;;Επικοινωνησες;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και μόλις είχε κοιμήθει.Τι περίεργο?????Αν και σήμερα όλη νύχτα δεν ξύπνησε καθόλου σηκώθηκε στις 7,30 και μετα από λίγο φαινόταν ότι νύσταζε.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Συμφωνώ σε όλα αυτά αλλά για να γίνουν αυτά χρειάζονται και οι ιδανικές συνθήκες στην οικογένεια. όλα αυτά με το κοριτσάκι δεν ακούγονται καθόλου φυσιολογικά αλλά προοφανώς στο σπίτι τους γίνονται διάφορα απ'ότι καταλαβα από τα λίγα που μας έγραψε η stone και δεν είναι τυχαία. Μικρότερα αδέρφια, πατέρας που δεν συμμετέχει πολύ και πόσα άλλα ακόμα που σίγουρα θα υπάρχουν και εμείς δεν τα ξέρουμε.

Επειδή έχω 5 ανήψια τα οποία τα έζησα από πολύ κοντά στην βρεφική-παιδικη ηλικία κατάλαβα πως κανόνας δεν υπάρχει για τίποτα. Εγώ λέω τώρα για τις σκανταλιές που δεν κάνει η Εύα πχ,και πως φτάσαμε στο να μην κάνει και να έχει όρια μπορεί όμως να κάνω ένα δεύτερο παιδί και να μην αντιδράσει τόσο θετικα όσο η Εύα γιατί οι συνθήκες δεν θα είναι οι ίδιες. Επίσης μπορεί η Εύα με τον ερχομό ενός παιδιού να κάνει τρελλά πισογυρίσματα. Η ανηψιά του άντρα μου μόλις γέννησε η άλλη του η αδερφή την οποία μέχρι τότε την είχε την ''παιχνιδομηχανή'' της ενώ ήταν ένα άψογο και υπάκουο παιδί για κανα δίμηνο έγινε αγνώριστη αντιδρώντας στον ερχομό του νέου μέλους! Και δεν ήταν καν αδερφάκι αλλά ξαδερφάκι της!

Το βασικότερο είναι στην ανατροφή του παιδιού να συμμετέχουν και οι δύο γονείς (πάνε οι εποχές που ο μπαμπάς ήταν απών..) και να έχουν κοινή πορεία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά...

λοιπον συμφωνω απολυτα σε οσα λες φιλεναδα ειδικα στο ρολο και των δυο γονιων που απο οτι φαινεται παιζει καθοριστικο ρολο .

Εγω το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ιδανικες συνθηκες απο τη στιγμη που κανεις παιδι-α δεν υπαρχουν.Οι συνθηκες ειναι αδυνατον να χαρακτηριστουν ιδανικες για κανεναν ,αλλοι γονεις δουλευουν περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο,αλλοι εχουν βοηθεια ,αλλοι οχι, αλλοι εχουν οικονομικα προβληματα,αλλοι εχουν υπομονη ενω καποιοι οχι,αλλοι εχουν αγχος αλλοι λιγο απο ολα και φυσικα και πολλες αλλες δυσκολιες που τις ξερετε και τις βλεπουμε ολοι καθημερινα.

Σημασια λοιπον για μενα εχει να προσαρμοζουμε τη ζωη μας απο τη στιγμη που ερχεται ενα μωρο και να αλλαζουμε τις συνηθειες μας με γνωμονα το παιδι.

Οσους γνωστους και φιλους ξερω οι οποιοι ,προσπαθησαν να το παιξουν ανετοι και χαλαροι,του στυλ δεν τρεχει τιποτα και θα μεγαλωσει και αυτο οπως ολοι μας και εγω δεν αγχωνομαι και αλλα τετοια χαριτωμενα κατα τη γνωμη μου ταλαιπωρησαν τα παιδια και τους ιδιους τους τους εαυτους.Εχω πολλα πραδειγματα αλλα δε θελω να μακρυγορησω :lol:

Αυτα απο τη δικη μου οπτικη και μονο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα, ξυπνησε νωρις ειναι και ο καιρος ετσι..

κι ο δικος μου απο το πρωι εχει μια τρελα..όμορφη ομως!Παιζει με τα παιχνιδια του και δεν μου εχει κανει (ακομη!) καμια ζημιά...Για να δουμε...

Μάλλον αυτό είναι Πετρούλα μου.

Σήμερα είσαι σπίτι ε??? Έχεις αδειούλα???

Να σου πώ και εγώ το πρωί ούτε ήθελα να φύγω από το σπίτι.Βαριόμουν και να οδηγήσω για να έρθω στην δουλειά.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ναι Ευα, ειμαι σπίτι καθως τα πεθερικα μου κατεβηκαν στην Αθηνα σε εκθεση και απο χτες ειμαστε μαζί. Δευτερα-Τρίτη θα τον εχει η μαμα μου και απο Τεταρτη θα τον αναλάβει πάλι η αλλη του η γιαγια που θα επιστρεψει.

Εσυ καμια αδειουλα δεν δικαιουσαι;;;Απο τη σημαια...

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πώ και η ανδρεάννα δεν εφαγε χθες.Τι σπάνιο εε??

της εκαναν μακαρόνια με κιμά και εφτυνε ενα ενα τα κομματακια του κιμά.

Το απόγευμα την ταισα εγω οχι βεβαια τα μακαρονια!!!

Εγώ για σήμερα εκανα κρεατόσουπα αλλα ο ακλος μου θα φαει φασολαδα απο τη μανουλα του!!

Η κόρη μου ή θα φασει τη σουπα ή θα της κανουν μοσχαρακι με ρυζι.Αν φαει !!!!

ΜΑργαρίτα μου μ'αρέσει παρα πολύ που αφού πεις αυτα που θελεις γραφεις και ενα" από τη δική μου οπτική....."

Καλέ από φόβο μας εχεις παρει.

ΜΑργαρίτα μου μ'αρέσει παρα πολύ που αφού πεις αυτα που θελεις γραφεις και ενα" από τη δική μου οπτική....."

Καλέ από φόβο μας εχεις παρει.

χαχαχα!!!Αλλιως θα ορμηξουμε....

Ναι Ευα, ειμαι σπίτι καθως τα πεθερικα μου κατεβηκαν στην Αθηνα σε εκθεση και απο χτες ειμαστε μαζί. Δευτερα-Τρίτη θα τον εχει η μαμα μου και απο Τεταρτη θα τον αναλάβει πάλι η αλλη του η γιαγια που θα επιστρεψει.

Εσυ καμια αδειουλα δεν δικαιουσαι;;;Απο τη σημαια...

Μωρέ Πετρούλα αν θέλω να λείψω δεν έχω πρόβλημα απλά τελευταία λόγω της πεθεράς μου έχω λείψει αρκετά και δεν θέλω να το παρακάνω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...