Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σα δεν ντρεπεσαι!!!:lol::lol::lol: Παντως εγω ξερω Αναστασηδες που γιορταζουν σημερα.

Να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Νατασα μου!

Δε λεει όμως, αλλαξα τη γιορτη του αντρα μου αν αλλάξω και του γιου μου θα με διώξουν!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα μου αφου εχεις κανει προσπάθειες μην παιδευεσαι, θα ερθει η ωρα..

Τα κοριτσακια ειναι λιγοτερα ανεξαρτητα απο τους ταλιμπαν μας και η Ανδρεανα ειναι πολύ δεμενη μαζι σου.

Μη στενοχωριεσαι, τουλάχιστον να κανετε απο κτ καθε μερα, πχ αφηνε την στο κρεβατακι της και οταν σου γκρινιαζει να την παιρνεις μετα..Εστω και αυτα τα 2 λεπτα που θα καθεται κτ μπορει να γινει σε βαθος χρονου..

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

ο Τιμος σας στελνει πολλα ζουμερα φιλακια!!!

ζουμερα ε?

χρονια του πολλα κουκλα μου

και μια που αλλαζουμε τις μερες γιορτων αντε βρε ας γιορταζουμε και σημερα.χρονια πολλα σε ολα χαχαχα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ευχαριστώ πολύ Νατασα μου!

Δε λεει όμως, αλλαξα τη γιορτη του αντρα μου αν αλλάξω και του γιου μου θα με διώξουν!!χαχαχα

Αν ειναι να σε διωξουν.....:lol::lol::lol:

Αληθεια πως τον λενε τον αντρα σου???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

ο Τιμος σας στελνει πολλα ζουμερα φιλακια!!!

Αχ τι ωραια που ειναι αυτα τα ζουμερα φιλια!!!

Και του χρονου Τιμουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

t7fQp3.png

ουτε που θυμαμαι τι ηθελα να γραψω.

ελενη καλωσηρθες.τελικα ειμαι τοσο καλη ρε κοριτσια?μη μου το λετε θα ψωνιστω!!!σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.να χαιρεσαι τα παιδακια σου και οσο για τον μικρουλη με το ικτερο θα φυγει αγαπη μου λιγη υπομονουλα αυτες τις πρωτες μερες.

κικο ευχαριστω για το εμβρυακι μας.

καλε τι γινεται με την μαρινα που ειναι εχουμε νεα?

πετρουλα γεια!!!!νεα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μα εννοειται!!!:lol::lol::lol: Ειμαι κουτσομπολιτσα!

Πλακα κανω, μην πεις αμα σε εφερα σε δυσκολη θεση! Sorry!

\

Κανενα προβλημα βρε..

Δεν μπορω να πώ οτι ενθουσιαστηκαν κιολας!!!χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

πετρουλα τα ξυλακια λεει οτι δεν θα τα επιτρεψουν στον αγωνα,ας τα εχει στο αμαξι και να συναντηθουν τελειωνοντας για να τα δωσει.και οσο για το αν θα γινει η δουλεια ναι.το μελαμινη το μονο που εκρεμει ειναι το χρωμα.προκαταβολη?

πετρουλα τα ξυλακια λεει οτι δεν θα τα επιτρεψουν στον αγωνα,ας τα εχει στο αμαξι και να συναντηθουν τελειωνοντας για να τα δωσει.

Ενταξει Βικακι!!!!Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιαζω, θα σε δειρω απο κοντά....

Τι τρωτε σημερα;;;

Εμεις τα σουτζουκακια απο χτες που εγιναν πεντανοστιμα θα κανω και πουρε και για τον μικρο ψαροσουπα.

Ριτα ειναι η ιδια συνταγη με του ΜΑΣΑ μονο που δεν ειχε αυγα..Εγω εψαχνα δικη σου συνταγη να βρω, δεν μ'έκοψε να κοιταξω στα σχολια.

Επεξεργάστηκαν by Stone

Καλή σας μέρα κορίτσια !!!!!

Ελενίτσα μου πολύ χάρηκα που άκουσα νέα σου.Για τον ίκτερο μην στεναχωριέσαι θα περάσει!!! Σας είπαν να ξαναπάτε να το μετρήσουν???

Εγώ θυμάμαι όταν πήραμε την Ραφαέλα είχε λίγο και πήγαμε μετά από λίγες μέρες να την μετρήσουν και είχε φύγει εντελώς!!!!!Όσο για τον θηλασμό κορίτσι μου κουράγιο και εγώ σκέφτομαι όταν με το καλό γεννήσω πώς θα είναι τα πράγματα και με την Ραφαέλα.Φοβάμαι μην αρχίσει τις ζήλιες.

Βατραχάκι μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια!!!!Και με το καλό να έρθει και το άλλο ζουζουνάκι.

Πετρούλα μου όταν ακούω οτι για να του φτιάξεις τον ύπνο κάθησες και πάνω από μια ώρα μαζί του να του μιλάς , μου φαίνεται βουνό τουλάχιστον τώρα που είμαι έγκυος.Μπράβο σου που τα κατάφερες, εγώ τώρα δεν θα είχα την υπομονή με τίποτα να το κάνω αυτό.Το μόνο που κατάφερα ήταν ότι η Ραφαέλα ζητούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας όπως η Ανδριάννα της Σούλας και τώρα μετά από αρκετό κόπο κατάφερα τουλάχιστον να πηγαίνουμε στο κρεβάτι της κατευθείαν.Την λέω πάμε για νάνι και την βλέπεις αφου φιλήσει και χαιρετίσει τον μπαμπάκα της πάει φουιόζα στο κρεβάτι της.Απλά μέχρι να την πάρει ο ύπνος πρέπει να είμαι δίπλα της να πιάνει μαλλί.

Τι να πω ρε παιδί μου ορισμένα παιδάκια είναι πιο εύκολα σε κάποια πράγματα.Βλέπεις και την Σούλα πόσο έχει ταλαιπωρηθεί και τζίφος η υπόθεση.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...