Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες!

Στα παραπάνω αναφερομουν Μαρια μου..Εσυ δεν αναφερθηκες καθολου;;;

Stone μου αφού μου ειπαν ότι υπάρχει ασφάλιση από την αρχή της πρόσληψης εγώ δεν αναφέρθηκα σε ακριβές ποσό μισθού, απλά τους ενημέρωσα ότι έχω κάρτα οαεδ και ότι σύντομα βγαίνουν επιδοτούμενα προγράμματα οπότε μπορούν να μου κάνουν πρόσληψη μέσω οαεδ( εκείνη δεν το ήξερε και φάνηκε να την ενδιαφέρει..)

μετα ξανακανα και ηρθε η καημενη και στεναχωρηθηκε.μα ειναι τοοοοσο συμπονετικη!!!μου εφερε και κρακερς να φαω η ψυχουλα μου.μετα ειχα εναν κουβα διπλα μου για τυχον ρουκετα και αδειασε και αυτην τα παιχνιδια της απο ενα κουβαδακι και ελεγε ''μαμας κουβα,λιζα κουβα''

και οταν ηρθε ο μπαμπας της του τα ελεγε ολα!!!!και πως εκανα το μαναρι μου!!!

ευχομαι να περασει γιατι οντως φετος εχω ταλαιπωρηθει παααρα πολυ.νιωθω ρακος.ανα διμηνο αρρωστενω και δεν ξερω πως να παρω τα πανω μου...:(

κι εμεις τα βλαστοκυταρα σε δυο κτηρια τα εχουμε?η ιδια ειναι εταιρεια???

Μωρέ τι γλυκό παιδάκι που είναι η λαζαρένια σου! Ψυχούλα μου! Ελπιζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Εμείς τα βλαστοκύτταρα τα έχουμε στην bioellenika, εσείς?

κικο τι ήταν αυτό το χτεσινό??? Φαντάζομαι πως θα έγινες! Ήταν μόνος του την ώρα που τα έκανε ή απλά δεν σε άκουγε? Δεν ξέρω πραγματικά ποια θα ήταν η πιο σωστή αντίδραση από μέρους σου..η Εύα αφού πέρασε το στάδιο της εξερεύνησης όταν ακόμα ήταν στη στράτα και ήθελε να ανοίγει και να πετάει τα πάντα, μετά σιγά σιγά βάλαμε ''κανόνες'' και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα ήξερε τι πρέπει να πειράξει και τι όχι. Όμως δεν δυσκολευτήκαμε και πολύ. Είχαμε στην αρχή κάτι κλάμματα αλλά μέχρι εκεί. Και το ανάποδο της να την πιάσει την παίρνω από το σημείο που δεν πρέπει και την απασχολώ με κάτι άλλο. Συνήθως πιάνει, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό θα έπιανε σε ζωηρό παιδί. Πάντως πάντα τα χειροτερα συμβαίνουν όταν είμαστε πιεσμένες ψυχολιγικά..λες και το κάνουν επίτηδες τα άτιμα! :lol:

Οταν παρατρεναρουμε καταστασεις εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα.Για ποιο λογο το κοριτσακι εχει πιπιλα ακομα και το ταιζουν?

Δε ξερω παιδια ολα αυτα εμενα μου κανουν εντυπωση.Μπορει να σας φαινομαι και λιγο υπερβολικη αλλα θελω να μην ταλαιπωρσω το παιδι στο μελλον για αυτο και προσπαθω να τον βαλω σε μια σειρα νωρις.

Συμφωνώ σε όλα αυτά αλλά για να γίνουν αυτά χρειάζονται και οι ιδανικές συνθήκες στην οικογένεια. όλα αυτά με το κοριτσάκι δεν ακούγονται καθόλου φυσιολογικά αλλά προοφανώς στο σπίτι τους γίνονται διάφορα απ'ότι καταλαβα από τα λίγα που μας έγραψε η stone και δεν είναι τυχαία. Μικρότερα αδέρφια, πατέρας που δεν συμμετέχει πολύ και πόσα άλλα ακόμα που σίγουρα θα υπάρχουν και εμείς δεν τα ξέρουμε.

Επειδή έχω 5 ανήψια τα οποία τα έζησα από πολύ κοντά στην βρεφική-παιδικη ηλικία κατάλαβα πως κανόνας δεν υπάρχει για τίποτα. Εγώ λέω τώρα για τις σκανταλιές που δεν κάνει η Εύα πχ,και πως φτάσαμε στο να μην κάνει και να έχει όρια μπορεί όμως να κάνω ένα δεύτερο παιδί και να μην αντιδράσει τόσο θετικα όσο η Εύα γιατί οι συνθήκες δεν θα είναι οι ίδιες. Επίσης μπορεί η Εύα με τον ερχομό ενός παιδιού να κάνει τρελλά πισογυρίσματα. Η ανηψιά του άντρα μου μόλις γέννησε η άλλη του η αδερφή την οποία μέχρι τότε την είχε την ''παιχνιδομηχανή'' της ενώ ήταν ένα άψογο και υπάκουο παιδί για κανα δίμηνο έγινε αγνώριστη αντιδρώντας στον ερχομό του νέου μέλους! Και δεν ήταν καν αδερφάκι αλλά ξαδερφάκι της!

Το βασικότερο είναι στην ανατροφή του παιδιού να συμμετέχουν και οι δύο γονείς (πάνε οι εποχές που ο μπαμπάς ήταν απών..) και να έχουν κοινή πορεία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά...

Λοιπόν βατραχάκι αυτό με το καπάκι το έκανε και η Εύα. Όμως εσένα αφού έκατσε και τα έκανε τόσες φορές, να συνεχίσεις να του το λες.

Εμένα πάλι η Εύα όπως και το μεσημέρι έτσι και το βράδυ έκανε κανονικά τα κακά της και όχι στον ύπνο της, με φώναξε να την αλλάξω και όλα οκ. Μου φαίνεται απίστευτο παρόλαυτά το ότι την επήρέασε τόσο αρνητικά το γιο γιο και ότι μόλις το έκρυψα ξαναγύρισε στο κανονικό της πρόγραμμα. Θα το συζητήσω και με την παιδίατρο μήπως μου δώσει καμιά ιδέα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

βλεπω το θεμα γιο-γιο δινει και παιρνει .εμεις δεν το εχουμε ξεκινησει ακομη μιας και δεν τα λεει .θα τα πει μονο αφου τα εχει κανει .

Θεμα πιπιλας και υπνου ευτυχως για εμας δεν υπαρχει ...εχουμε ξενοιασει και απο κατι !!

Ο Χρηστακος μου σήμερα δεν ηταν τοσο καλα ...αρχισαμε παλι τον βηχα και λιγες μυξουλες ..ας ελπισουμε να ειμαστε ως εκει ..

Αρμα μου ευχομαι συντομα το τηλεφωνο να χτυπησει και να ειναι η πιο ιδανικη δουλεια για σενα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια γρήγορη καλημερα απο μένα.

Δεν σας έχω διαβάσει.

Ο βρεφικός μας έκλεισε για 1 βδομαδα λόγω ιωσεων. Σχεδόν το μισό σχολείο έλειπε αυτή τη βδομάδα. Και ο μικρός σπίτι τώρα! Τελείωσε και η άδεια μου, απο αυριο δουλειά. Ο Κωνσταντίνος ευτυχώς είναι μια χαρά, εγώ σήμερα έχω ημικρανία, με έχει πεθάνει.

Φιλιά!

Κωνκων δλδ λογω της νεας γριπης ???ή γενικα ιωσεων ??

περαστικα για την ημικρανια...

διαβασατε την ανακοινωση του εοφ σχετικα με το εμβολιο και τις παρενεργειες??

πανω απο 40 ατομα σε σοβαρες παρενεργειες (υπερταση ,ασταθεια , λιποθυμιες)καθως και 2 εγκυμονουσες που εχασαν τα εμβρυα τους ..

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα,

Κορίτσια η μικρή παλι μας ετρεχε χθες το βραδυ.

Την πήγαμε για ύπνο γύρω στις 10 και μισή και κοιμήθηκε στις 1 και 15.

Πολύ γκρινια φρικαραμε.

Με τον αντρα μου εκλαιγε και με μενα ηταν μεσα στην τρελή χαρά .Γελουσε με φιλουσε επαιζε!!!!

Τι να πω?

Εχω δοκιμάσει όλα αυτά που γραψατε κατά καιρους αλλα δεν πιανει τιποτα στην κορη μου.Υπαρχουν μερες που θα κοιμηθει σχετικα νωρις και ηρεμα αλλα και κατι μερες σαν τη χθεσινη!!!

Τελικα την πήρα στο σαλονι στον καναπε αγκαλιτσα εβαλα και τα καβουρακια και στις 3 φορες που τα ακουσε κοιμηθηκε.

Δεν ξερω τι θα γινει παντως κατι πρεπει να κανουμε .Σημερα το πρωι φυσικα αποκοιμηθηκα και ετρεχα!!!

Giovanna μου καπου ειδα ότι με ρωτησες πως την κοιμιζουμε.Ναι ακομα στο δικο μας κρεββατι και μετα στο δικο της αλλα όπως βλεπεις αντιμετωπιζουμε προβληματα.

Το μεσημερι ζηταει μονη της να παει στο κρεβατι της και κοιμαται σε 5 λεπτα.ΜΕ το βραδινο υπνο είναι μαλωμενη.

Ακαι οσο για ταη σχεση των παιδιων με αδερφια και την συμπεριφορα που βγαζουν φυσικα και δεν εχω αποψη.

Αλλα εχω αποψη για τα ξαδερφακια.Το βλεπω από την κορη του αδερφου του αντρα μου η οποια είναι και αρκετα μεγαλη 9 χρονων αλλα εχει μια τρομερη ζηλια απεναντι στη μικρη .

Και πολλες φορες κανει ακραια πραγματα για να τραβηξει το ενδιαφερον !

καλημερα!!!!

πρωτα απ'ολα να ευχηθω στο ζουζουνι μου που σημερα εχει την ονομαστικη του εορτη!

Αγαπακο μου χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερος και χαμογελαστος η ζωη σου να ειναι γεματη υγεια κι ευτυχια!!!!

να σε χαιρομαστε αγαπη μου!!!!

και να σας κερασω και κατι!!!

DSC_7875.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!!!

κωνκων μου σε καταλαβαινω απολυτα! Δραμα ειναι αυτες οι ημικρανιες.. Προσπαθησε λιγο να ξαπλωσεις χωρις φωτα και τηλεοραση, μηπως συνελθεις...

Ιωαννα περαστικα στο παιδι!

Βατραχακι να τον χαιρεσαι!!!

Κικο και Stone, τα αγορακια σας τα γιορταζετε σημερα ή το Πασχα? Για να ξερουμε να ευχηθουμε βρε κοριτσια!!!

Η τουρτα χθες πηγε περιπατο... Δεν προλαβαινα με τιποτα! Αλλη φορα... Κι εμεις σβησαμε κερακια ολοι μαζι! Πολυ του αρεσε του Σωτηρη!

t7fQp3.png

Καλημερα μανουλες!!

Ιωάννα μου ειναι πολύ σημαντικό όπως εχουμε ξαναπει σε αυτη τη φαση να κοιμούνται και να κοψουν και την πιπίλα.Ο Χρηστος ειναι απο τα λίγα παιδακια της παρεας που τα εχει καταφετει και τα δυο..

Να μας τον φιλήσεις μηπως και του παρουμε τα συμπτωματα που του παρουσιαστηκαν!

Σούλα μου, εχεις δοκιμασει να την βαλεις στο κρεβατακι της και να την απασχολεις ετσι τον πρωτο καιρό για να συνηθιζει στο μερος της;;Εμενα οχι μονο δεν κοιμοταν στο κρεβατακι του, οπουδηποτε αλλο εκτος απο εκει και με τα μαλλια μου!Δεν το συζητω οτι τις 3 πρωτες μερες δεν εβαζε το ποπουδακι του στο κρεβατι..ολο ορθιος ήταν και μου απλωνε τα χερια να τον πάρω, εγω πάλι καθομουβ διπλα του ψυχραιμη και συνεχιζα να του λέω οτι αυτο ειναι το κρεβατακι του και θα κοιμηθουν μαζι του και τα παραμυθια και η μαμα θα μεινει ολο το βραδυ εκει..Σας ειχα πει την πρωτη και 2η μερα 1 ολοκληρη ωρα με το ρολοι..Την τριτη μερα λιγοτερο, μαλιστα τοτε ήταν που καταλαβα οτι θα πιασει τοπο όλο αυτο καθως τοτε ειχε σκεπάσει και τα παραμυθια του.

Κανε μια αρχη... το μεσημερι ποσο σου κοιμαται;;Εγω πλέον τον ξυπναω απο τον μεσημεριανο υπνο..Καλό ή κακο δεν ξερω, πάντως τον αφηνω 2 ωρες (αλλιως θα κοιμηθει γυρω στις 3), θα ξυπνησει πολύ κεφατος και το βραδυ το αργοτερο μεχρι τις 11 έχει κοιμηθει.

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι μου να χαιρεσαι το βλασταρακι σου!!!

Με το καλό να υποδεχτειτε και το 2ο μωρακι σας!!!

Να μας τον φιλήσεις!!!!

Εχω ανοιξει και εδω θεμα για τις ευχες στο μικρουλη μας!http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=123895#post123895

Κικο και Stone, τα αγορακια σας τα γιορταζετε σημερα ή το Πασχα? Για να ξερουμε να ευχηθουμε βρε κοριτσια!!!

Νατασα δεν το γνωριζα!!!Κικιτσα να τα χαιρομαστε τα αγορακια μας, χαχα γιορτη απο το πουθενα! πωπω η αχρηστη η μανα..

Εμεις τον γιορταζουμε το Πασχα καθως γιορταζει και ο παππους μας και πάνε πακετακι οι γιορτες μας..

Νατασα δεν το γνωριζα!!!Κικιτσα να τα χαιρομαστε τα αγορακια μας, χαχα γιορτη απο το πουθενα! πωπω η αχρηστη η μανα..

Εμεις τον γιορταζουμε το Πασχα καθως γιορταζει και ο παππους μας και πάνε πακετακι οι γιορτες μας..

Σα δεν ντρεπεσαι!!!:lol::lol::lol: Παντως εγω ξερω Αναστασηδες που γιορταζουν σημερα.

Να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...