Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε που εισαι;;;τωρα θα κανεις ολες τις διορθωσεις;;;χαχα

ΕΙπα να γραψω το κατεβατο για το βατραχακι στο πανω μυνημα για να μην γινω γραφικη με τα συνεχομενα ποστς :lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα μου σέυχαριστω για την απαντηση τελικα δεν εκανε καθολου κακα σημερα εκανε μονο μια φορα το πρωι στο γιογιο δεν ξερω αλλα μολις παμε στο μπανιο και γι'αλλο λογο αυτος παει και κλεινει το καπακι απο το γιογιο για να μην κατσει!

για κανα δυο μερες δεν θα του αναφερω να δω τι θα κανει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ε μαλον δε θα ηθελε βατραχακι και εμενα οταν δε θελει το αγνοει επειδικτικα.

Αστος 2 μερες και απλα ανεφερε το μια φορα στο χαλαρο.

ετσι θα κανω ριτα να δω πως θα παει και παλι σ'ευχαριστω!

παντως κι ο τιμος βαιρεται παρα πολυ γρηγορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμενα εχει να κανει 3 μερες κτ στο γιο-γιο!

Σημερα τον αφησα πολύ ωρα και με κοροιδευε.. Του ελεγα κανε τσσσσ ( απο το τσισα)και μου εκανε και εκεινος "τθθθθθ" με το στομα και γελούσε, το καθαρμα!!

Μετα σηκωνόταν εβλεπε τι εχει μεσα το γιογιο ξανακαθόταν.Στο τελος σηκωθηκε, είχε κοκκκινησει το ποπουδακι του και μου ελεγε "μαμα βαβα" απο τη μια γελουσα και απο την άλλη τον λυπήθηκα.Τον εντυσα και πήρε το γιογιο να φυγει, φερτο εδω του λέω ειναι κακα και μου κανει ενα μπουμ!και μου το πέταξε, παρολίγον να το φορεσω καπέλο:lol::lol:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι το έλαβα και σε ευχαριστώ!Το εκανα αποθηκευση και οταν πάω να κανω ανοιγμα, με πεταει και με επαναφερει στην επιφανεια εργασιας.Μηπως δεν εχω προγραμμα εγκατεστημενο το οποίο απαιτεται για την εκτελεση;;

Κοριτσια σορρυ μιλουσα στο τηλεφωνο αλλα θα σας αφησω παω στον καλο μου μερα που ειναι.

Θα τα πουμε αυριο !

Σορρυ δε διαβασα και πολλα απο τα υπολοιπα κοριτσια σημερα αν με ρωτησε καμμια τιποτα ας με ξαναρωτησει χαχα διοτι δεν εχω κουραγιο να διαβασω τωρα.

φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι κατεβασα το unrar αι το μετετρεψα σε pdf..Μου το ανοιξε κιολας!!Σε ευχαριστώ...

Ρίτα καλά να περασετε!!!Εγω το αναβαλλω γιατι μολις νευριασα...

Καληνυχτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...