Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Κικο αυτο το εργο το βλεπω καθε μερα...καθε μερα ομως και οχι μονο μια φορα :lol:Αφου εχω μετακομισει ολα τα πραγματα απο τα κατω ντουλαπια επανω και πλεον τα ριχνω μονη μου για να βγαλω κατι..αμα ανοιξεις ντουλαπι μου νομιζεις θα σε πλακωσουν οι γιγαντες...:lol::lol:

Υπομονη και πολυ κουβεντα δεν υπαρχει αλλη λυση.

ακριβώς αυτό κι εγώ :lol::lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Βατραχακι μου, οποτε βρεις χρόνο κανε μου κι εμενα τη χαρη σε παρακαλώ με το βιβλίο..Σου στελνω το e-mail

Θα ερθω μετα να σας πω τα νεα με τη μικρη της φιλης μου, οσα μπορεσε να μου πει γιατι ήταν και η πεθερα παρουσα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπόν με την μικρη της φιλης μου συνεβη το εξής:Προσπάθησε ο παιδοψυχιατρος να της κανει καποιες ερωτησεις και ήλπιζε σε ορισμενες απαντησεις, ματαιο ομως καθως η μικρη ειναι μεγαλο τσακαλι και απο αντιδραση όχι μονο δεν απάντησε, αλλά ουτε και ζωγραφισε, ούτε επαιξε και με καποια παιχνιδια που της εδωσε για να παρατηρησει ο γιατρος τις αντιδρασεις της και τους διαλογους που θα εκανε με τα παιχνιδια της (θυμαστε που στην προηγουμενη επισκεψη της ειπε σε εντονο υφος οτι δεν θα της κανει δωρο αλλά θα την αφησει να παιξει;;προετοιμαζε το εδαφος...)

Αυτα που ειπε στους γονεις ήταν να ειναι οσο περισσοτεροι ήρεμοι και ψυχραιμοι μπορούν, να εχει και ο πατερας περισσότερο ενεργο ρόλο στην ανατροφη των παιδιών και η μανα να περιορισει το αγχος που εχει και το μεταδιδει στα παιδια.

Επίσης της ανεφερε οτι προκειμενου να κοψει το παιδι την πάνα, πρεπει προηγουμενως να κοψει την πιπίλα και φυσικα να αρχισει να τρωει μονη της (κατι που δεν το γνωριζα εγω) καθως ακομη την ταϊζουν..Εστω και 2 κουταλιες να φαει μονη της να την αφηνει εκει της είπε για να μπορεσει να αποκτησει την ανεξαρτησια της και τον αυτοέλεγχο της.

Μονο οταν αρχισει να ελέγχει τις αναγκες της θα καταλάβει οτι ειναι πια παιδι και οχι μωρο..

Αυτα μου ειπε εν ολιγοις, περαιτερω πως προηλθε αυτη η εμμονη και πως εξηγειται, θα μου τα πει κατ'ιδίαν..

Διαφημίσεις

Κικo μου ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες για τα βλαστοκυτταρα, έχω ακούσει αρκετές εκπομπές και αυτό που μου έμεινε στο μυαλό είναι ότι η δημοσιά τράπεζα μπορεί να δώσει τα κύτταρα σε όλο τον κόσμο η κάτι τέτοιο τέσπα.

Πάλι σήμερα έκλαψα με την εκπομπή Πάμε πακέτο ….τι κόσμος υπάρχει βρε παιδί μου :(:(….. πάω για να ξαπλώσω γιατί σήμερα με έφαγε το κρύο από την ώρα που έφυγε η μικρούλα μου πήγα με την κολλητή μου στην άλλη άκρη της πόλης για να βρω ξύλο για την χειροτεχνία που θέλω να κάνω … ασήκωτο ήταν το άτιμο και ύψος 1.25 λίγο πιο κοντό από μένα :lol::lol::lol::lol: μανούλες καληνύχτα και όνειρα γλυκά θα τα πουμε αυριο

Αυτό ακριβώς που λέει και η κυρία Φωτεινή μας είχε επισημάνει και η μαία μου και έτσι εμείς (μακάρι να μη το μετανιώσω ποτέ στη ζωή μου) μας απέτρεψε απο αυτή την κίνηση και έτσι δεν κράτησα.

Δεν μπορώ να σχολιάσω αν όσες κρατήσατε πράξατε σωστά ή όχι γιατί ειλικρινά και εγώ δεν το είχα ψάξει καθόλου πριν γεννήσω και όταν ήρθε η ώρα και μου φέρανε στο μαιευτήριο τα χαρτιά η μαία μου είπε να μην το κοιτάξω καν και έτσι και έκανα. Ξαναλέω ότι εύχομαι ΄να μη το μετανιώσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. .

δεν θα το μετανιωσεις γιατι πλεον οποιος θελει να κρατησει βλαστοκυταρα μπορει να τα κρατησει οταν θα πεσει το πρωτο δοντι δηλ γυρω στα 5.

εγω το ειχα ψαξει παααρα πολυ καλα γιατι δεν ηθελα να πεσω σε απατεωνες.εχω μπει και μεσα σε εργαστηριο!

Λοιπόν με την μικρη της φιλης μου συνεβη το εξής:Προσπάθησε ο παιδοψυχιατρος να της κανει καποιες ερωτησεις και ήλπιζε σε ορισμενες απαντησεις, ματαιο ομως καθως η μικρη ειναι μεγαλο τσακαλι και απο αντιδραση όχι μονο δεν απάντησε, αλλά ουτε και ζωγραφισε, ούτε επαιξε και με καποια παιχνιδια που της εδωσε για να παρατηρησει ο γιατρος τις αντιδρασεις της και τους διαλογους που θα εκανε με τα παιχνιδια της (θυμαστε που στην προηγουμενη επισκεψη της ειπε σε εντονο υφος οτι δεν θα της κανει δωρο αλλά θα την αφησει να παιξει;;προετοιμαζε το εδαφος...)

Αυτα που ειπε στους γονεις ήταν να ειναι οσο περισσοτεροι ήρεμοι και ψυχραιμοι μπορούν, να εχει και ο πατερας περισσότερο ενεργο ρόλο στην ανατροφη των παιδιών και η μανα να περιορισει το αγχος που εχει και το μεταδιδει στα παιδια.

Επίσης της ανεφερε οτι προκειμενου να κοψει το παιδι την πάνα, πρεπει προηγουμενως να κοψει την πιπίλα και φυσικα να αρχισει να τρωει μονη της (κατι που δεν το γνωριζα εγω) καθως ακομη την ταϊζουν..Εστω και 2 κουταλιες να φαει μονη της να την αφηνει εκει της είπε για να μπορεσει να αποκτησει την ανεξαρτησια της και τον αυτοέλεγχο της.

Μονο οταν αρχισει να ελέγχει τις αναγκες της θα καταλάβει οτι ειναι πια παιδι και οχι μωρο..

Αυτα μου ειπε εν ολιγοις, περαιτερω πως προηλθε αυτη η εμμονη και πως εξηγειται, θα μου τα πει κατ'ιδίαν..

ρε συ στονε ελεος!!ειναι 6 χρονω και ακομη την ταιζουν?της φερονται σαν μωρο δηλ?πως να κοψει το παιδι δηλ?

εχει μαλλιασει η γλωσσα μας εδω περα να τα λεμε και να τα ξαναλεμε!!!

εγω κοριτσια μου εχω ριγοςτωρα θα παω να κανω ενα ντους αφου κοιμηθηκε η μικρη μου και μετα θα ξαπλωσω!σας φιλωωω

1654096yn4fep17z7.gif

ρε συ στονε ελεος!!ειναι 6 χρονω και ακομη την ταιζουν?της φερονται σαν μωρο δηλ?πως να κοψει το παιδι δηλ?

εχει μαλλιασει η γλωσσα μας εδω περα να τα λεμε και να τα ξαναλεμε!!!

εγω κοριτσια μου εχω ριγοςτωρα θα παω να κανω ενα ντους αφου κοιμηθηκε η μικρη μου και μετα θα ξαπλωσω!σας φιλωωω

Λαζαρενια της εχω πει πολλες φορες να κοιταξει στο site ή γενικα στο ιντερνετ, αλλά δεν βρισκει τον χρονο (εδω που τα λέμε με 3 παιδια και νοικοκυριο, λίγο δυσκολα) ωστοσο απο το παρεντσ ειχα βρει ενα ιδιο θεμα με το δικο τους και της διαβαζα επι μιση ωρα ολες τις συζητησεις των μελών..Το καταλαβε, εκανε αυτα που προτειναι και οι ομοιοπαθεις αλλά διαφορα δεν ειδε (ας μην ξεχναμε οτι καθε παιδακι εχει το χαρακτηρα του και καθε μεθοδος δεν ειναι απαραιτητο οτι θα δουλέψει)

Κανε ενα ζεστο ντουζ και πες τον καλό σου να σε τριψει λίγο..Περαστικά, το πρωι να εισαι περδικι!!

Ηρθα..ευτυχως η επισκεψη ηταν για λιγο γιατι βρεχει πολυ εδω περα και εφυγαν νωρις τα παιδια..

Μιλαμε σημερα τα εχω φτυσει,μολις εβαλα τον μικρο στην κουνια.

Παω να βαλω κανα αναψυκτικουλι και θα ερθω να τα πουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουφ με φωναξε για τσισα..εκατο φορες εχουμε παει και ερθει στο γιο γιο σημερα..

Λοιπον τι νεα ?

Πετρουλα διαβασα τα νεα της φιλης σου.6 ή 4 ειναι το κοριτσακι?Τι να πω...εγω νομιζω οτι ειναι αυτο που λεω συνεχεια.Οταν παρατρεναρουμε καταστασεις εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα.Για ποιο λογο το κοριτσακι εχει πιπιλα ακομα και το ταιζουν?

Δε ξερω παιδια ολα αυτα εμενα μου κανουν εντυπωση.Μπορει να σας φαινομαι και λιγο υπερβολικη αλλα θελω να μην ταλαιπωρσω το παιδι στο μελλον για αυτο και προσπαθω να τον βαλω σε μια σειρα νωρις.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γιοβαννα τα εχω πει πολλες φορες και εγω για το θεμα του υπνου.Δε θελω να γινομια κουραστικη απλα σου τονιζω απο τη δικη μου την οπτικη παντα οτι θα αλλαξει συνηθειες το παιδι οταν εσυ το παρεις αποφαση.Ειναι καθαρα θεμα δικο μας εχω καταλαβει.Σου το λεω αυτο με ολο το θαρρος επειδη εχω καταλαβει οτι σε απασχολει το θεμα αν δεν ειχες προβλημα και δε σε πειραζε δε θα ελεγα τιποτα.

Καταλαβαινω ομως ποσο κουραστικο ειναι πλεον να γινεται αυτο καθε μεσημερι και βραδυ και νομιζω οτι πρεπει να το προσπαθησεις εντατικα.Ευχομαι καλη επιτυχια και εδω θα ειμαστε να τα λεμε.

Βατραχακι μη σε ανησυχει..τελικα εκανε κακα στην πανα ή δεν εκανε καθολου σε εκεινη τη φαση?

Μαλλον δεν εκανε ε?

Κοιτα γενικα σε αυτους τους 3 μηνες ειχαμε διαφορες αντιδρασεις και η αληθεια ειναι οτι απεφευγα να σας γραφω πολλα επι του θεματος επειδη ακομα δεν ειχατε μπει στη διαδικασια του γιο γιο και δεν ηθελα να σας πρηζω.

Λοιπον ενω ειχαμε ξεκινησει πολυ καλα οπως εσεις(μετα τη φαση που πηγαινοεφερνε το γιο γιο φυσικα και αφου τα εκανε εκει συνεχομενα καποιες μερες)αρχισε να αντιδρα.

Οταν λεω αντιδραση τι εννοω..καταρχην ηθελε να τον βαζω μονο εγω και οχι ο μπαμπας του.Με το που τον εβαζε ο μπαμπας ενω τα κανουν ολα μαζι(μαλλον ειχε συνδιασει εμενα με τη διαδικασια) αρνιοταν να κατσει και χτυπουσε το ποδι κατω τσαντισμενος και ζητουσε πανα.Το ιδιο και με τη γιαγια.

Οταν επενεβαινα εγω καθοταν καποιες φορες ενω καποιες αλλες σπαζοταν και δεν ηθελε.Νομιζω κιολας οτι καποιες φορες ουσιαστικα δεν ηθελε κακα για αυτο και αντιδρουσε.

Επισης καποια στιγμη ειχε υιοθετησει ενα υφος του στυλ ''ενταξει ρε μανα ξερω οτι κανουμε κακα στο γιο γιο αλλα τερμα το παιχνιδακι το βαρεθηκα ασε με στην ησυχια μου τωρα''.

Σε εκεινη τη φαση ηταν που δεν καθοταν καθολου και προτιμουσε να τα κανει το βραδυ στην κουνια του δειχνοντας μου οτι τον επρηξα κοινως...χαχα

Στις γιορτες λοιπον δεν του ελεγα καθολου να παμε και τον αφηνα να το ζητησει ο ιδος.

Καποιες μερες δεν το ζητησε καθολου και τις μερες που λειπαμε απο το σπιτι και μου ελεγε γιο γιο κακα εγω του απαντουσα δεν εχουμε τωρα γιογιο καντα στην πανα.Ε εκει ταραχτηκε τον εβλεπα με κοιτουσε σαν εξωγηινη.Απο εκεινες τις μερες και μετα δεν εχει ξανακανει ποτε κακα στην πανα και τα τσισα τα ζηταει συχνα πυκνα.

Κατεληξα λοιπον οτι σε εκεινη τη φαση αφου κατεκτησε το γιο γιο και μας εδειξε οτι μπορει το βαρεθηκε..

Ο γρηγορης γενικως βαριεται ευκολα και δε θελει να χανει χρονο απο σκανδαλιες και το γιο γιο οσο να ειναι του ετρωγε χρονο.

Οταν ειδε οτι ναι μεν του το ανεφερα αλλα δεν τον εβαζα ταραχτηκε και καταλαβε οτι πρεπει να το ζηταει.

Πλεον σας εχω ξαναπει παει μονος του ,δεν τον βαζω εγω και δε θελει και πολλα πολλα κανει τη δουλεια του και σηκωνεται.Παει και με τη γιαγια και με το μπαμπα και με τον παππου εχει παει. Φυσικα ακολουθουν οι πανηγυρισμοι.

Βλεπω και στα τσισα παρομοια αντιδραση οταν δεν του λεω και πολλα το ζηταει μονος του οταν τον ζαλιζω Γρηγορη μηπως θες τσισα κτλ αντιδρα.

Νομιζω οτι το ιδιο ισχυει και για εσας.ΥΠομονη και επιμονη δεν πρεπει να το αφησεις τωρα να τον εχεις απο κοντα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα θα κλεισει τα 3 τον Αυγουστο αλλά φαινεται πολύ μεγαλύτερο καθως οι συζητησεις που κανει νομιζεις οτι γινονται απο παιδι 5 ετών..

Μου εκανε και εμενα εντυπωση οταν μου ειπε οτι την ταϊζουν ακομη (αλλα αν δεν την ταϊσουν δεν θα ζητησει να φαει, κι αυτο απο αντιδραση), για την πιπιλα μου ειπε οτι την ειχε κοψει και ειχε ξανακυλήσει, απο τη μια με τον μικροτερο αδερφό και τωρα με τη μπεμπα περισσοτερο..

Ριτα θα κλεισει τα 3 τον Αυγουστο αλλά φαινεται πολύ μεγαλύτερο καθως οι συζητησεις που κανει νομιζεις οτι γινονται απο παιδι 5 ετών..

Μου εκανε και εμενα εντυπωση οταν μου ειπε οτι την ταϊζουν ακομη (αλλα αν δεν την ταϊσουν δεν θα ζητησει να φαει, κι αυτο απο αντιδραση), για την πιπιλα μου ειπε οτι την ειχε κοψει και ειχε ξανακυλήσει, απο τη μια με τον μικροτερο αδερφό και τωρα με τη μπεμπα περισσοτερο..

Α 3 ε?Δυσκολη φαση απο οτι διαβαζω και μου λενε...

Ναι καναμε εκπληξη και με την τουρτα την οποια εσβησε μαζι με το γιο του(κανανε μαζι φου) και με τα δωρα του.

Για τους φιλους το ηξερε οτι θα ερθουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...