Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα σας και σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.ολο το μεσημερι εκανα πυρετο 38,3 αλλα τωρα επεσε αφου πηρα πονσταν.νιωθω ηδη καλυτερα και ευτυχως εμετο δεν ξανακανα απο το πρωι.γιοβανα μου ευτυχως ο συζ ειναι εδω και δεν λειπει παλ γιατι τι θα κανα?αφου το πρωι εκανα εμετο και η λαζαρενια μου με φωναζε και εγω δεν μπορουσα να παω να την παρω.ηταν στην κουνια της και με φωναζε!!!

μετα ξανακανα και ηρθε η καημενη και στεναχωρηθηκε.μα ειναι τοοοοσο συμπονετικη!!!μου εφερε και κρακερς να φαω η ψυχουλα μου.μετα ειχα εναν κουβα διπλα μου για τυχον ρουκετα και αδειασε και αυτην τα παιχνιδια της απο ενα κουβαδακι και ελεγε ''μαμας κουβα,λιζα κουβα''

και οταν ηρθε ο μπαμπας της του τα ελεγε ολα!!!!και πως εκανα το μαναρι μου!!!

ευχομαι να περασει γιατι οντως φετος εχω ταλαιπωρηθει παααρα πολυ.νιωθω ρακος.ανα διμηνο αρρωστενω και δεν ξερω πως να παρω τα πανω μου...:(

Παντως εγω τον πηρα τον Σωτηρη απο το μαιευτηριο με οριακα υψηλο ικτερο (13 νομιζω). Ο παιδιατρος δε μου ειπε ποτε για συπληρωμα, ουτε για χαμομηλι... Μονο θηλασμους, και αν δε θελει το στηθος, να το βγαζω και να το δινω με μπιμπερο. Στο μονο στο οποιο επεμεινε ηταν το φως...

ακριβως το ιδιο μου ειχε πει και εμενα αν και δεν ειχε τοσο ικτερο η δικια μου γιατι το κρεβατι μας ηταν στο παραθυρο και την εβλεπε πολυ το φως και αυτο βοηθησε!!!

Καλησπέρα φιλενάδες.

Ήθελα να σε ρωτήσω, μιας και οι κόρες μας συμβαδίζουν, τι κάνετε με το θέμα του ύπνου; Την κοιμίζεις ακόμα το διπλό και μετά την πας στην κούνια; Εμείς δυστυχώς ναι. Την βάζω στην κούνια της, κάθομαι μαζί της, αλλά μόλις κάνω να βγω από το δωμάτιο σηκώνεται όρθια και κλαίει. Επίσης, θα ξυπνήσει στάνταρ τη νύχτα και θα έρθει στο κρεβάτι μας. :(:(:(:(:(:(

Lazarenia περαστικά κορίτσι μου. Είσαι μόνη σου ή είναι και ο καλός σου μαζί σας. Και εσύ ταλαιπωρήθηκες με τις αρρώστιες φέτος. Όσο για το ότι είσαι κακιά μαμά όπως λες, αν είσαι εσύ τότε είμαι και εγώ. Και εγώ την έχω μαλώσει και μετά έτυχε να αρρωστήσει και είχα πολλές τύψεις αλλά ήταν τυχαίο. Άνθρωποι είμαστε και εμείς, όχι υπεράνθρωποι.

ναι εχεις δικιο αλλα αισθανθηκα τοοοσο ασχημα!!!αλλη φορα θα εχω πιο πολυ υπομονη και αν την βλεπω ανυσηχη θα περιμενω να δω τι ειναι!!

οσο για τον υπνο κοριτσι μου κι εγω εκανα μεγαλο αγωνα για να μαθει το κρεβατακι της.αλλα ευτυχως μια βδομαδα κρατησε και μετα συνηθισε και ας πηγαμε και διακοπες.

απλα πρεπει να μεινει καποιος μαζι της μεχρι να την παρει ο υπνος!δεν με πειραζει δοξα τω θεω λεω αφου εμαθε την κουνια της μια χαρα!ουτε κουνημα πια την κανω.λιγη αγκαλιτσα στην αρχη και μετα την ξαπλωνω ,της τραγουδαω και νανι!τωρα αν με ξυπνησει με σ την νυχτα πιστευω οτι ειναι τα δοντια της ή εφιαλτης γιατι την ακουω που κλεει στον υπνο της.

αν με ζητησει θα την παρω αγκαλιτσα και θα ξανακοιμηθει και μετα παλι μεσα στην κουνια της.

Λαζαρένια περαστικά κοπέλα μου σου εύχομαι και μην αισθάνεσαι άσχημα για τον τρόπο που μίλησες στην μικρή , αν ήσουν απο μια μεριά να δεις τι φασαρία έκανα εγώ στον δικό μου πριν λίγο θα καταλάβαινες ότι εσύ μπροστά μου είσαι ένα μικρό πταίσμα.

Μιλάμε κορίτσια μόλις ξεπέρασα 3 εγκεφαλικά και λέω 3 γιατί το

1ο το πέρασα όταν άκουσα πράγματα να πέφτουν

το 2ο όταν ο Αναστάσης έβαλε τις φωνές

και το 3ο και το πιο βαρύ όταν μπήκα στην κουζίνα και είδα τι θαύμα έκανε ο καλός..

ευχαριστω κικο μου αλλα τι εκανε ακριβως???

οσο για τον υπνο τα ειπα και στην γιοβανα.διαβασε κι αυτα που λεει η στονε.

αρμακι ευχομαι να σε παρουν στην δουλεια !!!μνα πανε ολα καλα!!!

κι εμεις τα βλαστοκυταρα σε δυο κτηρια τα εχουμε?η ιδια ειναι εταιρεια???

τι αλλο ηθελα να πω?

ααα στην ριτα μια χαρα θα ειναι η τουρτα!ειμαι σιγουρη γι αυτο!

νατασα μου να δεν προλαβεις παρε απο ζαχαροπλαστειο.μην χαλιεσαι!!

1654096yn4fep17z7.gif

κικο μου σου το εστειλα για δες το πηρες;

Vatraxaki μου , τώρα μπήκα αλλά δεν είδα τίποτα ακόμα, θα ξανακοιτάξω σε λίγο.

Lazarenia μου , τα έκανε όλα λίμπα κολύμπα, άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας (που είναι ναι μεν δικό του) αλλά με κάποιο τρόπο έφτασε πιο ψηλά και πέταξε τα βαζάκια με το ρύζι που είχα και τα δημητριακά τα σκόρισε σε όλη την κουζίνα και όχι μόνο αυτό ήταν και με μέλι και σκούπιζα 10 λεπτά με τη σκούπα προκειμένου να φύγουν. Σα να μην έφτανε αυτό πέταξε και ένα σακουλάκι με αλεύρι και ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Αυτά μέχρι στιγμής και λέω μέχρι στιγμής γιατί τον βλέπω ντούρασελ τον δικό σου και προβλέπεται και συνέχεια άαα και να μην ξεχάσω επειδή τον έστειλα στο δωμάτιο του έχει πετάξει όλα του τα παιχνίδια κάτω.:mad::-x:-x:-x:-x

Διαφημίσεις

Lazarenia να πιεις και εσυ almora μη παθεις καμια αφυδατωση!!!! Περαστικα.

Κοριτσια να χαιρεστε τα αγορια σας!!!

Και εμεις τον κοιμιζουμε στο κρεβατι και μετα στη κουνια του .Την τελευταια εβδομαδα που ηταν αρρωστο κοιμοταν στο κρεβατι μας. Αν ξυπνησει τη νυχτα τον χαΙδευουμε λιγο και τον ξαναβαζουμε κατω. Αν ξυπνησει αρκετες φορες τοτε τον παιρνουμε στο κρεβατι μας. Σημερα μετα απο πολυ καιρο κοιμηθηκε χωρις να ξυπνησει καθολου. Αλλα εχθες το πρωι εβγαλε και τριτο δοντι. Οποτε τοσο καιρο ειχε πονους.

Καλα τι εκανα η τρελη προχθες!!! Επειδη ημουν αρρωστη και εγω και ο Παναγιωτης δεν ηθελα η μπεμπα να ειναι ουτε στη κουνια της διπλα στο Παναγιωτη, ουτε στο Πορτ μπεμπε διπλα μου. Οοτε κοιμηθηκαν μπαμπα και κορη μαζι. Ο Μπαμπας στον καναπε και η κορη στο πορτ μπεμπε. Με επιασαν τυψεις οτι ο Πανουλης κοιμοταν μονος του. Και τι εκανα;; Ανιξα ενα σπαστο κρεβατακι απο αυτα που εχουμε στα εξοχικα μας και κοιμηθηκα μαζι του. Τι κοιμηθηκα , μαυροκοιμηθηκα εκει η αμοιρη.

Αχ βρε Κικο αυτο το εργο το βλεπω καθε μερα...καθε μερα ομως και οχι μονο μια φορα :lol:Αφου εχω μετακομισει ολα τα πραγματα απο τα κατω ντουλαπια επανω και πλεον τα ριχνω μονη μου για να βγαλω κατι..αμα ανοιξεις ντουλαπι μου νομιζεις θα σε πλακωσουν οι γιγαντες...:lol::lol:

Υπομονη και πολυ κουβεντα δεν υπαρχει αλλη λυση.

Περιμενω κατι φιλους και ειπα να ξαποστασω λιγο.Ο καλος μου ακομα στη δουλεια και ο μικρος μου εδω επειδη η γιαγια μας ειναι αρρωστη.

Μεσα σε ολα σημερα εχουμε παει και εγω δε ξερω ποσες φορες στο γιο γιο ...μαλλον το εμβολιο ή κανα δοντι του εχει φερει πολλα κακακια ..οχι διαρροια ευτυχως .Κανονικα ειναι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου περαστικά,

Ρίτα κ Νατάσα να χαίρεστε τους αντρούληδες σας, Ελένη καλώς ήρθες σπιτάκι σου και τώρα με το καλό το μεγάλωμα του μπέμπη.

Για βλαστοκυταρα μιλάτε εε?? κάτι έχω ακούσει ότι δεν χρησιμοποιούν πάντα τα δικά μας κύτταρα ( αχρείαστα να ειναι για ολους ) γιατί υπάρχουν στο dna μας ήδη η ασθένειες που μπορεί να παρουσιαστούν στο μελλών και το ότι αν δεν δοθούν στην γέννηση του παιδιού μπορεί να κρατηθεί από το πρώτο δοντάκι που θα πέσει

Μαλλον το ματιαξα το παιδακι μου με το γιογιο τωρα το μεσημερι ξαφνικα ειχε τετοια αρνηση στο να κατσει δεν ηθελε με τιποτα ενω το πρωι πηγαμε και καναμε μια χαρα τι επαθε ξαφνικα;

ριτα σου το εχει κανει ποτε;

δεν τον ζορισα τι δεν του εταξα για να κατσει αλλα τιποτα αυτος δεν ηθελε καθολου και τελικα τον αφησα λεω σημερα να μην τον ζορισω θα δω κι αυριο τι θα κανει ελπιζω να το ξεχασει κι αυριο να καστει παλι!

ριτα το διαβασες;για πες σου ετυχε καθολου στις αρχες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κικο αυτο το εργο το βλεπω καθε μερα...καθε μερα ομως και οχι μονο μια φορα :lol:Αφου εχω μετακομισει ολα τα πραγματα απο τα κατω ντουλαπια επανω και πλεον τα ριχνω μονη μου για να βγαλω κατι..αμα ανοιξεις ντουλαπι μου νομιζεις θα σε πλακωσουν οι γιγαντες...:lol::lol:

Υπομονη και πολυ κουβεντα δεν υπαρχει αλλη λυση.

Περιμενω κατι φιλους και ειπα να ξαποστασω λιγο.Ο καλος μου ακομα στη δουλεια και ο μικρος μου εδω επειδη η γιαγια μας ειναι αρρωστη.

Μεσα σε ολα σημερα εχουμε παει και εγω δε ξερω ποσες φορες στο γιο γιο ...μαλλον το εμβολιο ή κανα δοντι του εχει φερει πολλα κακακια ..οχι διαρροια ευτυχως .Κανονικα ειναι.

Ριτάκι μία απο τα ίδια , αυτά τα σκηνικά γίνονται πολλές φορές αλλά προσπαθώ και διατηρώ την ψυχραιμία μου , σήμερα όμως ήμουν φορτισμένη και εγώ από τη δουλειά θες , τα είδα και λίγο απότομα τα καμώματά του και δυστυχώς δεν είχα την κατάλληλη υπομονή και ψυχραιμία για να αντιδράσω σωστά και άρχισα να φωνάζω σαν υστέρω και εγώ. Τώρα τα βρήκαμε κάπως γιατί έφαγε μια τουμπίτσα το μανάρι μου και χτύπησε λίγο και στεναχωρήθηκα.

Βατραχάκι , τίποτσ ακόμα δεν έχει έρθει.

Λαζαρενια μου περαστικά,

Ρίτα κ Νατάσα να χαίρεστε τους αντρούληδες σας, Ελένη καλώς ήρθες σπιτάκι σου και τώρα με το καλό το μεγάλωμα του μπέμπη.

Για βλαστοκυταρα μιλάτε εε?? κάτι έχω ακούσει ότι δεν χρησιμοποιούν πάντα τα δικά μας κύτταρα ( αχρείαστα να ειναι για ολους ) γιατί υπάρχουν στο dna μας ήδη η ασθένειες που μπορεί να παρουσιαστούν στο μελλών και το ότι αν δεν δοθούν στην γέννηση του παιδιού μπορεί να κρατηθεί από το πρώτο δοντάκι που θα πέσει

Αυτό ακριβώς που λέει και η κυρία Φωτεινή μας είχε επισημάνει και η μαία μου και έτσι εμείς (μακάρι να μη το μετανιώσω ποτέ στη ζωή μου) μας απέτρεψε απο αυτή την κίνηση και έτσι δεν κράτησα.

Δεν μπορώ να σχολιάσω αν όσες κρατήσατε πράξατε σωστά ή όχι γιατί ειλικρινά και εγώ δεν το είχα ψάξει καθόλου πριν γεννήσω και όταν ήρθε η ώρα και μου φέρανε στο μαιευτήριο τα χαρτιά η μαία μου είπε να μην το κοιτάξω καν και έτσι και έκανα. Ξαναλέω ότι εύχομαι ΄να μη το μετανιώσω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Βικάκι , ξέχασα να σας πω πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της συνιφάδας σου , είναι μαγικές στιγμές όταν ακούς την καρδούλα του παιδιού σου , εύχομαι να πάνε όλα καλά .

Σας αφήνω και εγώ μιας και ήρθε ο σύζηξ και περιμένουμε και επισκέψεις και εμείς.

Ευτυχώς το υπογλώσσιο έχει αρχίσει και δρα και έτσι θα υποδεχθώ με ηρεμία τους καλεσμένους μας.

Βατραχάκι σου έστειλα εκ νέου πμ γιατί είχα κάνει λάθος στη δ/νση.

Ριτάκι και Νατασούλα εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε σήμερα με τους καλούς σας και επίσης να μην παραλείψετε να τους περιποιηθείτε ιδιαιτέρως (λόγω της ημέρας).

Επεξεργάστηκαν by kiko

κικο μου μόνο προφορικά δώσαμε χθες...έχει γραπτά ακόμη να δώσει η μαθητριούλα μου...ελπίζω κι εγώ να περάσει.

όσο για τον ύπνο θα σου πω ότι κι εμείς πρέπει να είμαστε παρόν δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί...αλλά όταν είναι κομμάτια κοιμάται σε 3 λεπτά το πολύ και όταν δεν είναι κομμάτια το αργότερα σε δέκα λεπτά πάλι θα κοιμηθεί!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...