Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες.

Ρίτα και Νατάσα να σας ζήσουν οι σύζυγοι.

Βικάκι αφού η Φωτεινή είναι 84,5 εκ είναι το πιο μικρό μωρό του φόρουμ.......βέβαια περιμένουμε και την Εύα.

Άρμα πότε έχετε παιδίατρο εσείς; Χτες στη δουλειά συζητήσατε και το θέμα μισθός; Αν έγινε και αυτό τότε έχεις πολλές ελπίδες.

Σούλα αυτός ο γιατρός που γράφεις ασκεί ακόμα το επάγγελμα; Μα πώς τα κατάφερε έτσι; Δεν τον πήγε Δικαστικά η φίλη σου; Εγώ θα τον είχα καρυδώσει. :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

Ήθελα να σε ρωτήσω, μιας και οι κόρες μας συμβαδίζουν, τι κάνετε με το θέμα του ύπνου; Την κοιμίζεις ακόμα το διπλό και μετά την πας στην κούνια; Εμείς δυστυχώς ναι. Την βάζω στην κούνια της, κάθομαι μαζί της, αλλά μόλις κάνω να βγω από το δωμάτιο σηκώνεται όρθια και κλαίει. Επίσης, θα ξυπνήσει στάνταρ τη νύχτα και θα έρθει στο κρεβάτι μας. :(:(:(:(:(:(

Stone λες να πάτε Πράγα; Και για πότε να το κανονίζει; Τελικά δεν μας είπες.......ή δεν το κατάλαβα εγώ........έκλεισες στα Γιάννενα; Σε ποιο ξενοδοχείο;

Ελένη με το καλό να βρείτε τους ρυθμούς σας. Και μια φίλη μου γέννησε την Κυριακή έναν μπέμπη και έκανε και εκείνος ίκτερο. Τελικά είναι πολυ συνηθισμένο στα αγοράκια.

Lazarenia περαστικά κορίτσι μου. Είσαι μόνη σου ή είναι και ο καλός σου μαζί σας. Και εσύ ταλαιπωρήθηκες με τις αρρώστιες φέτος. Όσο για το ότι είσαι κακιά μαμά όπως λες, αν είσαι εσύ τότε είμαι και εγώ. Και εγώ την έχω μαλώσει και μετά έτυχε να αρρωστήσει και είχα πολλές τύψεις αλλά ήταν τυχαίο. Άνθρωποι είμαστε και εμείς, όχι υπεράνθρωποι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγω τα κρατησα... Ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι καθαρα δικη μας αποφαση. Υπαρχουν πολλες αμφιβολιες και επιφυλαξεις σχετικα με το κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν το παιδι σε καποιο προβλημα υγειας, ουτε μπορει κανεις να εγγυηθει 100% για τον τροπο φυλαξης τους. Μου ειπε ομως οτι αν ρωτουσα τον ιδιο σαν γονιο τι θα εκανε μου απαντησε το εξης... Εστω κι αν υπαρχει 1% πιθανοτητα να τα χρειαστω καποτε, θα τα κρατουσα.. Το εξοδο ειναι μεγαλο (2,500 ευρω), αλλα μπροστα σε ολα τα εξοδα που κανουμε για το παιδι μας στη διαρκεια της ζωης του, το εξοδο αυτο ειναι μηδαμινο... Απο τη στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να δοθουν αυτα τα χρηματα, καντο! Ετσι επραξα λοιπον... Τωρα για τις δημοσιες τραπεζες η αληθεια ειναι οτι δε με ενημερωσε...

Κι εγώ τα κράτησα σε ιδιωτική τράπεζα γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους(μπράβο ρε Νατάσα γλίτωσα και το γράψιμο..:lol: 1750 ευρώ μου κόστισε και υπάρχει δείγμα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Διάλεξα την bioellenika γιατί είχα διαβάσει στο πάρεντς πως σε μία κοπέλα το δείγμα δεν ήταν επαρκές οπότε δεν τις τα κρατησαν και ούτε πλήρωσε τίποτα και αυτό με επηρέασε πολύ καθώς επίσης και ότι φυλάσσονται σε 2 διαφορετικά κτήρια. Τώρα αυτές τις μέρες συζητούσαμε με τον καλό μου ότι πρέπει να πάμε να τα δούμε κάποια στιγμη..(τώρα όπως λέει και η λαζαρένια δεν ξέρω τι θα δούμε..). Για τις δημόσιες που είχα ρωτήσει τότε δεχόντουσαν μόνο να κάνεις δωρεά, όχι να τα φυλλαξεις για δική σου χρήση αν χρειαστεί. Μετά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..

joa μπραβο που περάσατε καλά! Και ο Χρηστάκος σου που είναι πιο ήρεμος φαντάζομαι ήταν ο,τι καλύτερο μετά το ταξιδάκι ε?

Ελένη μου καλώς όρισες!!!! Η μικτή της αδερφής μου είχε και εκείνη πολυ ίκτερο και ήταν πολύ νωθρή. Όπως είπε και η Νατάσα στο μόνο που επέμεινε ο γιατρός ήταν στο να την βλέπει το φως. Άντε μια χαρά θα πάνε όλα κοριτσάρα μου!

Μα κι εγω ειχα νοικιασει το νοσοκομειακο, εννοειται! Η μαια μου ελεγε οτι τα θηλαστρα του εμποριου ειναι καταστροφικα για το στηθος...

Πολύ τυχερή ήσουν. Εγώ όταν μπήκε η Εύα νοσοκομείο, αν δεν υπήρχε το πάρεντς και το στήθος μου θα είχα διαλύσει και το γάλα θα μου ειχε κοπεί με τα θήλαστρα του εμποριου. Ευτυχώς μου είπαν οι κοπέλες ποιο να πάρω και έσωσα το γάλα μου..Ο γυναικολόγος φοβόταν μην πάθω επιλόχεια κατάθλιψη με το περιστατικό και μου έλεγε, κοίτα να είσαι εσύ καλά και αν κοπεί, κόπηκε και οι ηλίθιες στο Παίδψν που δεν με άφηναν να θηλάσω μου έλεγαν δεν υπάρχει λύση, το γάλα σου θα κοπεί..:mad::mad::mad: Τεσπά ας μην τα θυμάμαι καλύτερα..

Λαζαρένια μου περαστικά σου κορίτσι μου και μην έχεις τύψεις που φώναζες. Είσαι υπέροχη μανούλα και παλεύεις καθημερινά ξεπερνώντας μεγάλα εμπόδια!

Βατραχάκι μπορεί τυχαία να μην ήθελε. Ξαναδοκίμασε το χωρίς να τον πιέσεις.

Λοιπόν εγώ το γιο γιο το εξαφάνισα σήμερα(παρόλο που έκατσε εχτές) για να δω αν θα φτιάξει με τα κακά της γιατί και εχτες το βράδυ πάλι έκανε κακά αφού κοιμήθηκε και αυτό δεν μου το έκανε ποτέ. Έτσι της το είπα ότι δεν έχουμε γιο γιο και πήρε μια χαρά άλλο πράγμα. Και το μεσημέρι έκανε τα κακά της κανονικότατα στην ώρα της όπως πάντα. Θα δοκιμάσω σε κάνα μήνα πάλι.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Vatraxaki και εγώ στο επόμενο μωρό.......αν έρθει με το καλό.......για δημόσια τράπεζα θα κοιτάξω. Σε ιδιωτική (στην Αγγλία.......αλλά δεν λέω όνομα) που τα έστειλα στράβωσε η δουλειά. Επειδή γέννησα Παρασκευή και σε επαρχία, μέχρι να φτάσει το δείγμα χάλασε, γιατί το διάστημα που έμεινε στην Αθήνα χάλασε :mad::-x:-x:-x:-x:-x Φυσικά με αποζημίωσαν, αλλά πέρασα τέτοια στεναχώρια........ Ελπίζω να είναι αχρείαστα για όλους.

Λοιπόν εγώ το γιο γιο το εξαφάνισα σήμερα(παρόλο που έκατσε εχτές) για να δω αν θα φτιάξει με τα κακά της γιατί και εχτες το βράδυ πάλι έκανε κακά αφού κοιμήθηκε και αυτό δεν μου το έκανε ποτέ. Έτσι της το είπα ότι δεν έχουμε γιο γιο και πήρε μια χαρά άλλο πράγμα. Και το μεσημέρι έκανε τα κακά της κανονικότατα στην ώρα της όπως πάντα. Θα δοκιμάσω σε κάνα μήνα πάλι.

Τόσο στραβά το πήρε; Εντάξει και η Αλεξάνδρα δεν συνεργάζεται ακόμα αλλά δεν έχει διαταραχθεί κιόλας. Μάλλον αδιαφορεί η δικιά μου και το βρήκε σαν καθισματάκι.

Διαφημίσεις

Stone λες να πάτε Πράγα; Και για πότε να το κανονίζει; Τελικά δεν μας είπες.......ή δεν το κατάλαβα εγώ........έκλεισες στα Γιάννενα; Σε ποιο ξενοδοχείο;

Ναι Ιωάννα θα πάμε τελικά Ιωαννινα και κλεισαμε σε αυτο www.mirtali.gr

Ειναι στη Δωδωνη, κανενα 10λεπτο μας ειπαν απο Γιαννενα.Ελπίζω να μην ειναι πιο μακρια..

Οσο για την Πραγα κι εγω δεν αντεχω να περιμενω και σημερα θα τον ρωτησω..

Αστην Μαρακι μου, αφου το πήρε στραβα..Ωστοσο να της μιλας για το γιο-γιο.Εγω προχτες εκανα πως καθομουν και αρχισε να κλαιει, μετα καθοταν για κανενα 10λεπτο αλλά τζιφος χαχα

Αυτο που σου εγραψε η ιωαννα πιο πάνω για το αν συζητηθηκε καθολου το οικονομικο μερος, εχει ισχυ πάντως..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άρμα πότε έχετε παιδίατρο εσείς; Χτες στη δουλειά συζητήσατε και το θέμα μισθός; Αν έγινε και αυτό τότε έχεις πολλές ελπίδες.

giovanna μου περιμένουμε μήπως βγει το καινούριο πρεβεναρ για να πάμε. Την άλλη βδομάδα βέβαια είτε βγει είτε όχι θα πάμε. Στη δουλειά δεν είπαμε για μισθό..

Για το θέμα του ύπνου έχω να σου πω το εξής:

1) Εχεις δοκιμάσει να φεύγεις για λίγο και να συνεχίζεις να της μιλάς έχοντας βγει από το δωμάτιο? Να φεύγεις και να πηγαίνεις μετά από λίγο πάλι, να κάθεσαι λίγο να της μιλάς, να της λες να κοιμηθεί κλπ. και μετά πάλι το ίδιο. Μιλάω πάντα για την περιπτωση που δεν κλαίει σπαραχτικά. Η Εύα ας πούμε πολλές φορές αν ξυπνήσει τη νύχτα της αρκεί να δει το φως του μπάνιου να ανάβει(το έχει συνδιάσει ότι πριν πάω στο δωμάτιό της πάω στο μπάνιο) και με το που το βλέπει συνήθως ξανακοιμάται. Σου λέω διάφορα μήπως κάτι σε βοηθήσει. Επίσης 2-3 μέρες τώρα μεσημέρι- βράδυ με το που τη βάζω στην κούνια κλαίει λίγο αλλά και πάλι μόλις δει το φως του μπάνιου και ακούσει βρύση-καζανάκι ηρεμεί και μετά από λίγο κοιμάται.

2) Αν εσάς δεν σας ενοχλει και ηρεμεί καλύτερα μαζί σας δεν το βρίσκω κακό να την παίρνει ο ύπνος μαζί σας. Τότε που συζητούσαμε με την παιδίατρο για το πότε πρέπει να πάει το παιδί στο δωματιό του, μου είπε ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Εκείνη επειδή δεν τα έβλεπε πολύ το βράδυ τα έπαιρνε πάντα στο κρεβάτι της! :-)

Ακου STONE μου νομιζω ειναι αρκετας μεγαλος για να γινεται αυτο..

Πρεπει να το παρετε απο την αρχη..

Να του λες συνεχεια ''που κοιμομαστε?''

Να του δειχνεις την κουνια και οταν ερθει η ωρα του υπνου να καθιερωσεις συγκεκριμνη ρουτινα για την κουνια πχ.γαλα μεσα στο δωματιο,κανα παραμυθακι και μετα θα τον ρωτας τι θα κανουμε τωρα?Νανι?που?θα του δειχνεις την κουνια.

Θα του δινεις κατι να απασχολειται και ισως και φωτογραφιες βοηθανε..

Στην αναγκη αγορασε του καποια καινουργια μικροπραγματακια για να τον δελεασεις να κατσει μεσα.

Στην αρχη θα καθεσαι και εσυ κοντα και σιγα σιγα θα αρχισεις να του λες παω να κανω μια δουλιτσα πχ.να πλυνω το μπιμπερο και ερχομαι κτλ.

Οσο ειναι απασχολημενος θα τον αφηνεις οταν γκρινιαζει θα πηγαινεις να τον ηρεμεις.

Θα δεις οτι καποια στιγμη δε θα απαιτει την παρουσια σου στο δωματιο.

Απλα θελει αποφασιστικοτητα.

Ενταξει θα γκρινιαξει και θα ταλαιπωρηθει το πολυ 2-3 μερες μετα θα το συνηθισει.

Μια ιδεα ειναι ολα..

Ιωάννα εμενα η Ριτα με εσωσε!!!Εκανα οτι μου ειπε με επιμονη και υπομονή!!Τωρα κοιμαται μονος του και οχι μονο στο κρεβατι του.Σημερα μου κοιμηθηκε στον καναπέ οσο εμεις τρώγαμε..Καναμε το σταυρο μας με τον αντρα μου!Ηταν κτ που δεν το περιμεναμε , τουλάχιστον όχι τοσο γρηγορα

Σε συνδυασμο και με αυτα που σου εγραψε και η Μαρια πιο πάνω πιστευω αν τα εφαρμοσεις απο σημερα κιολας, θα εχετε αποτελεσμα..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Τόσο στραβά το πήρε; Εντάξει και η Αλεξάνδρα δεν συνεργάζεται ακόμα αλλά δεν έχει διαταραχθεί κιόλας. Μάλλον αδιαφορεί η δικιά μου και το βρήκε σαν καθισματάκι.

Ναι ρε γμτ..δεν το περίμενα! Να το έβελεπε σαν παιχνίδι καλύτερα θα ήταν. Πάντως γενικά η Εύα από πολύ μικρή είχε θέμα με το που θα κάνει κακά και αν της άλλαζες κάτι δεν έκανε. Ας που΄με όταν ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στο χωριό για ένα ολόκληρο 24ωρο δεν τα έκανε γιατί άλλαζε περιβάλλον. Επίσης αν είμαστε έξω δεν τα έχει κάνει ποτέ και ας είναι η ώρα που τα κάνει. Είναι σαν να έχει ρολόι, πολύ στάνταρ ώρες είχε πάντα που τα έκανε και πίστευα ότι αυτό θα βοηθούσε. Ίσως και να τα πήρε που την πρώτη μέρα της είπα ότι δεν είναι παιχνίδι και δεν την άφησα να το βγάλει έξω από το μπάνιο..ποιος ξέρει..

Αστην Μαρακι μου, αφου το πήρε στραβα..Ωστοσο να της μιλας για το γιο-γιο.Εγω προχτες εκανα πως καθομουν και αρχισε να κλαιει, μετα καθοταν για κανενα 10λεπτο αλλά τζιφος χαχα

Αυτο που σου εγραψε η ιωαννα πιο πάνω για το αν συζητηθηκε καθολου το οικονομικο μερος, εχει ισχυ πάντως..

Ναι, θα συνεχίσω να της μιλάω, αλλά μέχρι εκεί. Θα το βγάλω σε κανα μήνα πάλι..τι εννοείς για το οικονομικό?

Σημερα μου κοιμηθηκε στον καναπέ οσο εμεις τρώγαμε..Καναμε το σταυρο μας με τον αντρα μου!Ηταν κτ που δεν το περιμεναμε τουλάχιστον όχι τοσο γρηγορα

Καλά αυτό ήταν φοβερό! :lol:

τι εννοείς για το οικονομικό?

Α, αστο κατάλαβα, δεν μου είπαν για μισθό παρά μόνο ότι αν γίνει πρόσληψη θα έχω και από την αρχή ασφάλιση. Πάντως δεν τις είδα και πολύ θερμές..

Διαφημίσεις

Άρμα Χτες στη δουλειά συζητήσατε και το θέμα μισθός; Αν έγινε και αυτό τότε έχεις πολλές ελπίδες.

..τι εννοείς για το οικονομικό?

Στα παραπάνω αναφερομουν Μαρια μου..Εσυ δεν αναφερθηκες καθολου;;;

Ιωάννα μου χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα...είχατε και τον Χρηστάκη μαζί σας;

Ελενάκι μου και πάλι να σου ζήσει ο παίδαρος...τα καταφέρνεις με τον θηλασμό;;;

m57Zp2.png

Κοριτσάρες γειά σας και απο 'μένα.Βρήκα λίγο χρόνο να μπω να σας πω ένα γεια γιατί απο τη δουλειά δεν βλέπω φως στο τούνελ , έχω και τους γκεστάπο απο πίσω μου που παρατηρούν όλη την ώρα τον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Να ευχηθώ καταρχάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους άντρες της Ρίτας και της Νατασούλας. Να είσαστε και εσείς καλά για να τους χαίρεστε και να σας χαίρονται και αυτοί με τη σειρά τους.

Ελενίτσα καλώς ήρθες στο σπιτάκι σου με την κορούλα , να είσαστε καλά και εσείς και καλή δύναμη τώρα τις πρώτες μέρες. Απ'ότι κατάλαβα έκανες καισαρική , σε ρωτώ γιατί και εγώ με καισαρική γέννησα αλλά ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ.

Λαζαρένια περαστικά κοπέλα μου σου εύχομαι και μην αισθάνεσαι άσχημα για τον τρόπο που μίλησες στην μικρή , αν ήσουν απο μια μεριά να δεις τι φασαρία έκανα εγώ στον δικό μου πριν λίγο θα καταλάβαινες ότι εσύ μπροστά μου είσαι ένα μικρό πταίσμα.

Μιλάμε κορίτσια μόλις ξεπέρασα 3 εγκεφαλικά και λέω 3 γιατί το

1ο το πέρασα όταν άκουσα πράγματα να πέφτουν

το 2ο όταν ο Αναστάσης έβαλε τις φωνές

και το 3ο και το πιο βαρύ όταν μπήκα στην κουζίνα και είδα τι θαύμα έκανε ο καλός.

Πετρούλα χίλιες φορές να μου έτρωγε λίγο κεράκι παρά αυτό που είδαν τα ματάκια μου. Είχε πετάξει τα βάζακια που είχα φυλαγμένο ρύζι μέσα και είχε γίνει χαμός και εκτός αυτού είχε βγάλει έξω απο το κουτί όλα τα δημητριακά με μέλι και όλο το χαλί έχει γεμίσει με αυτά και εκείνος τα πατάει και κολλάνε παντού.

Δεν πτοούμαι όμως μπήκα να γράψω το κατιτίς μπας και ηρεμήσω γιατί αν ασχοληθώ πάλι τώρα μαζί του δεν τον βλέπω να τη γλιτώνει την ξυλιά στον ποπό του.

Vatraxaki θέλω αν μπορείς να μου στείλεις το βιβλίο αυτό σχετικά με την πειθαρχία , θα το χρειαστώ οπωσδήποτε με αυτό το παιδί που έχω.

Αν χρειάζεσαι κάτι επιπλέον στείλε μου email.

Sardelaki ελπίζω να έγραψε καλά η μαθήτριά σου , δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και δεν ξέρω αν έγραψες τα αποτελέσματα.

Να σας πω και εγώ ότι στο θέμα του ύπνου έχουμε πρόβλημα ακόμα γιατί ναι μεν κοιμάται μόνος του στο δωμάτιο του αλλά μέχρι να τον πάρει ο ύπνος πρέπει ένας απο τους δύο γονείς να είναι παρών και καλά αν είναι κομμάτια και τον πάρει ο ύπνος σε 10 λεπτά όταν δεν είναι όμως μπορεί να κάτσει και 1 ώρα στην κούνια να χοροπηδάει και εμείς να περιμένουμε στο άλλο κρεβάτι να κοιμηθεί και να φύγουμε γιατί αν κάνουμε κίνηση να φύγουμε πριν τον πάρει ο ύπνος βάζει τα κλάμματα. Πείτε μου ρε κορίτσια πως να το αντιμετωπίσω αυτό;;;;

Αυτά κορίτσια δεν θυμάμαι κάτι άλλο γιατί γράφω και συγχρόνως του φωνάζω να πάει να τα μαζέψει και εκείνος έρχεται και με χαϊδευει. Πείτε μου εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου.

Αααα , ξέχασα Αρμάκι ελπίζω να πήγε καλά το interview και να έχεις σύντομα αποτελέσματα γιατί η αναμονή σε τέτοια θέματα είναι ότι χειρότερο.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...