Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα για το θηλασμο θα σας πω καποια στιγμη την εμπειρια μου οταν θα κατσω με ηρεμια.

Ολα σχετικα ειναι.. αυτο καταλαβα εγω..μεγαλη διαφορα απο παιδι σε παιδι και απο γυναικα σε γυναικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα πάλι δεν μου ειπαν καθολου να το αντλώ, είχα όμως διαβασει στο parents οτι θηλαστρο πριν τις πρωτες σαραντα μερες με τπτ.

Μονο ανοικιαση το νοσοκομειακο,..τρεχα γυρευε δλδ!

Ασε αμα σου πω τι θηλες ειχα, οχι θηλαστρο να βαλω ούτε νερο αντεχα..πωπω τι τραβηξα γμτ!

Μα κι εγω ειχα νοικιασει το νοσοκομειακο, εννοειται! Η μαια μου ελεγε οτι τα θηλαστρα του εμποριου ειναι καταστροφικα για το στηθος...

t7fQp3.png

Ολα σχετικα ειναι.. αυτο καταλαβα εγω..μεγαλη διαφορα απο παιδι σε παιδι και απο γυναικα σε γυναικα.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Θα σας πω κι εγω καποια στιγμη τι πηγε λαθος στη δικη μου περιπτωση...

Λεω να φυγω τωρα!

Ριτακι και παλι να τους χαιρομαστε!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Μα κι εγω ειχα νοικιασει το νοσοκομειακο, εννοειται! Η μαια μου ελεγε οτι τα θηλαστρα του εμποριου ειναι καταστροφικα για το στηθος...

Μπραβο σου..Ειχες αστερι μαια!

Εγω ενημερωνομουν απο εδώ..Αφου οι ηλίθιες οταν τις ζητησα ενα θηλαστρο για να βγαλω το γαλα καθως ειχα παθει συμφορηση, μιας και το παιδι κοιμοταν λόγω ικτερου (και μπιμπερο φυσικα) μου ειπαν ααα δεν επιτρεπεται, ο γιατρος σας δεν μας αφηνει, να μπειτε στο ντους, να κανετε ντουζακι με ζεστο νερο και να το βγαλετε.

Το εκανα κι αυτο...Αααααχ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ελενακι καλως ηρθατε δεν σου ευχυθηκα πριν!

εγω θα σου ελεγα να μην δωσεις ξενο εναν εχεις σκοπο να θηλασεις συχνους θηλασμους και φως βαλε το κρεβατακι εκει που χτυπαει ο ηλιος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εγω ενημερωνομουν απο εδώ..Αφου οι ηλίθιες οταν τις ζητησα ενα θηλαστρο για να βγαλω το γαλα καθως ειχα παθει συμφορηση, μιας και το παιδι κοιμοταν λόγω ικτερου (και μπιμπερο φυσικα) μου ειπαν ααα δεν επιτρεπεται, ο γιατρος σας δεν μας αφηνει, να μπειτε στο ντους, να κανετε ντουζακι με ζεστο νερο και να το βγαλετε.

αχ κι εμενα ετσι μου ελεγαν οι ασχετε και να 'ναι καλα η παιδιατρος που ηρθε να μας δει πριν φυγουμε και μου εβαλε τον μικρο στο στηθος για να δει πως τα παμε και μολις ειδε το στηθος μου τουμπανο πηγε αμεσως μονη της και μου εφερε το θηλαστρο της κλινικης μου λεει κατσε να να το βγαλεις και μετα θα πας σπιτι.

Διαφημίσεις

Ναι ηταν πολυ καλη! Να φανταστεις το θηλαστρο το ειχα νοικιασει απο τη δευτερη μερα που γεννησα! Το ειχα διπλα μου στο κομοδινο του μαιευτηριου! Και κανονιζε η μαια και μου εφερνα και αποστειρωμενα μπιμπερακια!

t7fQp3.png

Βατραχακι επικοινωνησες με το Παπανικολαου;;

Πολύ καλό πάντως που το εφαρμοζουν και σε εμας..Δεν ξερεις τι αγχος τραβηξα εγω μεχρι να βρω τη σωστη εταιρια για να τα μεταφερει..

Μεχρι και ταξιτζη ρωτησαμε αν αναλαμβανει να τα πάει, ας μη σου πω τι μας ειπε..χαχαχα

Ναι ηταν πολυ καλη! Να φανταστεις το θηλαστρο το ειχα νοικιασει απο τη δευτερη μερα που γεννησα! Το ειχα διπλα μου στο κομοδινο του μαιευτηριου! Και κανονιζε η μαια και μου εφερνα και αποστειρωμενα μπιμπερακια!

Σουπερ!!!

Στο 2ο θα τους την κοψω τη μαγκια πάντως...(με το καλό Παναγια μου!)

Βατραχακι επικοινωνησες με το Παπανικολαου;;

Πολύ καλό πάντως που το εφαρμοζουν και σε εμας..Δεν ξερεις τι αγχος τραβηξα εγω μεχρι να βρω τη σωστη εταιρια για να τα μεταφερει..

Μεχρι και ταξιτζη ρωτησαμε αν αναλαμβανει να τα πάει, ας μη σου πω τι μας ειπε..χαχαχα

οχι δεν προλαβα σημερα να παρω εκανα και δουλειες σιδερωσα κιολας κι εγινα κομματια η μεση μου αστα να πανε θα παρω μολις βρω ευκαιρια.

θα ρωτησω και την παιδιατρο μας αυτη ειναι στο ιπποκρατειο αλλα κατι θα ξερει λογικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...