Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενακι καλως μας ξαναρθες! Σε παιδευει το αντρακι σου ε? Τα ιδια μου εκανε κι εμενα ο Σωτηρης με τον θηλασμο... Δε θα ξεχασω ποτε τη μαια μου που ελεγε οτι στα αγορια ειναι πολυ συνηθες το φαινομενο να μη συνεργαζονται καλα στον θηλασμο, ενω τα κοριτσια συνηθως ειναι πολυ πιο καπατσες! Καλη συνεχεια ευχομαι!!!

Stone το εκανε παλι το θαυμα του ο Αναστασης ε?:lol: Τον ειχες αφησει πολυ ωρα μονο του ή τα καταφερε σε χρονο dt???

Βατραχακι μην απογοητευεσαι! Μπορει να ειναι κατι τυχαιο...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη καλως ηρθες. Προσεχελιγο το θεμα του φαγητου για το μπεμπε. Στο λεο επειδη ανεφερες το ικτερο.Μια φιλη που γεννησαμε μαζι και το πηρε με λιγο ικτερο της εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα. Επειδη ειχε ικτερο ηταν λιγο νωθρο και κοιμοταν οταν το ταιζε. Δεν καταλαβαινε αν τρωει και της ειπε ο γιατρος οπωσδηποτε και ξενο για συμπληρωμα για να βλεπει τη τρωει!!!

Ντινάκι εγώ το κατσικακι δεν το κανω ποτε κοκκινιστο.Παντα λεμονατο.

Τελευταια εκανα μια συνταγη που μοιυ αρεσε πολυ.

εκανα εναν πολτό από σκορδο ριγανη λεμονι αλατι πιπερι και λιγο λαδι.

Πασαλειψα το κατσικάκι (α το χαραξα για να παρει και μεσα) το εβαλα στη γάστρα και το εψησα για καμμια ωρα χαμηλα.

Μετα εκοψα πατουλες εβαλα αλατι πιπερι λιγο λεμονι ριγανιτσα και λιγο δενδρολιβανο και τα εψησα ολα μαζι .

εμας μας αρεσε πολύ.

Α επισης στις "κοψιές" του κρεατος βάζω φετες λεμονιού και ελάχιστο σκορδάκι.

Και εγω ετσι το κανω Σουλα!Το δενδρολιβανο του πάει πολύ...μιαμμμμ

Σκορδακι και μεσα στο κρεατακι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone το εκανε παλι το θαυμα του ο Αναστασης ε?:lol: Τον ειχες αφησει πολυ ωρα μονο του ή τα καταφερε σε χρονο dt???

Για τον υπνο λες Νατασα μου ή για το κερί..Το κερι παντως για να μην τον τσακωσω το ξεπέταξε στα γρηγορα..Ο υπνος του πήρε κανενα πενταλεπτο, αλλά δεν ακουστηκε τσιμουδια..

Ελενακι θα κανετε επαναληπτικες για τον ικτερο ή δεν σας ειπαν κτ;;;

Πιο πολλά γευματα για να κανει τσισακια και να φυγει γρηγορα..Εγω εδωσα και χαμομηλακι τις πρωτες μερες..

Η παιδιατρος μου ειπε ξενο, αλλά δεν ήθελα..

Διαφημίσεις

Για τον υπνο λες Νατασα μου ή για το κερί..Το κερι παντως για να μην τον τσακωσω το ξεπέταξε στα γρηγορα..Ο υπνος του πήρε κανενα πενταλεπτο, αλλά δεν ακουστηκε τσιμουδια..

Για το κερι ελεγα! Γρηγορο πιστολι!!!:D

t7fQp3.png

Τωρα για τις δημοσιες τραπεζες η αληθεια ειναι οτι δε με ενημερωσε...

Δεν γνωριζουν Νατασα μου για αυτες, αλλου ειναι τα φραγκα..

Κι εγω μονη μου ψαχτηκα..

Αν κι εγω δεν εβρισκα ακρη με τη Δημοσια ή δεν αναλάμβανε καποια αξιοπιστη εταιρια για τη μεταφορα βιολογικου υλικού και εγω στην ιδιωτική θα τα εδινα..

Οταν σκεφτομουν οτι μπορει να το μετανοιωσω καποια μερα, δεν αντεχα ουτε στην ιδεα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Παντως εγω τον πηρα τον Σωτηρη απο το μαιευτηριο με οριακα υψηλο ικτερο (13 νομιζω). Ο παιδιατρος δε μου ειπε ποτε για συπληρωμα, ουτε για χαμομηλι... Μονο θηλασμους, και αν δε θελει το στηθος, να το βγαζω και να το δινω με μπιμπερο. Στο μονο στο οποιο επεμεινε ηταν το φως...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Παντως εγω τον πηρα τον Σωτηρη απο το μαιευτηριο με οριακα υψηλο ικτερο (13 νομιζω). Ο παιδιατρος δε μου ειπε ποτε για συπληρωμα, ουτε για χαμομηλι... Μονο θηλασμους, και αν δε θελει το στηθος, να το βγαζω και να το δινω με μπιμπερο. Στο μονο στο οποιο επεμεινε ηταν το φως...

Νατασα εμενα μου ειπαν να δινω πολύ γαλα και αφου στο στηθος κοιμαται δωσε ξενο για να κατουραει και να πέσουν οι τιμες...Εγω εδωσα χαμομηλάκι, καθως θεωρησα οτι με το να δωσω ξενο γαλα (σαμπως ποσο τρωνε τις πρωτες μερες 60 μλ με το ζορι) θα εδινα τελος στο μητρικό..

Νατασα εμενα μου ειπαν να δινω πολύ γαλα και αφου στο στηθος κοιμαται δωσε ξενο για να κατουραει και να πέσουν οι τιμες...Εγω εδωσα χαμομηλάκι, καθως θεωρησα οτι με το να δωσω ξενο γαλα (σαμπως ποσο τρωνε τις πρωτες μερες 60 μλ με το ζορι) θα εδινα τελος στο μητρικό..

Ναι αυτο λεω κι εγω.. Με τη διαφορα οτι σ'εμενα δεν εδωσε την εναλλακτικη του συμπληρωματος, αλλα με προετρεψε να αντλω εγω το γαλα μου και να του το δινω με μπιμπερο.. Γι'αυτο ακριβως που λες.. Για να εδραιωθει ο θηλασμος.

t7fQp3.png

Κοριτσακια καλησπερα!

Χαθηκα σημερα διοτι οπως καταλαβαινετε μαγειρευα χαχα!

Βασικα μου ξεμεινε ξυπνιος ο μικρος και φτιαξαμε μαζι την τουρτα του μπαμπα..ο θεος να την κανει τουρταδε σας περιγραφω τι εγινε ,ο χαμος...τεσπα οτι εγινε εγινε ελπιζω να τρωγεται...

Τελικα κοιμηθηκε 4 παρα και επιασα να κανω κρεπες και κρεας.

Τωρα ψιλοκαθησα ελπιζω να κοιμηθει ως 5μιση για να προλαβω.

Τι νεα?

Θα σας διαβασω το βραδακι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αυτο λεω κι εγω.. Με τη διαφορα οτι σ'εμενα δεν εδωσε την εναλλακτικη του συμπληρωματος, αλλα με προετρεψε να αντλω εγω το γαλα μου και να του το δινω με μπιμπερο.. Γι'αυτο ακριβως που λες.. Για να εδραιωθει ο θηλασμος.

Εμενα πάλι δεν μου ειπαν καθολου να το αντλώ, είχα όμως διαβασει στο parents οτι θηλαστρο πριν τις πρωτες σαραντα μερες με τπτ.

Μονο ανοικιαση το νοσοκομειακο,..τρεχα γυρευε δλδ!

Ασε αμα σου πω τι θηλες ειχα, οχι θηλαστρο να βαλω ούτε νερο αντεχα..πωπω τι τραβηξα γμτ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...