Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σας διάβασα καλεεεε μόνο την τελευταία σελίδα….

Λαζαρενια κάνεις έμετο? Πηρές φάρμακο?

Ρώτησες γιατρό για το τι να κάνεις?

τι να ρωτησω..να ξερω απο την μικρη.υγρα θα μου πει και ρυζι να φαω!

ηπια λιγη κολα και ειμαι καλυτερα .για να δουμε!!!

ευχαριστω πολυ...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ οικονομικα!!!

να φανταστεις με 40 ευρω τρωγαμε 4 ατομα (δλδ 4 πιατα +σαλατα)

οι Τσεχοι ομως οχι ιδιατερα φιλικος λαος ...αλλα οι Τσεχες πολυ ομορφες οι ατιμες ...[/quote

Παρα πολύ καλες τιμες.

Και όσο για τις Τσέχες ........αντε βρε οι Ελληνίδες είμαστε πιο ομορφες(χα χα)

Διαφημίσεις

Που είστε ολες καλε???

Πετρούλα που χάθηκες?

Εδω ειμαι!!!!Εκανα γενικη σημερα για να ειμαι αυριο χαλαρη

Τι επαθε η Λαζαρενια μας;;;

Ριτα και Νατασα να χαίρεστε τα αντρακια σας!!

Ο μικρος εδωσε πάλι ρεστα με τις ταρζανιες του..Μου εφαγε ολα τα κερια..δεν ξερω, απο τα δοντια να ειναι;;Ενω ήταν ολα καθαρα κι ωραια, ετοιμασα τραπέζι, ξαφνικα πάω να τον πάρω και βλέπω παντου ασπρα κομματακια, και στο στομα του μεσα..Τον μάλωσα πολύ, αφου εφαγε του εδωσα πιπιλα και τον αφησα στον καναπέ και εκατσα με τον καλό μου να φαμε..Οταν πήγα να τον δω ειχε κοιμηθει, καναμε το σταυρο μας.Επιτελους μπηκε σε πολύ καλό δρομο ο υπνος του και ελπίζω να μην εχουμε πισωγυρισματα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια μου.οντως πολυ κρυο κανει.και χθες βραδυ παγωνια!

εγω κοριτσια ολο το βραδυ εκανα εμετους.μαλλον κολλησα κι εγω και αναρωτιεμαι ποσο γερα ειναι τα μωρα μας!

η λαζαρενια μου εκανε εμετο και μετα χορευε.εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...

μετα αρχισα να νιωθω τυψεις γιατι εκεινο το βραδυ που αρρωστησε η μικρη ειχε γκρινια και δεν ηθελε να κοιμηθει.μαλλον γιατι κατι την ενοχλουσε.

κι εγω την μαλωσα κοριτσια και μετα κοιμηθηκε η ψυχουλα μου!!!

ειμαι πολυ κακια μαμα....

Αντε βρε χαζούλα!Καταρχην περαστικα σου και κατα δευτερον μην εχεις τυψεις...Αν δεν τα μαλώσουμε και λίγο πως θα καταλάβουν και καποια πράγματα..Ενταξει δεν καταλαβες οτι ειχε ανησυχιες η μικρή, ετσι ήμουν κι εγω οταν ξυπνουσε μες τα μεσανυχτα απο τα δοντια του και εγω τον μαλωνα γιατι ελεγα οτι ειναι γκρινιαρης.Ελα ξεχνα το και κοιτα να δυναμώσεις..

Δεν παθαινουν τπτ με λίγες φωνες!

Πετρούλα μου η Λαζαρένια μας κόλησε γαστρεντερίτιδα από τη μικρή η οποία ευτυχώς ειναι καλύτερα.

Α αυτό που λες με τα κεριά το εχει και η Ανδρεάννα .Δεν τολμαω να εμφανίσω κερακι θα το .. δοκιμάσει αμεσως.

Διαφημίσεις

στονε λειτουργεια κανονικα η δημοσια τραπεζα στο παπανικολαου πες μου ομως λιγο και για την διαδικασια που κανατε για Αθηνα;

να ρωτησω λιγο ξερεις κατι γι'αυτο;

"Το μόνο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι πιστεύαμε ότι θα παραλαμβάνει και κομμάτι του ομφάλιου λώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια αν ποτέ χρειαστεί, έστω και με χρηματική καταβολή όπως γίνετε στην Δημόσια τράπεζα της Αθήνας."

Βατραχακι στην πρωτη εγκυμοσυνη η λειτουργια της τραπεζας του Παπανικολαου ήταν υπο συζητηση.

Δες εδω τι ειχα γραψει:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=333081&highlight=%E2%EB%E1%F3%F4%EF%EA%F5%F4%F4%E1%F1%E1#post333081

Εγω κρατησα και για δικη μας χρηση καταβαλλοντας το ποσο των 1000 ευρω.

Στος τελος εμειναν μονο αυτα, γιατι οσον αφορα τη δωρεα ενω η ληψη και ολη η διαδικασια απο το γιατρο μου εγινε κανονικά, ετυχε την ώρα του τοκετού το αιμα να εχει πολύ λιγοτερα κυτταρα απο αυτα που χρειαζονται για φυλαξη (Δες εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=385533&highlight=%E1%DF%EC%E1#post385533)

stone μου σ'ευχαριστω για την απαντηση δηλαδη εσεις τελικα δωσατε 1000 ευρω για σε περιπτωση που χρειαστουν (αχρειαστα να ειναι )

και τελικα η δωρεα δεν εγινε ε;

θα δω και με το παπανικολαου τι γινεται μαλλον θα πρεπει να παω και μια τεταρτη απο εκει που κανει ενημερωση καποιος καθηγητης στους γονεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαλλον το ματιαξα το παιδακι μου με το γιογιο τωρα το μεσημερι ξαφνικα ειχε τετοια αρνηση στο να κατσει δεν ηθελε με τιποτα ενω το πρωι πηγαμε και καναμε μια χαρα τι επαθε ξαφνικα;

ριτα σου το εχει κανει ποτε;

δεν τον ζορισα τι δεν του εταξα για να κατσει αλλα τιποτα αυτος δεν ηθελε καθολου και τελικα τον αφησα λεω σημερα να μην τον ζορισω θα δω κι αυριο τι θα κανει ελπιζω να το ξεχασει κι αυριο να καστει παλι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι Βατραχακι μου, δωσαμε 1000 ευρω για δικη μας φυλαξη (αχρειαστα να είναι) και η δωρεα για τη δημοσια τραπεζα δεν τελεσφορησε..

Ναι μην τον ζοριζεις τον Τιμο, αστον μην σου βγαλει αρνηση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...