Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι εγώ το κατσικακι δεν το κανω ποτε κοκκινιστο.Παντα λεμονατο.

Τελευταια εκανα μια συνταγη που μοιυ αρεσε πολυ.

εκανα εναν πολτό από σκορδο ριγανη λεμονι αλατι πιπερι και λιγο λαδι.

Πασαλειψα το κατσικάκι (α το χαραξα για να παρει και μεσα) το εβαλα στη γάστρα και το εψησα για καμμια ωρα χαμηλα.

Μετα εκοψα πατουλες εβαλα αλατι πιπερι λιγο λεμονι ριγανιτσα και λιγο δενδρολιβανο και τα εψησα ολα μαζι .

εμας μας αρεσε πολύ.

Α επισης στις "κοψιές" του κρεατος βάζω φετες λεμονιού και ελάχιστο σκορδάκι.

Σούλα μου κάπως έτσι σκεφτόμουν να το κάνω, λεμονάτο.

Εμείς στο χωριό το κάνουμε στο φούρνο με πατατες, σάλτσα, φρεσκα κρεμμυδάκια και δυόσμο. Γινετε πολύ νόστιμο αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω καλημερα!!!Τι καλημερα, καλησπέρα....

Απο τη δουλεια καλύτερα σας παρακολουθώ...

Σας διαβασα πολύ γρηγορα και δεν θυμαμαι σχεδον τπτ, το μεσημερι πιο πολλά

Παω γιατι εχω τη σαλτσα στο ματι

Βατραχακι νομιζω η δημοσια του Ππανικολαου δεν λειτουργει ακομα, δεν ξερω μπορει να εχω χασει και επεισοδια...

Εγω τα εκανα δωρεα στη δημοσια τραπεζα της Αθηνας, αν ενδιαφερεσαι πες μου να σε ενημερωσω σχετικά...

Βικυ κατι μικρολεπτομερειες εκκρεμουν , θα μιλήσεις το μεσημερι με τον καλό μου...

Ριτα σ'ευχαριστω..θυμομουν οτι εχεις κανει αλλά δεν τη βρηκα στους κιμαδες..Τωρα που μπήκα το ειδα και ήδη τα εχω ετοιμασει..εκανα μια απο το γαστρονομο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μολις με πηρε η συνυφαδα μου,ακουσαμε καρδουλαααααααααα

Αχ πολύ χάρηκα Βικούλα!!!! Μπράβο στην κοπέλα!!!! Αντε με το καλό να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!!!!

Σουλίτσα σοκαρίστηκα με αυτό που έγραψες!!!! Καλά ο γιατρός ήταν τόσο ηλίθιος????Αν δεν μπορούσε να το βγάλει το παιδί γιατί δεν την έκανε καισαρική και της δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα στο μωράκι της.Πολύ δύσκολο και για αυτήν και για το παιδάκι!!!!!Τι να πώ!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πολύ χάρηκα Βικούλα!!!! Μπράβο στην κοπέλα!!!! Αντε με το καλό να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!!!!

Σουλίτσα σοκαρίστηκα με αυτό που έγραψες!!!! Καλά ο γιατρός ήταν τόσο ηλίθιος????Αν δεν μπορούσε να το βγάλει το παιδί γιατί δεν την έκανε καισαρική και της δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα στο μωράκι της.Πολύ δύσκολο και για αυτήν και για το παιδάκι!!!!!Τι να πώ!!!!

Ευα μου η κοπέλα είχε πάρει πολλά κιλα και ήταν και ήδη αρκετα παχουλή

Το μωρο ήταν πολύ ψηλά αλλα ο μ..κας ο γιατρός επεμενε να γεννησει φυσιολογικά.

Τωρα το γιατι μονο αυτος το ξερει.

Τωρα στο δευτερο η κοπελα εχει δηλωσει οτι μονο με καισαρικη θα γεννησει

Βατραχακι νομιζω η δημοσια του Ππανικολαου δεν λειτουργει ακομα, δεν ξερω μπορει να εχω χασει και επεισοδια...

Εγω τα εκανα δωρεα στη δημοσια τραπεζα της Αθηνας, αν ενδιαφερεσαι πες μου να σε ενημερωσω σχετικά....

στονε λειτουργεια κανονικα η δημοσια τραπεζα στο παπανικολαου πες μου ομως λιγο και για την διαδικασια που κανατε για Αθηνα;

να ρωτησω λιγο ξερεις κατι γι'αυτο;

"Το μόνο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι πιστεύαμε ότι θα παραλαμβάνει και κομμάτι του ομφάλιου λώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια αν ποτέ χρειαστεί, έστω και με χρηματική καταβολή όπως γίνετε στην Δημόσια τράπεζα της Αθήνας."

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κωνκων οφειλω να σου πω οτι με συγκινησες ...οπως κι ολες σας!!!

αλλαζω θεμα και να πω συγχαρητηρια στην βικουλα μας για την συνυφαδα σου!!!ολα να πανε καλα!!!

βατραχουλινα εγω τα εκανα αλλα διαλεξα ελληνικη γιατι αν εν εμπιστευομαι μια φορα τις ιδιωτικες αλλο τοσο δεν εμπιστευομαι του εξωτερικου.δεν ξερω πως μεταφερονται ,δεν ξερω αν εχει καθυστερηση το αεροπλανο και που ψυχονται αφου ειναι φυλαγμενα σε ενα κιτ και πρεπει μεσα σε 36 ωρες το πολυ να ειναι σε ψυγειο με βαθμους μειον το 20 αν δεν κανω λαθος!

αλλο ενα που δεν τα εκανα σε εξωτερικου ειναι οτι ποτε δεν θα παω να τα δω σε τι,πως και που ενω εδω στην ελαδα ειναι δηλωμενο μεσ στο συμβολαιο αν απασα στιγμη πηγαινω και τα βλεπω.(τωρα τι βλεπω αλλο θεμα)

επισης σε περιπτωση καταστροφης που δεν ευθυνεται η εταιρεια το ελληνικο δικαιο με καλυπτει ενω στο εξωτερικο το ευρωπαικο!τρεχα γυρευε δηλαδη....

που να βγαλω εγω ακρη με τους ξενους ενω λενε οτι εχουν τις καλυτερες εταιρειες.

τεσπα με αυτα τα κριτηρια αποφασισα να τα κρατησω εδω στην ελλαδα sthn biogenea .1650e μου πηρανε και αν κανω και το δευτερο εκει σιγουρα θα εχω εκπτωση αλλα σκεφτομαι να τα δωρισω...

τα σουτζουκακια σμυρναιικα ειναι τα αγπημενα μου αλλα ουτε ζωγραφιστα δεν θελω να τα δω τωρα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγω τα εκανα δωρεα στη δημοσια τραπεζα της Αθηνας, αν ενδιαφερεσαι πες μου να σε ενημερωσω σχετικά....

στονε λειτουργεια κανονικα η δημοσια τραπεζα στο παπανικολαου πες μου ομως λιγο και για την διαδικασια που κανατε για Αθηνα;

να ρωτησω λιγο ξερεις κατι γι'αυτο;

"Το μόνο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι πιστεύαμε ότι θα παραλαμβάνει και κομμάτι του ομφάλιου λώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια αν ποτέ χρειαστεί, έστω και με χρηματική καταβολή όπως γίνετε στην Δημόσια τράπεζα της Αθήνας."

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχακι μου διαβασε εδω

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=31155

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=31999&theme=Printer

http://www.sheblogs.eu/2009/08/26/dimosia-trapeza-blastokyttaron/

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=33112

http://www.voria.gr/details.php?id=706

και παρε τηλ στο παπανικολαου γιατι μου ειπαν οτι καθε τεταρτη μιλαει ενας για αυτο το θεμα και μια κοπελα που πηγε σταματησε πλεον να σκεφτεται το ενδεχομενο να τα δωσει σε ιδιωτικη εταιρεια και αν τα δωσει θα τα δωσει μονο στο παπανικολαου. η σελ του νοσοκομειου ειναι αυτη http://www.gpapanikolaou.gr/

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας για το μπεμπακι που περιμενουμε,ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο.

πετρουλα μου πες του να με παρει οποτε θελει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

δειτε αυτο

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Ποντικοφάρμακο σε παιδικό σταθμό!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

poison.jpg

Βρέθηκαν σπόροι ποντικοφάρμακου σε παιδικό σταθμό του Χαλανδρίου και μάλιστα δημοτικό!Το επικίνδυνο φάρμακο βρέθηκε σε 2 αίθουσες του δημοτικού παιδικού σταθμού και μάλιστα μέσα σε κουτιά παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται καθημερινά απο δεκάδες παιδάκια!Η διεύθυνση του παιδικού σταθμού ενημέρωσε τους γονείς οτι θα πρέπει να τα πάνε σε μικροβιολογικό εργαστήριο προκειμένου να...

ελεγχθούν τα παιδιά αφού η επίδραση του φαρμάκου εμφανίζεται σε 72 ώρες!Καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε να είχε γίνει!Αυτά τα παιδάκια της προσχολικής ηλικίας το πρώτο που κάνουν είναι να βάλουν στο στόμα τους οτι βρουν!Ποια θα είναι η τιμωρία για έλλειψη προσοχής ανηλίκων;Δηλαδή σε αυτή τη χώρα πρέπει να έχουμε πρώτα θύματα και μετά να κοιτάξουμε την ασφάλεια των παιδιών;

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_6958.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...