Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερούδια !!!!!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια , δεν σας διάβασα καθόλου από χθες.

Χθες με έπιασαν οι ορέξεις μου και ήμουν από το μεσσημέρι στην κουζίνα!!!! Ζύμωσα πίτσα , έκανα λουκουμάδες και το φαγητό μας για την επόμενη μέρα και μετά έπεσα ξερή από την κούραση.η αλήθεια είναι πως αρχίζω και κουράζομαι πιο εύκολα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω βλέπει καμιά από σας τις Θεσσαλονικιές το Χίλιες και μια Νύχτες στο tv Macedonia???? Κορίτσια είναι τέλειο δεν χάνω επεισόδιο.

Φιλάκια!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ευχαριστουμε κοριτσια πολυ για τις ευχες σας! Ριτακι να τους χαιρομαστε βρε!!!

Ριτα τελειος ο Γρηγορης! Αντρας παιδι μου, ολοκληρος!

Αρμα να σου ευχηθω κι εγω να χτυπησει το τηλ. σημερα και να εχεις θετικη απαντηση! Μακαρι Αρμακι μου!

Σουλα πολυ συγκλονιστηκα με αυτο που μας ειπες για το παιδακι.. Μακαρι να φτιαξουν ολα και να μεινει μονο μια κακια αναμνηση. Δε θα ξεχασω τη στιγμη που ειδα τον γιατρο να κραταει τη βεντουζα γιατι δεν μπορουσε να βγει ο Σωτηρης. Τρομαξα τοσο πολυ στην ιδεα οτι θα τη χρησιμοποιησει, που εβαλα ολα μου τα δυνατα... Ευτυχως βγηκε και δεν προλαβε να τις χρησιμοποιησει..

Σαρδελακι και Λαζαρενια περαστικα! Και Λαζαρενια μην το ξαναπεις αυτο οτι δεν εισαι καλη μαμα.. Εμενα ο μικρος πνιγοταν μια νυχτα επειδη ειχε λαρυγγιτιδα κι εγω γκρινιαζα οτι μου χαλαει τον υπνο και προσπαθουσα να τον κοιμησω.. Που να παει το μυαλο μου οτι το παιδι υπεφερε, οτι ειχε λαρυγγιτιδα. Νομιζα οτι απλα ειχε λιγο βηχα και γκρινιαζε...

Giovanna καλα, πολυ γελασα με τη μικρη, αλλα κυριως με την περιγραφη σου! Κυρια παιδι μου, τι να λεμε...

κωνκων καλα αποτελεσματα να εχετε!

Βικυ παρε το παιδι σπιτι, αλλα κλειδωσε τον αντρα σου σε ενα δωματιο να μην τη δει καθολου! Να τον διωξεις τον ανθρωπο να παει που???

Αυτη την εκπομπη που λετε την ειδα κι εγω.. Πολυ συγκινητικη ρε παιδια! Τους εκανε ομως κι ενα σπιτι εξαιρετικο! Εγω ως γνησιο tv victim βλεπω τα παντα σε ρεαλιτι... Καμμενη απο χερι...:lol::lol::lol: Αληθεια ρε κοριτσια, μη με παρετε με τις ντοματες... Next top model βλεπει καμια???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Λαζαρένια μου ,

Αν δεν είσαι εσύ καλή μανούλα πια ειναι??

Αχ κοριτσάκι μου νομίζω πως όλες μας εχουμε βρεθεί στη θέση σου αλλα αυτο δεν σημαινει ουτε οτι δεν τα γαπαμε ουτε οτι δεν ειμαστε καλες μαμαδες.

Νατάσα μου και εμενα μου αρεσουν τα ριαλιτι.Τα μοντελακια οποτε με αφηνει η κορουλα μου τα βλεπω!!!!!

Ριτάκι και Νατάσσα να χαίρεστε τα αγοράκια σας!!!!!Χρόνια τους Πολλά!!!!

Ρίτα μου μπράβο στο ψιλόλιγνο αγόρι μου μια χαρά στις μετρήσεις σας!!!

Lazarenia μη σκέφτεσαι βρακειούλες ....τι κακιά μαμά είναι αυτά που ακούω????

Πετρούλα λες να είναι καμιά έκπληξη???? Στο εύχομαι!!!!

Σαρδελάκι και Lazarenia περαστικούλια σας!!!!

Βικάκυ έχουμε και μεις μια ηλεκτρικη σκούπα , της την έφερε δώρο η αδελφή μου τα Χριστούγεννα και όντως έχουνε μεγάλη πλάκα ....καθαρίζουν κανονικα!!!

Ότι βλέπουν κάνουν!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ρίτα και καμιά συνταγη για κατσικάκι? Εγώ το κάνω μόνο κοκκινιστο στο φούρνο και θέλω κατι διαφορετικό.

Ντινάκι εγώ το κατσικακι δεν το κανω ποτε κοκκινιστο.Παντα λεμονατο.

Τελευταια εκανα μια συνταγη που μοιυ αρεσε πολυ.

εκανα εναν πολτό από σκορδο ριγανη λεμονι αλατι πιπερι και λιγο λαδι.

Πασαλειψα το κατσικάκι (α το χαραξα για να παρει και μεσα) το εβαλα στη γάστρα και το εψησα για καμμια ωρα χαμηλα.

Μετα εκοψα πατουλες εβαλα αλατι πιπερι λιγο λεμονι ριγανιτσα και λιγο δενδρολιβανο και τα εψησα ολα μαζι .

εμας μας αρεσε πολύ.

Α επισης στις "κοψιές" του κρεατος βάζω φετες λεμονιού και ελάχιστο σκορδάκι.

Φυσικα η ΜΑργαριτουλα μας θα σου πει κατι καλυτερο αλλα εγω ετσι το κανω.

Επίσης εχω κανει κατσικακι παλι στη γαστρα αλλα με ρυζακι και πληγούρι.

Σε μια κατσαρολα σωταρω λιγο κρεμυδακι ξερο άλλά και πολύ φρεσκο ριχνω το ρυζι και το πληγουρι αλατακι πιπερακι και το ψηνω με το κρεας αλλα προς το τελος γιατι δεν θελει και πολυ.

οκ βικακι ευχαριστω!

Νατασα μου στον Τιμο δεν τα κρατησα μετα απο πολυ συζητηση και πολλες γνωμες ειχαμε καταληξει στο οτι οι ιδιωτικες ειναι μια μεγαλη κομπινα σωστο η λαθος δεν ξερω παντως ευχομαι να ειναι αχρειαστα σε ολα τα παιδακια του κοσμου.

τωρα ειπαμε αφου εχει θεσ/νικη δημοσια τραπεχα να τα δωσουμε εκει.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω που μου ανεβαζετε το ηθικο ,αλα ενιωσα τοσο ασχημα κι εγω η κακουργα να ην καταλαβω???

εχω μια ωρα χωρις εμετο.φυσικα ουτε νερο δεν πινω γιατι αμεσως με αναγουλιαζει.

εκανα κι εγω αυτην την σκονη την αλμορα αλλα μολις δοκιμασα εκανα εμετο.

να πω χρονια πολλα στους αντρες σας ριτα και αν08.γενεθλια εχουν?να τους χαιρεστε!!!

βατραχουλινα εγω τα εκανα τα βλαστοκυταρα κιας ειναι και κομπινα ...δεν ξερω αλλα στο δευτερο παιδακια σκεφτομαι κι εγω να τα δωρισω.γιατι δεν περνεις ενα τηλ να ρωτησεις ή μηπως ξερει ο γιατρος σου?

στην αθηνα παντως δωριζονται το ξερω.

σαρδελινα δεν σου ειπα συγχαρητηρια για την δουλεια που πηρες.

1654096yn4fep17z7.gif

Σουλιτσα το βλεπεις κι εσυ το next top model ε? Κι εμενα ρε παιδι μου, πολυ μου αρεσει!!!:lol::lol::lol:

Λαζαρενια γενεθλια εχουν οι αντρες μας! Εχουν γεννηθει οχι μονο ιδια μερα, αλλα και ιδια χρονια!

t7fQp3.png

οκ βικακι ευχαριστω!

Νατασα μου στον Τιμο δεν τα κρατησα μετα απο πολυ συζητηση και πολλες γνωμες ειχαμε καταληξει στο οτι οι ιδιωτικες ειναι μια μεγαλη κομπινα σωστο η λαθος δεν ξερω παντως ευχομαι να ειναι αχρειαστα σε ολα τα παιδακια του κοσμου.

τωρα ειπαμε αφου εχει θεσ/νικη δημοσια τραπεχα να τα δωσουμε εκει.

Εγω τα κρατησα... Ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι ειναι καθαρα δικη μας αποφαση. Υπαρχουν πολλες αμφιβολιες και επιφυλαξεις σχετικα με το κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν το παιδι σε καποιο προβλημα υγειας, ουτε μπορει κανεις να εγγυηθει 100% για τον τροπο φυλαξης τους. Μου ειπε ομως οτι αν ρωτουσα τον ιδιο σαν γονιο τι θα εκανε μου απαντησε το εξης... Εστω κι αν υπαρχει 1% πιθανοτητα να τα χρειαστω καποτε, θα τα κρατουσα.. Το εξοδο ειναι μεγαλο (2,500 ευρω), αλλα μπροστα σε ολα τα εξοδα που κανουμε για το παιδι μας στη διαρκεια της ζωης του, το εξοδο αυτο ειναι μηδαμινο... Απο τη στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να δοθουν αυτα τα χρηματα, καντο! Ετσι επραξα λοιπον... Τωρα για τις δημοσιες τραπεζες η αληθεια ειναι οτι δε με ενημερωσε...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...