Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα,τι κανετε?

οι λεχωνιτσες μας μαλλον τρεχουν και δεν προλαβαινουν αφου δεν φανηκαν χθες.

η μαμα μου δεν εχει ιντερνετ και γι'αυτο χαθηκε.

γιοβαννα 84,5 εκ ειναι η φωτεινη.

η μαμα μου πηρε στην φωτεινουλα μια ηλεκτρικη σκουπα και χθες την τραβηξα ενα τελειο βιντεακι.σκουπιζει κατω απο τα τραπεζια και τις πολυθρονες σηκωνει και τις γωνιες των χαλιων και την κουρτινα.επιμενει ομως κατω απο το ψυγειο.μαλλον εκει θα ειναι η βρωμα.πολυ γελιο κοριτσια μου.

πετρουλα το χρωμα βεγκε ετσι?η κοντα στο βεγκε.μη το ξεχασεις οκ?αχ πολυ χαρηκα που θα γινει η δουλεια επιτελου,σας ευχαριστω και τους 2.μη ξεχασεις και το αλλου που ειπαμε!!!λες να εχουμε καμια εκπληξη?αν ειναι για πραγα για να χαρεις και εσυ καθυστερηστε και το επιπλο δεν με νοιαζει χαχαχα!

δεν θυμαμαι τι αλλο θα ελεγα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Σαρδελάκι μου ελπίζω να σου φύγει γρήγορα το μπούκωμα! Ο Αστέρης είναι καλά?

giovanna μου ελπίζω το προαίσθημά σου να βγεί! :-). Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα με πάρουν, δεν ξέρω γιατί..τεσπα, ότι είναι να γίνει θα γίνει..Δεν μου είπαν πότε θα με ειδοποιήσουν.

Όσο για το κάθισμα στο γιο γιο η Αλεξάνδρα απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι μία κυρία με τρόπους! :lol: :lol: :lol:

Ρίτα δεν είναι τηλεφωνικές πωλήσεις, θέλουν άτομο για τη ρεσεψιόν και εξυπηρέτηση σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν προιόντα.

stone Όντως το ωράριο είναι καλό, στην αρχή δεν μου φάνηκε και τόσο γιατί δεν θα βλέπω την Εύα καθόλου μέχρι το απόγευμα, αλλά έχει το καλό ότι δεν δουλευεις Δευτέρα.

Το άλλο καλό είναι ότι είναι πολύ κοντά στο σπίτι, περίπου 6-7 λεπτά με τα πόδια. Είναι στην περιοχή που βγαζω βόλτα την Εύα για να καταλάβετε.

Βατραχάκι μου ναι, κι εμείς εδώ στην Αθήνα έχουμε πολύ κρύο. Τώρα έχει 2 βαθμούς! μπρρρρρρ!!!

Τι να γίνονται άραγε η Ελένη μας και η Μαρίνα? Θα γύρισαν σπιτάκι τους???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

Τι κρύο είναι αυτο! Πριν που πήγα τον μικρό στο σχολείο είχε 4 βαθμούς. Επιτέλους χειμώνας! Θα δούμε κανα χιονάκι κ εμείς?

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα με πάρουν, δεν ξέρω γιατί..τεσπα, ότι είναι να γίνει θα γίνει..Δεν μου είπαν πότε θα με ειδοποιήσουν.

Μαράκι μου να σκέφτεσαι θετικά! Μακάρι να σε πάρουν το ωράριο είναι πολύ καλό.

η μαμα μου πηρε στην φωτεινουλα μια ηλεκτρικη σκουπα και χθες την τραβηξα ενα τελειο βιντεακι.σκουπιζει κατω απο τα τραπεζια και τις πολυθρονες σηκωνει και τις γωνιες των χαλιων και την κουρτινα.επιμενει ομως κατω απο το ψυγειο.μαλλον εκει θα ειναι η βρωμα.πολυ γελιο κοριτσια μου.

χαχαχα συμπεθέρα δε μου στέλνεις τη νυφούλα μου για καμιά βδομάδα να με βοηθήσει στο σκούπισμα? Φαίνεται η καλη νοικοκυρα!:D

sardelaki μου ακόμα χάλια? Περαστικά σου. Εγώ σήμερα συνεχίζω με πονοκέφαλο.

Η Αλεξάνδρα απόψε κάθησε στο γιο - γιό, αλλά από τα πλάγια........λες και ήταν γιαγιά και καθόταν στη βέσπα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχα giovanna μου όπως βολευεται κανείς!:lol:

Σήμερα κρεατοσουπα, με τέτοιο κρύο είναι οτι πρέπει.

Το απόγευμα ίσως να πάμε τον Κωνσταντίνο για μια γενική αίματος που μας έχει γράψει η παιδίατρος.

Αχ η αδειούλα μου τελείωσε και απο Σάββατο και πάλι δουλειά!:-(

Βίκυ και εμένα με την σκούπα της όλο σε κάτι λεπτομέρειες επιμένει..λες να υπονοούν ότι δεν είμαστε καλές νοικοκυρές??? :lol: :lol: :lol:

κωνκωνακι γιατί θα κάνετε εξετάσεις? Προληπτικά? Πάντως αν σου έχει γράψει και για χολιστερίνες και τέτοια να ξέρεις ότι πρέπει να είναι νηστικός. Αν είναι απλή γενική δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Διαφημίσεις

κωνκωνακι γιατί θα κάνετε εξετάσεις? Προληπτικά? Πάντως αν σου έχει γράψει και για χολιστερίνες και τέτοια να ξέρεις ότι πρέπει να είναι νηστικός. Αν είναι απλή γενική δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Μαράκι μου είναι για τον σίδηρο. Του έδινα εδώ και 3 μήνες σίδηρο γιατί ήταν χαμηλές οι τιμές και τώρα θα κάνουμε για να δούμε αν ανέβηκε.

καλά αποτελέσματα στον Κωνσταντινούλη μας...

μαράκι μου ο Αστέρης ευτυχώς είναι καλά...είχε εκείνος ένα ψιλομπούκωμα όταν κάναμε μιά μέρα πυρετό όταν γυρίσαμε από Γερμανία κι από αυτόν την άρπαξα...πάντα κολλάω από το Αστεράκι μου...καλύτερα όμως εγώ παρά αυτός!

Βικάκι πολύ νοικοκυρά η κορούλα σου...ψόφισα να γελάω!

m57Zp2.png

Α, τώρα που το θυμήθηκα, Ρίτα και Νατάσα να χαίρεστε τους καλούς σας!!! Να τα εκατοστήσουν!

ναι καλε δικιο εχεις.χρονια τους πολλα να ειναι γεροι και να σας καμαρωνουν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικάκι πολύ νοικοκυρά η κορούλα σου...ψόφισα να γελάω!
που να δεις και το βιντεακι.
Βίκυ και εμένα με την σκούπα της όλο σε κάτι λεπτομέρειες επιμένει..λες να υπονοούν ότι δεν είμαστε καλές νοικοκυρές??? :lol: :lol: :lol:

λες?????????
Μαράκι μου είναι για τον σίδηρο. Του έδινα εδώ και 3 μήνες σίδηρο γιατί ήταν χαμηλές οι τιμές και τώρα θα κάνουμε για να δούμε αν ανέβηκε.
ολα καλα θα ειναι θα δεις.
χαχαχα συμπεθέρα δε μου στέλνεις τη νυφούλα μου για καμιά βδομάδα να με βοηθήσει στο σκούπισμα? Φαίνεται η καλη νοικοκυρα!:-D
δεν γινεται αγαπη μου μονο σαββατοκυριακα ειναι ελευθερη,τις καθημερινες δουλευει αλλου.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Μαρακι μια χαρα ωράριο και χωρις Δευτερες τελειο.Εύχομαι να σε παρουν τηλεφωνο καλη μου.

Συμπεθερούλα μου ακόμα μπουκωμενη είσαι???

Ντινούλα μου καλά αποτελέσματα στον Κωνσταντινο μας.

Βικυ αψογη την βρίσκω την Φωτεινή μας.Προκομένο κοριτσακι!!!!

Εμείς χθες πήγαμε με τη μικρή σε έναν ξαδερφούλη της που γιόρταζε.

Επαιξε,,εφαγε , χόρεψε .Περασε πολύ ομορφα .

Βεβαι αυτό που μου εκανε εντυπωση είναι ότι προτιμουσε να τρεχει πισω από τα μεγαλυτερα παιδακια και όχι της ηλικιας της.Φυσικα αυτά δεν την ηθελαν και την εδιωχναν αλλα δεν την ενοιαζε καθολου!!!!!

Εχω ξεχασει να σας πω ρε κορίτσια.Η μαμα αυτου του παιδιου είναι εγκυος στο 2ο παιδακι της.

Το αγορακι που γιορταζε εχει ταλαιπωρηθει απίστευτα.

Γεννήθηκε με βεντούζα (από τη βλακεια του γιατρου) και του εσπασε τα νευρα στον ωμο με αποτελεσμα να μην κουναει το αριστερο του χερακι.

Εκαναν παρα πολλες επεμβασεις και από 2 μηνων εκανε φυσιοθεραπειες αλλα ευτυχως τωρα είναι αρκετα καλυτερα.

Εκανε μια επεμβαση που του εβαλαν τενοντες από το λαιμο στην παλαμη και τωρα μενει να μαθει να δουλευει το χερι του μονος του.

Το δυσκολο είναι ότι οι τενοντες είναι αναποδα δλδ όταν ο εγκεφαλος δινει εντολη να κλεισει το χερι ανοιγει και το αναποδο.

Παντως παει πολύ καλυτερα.

Της ευχομαι μεσα από την καρδια μου να πανε όλα τελεια με το 2ο παιδακι της γιατι είναι και ενας υπεροχος ανθρωπος!!!

Πολλα ειπα πρωι πρωι !!!

Διαφημίσεις

συμπεθέρα ναι ακόμη μπουκωμένη...

πολύ συγκλονιστικό αυτό με το παιδάκι...ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η ψυχούλα και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο στην ζωή της.

Μα τέτοια ζημιά του έκανε του παιδιού με την βεντούζα;

m57Zp2.png

Κωνκωνακι μου καλά αποτελέσματα!

Σαρδελάκι μου ευτυχώς που ο Αστέρης τουλάχιστον είναι καλά, περαστικούλια!

Σουλίτσα δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά. Το αισιόδοξο είναι ότι η πλειοψηφία πάει καλά, οπότε δεν δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα στα παιδάκι. Απλά είναι όλη αυτή η ταλαιπωρία με τις φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και τα χειρουργεία..εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε αυτό το παιδάκι!

Όσο για την Ανδριάννα είναι αστέρι! Απόλυτα φυσιολογικό να θέλει τα μεγαλύτερα παιδάκια!

καλημερα!!!

εδω ψιλοχιονιζει!!!!!

επισκεφτηκαμε και την τουαλετα μας πρωι πρωι με αψογα αποτελεσματα :lol::lol::lol:

κωνκων μου καλα αποτελεσματα!!!

ειδες διαφορα στην ορεξη του τωρα που περνει σιδηρο;

Σουλα μου υπαρχουν πολλες δυσκολες καταστασεις γυρο μας δοξα το θεο να λεμε!

σαρδελινα μου περνεις τιποτα για το μουκωμα;

ρε κοριτσια ειδατε εχθες στον Αλφα την εκπομπη που φτιαχνουν σπιτια;

πολυ στεναχωρεθηκα με πηραν τα κλαματα πραγματα που καποιοι τα θεωρουμε δεδομενα αλλοι τα εχουν αναγκη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν γινεται αγαπη μου μονο σαββατοκυριακα ειναι ελευθερη,τις καθημερινες δουλευει αλλου.

Συμπεθέρα με βολευει και έτσι! χαχαχαχα :lol: είσαι πολύ τρελοκομείο τελικά!

Σουλίτσα μου ευχομαι το παιδάκι να γίνει σύντομα καλά. Πω πω ρε παιδάκι μου μεγάλη ζημιά του έκανε ο γιατρός.:-(

Τι βλέπω κάποιοι γιορτάζουν σήμερα? Ρίτα και Νατασα χρόνια πολλά να τους χαίρεστε!

κωνκων μου καλα αποτελεσματα!!!

ειδες διαφορα στην ορεξη του τωρα που περνει σιδηρο;

ρε κοριτσια ειδατε εχθες στον Αλφα την εκπομπη που φτιαχνουν σπιτια;

πολυ στεναχωρεθηκα με πηραν τα κλαματα πραγματα που καποιοι τα θεωρουμε δεδομενα αλλοι τα εχουν αναγκη!

vatraxaki μου όχι διαφορά δεν είδα. Κάποιες μέρες τρώει πολύ καλά και κάποιες άλλες όχι. Το ίδιο με πριν δηλαδή.

Το είδα κ εγώ στον Αλφα χθες. Εριξα πολύ κλάμα. Τα παιδάκια ζητούσαν να έχουν γερά τζάμια και κρεβάτια, όχι πολυτελειες, απλά πραγματάκια που εμείς τα εχουμε δεδομένα.:-( Πάλι καλά ασχολούνται και κάποιοι και ορισμένοι απο αυτούς θα βοηθηθούν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...