Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Άρμα σου εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέντευξη. Να μας πεις τα νεα σου.

Βικάκι με εμάς συναγωνίζεστε. 9750 η Αλεξάνδρα και 81,5 πόντους. Πόσο ύψος έχει η Φωτεινή γιατί παίζει και αυτό σημασία;

Η Αλεξάνδρα σήμερα έφαγε σπανακόρυζο και της άρεσε. Πολύ χάρηκα.

Να τα βλέπετε εσεις που δεν μας θελετε....χαχαχαχα!!!

Τι να σας θέλει βρε; Εδώ της έβγαλε τις κάλτσες και της έκανε γκίλι -γκίλι.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λαζαρένια περαστικά στη μικρή σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γλυκά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! Στις 8 έχω ραντεβού, ανέβηκα πολύ με τις ευχές σας!!!! Μέχρι και το νύχι κόκκινο έβαψα...χαχαχαχαχα!Ελπίζω κάτι να γίνει!

Νατάσα μου δεν είναι στο αντικειμενό μου, και ακριβώς δεν ξέρω να σου πω τι είναι, έχει να κάνει πάντως με γυναικεία ομορφιά. Θα σας πω λεπτομέρειες όταν θα πάω.

και να μην ξεχασω η φωτεινη εγινε 9600!!! παραμενουμε οι μικροτερες?

Μπράβο το κοριτσάκι μας!!!! Εμείς είμασταν 9400 πριν 1 1/2 μήνα. Χτες την έβαλα στην ζυγαριά και ήταν 10200 με τα ρούχα οπότε υπολογίζω ότι η παιδίατρος θα την βγάλει γύρω στα 9800-9900. Αλλά μέχρι την μέτρηση ειμαστε εμείς οι πιο αδύνατες!χαχαχαχα!!!

Η νυφούλα σου ξέρεις τι μου εχει κάνει.

την είχα πανω στον παγκο της κουζίνας δήθεν για να την ελέγχω και αυτή είχε στο χερακι της μια μπαταρία(τις εχουμε ιδιαιτρεη αδυναμία).

Προσπαθούσα να της αλέσω φρουτακια και ξαφνικά ανατινάχτηκε το multi.

ω ναι εριξε την μπαταρία μεσα μπροστα στα μάτια μου.

Επίσης μια αλλη φορά εριξε μεσα στο βαζακι του ελληνικου καφε την φρουτοκρεμα της και στη ζαχαρη τον νες καφε.

Ειδες τι ωραια που ανακατευει το κοριτσακι μου??

:lol: :lol: :lol: Αχ ρε Σούλα όταν τα διαβάζεις είναι για γέλια αλλα εκείνη τη στιγμή που τα παθαίνεις..'αστα να πανε!

Λαζαρένια μπράβο για τα κατορθώματα της κούκλας σου!!!

stone σουπερ οι μετρήσεις σας!!!!

αααααααααααααααα καλέ δεν σας είπα...όταν είμασταν Γερμανία κι έκανα την επέμβαση...κι ήμουν ξαπλωμένη στο σπίτι ρωτούσαμε τον Αστέρη "τί είναι η μαμά Αστέρη;" κι έλεγα "άτζωτο μαμά" (άρρωστο μαμά)

επόμενη ερώτηση " τί την πονάει την μαμά; " απάντηση: "κώλο" :mrgreen:

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Θεός ο Αστέρης! Καλή επιτυχία στην μαθητριούλα σου σαρδελακι μου!

Εύα μου και εγώ που δεν είμαι έγκυος, με πιάνουν κάτι μέρες κάτι νεύρα άλλο πράγμα! Μη στενοχωριέσαι και αν δεν αισθάνεσαι καλά μετά να ζητάς συγνώμη από τον καλό σου και εσύ και εκείνος θα αισθάνεται καλύτερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Η Εύα σήμερα έκατσε στο γιο γιο αφού έβαλε πρώτα όλα τα κουκλάκια της, πήρε και ένα κουτσομπολίτικο περιοδικό, σφίχτικε και λίγο αλλά κακά δεν έκανε. Και ούτε μετά έκανε..τουλάχιστον της έφυγε το κλάμα..θα δείξει.

Και τώρα θα σας πω για το πικουλινόπαιδο!!! Δεν γίνεται απορώ πως το πικουλινάκι δεν κουκουβαγίζει!!! Λοιπόν ο Παναγιωτάκης ό,τι και του πει το λέει και τον ακούω από το τηλέφωνο. Λέει τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!Τα αγαπημένα μου είναι:

''τι βλέπεις?'' ''αντένα'' λέει ο Πανούλης!

''που θα πάμε την Κυριακή?'' ''ταβενα''! (ταβέρνα)

''τι μπανανες τρως?'' ''τσικιτα'' Και πολλά πολλά άλλα, άντε ρε πικουλίνι πες κι εσύ! Όλα εγώ θα τα πω????

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου καλησπέρα..

Ηρθαμε στο μαγαζι του μπαμπακα μας για να του κανουμε λίγη παρεϊτσα καθως ειναι μονος..

ρε συ στονε τοσο πολυ σοβαρο ειναι να το πανε σε παιδοψυχιατρο?

αυτοι ψαχνουν πολυ βαθια πραγματα ,τυπου σεξουαλικης παρενοχλησης ,κακοποιησης σωματικης και συναισθηματικης κτλ.

Και εγω ετσι ξερω Λαζαρενια μου..Τι να σου πω, αυριο θα δειξει.

Τι να σας θέλει βρε; Εδώ της έβγαλε τις κάλτσες και της έκανε γκίλι -γκίλι.:lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να τον κανω μωρε Ιωαννα μου, βαρυς σαν το μπαμπα του..Στο τελος πήρε χαμπαρι τι γινεται..χαχαχα

Κοριτσάκια μου γλυκά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! Στις 8 έχω ραντεβού, ανέβηκα πολύ με τις ευχές σας!!!! Μέχρι και το νύχι κόκκινο έβαψα...χαχαχαχαχα!Ελπίζω κάτι να γίνει!

Καλη επιτυχια για αλλη μια φορα!!Κι αφου εχει σχεση με το χωρο της αισθητικης πιστευω σου ταιριαζει και θα σου πάει καλά..Στο ευχομαστε!!

Σας αφηνω γιατι ο μικρος ετοιμος ειναι να ξηλώσει το μηχανημα της πιστωτικης..:mad::x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια καθώς εγώ το πρωί δουλεύω σας απαντάω πάντα με χρονοκαθυστέρηση. Λοιπόν Stone όσον αφορά το θέμα της φίλης σου και της μικρής της με την πάνα, έχω να καταθέσω το εξής. Έχω μια ξαδέρφη 6,5 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Όταν γεννήθηκα εγώ αυτή άρχισε να ζηλεύει (είναι μοναχοκόρη) και ήθελε να βάζουν και σε αυτή πανιά (το σωτήριο έτος 1975 δεν υπήρχαν πάνες). Τα έπαιρνε μάλιστα μόνης της, ξάπλωνε στο κρεβάτι και φώναζε κάποιν να την ντύσει. Αυτό που έκαναν ήταν να μην της δίνουν σημασία, αλλά δεν της πέρασε κιόλας. Κάποιες φορές τα έκανε και πάνω της αλλά και πάλι δεν το μεγαλοποίησαν. Μήπως αυτή είναι η λύση;

Γεια σας!

Τι κανετε?Εμεις καλα πηγαμε παιδιατρο και ηρθαμε.

Σημερα ηταν η πρωτη φορα που γκρινιαζε στη γιατρο.Ενω ξεκινησε καλα και ειχε παρει μαζι του τα στηθοσκοπια του και τα ιατρικα εργαλεια του και της τα εδειχνε της μιλαγε κτλ μετα στραβωσε επειδη δεν ηθελε να βγαλουμε τα ρουχα και αρχισε η γκρινια.Δεν εκλαιγε αλλα δε συνεργαζοταν ιδιαιτερα.

Τεσπα εμβολιαστηκαμε ,ειχες δικιο σαρδελακι το εμβολιο της ανεμοβλογιας αν κανει παρενεργια ειναι 3 βδομαδες μετα.

Μετρηθηκαμε ,ευτυχως τον ζυγιζα λαθος.Με την ιδια ζυγαρια της γιατρου ειναι 14 κιλα και 93,5 ποντους.

Ολα μια χαρα,υγιεστατος και εις αλλα με υγεια!χαχα

Συζητησαμε το θεμα γιογιο και μου ειπε οτι ετσι οπως τα περιγραφω ειμαστε σε παρα πολυ καλο δρομο και οταν αποφασισω σε λιγο καιρο (να φυγει ο χειμωνας ειπε) να του βγαλω την πανα και να δουμε.

Συζητησα και το θεμα του σταθμου και μου ειπε οτι αν αποφασισω να τον στειλω τον Μαιο που σκεφτομουν ειναι μια πολυ καλη εποχη για να παρει μια γευση.Απο εκει και υστερα να ειμαι προετοιμασμενη οτι θα αρρωσταινει του χρονου και μαλιστα αρκετα συχνα.Βεβαια εχει δειξει οτι εχει δυναμωσει πολυ για παιδι 21 μηνων και της εκανε και φοβερη εντυπωση που δεν εχουμε αρρωστησει καθολου φετος δεδομενου οτι συναναστρεφεται με παιδακια συχνα και παει και κουνιες κλπ ετσι πιστευει οτι ισως οτι περασει να το περασει πιο ελαφρια του χρονου.ισως..

Θα δειξει...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μπραβο ριτα τελεια τα νεα σας!

οσο για το εμβολιο το ειχα ρωτησει γιατι το ειχε κανει η ανηψια μου και δεν εκανε να ερθουμε σε επαφη λογου του οτι δεν εχω αντισωματα και μου ειχε πει οτι εως και τρεις εβδομαδες εχει τον ιο απο τον εμβολιο!

στο θεμα γιογιο τωρα το απογευμα δεν τα πηγαμε καλα τα εκανε επανω του μολις ξυπνησε σ'αυτο φταιω κι εγω που δεν τον εβαλα αμεσως αλλα ειπα οτι θα τα κανει σε λιγο κι οχι αμεσως τεσπα τι περιμενα απο την πρωτη μερα!

το καλο ειναι οτι του αρεσει και καθεται με ευχαριστιση αυριο παλι στον αγωνα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Λοιπόν πήγα, αλλά για ακόμα μία φορά θα περιμένω να με πάρουν τηλ. να μου απαντήσουν...είναι ένα κέντρο που κάνει κατά κύριο λόγο σολάριουμ αλλά έχει και μανικιούρ-πεντικιούρ κλπ. Δεν με ρώτησαν πολλά πράγματα, ούτε 5 λεπτά δεν κράτησε η συνέντευξη και μου είπαν αν είναι θα με πάρουν και αρχικά θα με δοκιμάσουν για καμιά βδομάδα. Το ωράριο θα είναι 9-3 από Τρίτη έως Παρασκευή. Οπότε αναμένουμε...

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου όλες γι'αυτά πυο μου γράψατε σήμερα! Να στε καλά βρε κορίτσια!

Ριτάκι τι ανησύχησες καλε με το βάρος? Και πιο βαρύς να ήταν αφού ειναι κομψότατο το αγόρι και πανύψηλο! :-). Μην ανησυχείς ποθ δεν πολυσυνεργάστηκε, ίσως τώρα που δεν τα πάμε συχνά να ξεχνιούνται η μπορεί να κρύωνε και να μην ήθελε να γδυθεί..

Βατραχάκι εγώ νομίζω ότι δεν πάτε απλά καλά, αλλά ΑΨΟΓΑ με το γιο γιο!

stone ελπίζω με το κοριτσάκι να βρεθεί μια λύση γρήγορα.

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια μου! Φιλιά σε όλες!

Η Εύα σήμερα έκατσε στο γιο γιο αφού έβαλε πρώτα όλα τα κουκλάκια της, πήρε και ένα κουτσομπολίτικο περιοδικό, σφίχτικε και λίγο αλλά κακά δεν έκανε. Και ούτε μετά έκανε..τουλάχιστον της έφυγε το κλάμα..θα δείξει.

Και τώρα θα σας πω για το πικουλινόπαιδο!!! Δεν γίνεται απορώ πως το πικουλινάκι δεν κουκουβαγίζει!!! Λοιπόν ο Παναγιωτάκης ό,τι και του πει το λέει και τον ακούω από το τηλέφωνο. Λέει τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!Τα αγαπημένα μου είναι:

''τι βλέπεις?'' ''αντένα'' λέει ο Πανούλης!

''που θα πάμε την Κυριακή?'' ''ταβενα''! (ταβέρνα)

''τι μπανανες τρως?'' ''τσικιτα'' Και πολλά πολλά άλλα, άντε ρε πικουλίνι πες κι εσύ! Όλα εγώ θα τα πω????

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια κυρια Arma. Λοιπον αυριο θα σε παρω τηλ. να σου τραγουδισουμε το πουντο πουντο το δαχτυλιδι και το περνα περνα η μελισσα. Τα εμαθε το απογευμα με το μπαμπα και το βραδυ μου εκαναν εκπληξη!!!!!!!

Ριτάκι οι μετρήσεις του Γρηγόρη είναι άψογες. Πάντα τέτοια. Μην ανησυχείς που δεν συνεργάστηκε......με το κρύο που κάνει ούτε και εγώ θα ήθελα να γδυθώ.;););););)

Άρμα έχω ένα καλό προαίσθημα ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο. Πότε περίπου σου είπαν ότι θα σε ειδοποιήσουν;

Vatraxaki ο Τίμος έχει δείξει ότι συνεργάζεται στο θέμα γιο-γιο, άρα όλα πάνε καλά. Εντάξει θα υπάρξουν σκαμπαναβέσματα αλλά σιγά - σιγά θα καταλάβει ότι πάνα τέλος.

Η Αλεξάνδρα απόψε κάθησε στο γιο - γιό, αλλά από τα πλάγια........λες και ήταν γιαγιά και καθόταν στη βέσπα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρμακι μου καλα πηγε θεωρω αν κατι δεν τους εκανε θα στο ελεγαν ή θα το καταλαβονες απο τις ερωτησεις.

Για τι δουλεια προκειται?Μπας και θελουν τηλεφωνικες πωλησεις?Συνηθισμενο στο ειδος αυτο ..το ξερω καλα.

Οσο για εμας ναι και εγω θεωρω οτι κρυωνε δεν ειχε προβλημα με τη γιατρο ή την εξεταση απλα δεν ηθελε να γδυθει νομιζω...πρωτη μα πρωτη φορα δυσανασχετησε.

Οσο για το βαρος οπως εχω ξαναπει θεωρω οτι δεν τρωει πολυ (αντικειμενικη ειμαι)οποτε αν μου ελεγε οτι πηρε 1 ολοκληρο κιλο και τον εβγαζε 15 οπως νομιζα θα ηταν υπερβολη για αυτη την ηλικια με το τρεξιμου που ριχνει.Και εκεινη θεωρει οτι ειναι ψηλολιγνος παντως χαχα

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η Αλεξάνδρα απόψε κάθησε στο γιο - γιό, αλλά από τα πλάγια........λες και ήταν γιαγιά και καθόταν στη βέσπα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χχαχαχα επεσα κατω απο τα γελια...τι σου ειναι αυτα τα κοριτσοπουλα..σεμνα..

Αμα δεις το γρηγορη στο γιο γιο θα καταλαβεις για τι καφριλα σου μιλαω...σταση σωματος,περιοδικο... πολυ γελιο!

Ολες στον πυρετο του ..σκατου ειμαστε παντως!!Σορρυ κιολας για την εκφραση..:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...