Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα η γνωστη κατεληξε οτι ολες αυτες οι ερωτησεις ειχαν το λογο τους.

Ναι ναι, σαν ανακριση μου τη χαρακτηρισε την επίσκεψη.Στο τελος αφου δει και την μικρή θα βγαλει το συμπέρασμα..Θα σας πω και αυριο τι τους ειπε και πολύ φοβαμαι οτι κτ με τον πατερα θα τους πει και εκεινους..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλα Stone απιστευτο μου φαινεται ολο αυτο! Μωρε θα ειχα φυγει απο την αρχη...

Μου θυμιζει το εξης. Οταν ηταν η αδερφη μου 3,5 χρονων η μαμα μου ηθελε να τη γραψει στο προνηπιο. Επειδη ηταν ιδιωτικο σχολειο επρεπε πρωτα να περασει ενα υποτυπωδες τεστ απο ψυχολογο. Παει και η μαμα μου την αδερφη μου, η ψυχολογος αυστηρη πολυ, αρχιζει να δειχνει στη μικρη φωτογραφιες και να τη ρωταει τι ειναι το ενα και τι το αλλο. Η αδερφη μου, ιδιαιτερα στριμμενο παιδι της γυρισε τον πωπο της. Τι ειναι αυτο? "Εν τσερω" τι ειναι το αλλο, τα ιδια... Στο μεταξυ της εδειχνε κατι εικονες περιεργες (φραχτη ας πουμε, που ενα παιδι της πολης εκ των πραγματων δυσκολευεται να αναγνωρισει...) Να μην τα πολυλογω, εβγαλε το πορισμα οτι ειναι απροσαρμοστη και οτι θα εισηγηθει να μην τη δεχτει το σχολειο. Βγηκε και η μαμα μου με κλαματα εξω, την πετυχε η διευθυντρια του νηπιαγωγειου που την ηξερε γιατι με ειχε εμενα μαθητρια, την ηρεμησε και της ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα και οτι δεν τιθεται θεμα να μην την παρουν. Μαλιστα εγινε τοσο εξαλλη που εφυγε τρεχοντας να παει να τα ψαλλει στην ψυχολογο...

t7fQp3.png

Ε παιζουν ρολο παιδια και οι δυο γονεις σε αυτα τα θεματα κακα τα ψεμματα.

Εγω οταν ημουν μικρη γυρω στα 4 ο πατερας μου ταξιδευε..ναυτικος.

Ε λεει η μανα μου ενω μιλουσα απο πολυ μικρη και πολυ καθαρα ξαφνικα απο το αγχος της απουσιας του μπαμπα μου αρχισα να κεκεδιζω.Τελικα της ειπαν να μην με αγχωνει ,να μη μου το τονιζει και οταν επεστρεψε ο πατερας μου απο το ταξιδι δεν το ξαναεκανα.

Εγκατελειψε το επαγγελμα λιγο αργοτερα διοτι δεν ειναι ευκολο οταν εχεις οικογενεια πισω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα ναι προλαβαινεις να την κανεις.

Πετρουλα εγω δεν καταλαβα γιαιτ το μεγαλοποιει τοσο το θεμα της πανας η φιλη σου?Ας αφησει το παιδι να χαλαρωσει και μετα θα ερθει απο μονο του νομζιω..

Αν ήταν ενα παιδι Ρίτα θα το αφηνε, όπως και μεχρι τωρα την εχει αφησει, (τον Αυγουτο κλείνει τα 4), αλλά με άλλα 2 μικροτερα παιδια ποσο υπομονη να κανει..Της ειπε και η παιδιατρος οτι χρειαζεται υποστηριξη..Τωρα τι να σου πω...και εγω αλλη προσεγγιση θα ειχα επι του θεματος

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: θα τρελαθω!χαχα

αααααααααααααααα καλέ δεν σας είπα...όταν είμασταν Γερμανία κι έκανα την επέμβαση...κι ήμουν ξαπλωμένη στο σπίτι ρωτούσαμε τον Αστέρη "τί είναι η μαμά Αστέρη;" κι έλεγα "άτζωτο μαμά" (άρρωστο μαμά)

επόμενη ερώτηση " τί την πονάει την μαμά; " απάντηση: "κώλο" :mrgreen:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αυτο είναι..Οσο το μεγαλοποιει και η ιδια το περναει και στο παιδι και η μικρη σου λέει Ωπ εδω με την πάνα εχω τραβηξει το ενδιαφερον όλων

Αυτο ακριβως! Το παιδι ζηλευει προφανως, τα δυο μικροτερα αδεφακια του τραβανε το ενδιαφερον και τον χρονο (αναγκαστικα) ολων, φορανε πανα, φοραει κι εκεινη. Ισως υποσυνειδητα θελει να ειναι κι εκεινη μωρο για να την προσεχουν περισσοτερο. Αμα βγαλει την πανα δεν ειναι πια μωρο...

t7fQp3.png

Κοιτα ειναι και αυτο που ελεγα πριν λιγο καιρο οταν περναει μια ηλικια και επειτα ολα δυσκολευουν.Καμμια φορα ειναι και αντιδραση.Εγω παντως λεει η μανα μου αντιδρουσα και δεν πηγαινα τουαλετα ηταν ξεκαθαρο οτι το εκανα επιτηδες διοτι μολις η αδερφη μου εκοψε την πανα την εκοψα την ιδια στιγμη...

Επισης μια φιλης μου τωρα την εκοψε στα 4 ενω ηξερε οτι δεν επρεπε να τα κανει πανω του εκεινος πηγαινε οπουδηποτε αλλου(σε κουβα,στη γλαστα,πισω απο πορτες)αλλά οχι στο μπανιο.

Χρειαστηκε να τον αγριεψει ο πατερας του για να την κοψει...τωρα σωστο ή λαθος δε ξερω μονο εκ του αποτελεσματος κρινω και λεω οτι το παιδι την εκοψε..

Εγω το πιστευω οσο μεγαλωνει η ηλικια αυτα τα θεματα ειναι πιο δυσκολα μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το παιδι λεει τα πάντα ειναι πανεξυπνο και ξερει πολύ καλά τι κανει..

Αφου της λεει η μαμα της "θα τις πεταξω τις πάνες και δεν θα τις βρισκεις" και εκεινη απανταει "..και η μπεμπα τι θα φοραει;;ο Γιωργος;;"

και τωρα σκεφτεται το σεναριο να κοψει την πάνα και στο μεσαιο που ειναι 23 μηνων και πιο συνεργασιμος για να μην τραβηξει τα ίδια και ελπίζει οτι αν τον δει η μεγαλη να το παρει απόφαση..

Αυτο ακριβως! Το παιδι ζηλευει προφανως, τα δυο μικροτερα αδεφακια του τραβανε το ενδιαφερον και τον χρονο (αναγκαστικα) ολων, φορανε πανα, φοραει κι εκεινη. Ισως υποσυνειδητα θελει να ειναι κι εκεινη μωρο για να την προσεχουν περισσοτερο. Αμα βγαλει την πανα δεν ειναι πια μωρο...

Ετσι ακριβως...

Γεια σας, γεια σας

Armaki καλη , καλή επιτυχια!!!!!! Σου στελνουμε ολη μας τη θετική ενεργεια και να δεις που ολα θα πανε καλά.

Εμεις εχθες ολα καλά στην επομενη περιοδο παμε για σπιραλ.

sardelaki για να απαντησω στη χθεσινη σου ερωτηση δεν ειναι καθολου δυσκολα τα πραγματα με δυο μωρα. Ισα ,ισα ειναι τελεια. Απλα θεωρουμε οτι τα τρια παιδακια ειναι πολλα. Αλλωστε το σπιτι μας δεν ειναι τοσο μεγαλο για να χωραει τρια παιδακια. Θα θελαμε να μπορουμε να παρεχουμε στα παιδακια μας οσο το δυνατον περισσοτερα. Με τρια αυτο δεν θα ειναι τοσο ευκολο. Δεν το ξεγραφουμε αλλα θα προτιμουσαμε να μεινουμε με δυο.

Βικυ εμεις μετα την αρρωστια ειμαστε 9900. Ε δεν απεχουμε και πολύ γιατι ειμαστε και αντρες. Τι εχεις τραβηξει και εσυ με το γυναικολογο ......

Πικουλίνι το πήρατε απόφαση ε;;

Αυτο τον γυναικολογο ρε παιδια μεγαλο φοβο τον εχω..Εσυ λες τωρα και για σπιραλ, ούτε να το σκεφτομαι θελω..Καλή επιτυχία πάντως!

Το παιδι ειτε 1 ειναι ειτε 10 πρεπει να τα θες και να τα αποκτησεις μετα απο ωριμη σκεψη, και φυσικα επειδη και οι εποχες ειναι παρα πολύ δυσκολες και απαιτητικες (όσο και τα παιδια) δεν μπορουμε - δυστυχως -να μη λάβουμε υπόψη και τον παραγοντα ...χρημα.

Μπράβο σας λαζαρένια μου.

Εμείς ακόμα πασαλειβόμαστε λίγο στο φαγητό .

Α και αυτο με τα κελιδια προσεχε το .Δεν τα προλαβαινουμε τα ατιμα.

Νομίζω ότι πλεον καλό είναι να ειναι κλειδωμενες οι εξώπορτες και φυσικα τα κλειδια καπου που δεν τα φτανουν.

δικιο εχεις σουλα μου.μεχρι τωρα ενταξει προσπαθουσε να ανοιξει με το κλειδι αλλα δεν μπορουσε.αλλα ανοιγει πανευκολα τις πορτες αν ειναι ξεκλειδωτη.μια φορα βγηκε στον διαδρομο να φυγει κι εγω απο πισω τρελαμενη!αλλα να βρει το κλειδι ,να το βαλει ,να ξεκλειδωσει???δεν το περιμενα!!!τωρα ψηλα τα κλειδια!!!

Αχ και εγω μεγαλο μπελα εχω με τις πορτες..

Τις ανοιγοκλεινει καιρο τωρα σε χρονο ρεκορ(και οταν μπουσουλουσε ακομα ειχε ενοια να κλεινει την πορτα πισω του..).Καλα η εξωπορτα και κλειδια να εχει πανω τα γυρναει.Μια φορα στην προσπαθεια του να γυρισει το κλειδι εβγαλε ολη το εξωτερικο πλαστικο της κλειδαριας(ειναι ασφαλειας δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα νομιζω ξερετε)και μετα εφερε τα εργαλεια του να το φτιαξει..Εγω ειχα μεινει αφωνη και ταυτοχρονα ειχε τρομοκρατηθει οτι δε θα μπορω να βαλω τα κλειδια στην εσοχη να ξεκλειδωσω..

Μεγαλες ταραχες εχω περασει....:lol:

Λαζαρενια μου μπραβο στην κουκλιτσα σου!Ειναι νομιζω η μονη που ειναι ιδια ηλικια με τον δικο μου και βλεπω οτι κανουν ιδια πραγματα.

καλα ο γρηγορης ειναι και θηριο εδω που τα λεμε.λογικο το βρσκω.

και οντως πολλες φορες εχω παρατηρησει οτι κανουν ιδια πραγματα που ειναι συνομιληκα !!!:-):smile::-)

Ξεχασα να σας πω για τις μετρησεις μας...Ειχαμε πολύ καιρο να ζυγιστουμε και σημερα με την ευκαιρια των εμβολίων το θυμηθηκα.

Λοιπόν είμαστε 13.500 κιλά και 89 πόντους..

τελειους σας βρισκω!μπραβο!!!

φαγαμε και καναμε και τα κακα μας στο γιογιο!!!!:lol::lol::lol:

συγχαρητηρια βατραχουλινα!αληθεια ποσες φορες την μερα κανουν κακα???

Stone γιγαντας ο Αναστασης! Εγω εχω να τον μετρησω γυρω στους δυο μηνες. Τη Δευτερα θα παμε τελικα παιδιατρο, θα σας πω τοτε. Παντως η ζυγαρια μας τον βγαζει 13,200. Απο ποντους δεν εχω ιδεα...

Λαζαρενια μα τι κυρια που ειναι η κορη σου? Εμεις το φαγητο το παλευουμε ακομα, το νερο ομως το εχουμε μαθει! Λιγες φορες βρεχεται!

νατασα μια χαρα σας βρισκω κι εσας!φτου φτου!

οσο για το φαγητο μην ξεχνας οτι η δικια μου σταματησε τα αλεσμενα απο 9 μηνων και ηθελε να τρωει μονη της!!!λερωνε παντουυυυυυ!!δεν φανταζεσαι υπομονη που εχω κανει αλλα εμαθε να τρωει!ευτυχως!

.

Η παιδιατρος την παρεπεμψε σε παιδοψυχιατρο και δεν μπορω να καταλάβω το γιατι.Νομιζω πως ο παιδοψυχολογος θα εκανε καλύτερη διαγνωση..Αυτος δεν ειδε καθολου το παιδι στην πρωτη επισκεψη (αυριο θα το δει στη 2η επισκεψη).Μιλησε με καθεναν απο τους γονεις ξεχωριστά και του ςεκανε πολύ αλλοκοτες ερωτησεις του τυπου "οι γιαγιαδες μεταξυ τους τι σχεση εχουν;;"΄, "το ονομα του παιδιου πως προεκυψε;;;" "ο αντρας σου ήθελε να ερθετε σημερα εδώ" και εκανε καταγραφη..καμια ερωτηση σε φιλικο τονο και κανενας διαλογος..

Αααα στην τελευταια ερωτηση η φιλη μου απαντησε χαριτολογώντας "όχι γιατρε, ο συζυγος δεν ήθελε να ερθουμε εδώ και μου ειπε οτι μαλλον θελω εγω ψυχιατρο" (φυσικα χαμογέλασε και περιμενε την ιδια αντιδραση και απο εκεινον) και εκεινος της απάντησε "αυτο θα το δουμε στο τελος, ίσως να εχει δικιο"

Το ματι του γυαλισε και δεν γελασε καθολου, μαλιστα στο τελος που τους ειπε και τους 2 να περασουν μεσα με το παιδι, η μικρη δεν ηθελε και της λέει η μαμα της "Έλα κοριτσακι μου και ο γιατρος θα σου δωσει ενα δωρακι" ελπίζοντας να την ξεγελάσουν με καμια καραμελα και παίρνει εκεινος το λόγο και απανταει "Εγω δεν δινω δωρα, θα την αφησω την επομενη φορα να παιξει.."

ρε συ στονε τοσο πολυ σοβαρο ειναι να το πανε σε παιδοψυχιατρο?

αυτοι ψαχνουν πολυ βαθια πραγματα ,τυπου σεξουαλικης παρενοχλησης ,κακοποιησης σωματικης και συναισθηματικης κτλ.

παιζει ρολο στα παιδια οταν αρνιουνται να κοψουν την πανα!αλλα απο την στιγμη που οι γονεις ξερουν οτι ευθυνεται η ζηλεια στα αδερφια γιατι μπαινουν σε αυτην την διαδικασια?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...