Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτακι, τελευταια ερωτηση για την τουρτα... Ποση ωρα πρεπει να μεινει στο ψυγειο πριν τη φαμε?

Βατραχακι μπραβο! Πηρατε φορα! Αστερι ο Τιμος!

Stone γιγαντας ο Αναστασης! Εγω εχω να τον μετρησω γυρω στους δυο μηνες. Τη Δευτερα θα παμε τελικα παιδιατρο, θα σας πω τοτε. Παντως η ζυγαρια μας τον βγαζει 13,200. Απο ποντους δεν εχω ιδεα...

Λαζαρενια μα τι κυρια που ειναι η κορη σου? Εμεις το φαγητο το παλευουμε ακομα, το νερο ομως το εχουμε μαθει! Λιγες φορες βρεχεται!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα με τη φιλη σου που ελεγες χθες με το κοριτσακι και την πανα τι εγινε?

Οσο για εσας μολις σταθεροποιηθει το απογευματινο να παρετε και ενα ακομα γιογιο και να τον βαζει και η πεθερα σου.Δε γινεται αλλιως..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου καλη!!!!!

επειδη μου ζήτησε μια συναδερφος καμμια ιδεα για σαλατα και εχω βγαλει τα ματακια μου στο μασα μηηηπως μπορεις να μου προτεινεις κατι????

Ριτακι, τελευταια ερωτηση για την τουρτα... Ποση ωρα πρεπει να μεινει στο ψυγειο πριν τη φαμε?

Μλις σφιξει απο πανω η πορτοκαλενια κρεμα ειναι ετοιμη θα βαζεις το δαχτυλακι και θα δεις σιγουρα καμμια ωρα τη θελει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε Νατασα, δεν τον λες γιγαντα..Δίπλα στην Ανδρεαννα δεν ειχαν μεγαλη διαφορά..

Ο Αναστάσης είναι ενα γεροδεμένο παληκαράκι σίγουρα οχι γιγαντας.

Με την Ανδρεάννα είχαν την ιδανική διαφορά για δυο παιδακια ιδιας ηλικιας και αντιθετου φυλλου.

θελει κι εγω να παρω ακομη ενα ιδιο γιογιο για την μαμα μου ειπα να της παω το απλο που ειχα αλλα αφου δεν το ηθελε εδω θα το θελει εκει;

στονε μου τελειες οι μετρησεις σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ε σαν τι σαλατα θελει?Ολες με λαχανικα ειναι χαχαχα

Για πες..

Ε ξερω και εγω .Απο οτι καταλαβα δεν θελει να ανακατεψει μεσα καβουρια κοτοπουλα ή κρεατα .

Μαλλον καμια με πολλα λαχανικα και κανενα ντρεσινγκ!

Συμπεθερούλα μου δες το από τη θετική πλευρά.

Το αλάτι διώχνει τα ....κακα πνεύματα!

Η νυφούλα σου ξέρεις τι μου εχει κάνει.

την είχα πανω στον παγκο της κουζίνας δήθεν για να την ελέγχω και αυτή είχε στο χερακι της μια μπαταρία(τις εχουμε ιδιαιτρεη αδυναμία).

Προσπαθούσα να της αλέσω φρουτακια και ξαφνικά ανατινάχτηκε το multi.

ω ναι εριξε την μπαταρία μεσα μπροστα στα μάτια μου.

Επίσης μια αλλη φορά εριξε μεσα στο βαζακι του ελληνικου καφε την φρουτοκρεμα της και στη ζαχαρη τον νες καφε.

Ειδες τι ωραια που ανακατευει το κοριτσακι μου??

:tongue::tongue:

και πάλι θα το πω...αν δεν ταιριάζαμε...κι ο γαμπρούλης σου έχει απίστευτη αδυναμία στην μπαταρίες... "μπαταζία" έτσι λέει χαχα :lol:

m57Zp2.png

τελικα ριτα τα εκανα τα μανιταρια δεν ξερω αν τα εκανα σωστα αλλα εγιναν πολυ νοστιμα και τα φαγαμε

τσιγαρισα λιγο το κρεμμυδακι μετα εριξα και τα μανιταρια τα αφησα εως να φυγουν τα πολλα υγρα κι εριξα την κρεμα γαλακτος και τα αφησα μεχρι να πιξει λιγο η κρεμα απο μπαχαρικα εβαλα αλατι σκορδο και λιγο ριγανι.

Οσο για εσας μολις σταθεροποιηθει το απογευματινο να παρετε και ενα ακομα γιογιο και να τον βαζει και η πεθερα σου.Δε γινεται αλλιως..

Αυτο σιγουρα..Ειχε το αγχος τωρα με την Αθηνα, ασε που τον κρατησε μονο 2 μερες.Ειχε να τον κρατησει από 12/12.Τωρα που θα επιστρεψει απο Αθηνα μου ειπε θα το προσπαθει κι εκεινη.Της εχω εμπιστοσυνη..

Πετρουλα με τη φιλη σου που ελεγες χθες με το κοριτσακι και την πανα τι εγινε?..

Η παιδιατρος την παρεπεμψε σε παιδοψυχιατρο και δεν μπορω να καταλάβω το γιατι.Νομιζω πως ο παιδοψυχολογος θα εκανε καλύτερη διαγνωση..Αυτος δεν ειδε καθολου το παιδι στην πρωτη επισκεψη (αυριο θα το δει στη 2η επισκεψη).Μιλησε με καθεναν απο τους γονεις ξεχωριστά και του ςεκανε πολύ αλλοκοτες ερωτησεις του τυπου "οι γιαγιαδες μεταξυ τους τι σχεση εχουν;;"΄, "το ονομα του παιδιου πως προεκυψε;;;" "ο αντρας σου ήθελε να ερθετε σημερα εδώ" και εκανε καταγραφη..καμια ερωτηση σε φιλικο τονο και κανενας διαλογος..

Αααα στην τελευταια ερωτηση η φιλη μου απαντησε χαριτολογώντας "όχι γιατρε, ο συζυγος δεν ήθελε να ερθουμε εδώ και μου ειπε οτι μαλλον θελω εγω ψυχιατρο" (φυσικα χαμογέλασε και περιμενε την ιδια αντιδραση και απο εκεινον) και εκεινος της απάντησε "αυτο θα το δουμε στο τελος, ίσως να εχει δικιο"

Το ματι του γυαλισε και δεν γελασε καθολου, μαλιστα στο τελος που τους ειπε και τους 2 να περασουν μεσα με το παιδι, η μικρη δεν ηθελε και της λέει η μαμα της "Έλα κοριτσακι μου και ο γιατρος θα σου δωσει ενα δωρακι" ελπίζοντας να την ξεγελάσουν με καμια καραμελα και παίρνει εκεινος το λόγο και απανταει "Εγω δεν δινω δωρα, θα την αφησω την επομενη φορα να παιξει.."

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλε κι εμεις με τις μπαταριες εχουμε τρελα αφου βρηκε και μια τερταγωνη 9v και αυτες αν τις ακουμπησεις ση γλωσσα σου σε χτυπαει το ρευμα ε αυτος το εκανε και γελουσε ελεγε τζιζ και γελια τι να πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...