Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου σας χαιρετω.

σαρδελακι καλη επιτυχια στη μαθητριουλα

αρμακι και παλι καλη επτυχια για την δουλεια,παρε με να μου πεις.

και να μην ξεχασω η φωτεινη εγινε 9600!!! παραμενουμε οι μικροτερες?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μου δες το από τη θετική πλευρά.

Το αλάτι διώχνει τα ....κακα πνεύματα!

Η νυφούλα σου ξέρεις τι μου εχει κάνει.

την είχα πανω στον παγκο της κουζίνας δήθεν για να την ελέγχω και αυτή είχε στο χερακι της μια μπαταρία(τις εχουμε ιδιαιτρεη αδυναμία).

Προσπαθούσα να της αλέσω φρουτακια και ξαφνικά ανατινάχτηκε το multi.

ω ναι εριξε την μπαταρία μεσα μπροστα στα μάτια μου.

Επίσης μια αλλη φορά εριξε μεσα στο βαζακι του ελληνικου καφε την φρουτοκρεμα της και στη ζαχαρη τον νες καφε.

Ειδες τι ωραια που ανακατευει το κοριτσακι μου??

κοριτσια να σας πω λιγακι τα κατορθωματα μας???

τρωμε κανονικα χωρις να λερωνουμε πια και πινουμε νερακι απο το ποτηρακι.ενταξει εκει βρεχομαστε λιγακι αλλα τα παει πολυ καλα!!!

επισης πηρε τα κλειδια μου εψαξε και βρηκε πιο αντιστοιχει στην πορτα ,το εβαλε και ανοιξε!!!θα τρελαθω!!!

θα μου φυγει καμια μερα χωρις να την καταλαβω!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Μπράβο σας λαζαρένια μου.

Εμείς ακόμα πασαλειβόμαστε λίγο στο φαγητό .

Α και αυτο με τα κελιδια προσεχε το .Δεν τα προλαβαινουμε τα ατιμα.

Νομίζω ότι πλεον καλό είναι να ειναι κλειδωμενες οι εξώπορτες και φυσικα τα κλειδια καπου που δεν τα φτανουν.

Αχ και εγω μεγαλο μπελα εχω με τις πορτες..

Τις ανοιγοκλεινει καιρο τωρα σε χρονο ρεκορ(και οταν μπουσουλουσε ακομα ειχε ενοια να κλεινει την πορτα πισω του..).Καλα η εξωπορτα και κλειδια να εχει πανω τα γυρναει.Μια φορα στην προσπαθεια του να γυρισει το κλειδι εβγαλε ολη το εξωτερικο πλαστικο της κλειδαριας(ειναι ασφαλειας δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα νομιζω ξερετε)και μετα εφερε τα εργαλεια του να το φτιαξει..Εγω ειχα μεινει αφωνη και ταυτοχρονα ειχε τρομοκρατηθει οτι δε θα μπορω να βαλω τα κλειδια στην εσοχη να ξεκλειδωσω..

Μεγαλες ταραχες εχω περασει....:lol:

Λαζαρενια μου μπραβο στην κουκλιτσα σου!Ειναι νομιζω η μονη που ειναι ιδια ηλικια με τον δικο μου και βλεπω οτι κανουν ιδια πραγματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω για τις μετρησεις μας...Ειχαμε πολύ καιρο να ζυγιστουμε και σημερα με την ευκαιρια των εμβολίων το θυμηθηκα.

Λοιπόν είμαστε 13.500 κιλά και 89 πόντους..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια χαρα ειναι το αγορι Πετρουλα μπραβο!!!

Αντε να δουμε και εμεις το απογευμα..η ζυγαρια μου τον δειχνει 15 αλλα δεν ειναι ακριβειας..απο ποντους τον βγαλαμε μονοι μας 94,5 για να δουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουτε σημερα μπήκε η Joa ε;;;

Εχει παρα πολύ δουλεια και στο σπίτι εχει τον αντρούλη της αρρωστο και η μαμα της υποφερει απο τη μεση της..

Μολις βρει ευκαιρια θα μας τα πει και η ιδια.

Μια χαρα ειναι το αγορι Πετρουλα μπραβο!!!

Αντε να δουμε και εμεις το απογευμα..η ζυγαρια μου τον δειχνει 15 αλλα δεν ειναι ακριβειας..απο ποντους τον βγαλαμε μονοι μας 94,5 για να δουμε...

Και εγω ακριβειας εχω Ρίτα αλλά δεν την εμπιστευομαι..και νερο να πιει, δειχνει παραπάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...