Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα αυριο γενεθλιαζουν και οι καλοι μας...

Πρεπει να του φτιαξω και κανα γλυκακι να παρω και κανα δωρακι.

Ναι μωρε! Τριανταριζουν οι λεβεντες μας!!!:lol::lol::lol:

Για δωρο δεν εχω σκεφτει, αλλα απο το να παρω ετοιμη τουρτα, μου εχει καρφωθει να τη φτιαξω εγω (ε, ρε γλεντια!):D Για πες ρε Ριτα κατι ΕΥΚΟΛΟ, γιατι ειμαι πρωταρα στα γλυκα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αρμα μου συγχαρητηρια!!!!ολες οι ευχες μου μαζι σου!!!μακαρι να σε προσλαβουν !!μακαρι!!!ολα θα πανε καλα θα δεις!φορα εσυ τα καλα σου και πηγαινε φουρτσατη!!!!!:lol::lol::lol:

eva εχεις ολο το δικιο να εισαι ετσι!εγω να δεις πως νευριαζω.....που δεν ειμαι και εγκυος!

εγω παλι περασα μια πολυ ηρεμη εγκυμοσυνη...πολυ σπανια νευριαζα κι αυτο παλι απο αλλους!

λεχωνα παλι πολυ ηρεμη αλλα σε καποια φαση ηθελα να δειρω καποιααααααααα που μου την εδινε πολυ στα νευρα!!!!

τωρα ομως εχω πολυ εκνευρισμο και ειδικα στον συζυγο μου!με αναβει στο πιτς φιτιλι!!!γινομαι εξαλλη γιατι και βοηθεια δεν εχω αλλα ουτε και κατανοηση και πολλες φορες μου μιλαει πααααρα πολυ ασχημα.μετα μου λεει οτι δεν τα εννοει αλλα εγω εχω ηδη ξενερωσει!!!

λετε για τα αυγα και τα φρουτα.εμεις οπως ξερετε με τα φρουτα εχουμε θεμα.παπο 9 μηνων τσακιζε μπανανα τωρα τιποτα!

και τον χυμο πορτοκαλι δεν τον θελει πολυ.ισως απο την ιωση.

το αυγο το εφαγε μονο μιας ευτυχως αλλα οπως λετε πιο σημαντικα ειναι τα φρουτα.το αυγο το περνει και απο αλλου!απλα ειναι πολυ θρεπτικο!

1654096yn4fep17z7.gif

Ακριβως οπως στα λεει και η Ριτα! Και να μην τους λυπασαι καθολου! Και δεν κανω πλακα, το εννοω! Εμεις τραβαμε την εγκυμοσυνη, τη λοχεια, το θηλασμο, τις ορμονες που ανεβοκατεβαινουν, χαλαει το σωμα μας, διαλυεται η ψυχολογια μας, καθομαστε και ψαχνομαστε ωρες ατελειωτες πως να μεγαλωσουμε τα παιδια μας με τον καλυτερο τροπο, διαβαζουμε, προβληματιζομαστε και αμα κατι δεν κανουμε σωστα μας τρωνε και οι τυψεις απο πανω... Εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει τον αντρα μου ποτε να προβληματιζεται γιατι ο Σωτηρης δεν τρωει αυγο και πως θα τον κανουμε να φαει, ποτε θα αρχισουμε το γιογιο, πως να κοψουμε τον πρωινο υπνο κτλ (απλα παραδειγματα δινω...)! Θα παει για καφε με τους φιλους του και το προβλημα τους θα ειναι η τελευταια μεταγραφη του Ολυμπιακου... Το αγαπαει το παιδι, το λατρευει δεν το συζητω, ειναι καλος, μαλαμα, μας αγαπαει, κανει τα παντα για μας, αλλα εμεις τραβαμε το λουκι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο! Να κοιτας λοιπον εσυ να εισαι ηρεμη! Και καμια φωνη να βαλεις, δικαιολογημενη θα εισαι! Τα ειπα και ξεσπαθωσα!:lol::lol::lol:

πες τα χρυσοστομηηηηηηηηηη!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ευα μου σε καταλαβαινω τα ιδια κι εγω εκει που ειμαι καλα ξαφνικα μπορει να παω στα κοκκινα και μετα παλι χαλαρα χαχαχα τι να κανουμε ορμονες βλεπεις!!!!

ριτα εγω εχω μανιταρια πλευρωτους και λεω να τα κανω ετσι http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2638&Itemid=49 εχεις καμια αλλη ιδεα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε! Τριανταριζουν οι λεβεντες μας!!!:lol::lol::lol:

Για δωρο δεν εχω σκεφτει, αλλα απο το να παρω ετοιμη τουρτα, μου εχει καρφωθει να τη φτιαξω εγω (ε, ρε γλεντια!):D Για πες ρε Ριτα κατι ΕΥΚΟΛΟ, γιατι ειμαι πρωταρα στα γλυκα!

Πιο ευκολο δε γινεται...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3437&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα μου σε καταλαβαινω τα ιδια κι εγω εκει που ειμαι καλα ξαφνικα μπορει να παω στα κοκκινα και μετα παλι χαλαρα χαχαχα τι να κανουμε ορμονες βλεπεις!!!!

ριτα εγω εχω μανιταρια πλευρωτους και λεω να τα κανω ετσι http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2638&Itemid=49 εχεις καμια αλλη ιδεα;

Ωραια ειναι!Εγω θα τα εκανα αλα κρεμ παντως ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πωπω Ριτα ονειρο! Και ευκολο μου φαινεται (τρομαρα μου)! Αμα το κανω με πτι μπερ θα υπολογισω μια στρωση πτι μπερ αντι για μια στρωση σαβαγιαρ ή μηπως διπλη στρωση πτι μπερ? Το λεω επειδη τα πτι μπερ εχουν το μισο υψος απο τα σαβαγιαρ...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σας εχασα πάλι σημερα..Ο Η/Υ πήγε στον τεχνικό μιας και 2 μερες θα εχω αδεια και ηταν ευκαιρια για service..

Τα πεθερικα μου το πρωι εφυγαν για Αθηνα, σε εκθεση και ο μικρος εμεινε 3 ωρες με τον μπαμπα μου(μιας και η μαμα μου δεν ήταν εφικτο να πάρει αδεια, κι εγω τα ίδια). Ειχα ενα αγχος που δε λέγεται μιας και ο μπαμπας μου του εχει τρελη αδυναμια και ο μικρος το ιδιο ομως δεν εχει καθολου υπομονη και με τις ζημιες αγχωνεται και ..φουντωνει!Ειχε πέσει και το κιν. μου απο μπαταρια (Βικυ σε παίρνω σε 5') και λέω θα εχει γινει το σπίτι ...αρενα

Τελικα οταν γυρισα βρηκα ενα δωματιο γεματο παιχνιδια και τον μπαμπα μου να τον ταϊζει αυγουλακι με τυρακι..Χαρηκα πολύ που ακουσα και πολύ καλά λόγια, χαρηκε και ο μπαμπας που τα εβγαλε πέρα με τον ταρζαν και για να αποζημιωσω τον μικρο τον πήγα μεχρι τον παιδιατρο που ειχαμε 2 εμβολιακια σε εκκρεμοτη0τα..χαχαχα

Και εκει αστερι ήταν αφου δεν εκλαψε καθολου και ο γιατρος σταυροκοπιοταν!Το απογευμα σιγουρα θα πέσει δωρακι...

Αχ παιδιά να την ακούσετε να φωνάζει .....Αης Αης τσα τσα τσα (καθότι ο Σύζυγος είναι Άρης άκου άκου το παιδί το έμαθε!!!!!)

Πετρούλα πρέπει να μάθουμε και τον Αναστάση και να κάνουν χορωδία!!!!:P:p:p

Μεγαλο αγωνα κανει ο καλος μου Ευα!!Τετοιο πεισμα να εδειχνε σε όλα του, άψογος θα ήταν!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

το μόνο που διάβασα είναι για την συνέντευξη της Μαρίας...καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, σου το εύχομαι ολόψυχα...

1289360clookijeaq.gif

επέστρεψα ...ελπίζω να τα πήγε καλά το κοριτσάκι μου (η μαθήτριά μου)...μαγειρεύω μακαρόνια με κυμά τώρα κι εκεί που φτιάχνω τον κυμά, τσακώνει ο Αστέρης το αλάτι και μου το ρίχνει όλο κάτω...τέλεια ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

m57Zp2.png

Πωπω Ριτα ονειρο! Και ευκολο μου φαινεται (τρομαρα μου)! Αμα το κανω με πτι μπερ θα υπολογισω μια στρωση πτι μπερ αντι για μια στρωση σαβαγιαρ ή μηπως διπλη στρωση πτι μπερ? Το λεω επειδη τα πτι μπερ εχουν το μισο υψος απο τα σαβαγιαρ...

Οχι αμα θες να φαινεται σαν τουρτα καλυτερα να βαλεις σαβαγιαρ και οχι πτι μπερ. τα μπισκοτα θα κατσουν πολυ.Εγω με μπισκοτα το κανω μονο σε πυρεξ αλλα για τουρτα δε λεει.Καντο οπως το βλεπεις και θα γινει σουπερ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...