Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως δεν εσκαγα και ιδιατερα για το αυγο..η παδιατρος μου ειχε πει να μην αγχωνομαι καθολου.

Ετσι και αλλιως το περνουνα απο αλλου κανα κεικ,κανα αλλο μπιχλιμπιδι...

Α Νατασαα και στο ρολο κιμα με αυγο μπορει να δελεαστει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kορίτισια μου Καλημέρα!!!!

Να πω πρώτα από όλα πόσο πολύ στεναχωρέθηκα από τα νέα της Giovanna.....και της Annina .Παιδιά δεν υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις να αντιμετωπίσεις!!!!!! Εύχομαι ο Θεός και στις δυο να δίνει δύναμη και κουράγιο!!!!!

Αρμα μου καλή επιτυχία κορίτσι μου.Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!

Για το Θέμα του ύπνου παιδιά δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτα. Είναι κάτι παρόμοιο με το Θέμα της Σούλας με τις γιαγιάδες.Εχω πεί άπειρες φορές στα πεθερικά μου να μην την κοιμίζουν αλλά τίποτα αυτοί στα δικά τους.Τα Χριστούγεννα μάλιστα που έμεινα περισσότερες μέρες στο σπίτι τι καλά ξυπνούσαμε πιο αργά και μετά κοιμόμασταν μαζί το μεσσημέρι γύρω στις 15,30 και μετά μια και καλή το βράδυ κατα τις 10,30.Τώρα δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω!!!! Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια!!!!

Ανα08 μου και μεις έχουμε θέμα με τα φρούτα την κάνουμε χυμό και καμιά φορά πίνει λίγο όχι πάντα, καλά για φρουτόκρεμα δεν το συζητάμε.... με τίποτα!!!!!Αν δεν πιεί χυμό τότε την δίνουμε κανένα φρουτάκι αλλά τρώει πολύ λίγο.Στην αρρχή έτρωγε και μια ολόκληρη μπανάνα τώρα όχι!!!!

Αχ παιδιά να την ακούσετε να φωνάζει .....Αης Αης τσα τσα τσα (καθότι ο Σύζυγος είναι Άρης άκου άκου το παιδί το έμαθε!!!!!)

Πετρούλα πρέπει να μάθουμε και τον Αναστάση και να κάνουν χορωδία!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Παντως δεν εσκαγα και ιδιατερα για το αυγο..η παδιατρος μου ειχε πει να μην αγχωνομαι καθολου.

Ετσι και αλλιως το περνουνα απο αλλου κανα κεικ,κανα αλλο μπιχλιμπιδι...

Α Νατασαα και στο ρολο κιμα με αυγο μπορει να δελεαστει..

Μωρε ουτε εγω σκαω ιδιαιτερα. Ο παιδιατρος που τον εχω ρωτησει κατα καιρους και για την φρουτοκρεμα και για το αυγο με εχει γειωσει. Να τον αφηνεις λεει να κανει ο,τι γουσταρει! Δε θα ασχοληθουμε καθολου, καποια στιγμη θα τα φαει, αλλα και να μην τα φαει δεν υπαρχει προβλημα! Τον βλεπει αλλωστε και τον Σωτηρη τροφαντο τροφαντο, οποτε δεν ασχολειται. Παντως και ο Σωτηρης μεσω των αλλων φαγητων, ολο και κατι λιγο τρωει απο αυγο.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ευχηθείτε μου καλή τύχη φιλενάδες! Το έχω πραγματικά ανάγκη!

Μαράκι μου ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ μέσα απο την καρδιά μου! Ευχομαι να πάνε όλα καλά και απο αυριο δουλεια!

Παω να πάρω τον αρχηγό απο το σχολείο! Καλό μεσημέρι!

Ε και εμενα ετσι με γειωσε..και οταν της ελεγα σε μια φαση οτι δεν τρωει αυτο μου ελεγε.. να κανει οτι θελει.Αν θελει θα φαει δεν παιζει να φαει με το ζορι και τετοια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όδο για το αυρό εμείς τρώμε μόνο το ασπράδι , το κάνω σφικτό.

Το Σαββατο μόνο που έφτιαξα πρωινό και τρώγαμε παρέα έβρασα και ένα για μένα που το ζήλεψα, παιδιά δεν έφαγε όλο το δικό της ζήτησε το δικό μου και το δάγκωνε μαζί με τον κρόκο!!!! Περίεργο!!!!! Αβυσσος η ψυχή των μωρών τελικά.Χάρηκα και εγώ και την επόμενη μέρα της το έδωσα πάλι ολόκληρο να το δαγκώνει και η σκατούλα μου το έφτυνε, ήθελε μόνο το ασπρο.

Όσο για τα ψυχολογικά δεν σας λέω τίποτα.Χθες το βράδυ σκοτώθήκαμε με τον άντρα μου ολιγον τι!!!!! Κορίτισια ώρες ώρες με πιάνουν κάτι νεύρα δεν μπορώ να τα ελέγξω.Χθες η Ραφαέλα δεν είχε κοιμηθεί καθόλου το μεσσημέρι και έπεσε ξερή στις 8,00 κατά τις 9 παρά ξύπνησε μέσα στην γκρίνια και μετά φτάσαμε 11 η ωρα και που ύπνος.Την πήρα και εγώ στο κρεβάτι της να κάνουμε νάνι και την λέω ...Ραφαελίτσα να αλλάξουμε πρώτα ένα παμπεράκι και εκεί έγινε χαμός αυτή ήθελε να παίξει γυρνούσε από εδώ και από εκεί γυμνούλα και παιδιά εκνευρίστηκα πολύ!!!!! Τη φώναξα και εκεί άρχισε και ο καβγάς μας μας με τον άντρα μου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αχ μωρε Ευα μου σε καταλαβαινω! Και το ξαναλεω! Ατιμες ορμονες! Προσπαθησε να μη χαλας τη ζαχαρενια σου! Παντως κι εμεις στην εγκυμοσυνη αρπαζομασταν αρκετα... Το μπαχαλο ομως εγινε μεχρι να σαραντησω... Εκει να δεις γλεντια!

t7fQp3.png

Αχ μωρε Ευα μου σε καταλαβαινω! Και το ξαναλεω! Ατιμες ορμονες! Προσπαθησε να μη χαλας τη ζαχαρενια σου! Παντως κι εμεις στην εγκυμοσυνη αρπαζομασταν αρκετα... Το μπαχαλο ομως εγινε μεχρι να σαραντησω... Εκει να δεις γλεντια!

Αχ κοριτσάκι μου τι να πώ μερικές φορές φωνάζω και μετά δεν μπορώ να συνέλθω από τις τύψεις και για το κοριτσάκι μου και για τον αντρούλη μου, γιατί πραγματικά βρε κορίτσια είναι τόσο καλός , με βοηθάει τόσο πολύ που μετά μετανιώνω και θέλω να κλαίω, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Τους αξιζει !!!χαχαχαχα

Πλακα κανω για να ευθυμησουμε!

Λοιπον και εγω αφου γεννησα ειχα πολλα νευρα οχι στην εγκυμοσυνη αλλα μετα..και ακομα δλδ ωρες ωρες παραγκρινιαζω αλλα οκ την παλευουμε.

Ευα εισαι απολυτα δικαιολογημενη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αφησε την Λαζαρενια την μικρη, με τον χρονο της καλή μου..Μη νομιζεις οτι και τα δικα μας εχουν καμια τρελή πρόοδο, μονο ο Γρηγορης εχει εξοικιωθει και εχει βαλει το γιο-γιο στην καθημερινοτητα του

Ο δικος μου 2 φορες τα εχει κανει, ξεχνιεμαι και εγω βεβαια, είναι που δεν τον εχω τα πρωινά, αλλά με ενδιαφερει σιγα-σιγα να μπαινει στη λογική του γιο-γιο.

stone μου ετσι ειναι οπως τα λες!!!εξαλλου μικρα ειναι ακομη εχουμε χρονο.αλλα οπως εχω πει ξανα εγω το ξεκινησα ολη την διαδικασια απο 11 μηνων.πετυχε και 13 μηνων που φυγαμε για την βαφτιση στ αμερη μας δεν ηθελε να το βλεπει εκει το γιογιο.λογικο.

μετα οταν γυρισαμε δεν ηθελε να κατσει οποτε το εκρυψα .το εμφανισα ξανα μετα απο μερες και εβαζε τις κουκλες της εκει και τις σκουπιζε κιολας.

δυσκοιλιοτητα τοτε δεν ειχαμε καθολου οποτε δεν ευθυνεται το γιογιο.

ολο το καλοκαιρι κυλησε ετσι και μετα τον σεπτεμβρη που καναμε ενα ταξιδι εμφανισε δυσκοιλιοτητα και την ραγαδα.δεν ξερω τι την ενοχλησε.το μυαλο μου εχει παει παντουυυυυυ!!!

απο τοτε το γιογιο το εχουμε σαν παιχνιδι και το τελευταιο διμηνο αρχισαμε ξανα να το συζηταμε επι της ουσιας και να καθεται αλλα χωρις να κανει κατι.

δεν με πειραζει.αρκει να το συνηθιζει παλι.παντως μια φιλη μου εδω εκοψε την πανα 2 ετων αλλα οχι με γιογιο αλλα με την λεκανη της τουαλετας.

ΑΧ Παναγία μου! :-( :-( :-( Πραγματικά αυτές οι μάνες είναι ηρωίδες...τι να πω, ελπίζω όλα να τους πάνε καλά και σε αυτούς και σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που περνάνε τέτοια προβλήματα.

Η υγεία κορίτσια είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, τίποτα δεν μπορεί να λυθεί και τίποτα δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει υγεία...

με καλυψες αρμα μου!τρεμω και σοκαρομαι οταν ακουω τετοια!!!υγεια πανω απο ολα!

Λαζαρένια πως ειναι η μικρουλα μας?

Εγώ είμαι πάλι να σκασω.

Η μικρή παλι δεν εφαγε χθες με τις γιαγιαδες.Καλύτερα να μην σας πω τι της μαγειρεψανε γιατι θα θυμωσω περισσοτερο.

Το απόγευμα της εβρασα λίγο ψαρακι και καροτα και της τηγανισα λιγες πατατουλες.

Ε μου την εδωσε ας φαει και κατι νοστιμο πια.

Δεν νομιζω οτι εχει αδιασει πιατο παιδι σε τετοιο χρονο ρεκορ και μαλιστα μονη της .Πεινουσε το παιδακι μου!!!!

η μικρουλα σημερα ειναι καλυτερα απλα εχει αφαγια.η παιδιατρος μου ειπε καλυτερα για να μην ξανακανει εμετο!

γαστρεντεριτιδα ειναι αλλα την περναει ελαφρα.ευτυχως!

αχ βρε σουλιτσα μου...τι να πω για τις γιαγιαδες...στα εχουμε ξαναπει!!!στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις!μηπως εισαι πολυ υποχωρητικη???

Καλημερα!!!

Λαζαρενια, μπραβο στην μικρη! Ευτυχως το περασε πολυ ελαφρα! Η αφαγια μη σε φοβιζει, ειναι απολυτα λογικο. Συμβαινει και σ'εμας σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Για το θεμα του φαγητου γενικα.. Εγω του δινω γιγαντες. Βαζω μεσα και φετα και ψωμακι και τους τσακιζει. Φασολαδα δεν εχει τυχει να δωσω, αλλα ειναι το ιδιο πραγμα. Εντοσθια κι εγω δε δινω. Ουτε οστρακα οταν ειναι ωμα. Εχω παρει ομως το πρασινο φως απο τον παιδιατρο για θαλασσινα μαγειρεμενα (γαριδες, καραβιδες, καλαμαρια, χταποδι κτλ.). Μαλιστα του εχω δωσει μια φορα καβουρι και πολυ του αρεσε!

ευχαριστω πολυ!!!γιγαντες ε?θα δοκιμασω οταν αναρρωσουμε...

αλλα μπραβο σας..τρωτε και καβουρι???η δικια μου αν το δει θα φρικαρει!!!

εδω στο φαγητο της αν δει κατι περιεργο πχ μαυραδακι απο κρες θα το ξεψιρισει ,θα το βγαλει κα μετα θα το φαει!!!:lol::lol::lol:

πηγαμε για κακα αλλα τελικα κανμε μονο τσισα!

κατι ειναι κι αυτο δεν φυγαμε απραγοι :lol:

:lol::lol::lol:

κωνκων μου τι εχεις?γιατι εχεις τις μαυρες σου κοριτσι μου?

1654096yn4fep17z7.gif

κοριτσια μολις κατεβασα αυτο το βιβλιο οποια θελει να της το στειλω με e-mail να της το στειλω ειναι σε αρχειο winrar θελει να το κανεις extrack.

http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=179876

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τους αξιζει !!!χαχαχαχα

Πλακα κανω για να ευθυμησουμε!

Λοιπον και εγω αφου γεννησα ειχα πολλα νευρα οχι στην εγκυμοσυνη αλλα μετα..και ακομα δλδ ωρες ωρες παραγκρινιαζω αλλα οκ την παλευουμε.

Ευα εισαι απολυτα δικαιολογημενη.

Ακριβως οπως στα λεει και η Ριτα! Και να μην τους λυπασαι καθολου! Και δεν κανω πλακα, το εννοω! Εμεις τραβαμε την εγκυμοσυνη, τη λοχεια, το θηλασμο, τις ορμονες που ανεβοκατεβαινουν, χαλαει το σωμα μας, διαλυεται η ψυχολογια μας, καθομαστε και ψαχνομαστε ωρες ατελειωτες πως να μεγαλωσουμε τα παιδια μας με τον καλυτερο τροπο, διαβαζουμε, προβληματιζομαστε και αμα κατι δεν κανουμε σωστα μας τρωνε και οι τυψεις απο πανω... Εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει τον αντρα μου ποτε να προβληματιζεται γιατι ο Σωτηρης δεν τρωει αυγο και πως θα τον κανουμε να φαει, ποτε θα αρχισουμε το γιογιο, πως να κοψουμε τον πρωινο υπνο κτλ (απλα παραδειγματα δινω...)! Θα παει για καφε με τους φιλους του και το προβλημα τους θα ειναι η τελευταια μεταγραφη του Ολυμπιακου... Το αγαπαει το παιδι, το λατρευει δεν το συζητω, ειναι καλος, μαλαμα, μας αγαπαει, κανει τα παντα για μας, αλλα εμεις τραβαμε το λουκι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο! Να κοιτας λοιπον εσυ να εισαι ηρεμη! Και καμια φωνη να βαλεις, δικαιολογημενη θα εισαι! Τα ειπα και ξεσπαθωσα!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...