Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, σορυ που δεν γράφω τίποτα άλλο, τρέχω αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω την θετική σας ενέργεια! Ξέρω πολύ καλά πως καταλαβένετε ολες απόλυτα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι με δουλειά

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Έχω στείλει άπειρα βιογραφικά αυτές τις μέρες και απάντηση καμιά...τώρα όμως με πήραν από μία δουλειά και είναι και δίπλα στο σπίτι μου!!! Θα πάω το απόγευμα για συνέντευξη!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη φιλενάδες! Το έχω πραγματικά ανάγκη!

εχεις ολη την θετικη μου ενεργεια για καλη επιτυχια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η φωτεινη αυτη την στιγμη ειναι στη παιδιατρο για εμβολιο παλι θα ακουστει στην γειτονια!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια, σορυ που δεν γράφω τίποτα άλλο, τρέχω αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω την θετική σας ενέργεια! Ξέρω πολύ καλά πως καταλαβένετε ολες απόλυτα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι με δουλειά

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Έχω στείλει άπειρα βιογραφικά αυτές τις μέρες και απάντηση καμιά...τώρα όμως με πήραν από μία δουλειά και είναι και δίπλα στο σπίτι μου!!! Θα πάω το απόγευμα για συνέντευξη!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη φιλενάδες! Το έχω πραγματικά ανάγκη!

Αρμακι μου καλη επιτυχια! Μολις γυρισεις πες μας τα νεα σου! Θα περιμενουμε!!! Ειναι δουλεια σχετικη με το αντικειμενο σου?

t7fQp3.png

Καλη Επιτυχια Αρμα!Ολα να πανε καλα!!!Περιμενουμε νεα.

Βικυ και εμεις εχουμε σημερα παιδιατρο καλη επιτυχια και σε εσας!

Βατραχακι δεν εχει σημασια... να γεμιζει το γιογιο μετραει :lol:

Ο τιμουλης αποδειχθηκε μεγαλο ταλεντο στο γιογιο!!Φτου σας!!

Και εμεις σημερα το τιμησαμε πρωι πρωι ;)

Και εχθες το μεσημερι με φωναξε για τσισα.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ενω ξυπναει στεγνος το απογευμα την ωρα που σηκωνεται δε θελει επ ουδενι να παμε...ειναι νυσταγμενος και γκρινιαζει σε εκεινη τη φαση..σε αυτο πρεπει να βρω εναν τροπο..του λεω συνεχεια οτι παμε στο μπανιο μολις ξυπναμε κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ακουστε το νεο της ημερας! Ο Σωτηρης εδω κι ενα τριμηνο δεν τρωει φρουτα.. Ουτε σαν φρουτοκρεμα, ουτε σαν χυμο... Τρωει ενα μανταρινι την ημερα, ή ενα αχλαδι, ή μιση μπανανα και αυτο ειναι ολο! Εχουμε προσπαθησει απειρες φορες να του δωσουμε φρουροκρεμα αλλα μας τη γυρναει καπελο! Και ετσι το αφησαμε τελειως εδω και ενα μηνα. Μολις τωρα με πηρε τηλεφωνο η κοπελα που τον κραταει, η οποια αποφασισε σημερα να ξαναδοκιμασει να του δωσει φρουτοκρεμα και... την τσακισε! Επιτελους! Αμα τον καταφερουμε να φαει και το αυγο, θα ειμαστε αρχηγοι!!!:lol:

t7fQp3.png

α ναι και εμενα μου τα εκανε αυτα...ειδικα με τα φρουτα.Ποτε ετσι και ποτε αλλιως.Τρωνε κατι φλασιες ωρες ωρες.

Οσο για το αυγο εμεις πρωτη φορα το φαγαμε πριν απο 2 μηνες εως τοτε δεν το εβαζε επουδενι στο στομα του ειχα δοκιμασει ολους τους τροπους κι ειχα εγκαταλειψει .Τωρα κανει σαν τρελος ετσι και το δει αντε να του εξηγησω οτι πρεπει πρωτα να το βρασω..σκοτωμος γινεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου γλυκό ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να την παρεις τη θεση!!!!

Νατάσα μου εχουν πολλα σκαμπανεβασματα τα μικρα μας.ελπίζω να το συνεχισει με τα φρουτακια και να προχωρησετε και στο αυγο.Εμείς εκει δεν φτασαμε ακομα παντως.....

α ναι και εμενα μου τα εκανε αυτα...ειδικα με τα φρουτα.Ποτε ετσι και ποτε αλλιως.Τρωνε κατι φλασιες ωρες ωρες.

Οσο για το αυγο εμεις πρωτη φορα το φαγαμε πριν απο 2 μηνες εως τοτε δεν το εβαζε επουδενι στο στομα του ειχα δοκιμασει ολους τους τροπους κι ειχα εγκαταλειψει .Τωρα κανει σαν τρελος ετσι και το δει αντε να του εξηγησω οτι πρεπει πρωτα να το βρασω..σκοτωμος γινεται.

Ναι ρε παιδι μου! Απο φλασιες, αλλο τιποτα! Κι εγω με το αυγο, το εχω δοκιμασει σκληρο με αλατι, μελατο, ομελετα, αυγοφετα, ο,τι θες... Τιποτα! Κατι πηγε να γινει με την αυγοφετα, αλλα μετα απο δυο μερες τζιφος! Αλλα ουτε εμενα μου αρεσει η ιδεα της αυγοφετας και της τηγανιλας. Δε μας λειπουν και οι θερμιδες αλλωστε... Εσυ Ριτακι πως του το δινεις???

t7fQp3.png

Νατάσα μου εχουν πολλα σκαμπανεβασματα τα μικρα μας.ελπίζω να το συνεχισει με τα φρουτακια και να προχωρησετε και στο αυγο.Εμείς εκει δεν φτασαμε ακομα παντως.....

Που καλε? Στο αυγο ή στα φρουτα???

t7fQp3.png

Εγω μετα απο ολα αυτα που λες εγκατελειψα και μια μερα πηγαιναμε στο μινι μαρκετ και ο κυριος εχει τα αυγα σε καρτελες και τα ειχε δει ο Γρηγορης απο αλλες φορες(αφου τον κρατουσα με νυχια και δοντια να μην τα πιανει και τα σπασει)και του λεω λοιπον θα παμε στον κυριο κωστα και τι θα ζητησουμε?Γαλα μπαμπα μμμμ ,μου λεει(το γνωστο με την αγελαδα χαχα)και τι αλλο?κουακουα μου λεει..Ε μεχρι να καταλαβω οτι εννοουσε τα αυγα δεν εδινα σημασια του λεω αυγα?ναι ναι .ε πηρα και εγω αυγα και ανυπομονουσε και το εφαγε..αβυσσος...

Εγω το δινω βραστο. ετσι και αλλιως η παιδιατρος ηταν καθετη οτι το αυγο πρεπει να ειναι καλοβρασμενο οποτε αφου το τρωει πλεον το δινω ετσι .το πιανει μονς του στο χερακι ή μαζι με την αυγοθηκη και κανει πως τρωει παγωτο ή εχει απο διπλα το αλατι(κλειστο εννοειται)και κανει οτι ριχνει.Πολυ γελιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εμεις με το αυγο προβλημα δεν τρωει καθολου!!!

στην αρχη το ετρωγε πολυ το εκανα και με ψωμακι και το ετρωγε μετα αρχισε να φτυνει το ασπραδι και να θελει μονο τον κροκο τωρα δεν θελει τιποτα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...