Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και για χτες θα ήθελα να ζητησω συγγνωμη γιατι εγω οταν ειπα οτι τα κανουμε όλα το ελεγα χαριτολογώντας.Αν διαβασεις αυτο που εγραψα θα καταλάβεις..Δεν αντιλήφθηκα βεβαια οτι δεν ήσουν καλά ψυχολογικά και τη δικη μου απαντηση της εξελαβες ως "μπηχτη"

Αχ Πετρούλα μου μη ζητάς συγνώμη, δεν σε παρεξήγησα. Απλά ήμουν λιγάκι χάλια και ήθελα να ακούσω 2 καλά λογάκια να ανέβω λίγο. Εγω ζητάω συγνώμη, τί μου φταίνε οι άλλοι αν εγώ είμαι στις μαυρες μου.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Λαζαρενια, μπραβο στην μικρη! Ευτυχως το περασε πολυ ελαφρα! Η αφαγια μη σε φοβιζει, ειναι απολυτα λογικο. Συμβαινει και σ'εμας σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Για το θεμα του φαγητου γενικα.. Εγω του δινω γιγαντες. Βαζω μεσα και φετα και ψωμακι και τους τσακιζει. Φασολαδα δεν εχει τυχει να δωσω, αλλα ειναι το ιδιο πραγμα. Εντοσθια κι εγω δε δινω. Ουτε οστρακα οταν ειναι ωμα. Εχω παρει ομως το πρασινο φως απο τον παιδιατρο για θαλασσινα μαγειρεμενα (γαριδες, καραβιδες, καλαμαρια, χταποδι κτλ.). Μαλιστα του εχω δωσει μια φορα καβουρι και πολυ του αρεσε!

Ευα και Βατραχακι για το θεμα του πρωινου υπνου, να σας πω οτι εμεις τον κοψαμε μαχαιρι απο τις γιορτες. Το προβλημα στον Σωτηρη ηταν οτι επειδη ξυπναγε νωρις (στις 7), κατα τις 11 εκλειναν τα ματια του. Τον αφηνα βεβαια μονο μιση ωριτσα, ποτε παραπανω. Απο τη στιγμη που αποφασιζεις να το κοψεις, να ξερετε οτι οι πρωτες 10 μερες ειναι δυσκολες. Εκει πρεπει να βρεθει ενας τροπος να τα καταφερνουν να αντεχουν τουλαχιστον μεχρι τη 1 ετσι ωστε να τρωνε τοτε και να κοιμουνται. Σιγα σιγα συνηθιζουν ομως. Εμεις τις πρωτες μερες βγαιναμε εξω καθε μερα βολτα και ξεχνιοταν. Λιγο κουτουλαγε στο αυτοκινητο στην επιστροφη, αλλα του τσιμπαγα τα μπουτακια (ακαρδη μανα) και επανερχοταν!:lol::lol::lol: Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο τοτε που συνηθισε, αλλαξε και ωραριο στον υπνο του. Ξυπναει πλεον κατα τις 8 και το πολυ 3 εχει κοιμηθει για μεσημερι. Εχει τυχει μαλιστα κανα δυο φορες να κοιμηθει αμεσως μετα το μεσημεριανο φαι πανω στην καρεκλα του! Ο γερος!!!:lol::lol:

Giovanna δεν εχω λογια για τη συναδελφο σου.. Τι ειρωνια της τυχης Θεε μου... Τι αδικια, γι'αυτο το παιδι... Και για τη μανα, αντε να βρει τα κουραγια τωρα. Εδω μας χτυπησε εμας η επιλοχια καταθλιψη... Αυτη η ερημη μανα, τι να πει...

κωνκων να θυμασαι οταν εισαι ετσι πεσμενη οτι οι ορμονες φταινε... Παιζουν πολυ ασχημα παιχνιδια οι ατιμες!

Για τις ζημιες να μη μιλησω καλυτερα... Παρολαυτα, εγω τηρησα μια αλλη μεθοδο. Δεν εκρυψα ποτε τιποτα, δεν κλειδωσα κανενα ντουλαπι. Προτιμω να φωναζω μη ολη την ωρα και σιγα σιγα να καταλαβαινει τι πειραζουμε και τι οχι, παρα να δημιουργησω ενα σπιτι οχυρο... Το μονο που εκανα ηταν να κρυψω καποια βαρια αντκειμενα, να κλεισω τις πριζες και τις σκαλες.

Παω κι εγω να ευχηθω για τον μικρο Παναγιωτακη!!!

t7fQp3.png

Νατασα μου περιπου απο 12 μηνων κοψαμε τον πρωινο υπνο εμεις αλλα παντα ο τιμος τα πηγαινε καλα με τον υπνο δηλαδη κοιμοταν κατα της 10 και ξυπνουσε κατα 10 εκλεινε 12ωρο οποτε ηταν μια χαρα τωρα τελευταια ομως εχει μερες που μπορει να ξυπνησει και στης 8 που ειναι νωρις για τον Τιμο οποτε κατα της 11 τν βαζω κανα μισαωρο γιατι αλλιως δεν θα μου φαει καθολου και μετα κατα της 3:30 ξανακοιματε κανονικα αλλα συνηθως ξυπναει στης 9 και κοιματε στης 3 μετα το φαγητο.καταλαβες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα μου περιπου απο 12 μηνων κοψαμε τον πρωινο υπνο εμεις αλλα παντα ο τιμος τα πηγαινε καλα με τον υπνο δηλαδη κοιμοταν κατα της 10 και ξυπνουσε κατα 10 εκλεινε 12ωρο οποτε ηταν μια χαρα τωρα τελευταια ομως εχει μερες που μπορει να ξυπνησει και στης 8 που ειναι νωρις για τον Τιμο οποτε κατα της 11 τν βαζω κανα μισαωρο γιατι αλλιως δεν θα μου φαει καθολου και μετα κατα της 3:30 ξανακοιματε κανονικα αλλα συνηθως ξυπναει στης 9 και κοιματε στης 3 μετα το φαγητο.καταλαβες;

A, ok! Καταλαβα... Ανεξαρτητα απο αυτα, τι ωραιο πραγμα να εχεις παιδι που να του αρεσει ο υπνος!!! Ο Σωτηρης κοιμαται 11-8 και το μεσημερι 3-5... Αυτο ειναι ολο!:-(

t7fQp3.png

Καλημερα!

Τι να πω βρε κοριτσια με αυτα που διαβαζω..αυτα ειναι τα ασχημα..την υγεια μας πανω απο ολα να εχουμε...ουφ.

Ευα και Βατραχακι για το θεμα του πρωινου υπνου, να σας πω οτι εμεις τον κοψαμε μαχαιρι απο τις γιορτες. Το προβλημα στον Σωτηρη ηταν οτι επειδη ξυπναγε νωρις (στις 7), κατα τις 11 εκλειναν τα ματια του. Τον αφηνα βεβαια μονο μιση ωριτσα, ποτε παραπανω. Απο τη στιγμη που αποφασιζεις να το κοψεις, να ξερετε οτι οι πρωτες 10 μερες ειναι δυσκολες. Εκει πρεπει να βρεθει ενας τροπος να τα καταφερνουν να αντεχουν τουλαχιστον μεχρι τη 1 ετσι ωστε να τρωνε τοτε και να κοιμουνται. Σιγα σιγα συνηθιζουν ομως. Εμεις τις πρωτες μερες βγαιναμε εξω καθε μερα βολτα και ξεχνιοταν. Λιγο κουτουλαγε στο αυτοκινητο στην επιστροφη, αλλα του τσιμπαγα τα μπουτακια (ακαρδη μανα) και επανερχοταν!:lol::lol::lol: Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο τοτε που συνηθισε, αλλαξε και ωραριο στον υπνο του. Ξυπναει πλεον κατα τις 8 και το πολυ 3 εχει κοιμηθει για μεσημερι. Εχει τυχει μαλιστα κανα δυο φορες να κοιμηθει αμεσως μετα το μεσημεριανο φαι πανω στην καρεκλα του! Ο γερος!!!:lol::lol:

Για τις ζημιες να μη μιλησω καλυτερα... Παρολαυτα, εγω τηρησα μια αλλη μεθοδο. Δεν εκρυψα ποτε τιποτα, δεν κλειδωσα κανενα ντουλαπι. Προτιμω να φωναζω μη ολη την ωρα και σιγα σιγα να καταλαβαινει τι πειραζουμε και τι οχι, παρα να δημιουργησω ενα σπιτι οχυρο... Το μονο που εκανα ηταν να κρυψω καποια βαρια αντκειμενα, να κλεισω τις πριζες και τις σκαλες.

Ακριβως ετσι για το θεμα του υπνου. εμεις κοψαμε το nap 11 μηνων..τα ειχα ξαναναλυσει εκτενως στο παρελθον και μαλιστα σας ειχα πει οτι με αυτο τον τροπο ειδα οτι φτιαχνει και το πρωινο ξυπνημα και παει αργοτερα απλα η ταλαιπωρια ειναι για λιγες μερες μεχρι να το συνηθισει το παιδι.Να μη σας κουραζω και τα ξαναλεω.

Για τα πραγματα στο σπιτι και εγω τα γυαλικα κυριως εχω μαζεψει και για ενα μικρο διαστημα ειχα αδειο το τραπεζακι του σαλονιου μονο.Εδω και κατι μηνες το εχω ξαναστολισει με λιγα πραγματα και πλεον δεν τα πειραζει.Κλειδωμενα εχω τα ντουλαπια με τα λαδια και τα απορρυπαντικα και τις βιτρινες που εχω καποια καλα κρυσσταλλα και αυτα για να μην κοπει.Γενικως και εγω πιστευω οτι πρεπει να μαθουν με πραγματα και οχι οτι ζουμε σε αλανα.Και αυτο το εχω ξαναπει το ξερω...χα χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς τον πρωινό υπνο τον κόψαμε νομίζω πριν το χρόνο με καποιες εξερεσεις που οι γιαγιαδες θεωρουσαν οτι νυσταζε και την κοιμιζαν.

Και εγώ δεν εχω μαζεψει πραγματα εκτος του οτι εχω τραβηξει στην ακρη το τραπεζακι του σαλονιου αλλα πιο πολυ για να εχει χωρο.

Γενικα δεν πειραζει τιποτα αλλα φυσικα τα εχουμε επεξεργαστει ολα.

Από την αρχή οτι ηθελε οταν αρχισε η περιεργεια της το εδινα εγω και της εξηγουσα οτι σπαει ειναι βαρυ κτλ .

Οποτε τουλαχιστον απορια δεν της εχει μεινει για τιποτα και ετσι αδιαφορει.

Φυσικα παιδακι ειναι και καποιες φορες πειραζει καποια πραγματα αλλα και παλι της μιλαω και παει λεγοντας.

καλημερα. ΠΑλι δεν διαβασα τπτ. Ειδα μονο οτι απαντησε η Ριτα οτι γεννησαν τα κοριτσια με μια μερα διαφορα.. ΝΑ σας ζησουν κοριτσααααααρεεεες μου τα κουκλια σας!!!!!!!!! Παντα γερα και δυνατα!!!!

Επανερχομαι

Κορίτσια, σορυ που δεν γράφω τίποτα άλλο, τρέχω αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω την θετική σας ενέργεια! Ξέρω πολύ καλά πως καταλαβένετε ολες απόλυτα πόσο σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι με δουλειά

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Έχω στείλει άπειρα βιογραφικά αυτές τις μέρες και απάντηση καμιά...τώρα όμως με πήραν από μία δουλειά και είναι και δίπλα στο σπίτι μου!!! Θα πάω το απόγευμα για συνέντευξη!

Ευχηθείτε μου καλή τύχη φιλενάδες! Το έχω πραγματικά ανάγκη!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλε δεν σας ειπα.χθες κοψαμε λιγο το μαλλακι της μικρης(και αρκετα το δικο μου)και οταν την εβαλα για μπανιο ελεγε συνεχεια καιει καιει καιει και της λεω δεν καιει αγαπη μου καλο ειναι το νερο και αλλαζει ρεπερτοριο κυο κυο κυο!!!σκασαμε να γελαμε με την ξαδελφη μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...