Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως σας βλεπω ολες με γιογιο!μπραβο σας!

εμεις πηγαινουμε κανονικα αλλα δεν κανουμε τιποτα ακομη.δεν την πιεζω γιατι φοβαμαι με την δυσκοιλιοτητα..

Αφησε την Λαζαρενια την μικρη, με τον χρονο της καλή μου..Μη νομιζεις οτι και τα δικα μας εχουν καμια τρελή πρόοδο, μονο ο Γρηγορης εχει εξοικιωθει και εχει βαλει το γιο-γιο στην καθημερινοτητα του

Ο δικος μου 2 φορες τα εχει κανει, ξεχνιεμαι και εγω βεβαια, είναι που δεν τον εχω τα πρωινά, αλλά με ενδιαφερει σιγα-σιγα να μπαινει στη λογική του γιο-γιο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σαρδελακι μου και ο λουκας με πονολαιμο ειναι,ο παλιοκαιρος φταιει.σημερα θα ειμαι χωρις την μικρη ολη μερα,την θελει η μαμα μου.θες να σε βοηθησω σε κατι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Sorry για χθες:oops: κοριτσάκια μου ήμουν πολύ χάλια! Εδινα κουράγιο στο sardelaki αλλά εμένα με έριξε περισσότερο η απουσία του καλού μου. Ισως να οφειλονται και στην εγκυμοσύνη τα ψυχολογικά μου. Ευτυχώς σήμερα επιστρέφει και αισθάνομαι καλύτερα.

Μαράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ που με πηρες τηλ. πραγματικά με ανέβασες αρκετά.

Ριτάκι μου σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Δεν σας έχω διαβάσει.... Συγνώμη και πάλι....για τα ψυχολογικά μου:oops:.

lazarenia μου η μικρή πώς είναι?

Βίκυ ποια είναι η αννίνα? Είχε κάτι το παιδάκι της?

Ειναι μια ηρωίδα μανα Μαρακι μου, που το παιδακι της (11 μηνων) εχει λευχαιμια και υπεβλήθη την προηγουμενη εβδομαδα σε μεταμοσχευση μυελου των οστων

Μακαρι συντομα το αγορακι της να αναρρωσει και κανενα παιδακι να μη χρειαστει να ξαναμπει σε χειρουργείο

Έλα βρε κωνκωνακι μου! Είπαμε είναι πολύ δύσκολη η όλη φάση όταν είσαι τελείως μόνη! Και εννοείτε ότι δεν χρειάζεται να λες ευχαριστώ, σπίτι θα είμαι και σήμερα, αν θες ''ενισχύσεις'' ξανά να με πάρεις! :lol:

Και ούτε χρειαζεται να λες συγνώμη, δεν νομίζω ότι σε παρεξήγησε καμία κοπέλα!;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

sardelaki μου περαστικά σου. Ο μικρός έβηχε όλη νύχτα, εμένα με ενοχλεί ο λαιμός και ο άντρας μου μπουκωμένος. Είναι ο καιρός πιστευω.

vatraxaki μου κάνατε κακα? Μπράβο σας!:D Βρήκες γιογιο αυτοκινητάκι?

Πετρούλα μου και ο δικός σου έχει κάνει σε γιογιό? Μπράβοοοο! Τα παιδάκια σας μεγάλωσαν! 3 παιδάκια απο την παρέα μας τα κατάφεραν?

Giovanna μου επαθα σοκ μ'αυτο που διάβασα. Λυπαμε πολύ! Κρίμα, κρίμα...

Ειναι μια ηρωίδα μανα Μαρακι μου, που το παιδακι της (11 μηνων) εχει λευχαιμια και υπεβλήθη την προηγουμενη εβδομαδα σε μεταμοσχευση μυελου των οστων

Μακαρι συντομα το αγορακι της να αναρρωσει και κανενα παιδακι να μη χρειαστει να ξαναμπει σε χειρουργείο

ΑΧ Παναγία μου! :-( :-( :-( Πραγματικά αυτές οι μάνες είναι ηρωίδες...τι να πω, ελπίζω όλα να τους πάνε καλά και σε αυτούς και σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που περνάνε τέτοια προβλήματα.

Η υγεία κορίτσια είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, τίποτα δεν μπορεί να λυθεί και τίποτα δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει υγεία...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βίκυ ποια είναι η αννίνα? Είχε κάτι το παιδάκι της?

ναι αγαπη μου το θεμα της ειναι το "καντε μια ευχη για μας"

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Χριστέ μου!:shock: Μακάρι να γίνει σύντομα καλά και να πάνε σπιτάκι τους και να είναι όλοι χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και υγιείς, πάνω απ'όλα!

Πετρούλα μου και ο δικός σου έχει κάνει σε γιογιό? Μπράβοοοο! Τα παιδάκια σας μεγάλωσαν! 3 παιδάκια απο την παρέα μας τα κατάφεραν?

Κωνκων εγω εξακολουθω να το θεωρω τυχαιο γεγονος μεχρι να μου το ζητησει ο ιδιος.Τουλαχιστον καθεται και δεν διαμαρτυρεται.

Και για χτες θα ήθελα να ζητησω συγγνωμη γιατι εγω οταν ειπα οτι τα κανουμε όλα το ελεγα χαριτολογώντας.Αν διαβασεις αυτο που εγραψα θα καταλάβεις..Δεν αντιλήφθηκα βεβαια οτι δεν ήσουν καλά ψυχολογικά και τη δικη μου απαντηση της εξελαβες ως "μπηχτη"

ΑΧ Παναγία μου! :-( :-( :-( Πραγματικά αυτές οι μάνες είναι ηρωίδες...τι να πω, ελπίζω όλα να τους πάνε καλά και σε αυτούς και σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που περνάνε τέτοια προβλήματα.

Η υγεία κορίτσια είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, τίποτα δεν μπορεί να λυθεί και τίποτα δεν έχει νόημα αν δεν υπάρχει υγεία...

Ειδες ρε Μαρια;;Πολύ συγκινουμαι οταν ακουω τετοια περιστατικα..όλα τα άλλα ωχριούν μπροστα στο γολγοθα που ζουν αυτες οι μανες..

Διαφημίσεις

Βικάκι μου αγαπούλα μου εσύ...όταν λείψει ο άντρας μου και χρειαστώ κάτι πραγματικά θα σου πω.

Τώρα ταίζω κορν φλεικς τον γιο μου και μετά θα ετοιμαστώ να φύγω...θα πάω στο Γκαίτε γιατι δίνει εξετάσεις μία μαθήτριά μου σήμερα.

Όσο για το μπούκωμα...ξεκίνησε το σάββατο...λίγο όμως...χθες ήμουν καλύτερα αλλά βγήκα έξω και είχε τρομερό αέρα και ήρθα και έγινα χειρότερα. Τρομερή καταρροή!

m57Zp2.png

καλημερα!!!!

ο μικρος βλεπει τον γουινι και τον τιγρη πρωτη φορα παρακολουθει παιδικα με τοση αφοσιωση ισως επειδη τους εχουμε και σε αρκουδακια και τους γνωριζει!

κωνκων μου ναι βρηκα ιδιο με της ριτας!

εσυ πως εισαι σημερα; ο μικρος ειναι καλα;

σαρδελινα μου περαστικα σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχομαι να πανε ολα καλα .Νομίζω ότι δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το εχει προβλημα το παιδακι σου!!!

Καλημέρα κοριτσια.

Ντινακι μου εισαι απολυτα δικαιολογημενη και δεν νομιζω να σε εχει παραξηγησει καμμια μας.

Συμπεθερα μου γλυκεια περαστικα σου.

Λαζαρένια πως ειναι η μικρουλα μας?

Εγώ είμαι πάλι να σκασω.

Η μικρή παλι δεν εφαγε χθες με τις γιαγιαδες.Καλύτερα να μην σας πω τι της μαγειρεψανε γιατι θα θυμωσω περισσοτερο.

Το απόγευμα της εβρασα λίγο ψαρακι και καροτα και της τηγανισα λιγες πατατουλες.

Ε μου την εδωσε ας φαει και κατι νοστιμο πια.

Δεν νομιζω οτι εχει αδιασει πιατο παιδι σε τετοιο χρονο ρεκορ και μαλιστα μονη της .Πεινουσε το παιδακι μου!!!!

Σήμερα γυριζουν σπιτι και η Μαρινα και η Ελενίτσα μας ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...