Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρενια μου ευτυχως εισαστε καλυτερα!

φασολαδα εγω δινω αλλα εσυ καλυτερα για λιγες μερες μην δωσεις ειναι βαρια να ηρμησει το στομαχακι της και μετα!

μπραβο σας που δεν κανετε ζημιες εγω στο τραπεζακι του σαλονιου ακομη δεν εχω τιποτα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και εγω για λιγο...

Λαζαρενια αν στην τρωει δωσε φασολαδα δεν πειραζει.

ΟΧΙ εντοσθια και κεφαλακι .Μου τα εχει απαγορευσει αυτα οπως και τα οστρακοειδη.

ααα οκ !μονο το ζουμακι λογικα απο το κεφαλακι.εχει πολλες βιταμινες μου λεει η μαμα μου!

κατσικακι δινετε?

λαζαρενια μου ευτυχως εισαστε καλυτερα!

φασολαδα εγω δινω αλλα εσυ καλυτερα για λιγες μερες μην δωσεις ειναι βαρια να ηρμησει το στομαχακι της και μετα!

μπραβο σας που δεν κανετε ζημιες εγω στο τραπεζακι του σαλονιου ακομη δεν εχω τιποτα.

οχι οχι δεν θα δωσω φασολαδα.και αυριο ρυζακι θα της δωσω.

ναι βατραχουλινα ειναι αυτο που ειπε η ριτα.ειναι στο παιδι.ποτε δεν εκανε ζημιες και πολυ επικυνδινα πραγματα.ειναι λιγακι φοβιτσιαρα η δικια μου!!και αν κανει παει πολυ κρυφα η πονηρω!!!κρυβεται πισω απο καναπεδες και κανει κρυψωνες.συνηθως με τα καλλυντικα μου εχει μανια!!!

και οταν την ανακαλυψω και δεν προλβει να τα κρυψει με δωροδοκει!!!:lol::lol::lol: ή με φιλια ή με πραγματα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια όπως είπε η Ρίτα όχι εντόσθια και οστρακοειδή ούτε κεφαλάκι, μόνο μοσχαράκι, αρνί, κότα, ψάρι, αν θέλεις και κουνέλι,,,,,, αν αντέχετε να το μαγειρέψετε γιατί εγώ ούτε ζωγραφιστό δεν το θέλω,,,,,, μου θυμίζει γάτα.

Βατραχάκι μια χαρά τον βρίσκω τον Τιμούλη για πρώτη φορά μπράβο.

Δεν θυμάμαι να κάθισαν η κόρες μου ποτέ στο γιο-γιο, αυτό που μου έμεινε εντονα στο μυαλό μου, είναι την Βίκυ μικρή να τα έχει κάνει και από χαρά σήκωσε το γιο-γιο να μας τα δείξει, εγώ που ήμουν συχανιαρα έπαθε εγκεφαλικό. :-)

κοριτσια μου καλημερα.ξερετε πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο ενος θεματος?ανοιξα θεμα για τον παναγιωτακη της αννινα και θελω να ωαλω πρωτα το ονομα της για να καταλαβαινουν απο την αρχη για ποιον προκειται.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ax εχω τεστ παπ σημερα και δε θελω!!! Αντε να δουμε τη θα πει και για την αντισυλληψη. Βαρεθηκα ρε κοριτσια να πηγαινω γυναικολογο . Απο το Μαρτιο του 2006 που εμεινα πρωτη φορα εγκυος παω συνεχεια.

εγω εναμιση χρονο μετα την πρωτη κυστη (απριλιος 1995) πηγαινω σχεδον καθε μηνα και στην εγκυμοσυνη μετα τον μεγαλο υπερηχο πηγαινα καθε βδομαδα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Βικυ στειλε πμ στους adm για το θεμα που θες να αλλαξεις

Επίσης πες στον Λουκα οτι προσλαμβανεται για απογευματινη εργασία ως σχεδιαστης επίπλων μηπως και ελευθερωθει ο υπολογιστης το απογευμα..χαχα

Ολα οκ με το σχεδιο και θα γινει δουλειτσα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κανει και αυτος ζημιες πολλες ακομα αλλα οταν εχει ανια..γενικα οταν βαριεται παθαινει μεταλλαξη και εκει με βγαζει εκτος εαυτου δεν τον προλαβαινω.Κατα τα αλλα ειανι σαφως καλυτερα πλεον.Δεν θα σπασεΙ επιτηδες ας πουμε πραγματα ενω παλιοτερα με εβλεπε που ταραζομουν και μπαμμμμμ παρτα κατω..θυμαστε φανταζομαι το σβαροφσκακι που το βρηκαμε στο ..σκατοβουρτσακι( που λεει και η βικυ χαχαχα)

που το θυμασαι καλε?

κοριτσια μου καλημερα.ξερετε πως μπορω να αλλαξω τον τιτλο ενος θεματος?ανοιξα θεμα για τον παναγιωτακη της αννινα και θελω να ωαλω πρωτα το ονομα της για να καταλαβαινουν απο την αρχη για ποιον προκειται.

Αφησε το ετσι ρε Βικυ αφου το εχεις βαλει σε παρενθεση, καταλαβαινει κανεις για ποιον προκειται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σας έκανα και γελάσατε την Κυριακή έτσι; :lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Την βρήκα όμως τη λύση, ή μάλλον με βρήκε αυτή. Αποφάσισε ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων να δώσει παιχνίδια, ρούχα και τρόφιμα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και έτσι θα τα πάω εκεί. Το πως το αποφασίσαμε βέβαια αυτό είναι λυπηρό. :-(:sad::-(:sad::-( Το Σάββατο σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ο σύζυγος μια δικαστικής επιμελήτριας, η οποία ήταν έγκυος στο μήνα της. 30 χρονών ήταν. Η κηδεία ήταν σήμερα και η κοπέλα γέννησε σήμερα. Ο σύλλογός μας αποφάσισε αντί στεφάνων να κάνει κάτι για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ μιας και γεννήθηκε ένα παιδάκι ήδη ορφανό.:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Βικυ στειλε πμ στους adm για το θεμα που θες να αλλαξεις

Επίσης πες στον Λουκα οτι προσλαμβανεται για απογευματινη εργασία ως σχεδιαστης επίπλων μηπως και ελευθερωθει ο υπολογιστης το απογευμα..χαχα

Ολα οκ με το σχεδιο και θα γινει δουλειτσα...

αληθεια?πανηγυριζω τωρα.θα σε παρω τηλ σε λιγο...

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Giovanna μου πραγματικά σοκαρίστικα με αυτό που διάβασα με την κοπέλα..εύχομαι ο Θεός να της δώσει δύναμη να μεγαλώσει το παιδάκι της..τραγικές καταστάσεις..:-(

Για το θέμα του γιο γιο έλεγα εχτές κι εγώ, στα παραθέτω..

Λοιπόν κορίτσια η Εύα έχει στραβώσει πολύ με το γιο γιο και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, διάβασα πολλά και την διαδικασία την ξεκίνησα σωστά, αλλά μολις παω να την βάλω κλαίει πολύ και δεν θέλει καθόλου. Οπότε μάλλον δεν είναι έτοιμη και σκέφτομαι πως θα το κρύψω και θα ξαναξεκινήσω κάποια άλλη στιγμή.

αλλά αυτό που μου είχε κάνει με το μελάνι ήταν πολύ χειρότερο γιατι έτριβα 2 ώρες και τον είχα να συγχίζετε και να φωνάζει επειδή δεν του έδινα τα φάρμακα να τρίψει κι αυτός.

Πω πω ρε σαρδελάκι, εχτές μου έπεσε λίγος αρακάς πάνω στο χαλί και φρίκαρα και σκεφτόμουν τι θα τράβηξες εσύ τότε με το μελάνι...εγώ θα είχα πετάξει το χαλί με τη μία! :lol: :lol: :lol:

Φαντασου τωρα να ανεβαινει απο μηνων σε τραπεζακια και στο κρεβατι μας και να μπουσουλαει εκει πανω (εκανε και κατι χοροπηδηχτα δε μπορω να τα περιγραψω η Αρμα το ειδε)

Καλά, αυτό δεν μπορείτε να το φανταστείτε αν δεν το δείτε! Είναι σαν να είναι επεξεργασμένο βίντεο, δεν πιστευα στα μάτια μου!!! :lol:

Να σας πω και τα δικά μας νέα από το γιο -γιό. Προσπάθησα να τη βάλω χτες, αφού το είχαμε βγάλει μαζί από την ντουλάπα, το περιεργαστήκαμε, είπαμε ότι εδώ κάνουμε κακά και πιπί κλπ, και είχε μεγάλη άρνηση. Ούτε να το ακουμπήσει δεν ήθελε. Σήμερα τη ρωτάω κάποια στιγμή που κάνουμε κακά και πιπί και μου απάντησε 'πάνα'. Πρέπει να δώσω μεγάλη μάχη όπως καταλαβαίνετε.

Όπως έγραψα και πιο πάνω είχανε σχεδόν την ίδια αντίδραση τα κορίτσια μας..αν αρνείται μην την πιέσεις γιατί δεν κάνει. Διάβασα ότι αν δεν είναι έτοιμα, μπορεί να προκληθεί δυσκοιλιότητα από αυτό τον λόγο. Πάντως η Εύα από τότε που ξεκίνησα, μετά την πρωτη μέρα μόνο στο άκουσμα της λέξης ''γιο γιο'' αντιδρά. Επίσης χάλασε και το πρόγραμμα στα κακά της, ενώ πριν ήταν ρολόι, μόλις έτρωγε μεσημεριανό τα έκανε κατευθείαν και μετά το βράδυ αμέσως μετά το γάλα. Τις τελευταίες μέρες, τα κάνει όταν ξυπνάει το απόγευμα στην κούνια και 2 φορές τα έχει κάνει βράδυ στον ύπνο της. Οπότε μάλλον δεν θέλει ακόμα να τα κάνει στο γιο γιο όπως όλα δείχνουν. Μάλλον θα το κρατήσω καμιά βδομάδα ακόμα στο μπάνιο και απλά θα της το λέω στο χαλαρό και αν δεν έχουμε διαφορά θα το κρύψω προς το παρόν.

.Λέω να πάω να την πάρω και αυτό το καθησματάκι στην τουαλέτα μήπως το δεί πιο σοβαρά γιατ΄και μένα είνα παρέα μου τις περισσότερες φορες σαν την Σούλα.

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό, γιατί πολλές φορές μου είχε δείξει να την ανεβάσω στη δική μας λεκάνη και μου έλεγε ''κακά'', αλλά δεν ξέρω αν θα είχε αποτέλεσμα..

λοιπον τον εβαλα την πρωτη εκατσε αλλα δεν εκανε κατι βγηκαμε απο το μπανιο μετα απο λιγο μου λεει κακα ξαναπηγαμε κατσαμε και του εδινα πραγματα για να τον απασχολω να μην σηκωνεται και εκανε!!!!!

οχι μονο μπραβο ειπαμε αλλα μονο βεγγαλικα που δεν ριξαμε :lol:

πηραμε και τηλ την γιαγια και ολο μπραβο του λεω!!!

Βατραχάκι μου συγχαρητήρια στον Τιμούλη!!!! Πάρα πολύ καλή αντίδραση είχε! Άντε καλή συνέχεια!

αρμα ειπες για το μη αλεσμενο φαγητο οτι δεν τα κανει ευκολα.εννοειτε αυτο αγφου το αλεσμενο ειναι κρεμωδης οποτε βγαινουν μαλακα.αλλη φορα να βαζεις και καμια μπαμια μεσα να δεις πως θα τα κανει!!!:lol::lol:

Δεν είναι ότι δεν βγαίνουν μαλακά, είναι ότι δεν βγαίνουν καθόλου! :lol: :lol: :lol:. Θα δοκιμάσω και καμιά μπάμια, καλά λες!

Βίκυ ποια είναι η αννίνα? Είχε κάτι το παιδάκι της?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...