Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κανει και αυτος ζημιες πολλες ακομα αλλα οταν εχει ανια..γενικα οταν βαριεται παθαινει μεταλλαξη και εκει με βγαζει εκτος εαυτου δεν τον προλαβαινω.Κατα τα αλλα ειανι σαφως καλυτερα πλεον.Δεν θα σπασεΙ επιτηδες ας πουμε πραγματα ενω παλιοτερα με εβλεπε που ταραζομουν και μπαμμμμμ παρτα κατω..θυμαστε φανταζομαι το σβαροφσκακι που το βρηκαμε στο ..σκατοβουρτσακι( που λεει και η βικυ χαχαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol: Ρε Ιωάννα σε καλό σου!!!!Ακομη γελάω....

Εννοουσα να βρεις τους κοινωνικους λειτουργους που βοηθούν τις οικογενειες. Αυτοι δουλευουν στα ΚΑΠΗ και γνωριζουν ποιες οικογενειες εχουν αναγκη απο στηριξη, καθως οι οικογενειες και οι μητερες απευθυνονται εκει για τροφιμα και ρουχα.

Να σας ζησει και το μωρακι!Και εις άλλα με υγεια!

Σας έκανα και γελάσατε την Κυριακή έτσι; :lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Την βρήκα όμως τη λύση, ή μάλλον με βρήκε αυτή. Αποφάσισε ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων να δώσει παιχνίδια, ρούχα και τρόφιμα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και έτσι θα τα πάω εκεί. Το πως το αποφασίσαμε βέβαια αυτό είναι λυπηρό. :-(:sad::-(:sad::-( Το Σάββατο σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ο σύζυγος μια δικαστικής επιμελήτριας, η οποία ήταν έγκυος στο μήνα της. 30 χρονών ήταν. Η κηδεία ήταν σήμερα και η κοπέλα γέννησε σήμερα. Ο σύλλογός μας αποφάσισε αντί στεφάνων να κάνει κάτι για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ μιας και γεννήθηκε ένα παιδάκι ήδη ορφανό.:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπόν, αφού έλεψα δύο μέρες δεν διάβασα τα νέα σας. Ελπίχω να είστε όλες καλά και ακόμα πιο καλά η Μαρίνα και η Ελένη.

Να σας πω και τα δικά μας νέα από το γιο -γιό. Προσπάθησα να τη βάλω χτες, αφού το είχαμε βγάλει μαζί από την ντουλάπα, το περιεργαστήκαμε, είπαμε ότι εδώ κάνουμε κακά και πιπί κλπ, και είχε μεγάλη άρνηση. Ούτε να το ακουμπήσει δεν ήθελε. Σήμερα τη ρωτάω κάποια στιγμή που κάνουμε κακά και πιπί και μου απάντησε 'πάνα'. Πρέπει να δώσω μεγάλη μάχη όπως καταλαβαίνετε.

Vatraxaki αν κατάλαβα ο Τίμος έκανε στο κανατάκι; Μπράβο σας :lol::lol::lol::lol::lol:

Άρμα εσείς τι κάνετε με το θέμα αυτό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρε κορίτσια τι γράψαε πάλι?????

Λοιπόν από όσα θυμάμαι......το πρόβλημα του πρωινού ύπνου κορίτσια το χουμε και μεις ακόμη.Τα Χριστούγεννα που ήμουν περισσότερο στο σπίτι την κρατούσα αλλά τώρα πάλι από την αρχή.Και μάλιστα σήμερα κοιμήθηκε 11.15 με 12.15 μια ωρα και μετά δεν ξανακοιμήθηκε καθόλου με απότελεσμα τώρα στις 8.00 έπεσε ξερή!!!!!!

Όσο για το γιογιό εμείς καθόμαστε μόνο λέμε κακά και τσίσα αλλά δεν κάνουμε τίποτα.Λέω να πάω να την πάρω και αυτό το καθησματάκι στην τουαλέτα μήπως το δεί πιο σοβαρά γιατ΄και μένα είνα παρέα μου τις περισσότερες φορες σαν την Σούλα.

Λαζαρένια πως είναι η μικρούλα?????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ελα ρε βατραχακι!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Πολυ ωραια αρχη!Τι εκανε?για πες για πες!Του ειπατε μπραβο?Τωρα πρεπει να πανηγυριζετε συνεχως!!

λοιπον τον εβαλα την πρωτη εκατσε αλλα δεν εκανε κατι βγηκαμε απο το μπανιο μετα απο λιγο μου λεει κακα ξαναπηγαμε κατσαμε και του εδινα πραγματα για να τον απασχολω να μην σηκωνεται και εκανε!!!!!

οχι μονο μπραβο ειπαμε αλλα μονο βεγγαλικα που δεν ριξαμε :lol:

πηραμε και τηλ την γιαγια και ολο μπραβο του λεω!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

λοιπον τον εβαλα την πρωτη εκατσε αλλα δεν εκανε κατι βγηκαμε απο το μπανιο μετα απο λιγο μου λεει κακα ξαναπηγαμε κατσαμε και του εδινα πραγματα για να τον απασχολω να μην σηκωνεται και εκανε!!!!!

οχι μονο μπραβο ειπαμε αλλα μονο βεγγαλικα που δεν ριξαμε :lol:

πηραμε και τηλ την γιαγια και ολο μπραβο του λεω!!!

Να του το υπενθυμιζεις συνεχεια..

Το εχω πει και εγω στις γιαγιαδες και του το λένε και εκεινες απο σημερα..

Απο Πέμπτη θα ειμαι 4 ημερες σπίτι και θα κανω πιο εντατικη προσπάθεια κι εγω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας κοριτσια μου.εμεις καλυτερα ειμαστε εκτος απο την αφαγια ,δεν εκανε ξανα εμετο!το απογευμα απλα εφαγε ενα κρακερς και λιγο κεικ ισα ισα.αυτα και μετα γαλα.

πυρετο καθολου.

πικουλινι κι εσεις αρρωστοι?περαστικα σς.γαστρεντιριτιδα?καροτο μου ειπε ναμην βαλω λογω οτι δεν εχει διαροια.

γιοβανα πολυ τραγικο αυτο που μας ειπες!!!

πολυ κριμα να συμβαινουν αυτα...λυπαμαι πολυ!!!

ο θεος να της δωσει δυναμη!!!

βατραχουλινα μπραβο για το γιογιο!!!τα ειδε τα κακα του?προσεξε μην τρομαξει!

παντως σας βλεπω ολες με γιογιο!μπραβο σας!

εμεις πηγαινουμε κανονικα αλλα δεν κανουμε τιποτα ακομη.δεν την πιεζω γιατι φοβαμαι με την δυσκοιλιοτητα...

αρμα ειπες για το μη αλεσμενο φαγητο οτι δεν τα κανει ευκολα.εννοειτε αυτο αγφου το αλεσμενο ειναι κρεμωδης οποτε βγαινουν μαλακα.αλλη φορα να βαζεις και καμια μπαμια μεσα να δεις πως θα τα κανει!!!:lol::lol:

να ξερετε οτι το καροτο το βρασμενο στουμπωνει κοριτσια.

ριτα ειπες για φασολαδα και την λιμπιστηκα.κανει να φανε τα μικρα μας???

παντως πολυ ζωηρα τα αγορακια της παρεας.και η δικια μου ειναι σκανταλιαρα αλλα οχι να κανει ζημιες.καθολου κοριτσια.να φανατστειτε στον γαμο της νονας της .ειχαν ολα τα κρυσταλα του γαμου στο τραπεζακι και δεν πειραξε τιποτα!!!

τωρα εχω βαλει βαζο στο τραπεζακι μας και δεν το πειραζει.της αγορα σα δικο της τραπεζι της ντορα και της εξηγησα οτι μονο εκει θα καθεται γιατι το αλλο τραπεζι ειναι της μαμας.

και οποτε παει μου λεει ''μαμας πεζι''

να ρωτησω και κατι ακομη.η μαμα μου μας εβραζε κεφαλι απο αρνι και μας το εκανε σουπα.το εχετε κανει?επισης συκωτι εχετε δωσει ποτε?

τι αλλα κρεατα δινετε????

κοριτσια μου σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!φιλια!

1654096yn4fep17z7.gif

Ηρθα και εγω για λιγο...

Λαζαρενια αν στην τρωει δωσε φασολαδα δεν πειραζει.

ΟΧΙ εντοσθια και κεφαλακι .Μου τα εχει απαγορευσει αυτα οπως και τα οστρακοειδη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...