Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

sardelaki μου ειμαστε στη φαση που αφηνουμε πισω μας διαφορα σκεπτομενοι οτι δε θα κανουμε 3ο παιδακι.

λεμε δηλ:

1ον ποτε ξανα στη ζωη μας βρασιμο 10΄ το νερο ( αφου πια της μπεμπας το βραζουμε 5΄)

2ον ποτε ξανα στη ζωη μας παμπερς new born αφου φοραει πια active fit

Ολα αυτα βεβαια με τη προυποθεση να μη μας ερθει τριτο!! γιατι τοτε θα λεμε ξανα μανά, ξανα μανά, τα ίδια. Και τα μυαλα στα καγκελα!!!

sardelaki μου ειμαστε στη φαση που αφηνουμε πισω μας διαφορα σκεπτομενοι οτι δε θα κανουμε 3ο παιδακι.

λεμε δηλ:

1ον ποτε ξανα στη ζωη μας βρασιμο 10΄ το νερο ( αφου πια της μπεμπας το βραζουμε 5΄)

2ον ποτε ξανα στη ζωη μας παμπερς new born αφου φοραει πια active fit

Ολα αυτα βεβαια με τη προυποθεση να μη μας ερθει τριτο!! γιατι τοτε θα λεμε ξανα μανά, ξανα μανά, τα ίδια. Και τα μυαλα στα καγκελα!!!

:tongue::tongue: έτσι ε; Δύσκολο με δυο νινάκια; Ή απλά θέλατε 2 παιδάκια και τέλος;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλα ρε ριτα μονο που τα ακουω εχω αγχωθει!!!!

Εμεις ζημιες δε κανουμε ευτυχως, γιατι θα ειχα τρελαθει με τοσο επικινδυνα πραγματα.

Καλε ασε πικουλανικακι μου ειναι στο παιδι ειναι εξακριβωμενο πλεον..δοξα το Θεο να λες.

Καποια φαση ζουσα την απολυτη παρανοια..ολα ηθελε να τα κανει πριν την ωρα του αυτο το παιδι.Απο 5μιση μηνων που επεσε απο το παρκοκρεβατο(ακομα δε μπορει να το διανοηθει η παιδιατρος)μεχρι και που περπατησε τους πρωτους μηνες ημουνα σε μια τρελα.

Φαντασου τωρα να ανεβαινει απο μηνων σε τραπεζακια και στο κρεβατι μας και να μπουσουλαει εκει πανω (εκανε και κατι χοροπηδηχτα δε μπορω να τα περιγραψω η Αρμα το ειδε)και να λες τωρα απο που θα πεσει...τον πλακωναν καρεκλες της τραπεζαριας που τις τραβαγε,εβαζε τα χερια του στη λεκανη της τουαλετας...αστα τι να λεω τωρα...

Ευτυχως εχει γινει πολυ συνεργασιμος,ζωηρος μεν αλλα συνεργασιμος και αρκετα προσεχτικος και εχω ηεμησει αλλιως δευτερο δε θα εκανα το δηλωνω.:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχουλίνα μου γιατί καλε τον κοίμισε ο μπαμπάς του το πρωί; Κοιμάται ο Τιμούλης ακόμη το πρωί;

σαρδελινα μου κανονικα αν ξυπνησει στην ωρα του δεν τον κοιμιζω εκτος αν ξυπνησει απο το χαραμα οποτε δεν αντεχει σημερα ξυπνησε στης 9 μπορουσε ανετα να αντεξει εως το μεσημερι αλλα κατα της 12:30 τον πιανει μια γκρινια απο την νυστα οποτε ο αντρας μου βρηκε ευκολη λυση και τον κοιμησε και δεν ειναι οτι τον κοιμησε αλλα τον αφησε και 1:30 ωρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτα μ'αυτα που λες για τον Γρηγορη ειναι σαν να περιγραφεις τον Τιμο μονο που ο δικος μου παραμενει ζημιαρης μου εχει σπασει ενα σωρο φλιτζανακια απο το καλο μου το σερβιτσιο :mad:

α τελικα δεν αντεξαμε και ανοιξαμε το γιογιο για πρωτη φορα νομιζω οτι πηγαμε καλα βεβαια δεν εκανε κατι αλλα δεχτηκε να βγαλει το παμπερς και να κατσει ενω στο αλλα δεν καθοταν με τιποτα!!!!

α τελικα δεν αντεξαμε και ανοιξαμε το γιογιο για πρωτη φορα νομιζω οτι πηγαμε καλα βεβαια δεν εκανε κατι αλλα δεχτηκε να βγαλει το παμπερς και να κατσει ενω στο αλλα δεν καθοταν με τιποτα!!!!

Καλό σημαδι αυτο, τουλάχιστον το εχει δεχτει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

σαρδελινα μου κανονικα αν ξυπνησει στην ωρα του δεν τον κοιμιζω εκτος αν ξυπνησει απο το χαραμα οποτε δεν αντεχει σημερα ξυπνησε στης 9 μπορουσε ανετα να αντεξει εως το μεσημερι αλλα κατα της 12:30 τον πιανει μια γκρινια απο την νυστα οποτε ο αντρας μου βρηκε ευκολη λυση και τον κοιμησε και δεν ειναι οτι τον κοιμησε αλλα τον αφησε και 1:30 ωρα!

εγώ φιλενάδα και 7.30 να μου ξυπνήσει το παλεύω και τον κρατάω ξύπνιο...δεν μπορώ αλλιώς θα μου πάει αργά για ύπνο και το βράδυ μετά θα έχουμε πάρτυ :P

m57Zp2.png

ριτα μ'αυτα που λες για τον Γρηγορη ειναι σαν να περιγραφεις τον Τιμο μονο που ο δικος μου παραμενει ζημιαρης μου εχει σπασει ενα σωρο φλιτζανακια απο το καλο μου το σερβιτσιο :mad:

έτσι φιλενάδα...σαν να περιγράφει και τον Αστέρη...κι εμείς ακόμη είμαστε αρκετά ζημιάρηδες...:mad:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...