Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να τον ξυπνησω και να πάμε για καφεδακι στην φιλη μου να μου πει τα νεα του παιδοψυχιατρου για την πανα της κορης της.

Απο το τηλεφωνο την ακουσα πολύ απογοητευμενη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ο Πανούλης ειναι καλά απο το Σαββατο ,η γκρινια του εχει μεινει μονο. Αλλα ετοιμαζει και αλλα δοντια μονο. Τουλαχιστον δε θα μας περασει η Ευα!!! Ετοιμη ηταν αλλα την περασαμε στη στροφη . Μονο εξι δοντια ειχαμε και τωρα οχτω!!!!! Μετην Ευουλα ειμαστε στα ιδια κυβικα και ειχαμε και τα ιδια δοντια!!!!

Άντε φιλενάδα πάει κι αυτο!!!Περαστικά κι αγύριστα! Καλά βρε δεν ντρέπεστε? Γιατί δεν μας περιμένατε λίγο στα δόντια? Έτοιμα είναι και τα δικά μας, τι θα γινόταν για λίγες μέρες διαφορά? Περιμένετε μας λίγο! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Λοιπόν κορίτσια η Εύα έχει στραβώσει πολύ με το γιο γιο και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, διάβασα πολλά και την διαδικασία την ξεκίνησα σωστά, αλλά μολις παω να την βάλω κλαίει πολύ και δεν θέλει καθόλου. Οπότε μάλλον δεν είναι έτοιμη και σκέφτομαι πως θα το κρύψω και θα ξαναξεκινήσω κάποια άλλη στιγμή.

Σήμερα έφαγε αρακά με πατατούλες και καροτάκια και ενθουσιάστηκε με τον αρακά φυσικά το φώναζε ''μπα''(μπάλα). Επειδή το μη αλεσμένο που τρώει μια φορά την εβδομάδα είναι λαδερό μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη και της αρέσει και τρώει περισσότερο απ'όσο πίστευα, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την ποσότητα του αλεσμένου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάθε φορά που της δίνω κανονικό την πιάνει δυσκοιλιότητα, ακόμα και με τον αρακά σήμερα έκανε πολύ λίγα κακά. Και σκέφτομαι αν δυσκολεύεται με αυτά, τι θα γίνει αν πχ της δίνω γιουβαρλάκια, μπιφτέκια κλπ? Να της δίνω κι από κοντά μπρόκολο πάντα? Αν δεν φάει μπρόκολο κακά γιοκ!

Να σας πω και κάτι που έπαθε εχτές και τρόμαξα πάρα πολύ ώστε αν σας τύχει κι εσάς να μην τρομάξετε. Της μπήκε βλεφαρίδα στο μάτι και ξαφνικά άρχισε να κλείνει τα μάτια της και οι κόρες της πήγαιναν προς τα πάνω. (όπως παθαίνουμε όταν νυστάζουμε πολύ). Γκρίνιαζε μαμά-μπαμπά και έτριβε τα μάτια της αλλά ήταν σαν να μην μπορεί να επικοινωνήσει. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τελικά άρχισα να της λέω ''που είναι το ένα, το άλλο'' για να καταλάβω αν έχει κάτι, ή αν το κάνει επειδή την ενοχλέι το μάτι της. Τελικά της βάλαμε ορό με χίλια ζόρια και άνοιξε τα ματάκια της και τότε είδα ότι βγήκε η βλεφαρίδα. Πω πω κάτι τόσο απλό, αλλά με έκανε να χ..στώ από τον φόβο μου έτσι όπως έκανε...

Αυτά, σας ζάλισα και φεύγω!

Βατραχάκι καλή αρχή με το γιο γιο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Stone σορρυ δεν ημουν εδω..

Λοιπον τα μουλιαζω και μετα τα βαζω στη χυτρα με μια κουταλια μουσταρδα σκονη να βρασουν για κανα 10λεπτο ή και λιγο παραπανω αν τα εχω μουλιασει λιγη ωρα.

Τα αδειαζω, τα ξεπλενω και μετα τα ξαναβαζω με κρεμμυδι,σελινο ,καροτακι,λαδι,χυμο ντοματας και νερο να σκεπαστουν και 4-5 δαχτυλα παραπανω συν το πιπερι.Οχι αλατι (το βαζω οταν την ανοιξω).Οταν σφυριξει τη χαμηλωνω και αφηνω για 30 λεπτα σιγουρα..αναλογα πως θα τα δω και απο το πρωτο νερο αν τα δω να εχουν μαλακωσει πολυ σβηνω στο μισαωρο αν τα εχω δει να ειναι πολυ σκληρα τα αφηνω παραπανω 10 λεπτα.

Μετα ανοιγω και αφηνω την κατσαρολα σε χαμηλη φωτια να βραζει μεχρι να χυλωσει εντελως ανακατευοντας που και που.Προσθετω και το αλατι εννοειται.

Αρμα και εμενα παντως αντιδρουσε τις πρωτες μερες.Μορεις απλα να το αφησεις στο μπανια αλλα να μην της λες να πατε μονο να της το αναφερεις τακτικα μεσα στη μερα στο αδιαφορο.

Οσο για το ματακι πραγματικα δεν ηξερα οτι θολωνουν ετσι..αλλα λογικο μου ακουγεται..

Βεβαια θα τα εχανα δεν το συζητω..Μια μερα ο δικος μου τραβαγε το βλεφαρο του και το γυρισε κατα λαθος προς τα πανω ε... κοντεψα να μεινω μολις τον ειδα και πολυ απαλα εβαλα το χερι μου και το κατεβασα...Εφιαλτες εβλεπα μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α ρε συμπεθέρα με συγκίνησες...είμαι σίγουρη πως αν ήσουν κοντά θα με βοηθούσες...

ριτάκι επειδή έχω έναν ταλιμπάν στο σπίτι που ακούει στο όνομα Αστέρης σου λέω πως είναι φρίκη να σου τύχει κάτι τέτοιο...

αλλά αυτό που μου είχε κάνει με το μελάνι ήταν πολύ χειρότερο γιατι έτριβα 2 ώρες και τον είχα να συγχίζετε και να φωνάζει επειδή δεν του έδινα τα φάρμακα να τρίψει κι αυτός.

Ουφ, το κρύο που έφαγα σήμερα με έκανε χειρότερα...μπούκωσα για τα καλά πάλι...αμάν πια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ax εχω τεστ παπ σημερα και δε θελω!!! Αντε να δουμε τη θα πει και για την αντισυλληψη. Βαρεθηκα ρε κοριτσια να πηγαινω γυναικολογο . Απο το Μαρτιο του 2006 που εμεινα πρωτη φορα εγκυος παω συνεχεια.

Το ξερω μωρε σαρδελακι το χειροτερο σου ελαχε... εμενα θα μου πεις?σε καταλαβαινω...τι φρικη ειχα φαει το καλοκαιρι να μου ανοιγει τη βρυση στο μπαλκονι ,να φευγει το λαστιχο με πιεση σαν κατι κινουμενα σχεδια,λουτσα το παιδι ,οι περαστικο ιαπο κατω,τα τζαμια ολα,ετρεχε κιολας στα νερα,γλιστρουσε..τι να πρωτοθυμηθω..

Μιια μερα παλι εβγαλα απο το φουρνο κατι αμυγδαλα που καβουρντιζα νομιζω τοτε με τους κουραμπιεδες και μου τα τραβηξε απο τον παγκο και τα εριξε ολα κατω..Εγω φοβηθηκα αν καηκε μετα μη φαει κανενα και ετρεχα να φερω σκουπα.Αυτος απο πισω να με κυνηγαει να θελει να σκουπισει,να γλιστραει στα αμυγδαλα,εγω σκυμμενη να τα μαζευω με τα χερια,μου εφερε στο κεφαλι τη σκουπα,και εφυγε τρεχοντας με οσα αρπαξε και τα σκορπουσε στο σπιτι .Εγω απο πισω τρωω και μια γλιστρα αστα να πανε...

Ας μη συζητησω οταν χυνει κατω κανα σαμπουαν που αρπαζει απο το μπανιο ή οταν εσπαγε κατι γυαλινο ειδικα οταν μπουσουλουσε ..το χειροτερο μου ηταν.Τον εδενα στο καροτσι να προλαβω να τα μασω.

Ειναι δραμα η κατασταση ωρες ωρες..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ ριτάκι μου έχω ρίξει το γέλιο...τα είπες τόσο αστεία αν και ξέρω πως δεν είναι καθόλου αστείο...

και τώρα πάρε το αίμα σου πίσω και γέλα κι εσύ...σαν να μην έφθαναν όλα αυτά σήμερα πάω να βάλω μιά λάμπα τώρα και μου πέφτει κάτω η λάμπα και σπάει και γίνεται χίλια κομμάτια...έλεος πια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...