Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα σε αυτο απανταει ωραια το λινκ που μας εβαλε το βατραχακι

http://health.in.gr/baby/printa.asp?ArticleId=18979&CurrentTopId=18928&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9&CurrentArticle=18979

διαβασε το

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α μια που συνεχίζεται η σκατ....συζητηση να πω κατι πανω σε αυτο που λεει η Μαργαρίτα.

Η κόρη μου μπορεί να μην εχει ερθει σε "αμεση" επαφή με τα δικά της αλλα τα δικά μου πρεπει να τα δει απαραιτήτως οταν παμε μαζι τουαλετα.

Οπότε ξερει το παιδί.

Τωρα οταν θα δει την δίκή της "παραγωγή" δεν ξερω πως θα αντιδράσει αλλα μια πρωτη εικονα την εχουμε

Κοιτα μια φιλη που ειχε παει σε αναπτυξιολογο το παιδακι της για αλλους λογους αλλα δεν ειχε κοψει και πανα 3μιση ετων της ειπε η ειδικος οτι δεν εχει σημασια πως θα τα κανει .Αυτο στα αγορια λεει πρεπει αργοτερα να το εξηγησει ο μπαμπας και θα τους ερθει απο μονο του απο μιμητισμο κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τωρα οταν θα δει την δίκή της "παραγωγή" δεν ξερω πως θα αντιδράσει αλλα μια πρωτη εικονα την εχουμε

Επιτρεψε με Σούλα μου, η πρωτη εικονα μηπως το σοκαρει το παιδι;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α μια που συνεχίζεται η σκατ....συζητηση να πω κατι πανω σε αυτο που λεει η Μαργαρίτα.

Η κόρη μου μπορεί να μην εχει ερθει σε "αμεση" επαφή με τα δικά της αλλα τα δικά μου πρεπει να τα δει απαραιτήτως οταν παμε μαζι τουαλετα.

Οπότε ξερει το παιδί.

βρε την ατιμη!!χαχαχα καλα πολυ γελιο αυτη η φαση παντως αν το δεις κουλ :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επιτρεψε με Σούλα μου, η πρωτη εικονα μηπως το σοκαρει το παιδι;;;

Τι εννοεις-υπονοεις ρε φιλεναδα????

Πάντως να εξηγήσω οτι ξερει τι παμε να κανουμε στην τουαλέτα , παντα εχουμε συζητηση "υψηλου " επιπεδου για το τι κανει η μαμα.

απανταει οταν της λεω "που κανεις εσύ κ..κα?" ή τσίσα κια της εξηγω παντα οτι σε λιγο και αυτη θα πηγαινει στην τουαλετα ή στο γιογιο.

Το θεωρει κατι απολυτα φυσιολογικο και ενδιαφερον!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

τα νεα της Μαρινα τελεια!!! Απολαμβανει τη μπουμπουκα της και αυριο θα γυρισει στο απιτακι της!!!

Ο Πανουλη μετα την αρρωστια ολο γκρινιαζει και ολο τσιριζει απο νευρα!! Παραληλα με την αρρωστια εβγαλεκαι δυο δοντια ο καημενουλης!!! Η μπεμπα μαλλον την περναει ελαφρια !!1

Δεν εχω διαβασει τιποτα. Μολις ηρθα στη δουλεια

Ω ναι !!

Καποιες φορές κανει και παλαμακια................

Αχ κοριτσακια αρχιζω και ντρεπομαι .

Προσεξε θα σε κακοχαρακτηρισουμε!!!!Σε εκοψα και για συνεσταλμένη φιλεναδα...χαχαχα

Πικουλινα ο Πανος ακομη δεν συνηλθε ε;;;

Η μικρουλα καλα ετσι;;

Εσυ, πως εισαι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα για τσεκαρε λίγο και το ενδεχομενο μηπως την παίρνουν και οι γιαγιαδες στην τουαλέτα;;

Με τιποτα Πετρούλα μου.

Αυτες ντρεπονταιι η μια την άλλη και ειναι ικανες να τα κανουν πανω τους παρα να πανε τουαλετα .Οποτε πως να παρουν τη μικρή?????

Αντε φτανει με αυτη τη συζητηση καλε!!!

Τωρα θα ρωτουσα τι φαγατε για μεσημερι αλλα δεν "λεει" εεεεε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...