Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια εμπιστευομαι απόλυα τον κρεοπωλη μας.

Ψωνιζουμε κρεατα πολλα χρονια απο αυτον και δεν ειχα ποτε παραπονο.

Τον κιμα τον κανει επι τοπου δεν ειχε ποτε ετοιμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το καταλαβα! Εχεις δικιο σε αυτο. Πρεπει να ξεχωρισουν την ωρα της τουαλετας απο την ωρα του παιχνιδιου.

Κι εγω το καταλαβα, αλλά καθοταν αρκετη ωρα και τον αφησα να σηκωθει λίγο μηπως και ξεχαστεί.Οση ωρα καθοταν κοιτουσε μεσα στο γιο-γιο και είπα μηπως του δημιουργησω αγχος...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

ειδα και για στολη αλλα η μονη που μου αρεσε ηταν του spiderman και κατι ζωακια ριτα εχει και του μαστορα στο τζαμπο δεν ξερω μαλλον θα παρουμε του spiderman.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ααα..ναι και εμενα το εκανε αυτο στην αρχη και το κανει ακομα στα τσισα σηκωνεται φερνει μια βολτα και ξανακαθεται.΄Στα κακα ομως πλεον καθεται τα κανει και σηκωνεται.Δεν χρονοτριβουμε

Σιγα σιγα θα γινει ενταξει δεν εγινε και τιποτα θα εχουμε και ατυχηματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα φταιω εγώ, γιατι επρεπε όπως λές να συγκεντρωθω σ'αυτη την δουλεια και να μην τον εχω να ασχολειται με κτ άλλο.Οταν σηκωθηκε επρεπε να τον ντυσω κιολας.Μεχρι εκεινη την ώρα που χτυπησε το τηλεφωνο του ειχα πει 200 φορες τη λέξη "κακα", ε και εκεινος την εμπεδωσε οταν πια εγω το΄κλεισα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Για να δω αν θα σας προλαβω τωρα.

Λοιπόν εμείς το γιογιο το εχουμε για κρεβατακι στις κουκλες μας.

Την βολευει περισσότερο.χα χα

Αλλα δεν σκοπευω να την πιεσω .Θα ξεκινησω σιγα σιγα οταν ανοιξει ο καιρος και βλεπουμε

Για να δω αν θα σας προλαβω τωρα.

Λοιπόν εμείς το γιογιο το εχουμε για κρεβατακι στις κουκλες μας.

Την βολευει περισσότερο.χα χα

Αλλα δεν σκοπευω να την πιεσω .Θα ξεκινησω σιγα σιγα οταν ανοιξει ο καιρος και βλεπουμε

Τουλαχιστον βρε Σουλα μου δεν παει χαμενο! Κατι ειναι και αυτο!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Ρίτα φταιω εγώ, γιατι επρεπε όπως λές να συγκεντρωθω σ'αυτη την δουλεια και να μην τον εχω να ασχολειται με κτ άλλο.Οταν σηκωθηκε επρεπε να τον ντυσω κιολας.Μεχρι εκεινη την ώρα που χτυπησε το τηλεφωνο του ειχα πει 200 φορες τη λέξη "κακα", ε και εκεινος την εμπεδωσε οταν πια εγω το΄κλεισα...χαχα

:lol::lol::lol:

Εχει και γελιο εχει απο μια αποψη..

Κοιτα εγω τον καθιζα με παιχνιδακια και ενα ολοκληρο ντουλαπι πραγματα. ηταν μεχρι να μαθει να καθεται μετα αφου τα εκανε 2-3 φορες και ξεπερασε το σοκ ''τι ειναι αυτο που βλεπω?'' μετα καθοταν χωρις πολλα πολλα και συγκεντρωνοταν οποτε αφαιρεσα τα πολλα παιχνιδια μεχρι που τα εξαφανισα.

Μου ζηταει ακομα να ανοιξουμε το ντουλαπι οταν θελει τσισα..αυτα ακομα δεν ξερει να τα διαχειριζεται καλα αλλά μολις τα κανει μου δειχνει το τσουτσουνακι και γελαει.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...