Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας πω την αληθεια αν εχετε χασαπη εμπιστοσυνης και σας το αλεθει μπροστα σας το κοτοπουλο το φιλετο τοτε δεν υπαρχει θεμα.Εγω οταν περνω απο τον ξαδερφο μου τον περνω ετοιμο αλεσμενο τον κιμα κοτοπουλου και ειναι μια χαρα.

Στη μηχανη του κιμα θα το κανει ετσι;;Να ξερω πως να του το ζητησω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καροτακι βρασμενο μεσα στο ρυζακι κανει καλο επισης λαζαρενια μου.

Ρε σαρδελακι τι επαθες?...αμα μου τυχει κανα τετοιο με αυτον εδω μεσα την εβαψα..πω πω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στη μηχανη του κιμα θα το κανει ετσι;;Να ξερω πως να του το ζητησω..

Ναι κανονικα εχουν κιμα κοτοπουλου αλλα εγω δεν τον θελω ζητω να μου το αλεθει εκεινη την ωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Lazarenia οντως μην ξεθαρευεις.Λιγη διαιτα κανα δυο μερες !!!!

ευχομαιι να μην ηταν οντως τιποτα και να μην ταλαιπωρηθει το γλυκουλι μου.

Συμπεθερα μου "ενος κακου μυρια επονται" το εχεις ακουστά???

Παντως εγω σκεφτομαι στα πολύ χαλια μου οτι δεν εχει παρακατω οποτε απο εδω και περα ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ .

Κριμα που δεν ειμαστε πιο κοντα να σε βοηθουσα κοριτσακι μου!!!

να 'μαι κι εγω!

πηγα στο γιατρο ολα καλα συνεχιζω βεβαια την διατροφη και οι μετρησεις μου ειναι πολυ καλες!

πηγα και τζαμπο πηρα γιογιο ριτα το ιδιο με το δικο σας βρηκα!

αντε να δουμε τι θα κανουμε!

βικη μου ετσι ακριβως οπως το ειπε η μανουλα σου γινεται ο χαλβας και ειναι μουρλια πρωτη φορα ειχα φαει στα Γρεβεννα που ειχαμε παει και ειχα ξετρελαθει τον ειχαν ψησει στο τζακι εγω το κανω και στο μικροκυματων για γρηγορα αν θελω με πορτοκαλι και κανελα μμμμμμμμμμμμμμ.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Και η μαμα μου γι'αυτο τον αλεσε μονη της σημερα. Δεν προλαβαινε να παει στον χασαπη. Αλλιως, αν εχεις χασαπη που τον εμπιστευεσαι, του λες να στο αλεσει εκεινη την ωρα και μια χαρα. Δεν υπαρχει λογος να παιδευεσαι... Παντως εμεις δεν εχουμε παρει ποτε ετσι κι αλλιως κιμα απο σουπερ μαρκετ... Μονο απο τον χασαπη μας..

t7fQp3.png

Βατραχακι μεγεια..!!!Μπραβο και για τα αποτελεσματα!

Μην του το εμφανισεις δωστου καναδυο μερες να βλεπει το κουτι με το αγορακι που τα κανει και εξηγησε του.Μετα θα τον ρωτας να παρουμε και εμεις ενα τετοιο?Τι θα κανουμε?Που θα το βαλουμε κτλ.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και η μαμα μου γι'αυτο τον αλεσε μονη της σημερα. Δεν προλαβαινε να παει στον χασαπη. Αλλιως, αν εχεις χασαπη που τον εμπιστευεσαι, του λες να στο αλεσει εκεινη την ωρα και μια χαρα. Δεν υπαρχει λογος να παιδευεσαι... Παντως εμεις δεν εχουμε παρει ποτε ετσι κι αλλιως κιμα απο σουπερ μαρκετ... Μονο απο τον χασαπη μας..

Και εγω παντα απο χασαπη περνω απλα επειδη εχω διαφορους στη γειτονια παντα παω σε αυτον που εμπιστευομαι περισσοτερο οταν ειναι για του παιδιου το κρεας.

Απλα πολλα κρεοπωλεια εχουν ετοιμο αλεσμενο κιμα εγω αυτον δεν τον περνω ποτε ουτε για εμας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο δικος χτες το απόγευμα άφου εφαγε τα φρουτα του, του εβγαλα τοπαμπερακι και τον ειχα ετσι μεσα στο δωματιο πουπαιζει..Θα το πετυχω λέω που θα πάει..Σε καποια στιγμή μιλουσα με τον αντρα μου στο τηλ. και ταυτοχρονα τον παρακολουθουσα.Για ποτε το ...ελευθερωσε, χαμπαρι δεν πήρα!!!(...συγγνωμη!)

Διαφημίσεις

Απλα πολλα κρεοπωλεια εχουν ετοιμο αλεσμενο κιμα εγω αυτον δεν τον περνω ποτε ουτε για εμας.

Ο κιμας πρεπει να κοβεται παρουσια πελάτη!!Ξερεις απο πότε τον εχει;;

Α θελει απολυτη συγκεντρωση Πετρουλα στις αρχες χαχαχα.

Αλλά αν μου επιτρεπεις με τη λιγη μου εμπειρια μην το κανεις αυτο.Δεν εχει νοημα να τον περιμενεις ποτε θα τα κανει ενω παιζει.Καλυτερα να τον μαθεις να καθεται και να περιμενει εκει αν δεν κατσει δεν θα το συνηδειτοποιησει( και ας μην κανει τιποτα δε πειραζει).Σκοπος ειναι να μαθουν να καθονται στο γιο γιο αρχικα.

Τωρα παλι δε ξερω αν το εξηγησα σωστα...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α θελει απολυτη συγκεντρωση Πετρουλα στις αρχες χαχαχα.

Αλλά αν μου επιτρεπεις με τη λιγη μου εμπειρια μην το κανεις αυτο.Δεν εχει νοημα να τον περιμενεις ποτε θα τα κανει ενω παιζει.Καλυτερα να τον μαθεις να καθεται και να περιμενει εκει αν δεν κατσει δεν θα το συνηδειτοποιησει και ας μην κανει τιποτα δε πειραζει.Σκοπος ειναι να μαθουν να καθονται στο γιο γιο αρχικα.

Τωρα παλι δε ξερω αν το εξηγησα σωστα...

Εγω το καταλαβα! Εχεις δικιο σε αυτο. Πρεπει να ξεχωρισουν την ωρα της τουαλετας απο την ωρα του παιχνιδιου.

t7fQp3.png

Καπως ετσι ναι..διοτι αλλιως σου λεει εκει που παιζω τα αμολαω κιολας..δεν τρεχει τιποτα...χαχα

Και αν το παιδι δεν εχει και προβλημα με το να λερωθει τοτε το κανει συστημα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...