Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς το αλμορα πέρναμε αλλά μόνο για μία μέρα γιατι τον είχε δεί πάλι μετά από μία μέρα και μου λέει να σταματήσω μιάς και την περνούσε πολύ ελαφρά την ίωση.

Ένα βράδυ μου είχε κάνει εμμετό και πυρετό και μετά άρχισε η διάρροια. Δεν έτρωγε για περίπου 5 μέρες σχεδόν τίποτε...μόνο ψωμί δεχόταν!

ωχ μωρε ο καημενουλης!!!ταλαιπωρηθηκε πολυ!δεν μου ξανακανε εμετο και της εδωσα ρυζι σκετο με λιγο λαδακι και εφαγε.τωρα κοιμηθηκε.πυρετο δεν εκανε και ευχομαι να ειναι περαστικο.μπορει να την πειραξε το σπανακι που εφαγε χθες γιατι την μια φορα που εκανε εμετο εβγαλε λιγο σπανακι.τις αλλες δυο εβγαλε φλεγματα.επειδη βηχει λιγακι απο την βριχιτιδα ακομη θεωρησα οτι ηταν απο τον βηχα ο εμετος γι αυτο και της εδωσα γαλα.αλλα μετα οταν εκανε την καλη τρελαθηκα η ασχετη μανα!!!

το απογευμα να της δωσω παλι ρυζακι?

ενα τετοιο να μας τυχει και θα μεινουμε η σκια μας χαχαχα

:lol::lol::lol: μακρυα μακρυα βικακι!!!

Ευάκι μου καλά μπορώ να πω...χθες την νύχτα δεν με άφηνε να κοιμηθώ αλλά πήρα ένα παυσίπονο και ηρέμησα.

Κορίτσια ακούστε...εκεί που έπλενα τα πιάτα πρίν νιώθω ξαφνικά τα πόδια μου μούσκεμα...λέω τι στο καλό από έξω τα ρίχνω τα νερά...κοιτάω κάτω και τί να δω; νερά...κάπου τρέχει κάποιος σωλήνας ...ουφ πια! Τώρα τα ετοίμασα όλα στο μπάνιο τα κρέατα , ψάρια κτλ. και πάω να απολυμάνω το μπάνιο και το ΄κανα μόλις χθες ουφ!

αμαν βρε σαρδελινα μου!!τι ταλαιπωρια κι αυτη!!!

περαστικα για την μεση σου!το ποδιι πως ειναι?

ο αντρας σου εφυγε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια, εύχομαι να μην κάνει πυρετό ούτε άλλο έμετο.

Σήμερα την Φωτεινή την έκανα τραχανά με λίγο κότα, δεν το έτρωγε και το σκατουληνι όταν δεν θέλει να φάει κάτι προκαλεί τον έμετο:confused::confused:

.Έτσι και έγινε λοιπόν τα ξέρασε ολα και ήταν με ένα χαμόγελο πλατύ. Μετά την έβαλα κάτω και την έδωσα μπρόκολο με λάβας τυρί ,,,, το έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση :o:o,,, τι να πω δεν ξέρω, το κουλό είναι ότι καθώς έτρωγε η Κάλλη την έβλεπε και σταυροκοπιότανε :):)

Λαζαρενια ευχομαι να μην ξανακανει εμετο.. Ρυζακι και το απογευμα να της δωσεις. Μη ξεθαρρεψεις!

Σαρδελακι πω πω τι επαθες! Απελπισια θα με επιανε...

Ριτα ωραιες ιδεες μου εδωσες για το φαγητο! Σημερα η μαμα μου εφτιαξε λαζανια με κιμα κοτοπουλο. Πηρε στηθη και τα αλεσε μονη της στο μιξερ. Κι αυτο ειναι ωραια ιδεα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα την Φωτεινή την έκανα τραχανά με λίγο κότα, δεν το έτρωγε και το σκατουληνι όταν δεν θέλει να φάει κάτι προκαλεί τον έμετο:confused::confused:

.Έτσι και έγινε λοιπόν τα ξέρασε ολα και ήταν με ένα χαμόγελο πλατύ. Μετά την έβαλα κάτω και την έδωσα μπρόκολο με λάβας τυρί ,,,, το έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση :o:o,,, τι να πω δεν ξέρω, το κουλό είναι ότι καθώς έτρωγε η Κάλλη την έβλεπε και σταυροκοπιότανε :):)

Αχ βρε Φωτεινη! Τι να την κανεις? Αφου εχει γουστα το παιδι!!!

t7fQp3.png

Ριτα ωραιες ιδεες μου εδωσες για το φαγητο! Σημερα η μαμα μου εφτιαξε λαζανια με κιμα κοτοπουλο. Πηρε στηθη και τα αλεσε μονη της στο μιξερ. Κι αυτο ειναι ωραια ιδεα...

Α πολυ ωραια ιδεα δεν το ειχα σκεφτει!Εγω αλεθω ετσι το φιλετακι και το κανω κιμα για μπιφτεκακια κοτοπουλου στα οποια μεσα βαζω πολτοποιημενη πρασινη κια πορτοκαλι πιπερια,ντοματουλα και μετα τα πλαθω κανονικα με οτι βαζω στα μπιφτεκια και γινονται φοβερα ζουμερα.Τα τρωει με τρελα και το μεγαλο μωρο του σπιτιου χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπροκολακιας ειναι και ο δικος μου φωτεινη πιανει την φουντα και την εξαφανιζει χαχα

Καλο κανει!

Λαζαρενια ναι μην ξεθαρρευεις καντης μια σχετικη διαιτουλα σημερα και απο αυριο βλεπεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

λαζαρένια μου ρυζάκι να της δώσεις και το απόγευμα...κι από φρούτα μήλο και μπανάνα...

ο άντρας μου δεν έφυγε ακόμη!

σήμερα βγήκαμε για ψώνια και είχε πάρα πολύ αέρα και η μύτη μου μπούκωσε χειρότερα γμτ...έγινε κι αυτό με το νερό, έχουμε και τη μέση κι ολα πακέτο...

m57Zp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια!

Σημερα μπήκα πολύ λιγο, είχα δουλεια γιατι θα πάρω αδεια την Πέμπτη και την Παρασκευη και επισπευσα καποιες εκκρεμοτητες..

Φαγαμε ψαρακι και τωρα ο μικρος νανουριζεται μονος του..

Εσεις πως ειστε;;

Λαζαρενια ειναι καλύτερα η μικρη ε;

Ριτα πως το αλέθετε το κρεας ωμο;;;Εχεις ειδικη μηχανη ή στο μουλτι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα τελεια ιδεα! Να ενας ωραιος τροπος να φαει κοτοπουλο! Θα την κανω οπωσδηποτε!

Βαλτε και τον Σωτηρη στο κλαμπ του μπροκολου (σιγα μην του ξεφευφε το μπροκολο)!!!!!!:lol::lol::lol::lol: Μεγαλη αγαπη του εχει! Αρπαζει το λουλουδι και το εξαφανιζει!

t7fQp3.png

Πετρουλα το αλεθω στο μουλτι λιγο λιγο το εκανα και στο μοσχαρι αυτο αστις αρχες αλλα μετα βαρεθηκα.

Να σας πω την αληθεια αν εχετε χασαπη εμπιστοσυνης και σας το αλεθει μπροστα σας το κοτοπουλο το φιλετο τοτε δεν υπαρχει θεμα.Εγω οταν περνω απο τον ξαδερφο μου τον περνω ετοιμο αλεσμενο τον κιμα κοτοπουλου και ειναι μια χαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λαζαρένια μου ρυζάκι να της δώσεις και το απόγευμα...κι από φρούτα μήλο και μπανάνα...

ο άντρας μου δεν έφυγε ακόμη!

σήμερα βγήκαμε για ψώνια και είχε πάρα πολύ αέρα και η μύτη μου μπούκωσε χειρότερα γμτ...έγινε κι αυτό με το νερό, έχουμε και τη μέση κι ολα πακέτο...

Εκανε και διαρροια η Λαζαρενια;;;Το μηλο παντως ειναι λίγο βαρυ..

Εσυ τι επαθες ρε κοριτσι;;Αναγκη ηταν να σε βρει κι αυτο σημερα...

Μονο που το σκεφτομαι η τριχα μου σηκωθηκε.Οταν ανοιγουν τετοιες δουλειες τρελαινομαι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...