Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε ενα αλουμινοχαρτο βάζετε από κάτω φέτες πορτοκαλι η μήλο και από πάνω τον χαλβά μια φέτα περίπου 2 πόντους όχι παραπάνω την τυλίγεται και την ψήνετε η σε σχάρα από τζάκι σχάρα σε ψησταριά η στο φούρνο … μη ρωτήσετε ώρα δεν ξέρω, παντα με το ματι δουλευω χα χα χα, και όταν το βγάλετε πασπαλίζετε κανέλλα και αν θέλετε λεμονί η πορτοκάλι

Πω πω πω κολαση!!

Παω να το γραψω στο μασα να ενημερωθει ο κοσμος!!

Χχαχα γεια σου ρε Φωτεινη!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε νομιζω αυτο ειναι πτεσμα..σιγα σιγα θα συνηθισει και αυτα και ο δικος μου που εχει κοψει τα αλεσμενα απο 10 μηνων το μπιφτεκι ας πουμε τωρα τελευταια το τρωει με ορεξη.

Σιγουρα προτιμουν να εχουν και λιγο ζουμακι κατεβαινουν πιο ευκολα χαχα

Ας πουμε εγω του κανω κεφτεδακια ή μπιφτεκακια σε στυλ σουτουκακια με σαλτσουλα και τα τσακιζει.Σκετο μπιφτεκι στεγνο και ο Γρηγορης δε θα φαει πολυ..θα μου πεις τωρα τις πατατες αμα τις βρει πως τις τσακιζε?

Εμ..εχουν γουστο τα ατμα..χαχα

Ναι αυτο ειναι ωρια ιδεα.. Τα τυπου σουτζουκακια δλδ. Το μοσχαρι το τρωμε σε κιμα... Καλα πατατες τηγανιτες τρωει φουλ, αλλα δεν ειναι φαγητο αυτο... Μια φιλη μου ειπε οτι μια λυση ειναι το μπιφτεκι ας πουμε αν δεν εχει σαλτσουλα να το κοβω κομματακια και να το αναμιγνυω με γιαουρτι για να γινει πιο ρευστο... Απο την αλλη ομως, το κοτοπουλο, πως το κανουμε οεο???

Ο Γρηγορης μπριζολα ας πουμε θα φαει αμα ειναι κομματακια? Κι αν φαει, θα φαει πολυ?

t7fQp3.png

Θα φαει ναι και μπριζολα αν ειναι μαλακια αλλιως θα τη γυριζει στο στομα του και θα τη φτυσει και κοτοπουλο αν ειναι μαλακο.Και τηγανια ας πουμε εξω εχει φαει αν εχει σαλτσουλα ομως.

Κοιτα προς το παρον προτιμω να του δινω τα κρεατα μαγειρευτα πχ.κοκκινιστο,λεμονατο ,γιουβετσιή σε κιμα,μπιφτεκι,σουτζουκακι ,κεφτεδακι,ρολο κιμα,μακαρονια με κιμα,γεμιστα με ρυζι και κιμα κτλ.

Το κοτοπουλο αν ειναι μαλακο ή αν ειναι μαγειρευτο εχει καλως αλλιως του το ψιλοκοβω και το ανακατευω με ρυζακι.Ομως ψαροκροκετες στο φουρνο,κοτομπουκιες και τετοια του αρεσουν πολυ οπο τε ειναι μια λυση για κοτοπουλο.

Α τσακιζει και το χρωματιστο κοτοπουλο και οτι αλλο φιλετο κανω που ειναι σε μπουκιτσες

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εχετε χαιρετισματα απο την ελενιτσα ειναι καλα. δυσκολευτηκε λιγο με τον θηλασμο, πληγωμενες θηλες, βγαλσιμο με το χερι και κατι τετοια,γλιτωσε ομως την μαστιτιδα μου ειπε.τωρα θα μπουνε σε ενα ρυθμο ιδιως απο αυριο που θα γυρισουν στο σπιτακι τους.θα προσπαθησει να μπει να μας τα πει και εκεινη.

το ξαναβαζω για να το δειτε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

λαζαρένια τί σκόνη σου είπε να δώσεις; Ηλεκτρολύτες για να μην πάθει αφυδάτωση; Εμάς αυτό μας είχε συστήσει τότε...

πάω λαική...προσοχή να μην γράψετε πολλά εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

ναι σαρδελινα το αλμορα για την αφυδατωση μας εδωσε!

ποσες μερες κρατησε στον αστερη?

απλα δεν θυμαμαι ολη μερα το δινω αυτο?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα !!!!!!!

Ριτάκι μου να χαίρεσαι την αδελφούλα σου και συ μαζί με την λαζαρένια!!!!!

Έμαθα οτι γέννησε και η Μαρίνα μας!!!!!!

Μαρινάκι να μας ζήσει κοπελάρα μου!!!!!!!!!!

Λαζαρένια μου περαστικά στην μικρούλα μας!!!! Το ρυζάκι δεν θα το πλύνεις για να γίνει πιο χυλωμένο.

Σουλίτσα μου έχω πάθει πλάκα με αυτά που διαβάζω!!!!!Τι να πω ρε κοριτσάκι μου!!!!!Υπομονή!!!!!

Πετρούλα τι κάνει ο Αναστάσης!!!! Χθες όλο το απόγευμα που προσπάθησα να μπώ η Ραφαέλα μόνο που έβλεπε τον Αναστάση και την Ανδριάννα τρελαινόταν.... γελούσε και φώναζε νινί μαμά, νινί μαμά!!!!! Που να με αφήσει να γράψω όμως η τσαούσα!!!!!

Αντε Eλενίτσα μου με το καλό στο σπιτάκι σας!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

κι εμείς το αλμορα πέρναμε αλλά μόνο για μία μέρα γιατι τον είχε δεί πάλι μετά από μία μέρα και μου λέει να σταματήσω μιάς και την περνούσε πολύ ελαφρά την ίωση.

Ένα βράδυ μου είχε κάνει εμμετό και πυρετό και μετά άρχισε η διάρροια. Δεν έτρωγε για περίπου 5 μέρες σχεδόν τίποτε...μόνο ψωμί δεχόταν!

m57Zp2.png

κι εμείς το αλμορα πέρναμε αλλά μόνο για μία μέρα γιατι τον είχε δεί πάλι μετά από μία μέρα και μου λέει να σταματήσω μιάς και την περνούσε πολύ ελαφρά την ίωση.

Ένα βράδυ μου είχε κάνει εμμετό και πυρετό και μετά άρχισε η διάρροια. Δεν έτρωγε για περίπου 5 μέρες σχεδόν τίποτε...μόνο ψωμί δεχόταν!

ενα τετοιο να μας τυχει και θα μεινουμε η σκια μας χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ωραίααααααααααααααααα...έβαλα τις μπριζόλες στον φούρνο, έτριψα λάχανο για σαλατίτσα και τώρα θα κάνω και το ψάρι του Αστέρη και είμαστε έτοιμη για μεσημεριανή μάσα...

m57Zp2.png

Ευάκι μου καλά μπορώ να πω...χθες την νύχτα δεν με άφηνε να κοιμηθώ αλλά πήρα ένα παυσίπονο και ηρέμησα.

Κορίτσια ακούστε...εκεί που έπλενα τα πιάτα πρίν νιώθω ξαφνικά τα πόδια μου μούσκεμα...λέω τι στο καλό από έξω τα ρίχνω τα νερά...κοιτάω κάτω και τί να δω; νερά...κάπου τρέχει κάποιος σωλήνας ...ουφ πια! Τώρα τα ετοίμασα όλα στο μπάνιο τα κρέατα , ψάρια κτλ. και πάω να απολυμάνω το μπάνιο και το ΄κανα μόλις χθες ουφ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...