Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ρε βικυ για δευτερη φορα σημερα εισαι απαραδεχτη χα χα χα χα ..... τι ταβερνα εχουμε ... και ρωτας για τον χαλβα πως ψηνετε!!!!! ασε που τωρα εχουν αρκετα χρονια τα το κανουν χα χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλπιζα φιλεναδα στη δικη σου παρεμβαση να λύσεις το ζητημα που προεκυψε με το προξενιό, αλλά τζιφος!!Κλαψ....

Χυλος να γινει;;Αφου δεν της το εδωσαν με το καλαμακι, πάλι καλά!!!!

Πετρούλα μου η τελικη αποφαση για τον γαμπρο ειναι της κορης μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α και οσο για το φαγητο τι να πω οπως παει και με καλαμακι θα την ταισουνε

Διαφημίσεις

εχετε χαιρετισματα απο την ελενιτσα ειναι καλα. δυσκολευτηκε λιγο με τον θηλασμο, πληγωμενες θηλες, βγαλσιμο με το χερι και κατι τετοια,γλιτωσε ομως την μαστιτιδα μου ειπε.τωρα θα μπουνε σε ενα ρυθμο ιδιως απο αυριο που θα γυρισουν στο σπιτακι τους.θα προσπαθησει να μπει να μας τα πει και εκεινη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλε ξεχασα να σας πω! Χθες ειπα να μαγειρεψω κατι και ανοιξα μια κονσερβα καλαμποκι για να βαλω στο φαι. Ο Σωτηρης ενθουσιαστηκε απο την οψη καταρχην και επειτα που δοκιμασε δεν μπορουσα να του το παρω απο τα χερια! Ουτε ξερω ποσα σπυρια εφαγε!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

α ρε βικυ για δευτερη φορα σημερα εισαι απαραδεχτη χα χα χα χα ..... τι ταβερνα εχουμε ... και ρωτας για τον χαλβα πως ψηνετε!!!!! ασε που τωρα εχουν αρκετα χρονια τα το κανουν χα χα χα χα

μαμα μου αυτο το δινουν σε προχειραδικα μαγαζια πλεον που να ξερουμε εμεις απο τετοια στο μαγαζι!!!!(ποσο ψωνιο ειμαι!)πλακα κανω εννοειται μην το παρετε σοβαρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α ο Σωτηρακης ειναι μεγαλο ταλεντο στο φαι..δεν το συζητω..εμεις εχθες κοψαμε την τουρτα της αδερφης μου και αν δεν τρωγαμε ολοι επι ωρα δεν το ανοιγε να δοκιμασει..

Μετα την τσακισε αλλα δε δοκιμαζει ρε παιδια καθολου ευκολα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν καταλαβες αν ανεβω θα μου μαθετε εσεις φαγητακια χαχα

ελα εσυ να μας φτιαξεις τα δικα σου και μετα θα σου πουμε και εμεις καμια συνταγη

Διαφημίσεις

Α ο Σωτηρακης ειναι μεγαλο ταλεντο στο φαι..δεν το συζητω..εμεις εχθες κοψαμε την τουρτα της αδερφης μου και αν δεν τρωγαμε ολοι επι ωρα δεν το ανοιγε να δοκιμασει..

Μετα την τσακισε αλλα δε δοκιμαζει ρε παιδια καθολου ευκολα..

Καλα Ριτα, δεν το συζητω! Καλοφαγας δε θα πει τιποτα! Και δοκιμαζει, αλλα του αρεσουν κιολας! Την προηγουμενη εβδομαδα εφαγε καβουρι με αβοκαντο!

Το θεμα μου εμενα ειναι αλλο... Αντε και κοψαμε τα αλεσμενα. Αργα μεν αλλα τα καταφεραμε. Ενω ολη μερα μασαει και πετρες, δεν εχει κανενα προβλημα, το φαγητο του το θελει να εχει ζουμακι. Δλδ γιουβαρλακια ή γιγαντες ή σπανακορυζο, τεοια φαγητα, ζουμερα. Αν του δωσεις μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο ή πενες με κιμα ας πουμε, θα φαει αλλα μετα απο λιγο θα βαρεθει, θα βγαλει τη σαλιαρα και δε θα ξανανοιξει το στομα. Δε θα φαει ποσοτητα δλδ. Νομιζω οτι βαριεται λιγο... Πως θα το ξεπερασουμε αυτο το σταδιο?

t7fQp3.png

Ρε συ Σουλα.........τελευταια φορα το ρωταω δε θελω να σε φορτιζω αλλά δε μπορω να το καταλαβω...ΓΙΑΤΙ το κανουν αυτο??????????????????????????????????????

Μαργαρίτα μου ΔΕΝ ΞΕΡΩ..........

Εγώ μιλάω εγώ τα ακουω.

Σε ενα αλουμινοχαρτο βάζετε από κάτω φέτες πορτοκαλι η μήλο και από πάνω τον χαλβά μια φέτα περίπου 2 πόντους όχι παραπάνω την τυλίγεται και την ψήνετε η σε σχάρα από τζάκι σχάρα σε ψησταριά η στο φούρνο … μη ρωτήσετε ώρα δεν ξέρω, παντα με το ματι δουλευω χα χα χα, και όταν το βγάλετε πασπαλίζετε κανέλλα και αν θέλετε λεμονί η πορτοκάλι

Καλα Ριτα, δεν το συζητω! Καλοφαγας δε θα πει τιποτα! Και δοκιμαζει, αλλα του αρεσουν κιολας! Την προηγουμενη εβδομαδα εφαγε καβουρι με αβοκαντο!

Το θεμα μου εμενα ειναι αλλο... Αντε και κοψαμε τα αλεσμενα. Αργα μεν αλλα τα καταφεραμε. Ενω ολη μερα μασαει και πετρες, δεν εχει κανενα προβλημα, το φαγητο του το θελει να εχει ζουμακι. Δλδ γιουβαρλακια ή γιγαντες ή σπανακορυζο, τεοια φαγητα, ζουμερα. Αν του δωσεις μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο ή πενες με κιμα ας πουμε, θα φαει αλλα μετα απο λιγο θα βαρεθει, θα βγαλει τη σαλιαρα και δε θα ξανανοιξει το στομα. Δε θα φαει ποσοτητα δλδ. Νομιζω οτι βαριεται λιγο... Πως θα το ξεπερασουμε αυτο το σταδιο?

Ε νομιζω αυτο ειναι πτεσμα..σιγα σιγα θα συνηθισει και αυτα και ο δικος μου που εχει κοψει τα αλεσμενα απο 10 μηνων το μπιφτεκι ας πουμε τωρα τελευταια το τρωει με ορεξη.

Σιγουρα προτιμουν να εχουν και λιγο ζουμακι κατεβαινουν πιο ευκολα χαχα

Ας πουμε εγω του κανω κεφτεδακια ή μπιφτεκακια σε στυλ σουτουκακια με σαλτσουλα και τα τσακιζει.Σκετο μπιφτεκι στεγνο και ο Γρηγορης δε θα φαει πολυ..θα μου πεις τωρα τις πατατες αμα τις βρει πως τις τσακιζε?

Εμ..εχουν γουστο τα ατμα..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα βαλε μια κρυφή κάμερα στο σπίτι σου και κάθε φορά που θα βλέπεις ότι κάνουν τα στραβα τούς, να της καθίσεις στο σκαμνί και άρχιζε να της κοπανάς ,,, μια την μια και μια την άλλη χα χα χα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...