Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε παιδια βαριεμαι να δουλεψω.θελω να γυρισω σπιτι μου.

εντομεταξυ το μεσημερι θελει ο αντρας μου να παμε στο πρακτικερ το οποιο πριν 2-3 χρονια ειχε καει,πως θα μπω εγω εκει μεσα?συγκοπη θα παθω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Και σας ξαναρωτάω.... απο χθες το πρωί έχετε γράψει 5-6 σελίδες, δουλειές πότε κάνετε? Πότε παίζεται? Τόσο άχρηστη είμαι ρε γμτ? Εγώ γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα?

lazarenia μου ισως να την πείραξε κάτι. Όταν ξυπνήσει μη της δώσεις πάλι γάλα, δώσε κάτι σε ψωμάκι ή φρυγανιά και το μεσημέρι καμιά κοτοσουπα με ρυζάκι. Μπορεί να είναι και καμιά ίωση, δες πως θα είναι και σήμερα. Περαστικά!

Δεν πρόλαβα να δω φωτογραφίες:-(.

ευχαριστω κωνκων μου.

δεν εισαι εσυ αχρηστη.εμεις ειμαστε τεμπελες!!!

Λαζαρενια μακάρι να μην είναι ίωση και απλός να είχε δυσπεψία,

μην την δώσεις άλλο γάλα, θα έλεγα λίγο γιαουρτάκι με φρυγανιά η γαλέτες που λιώνουν πιο καλά στο στόμα και κασερι, ώσπου να συμβουλευτής γιατρό

όσο και να σας φαίνετε περίεργο στον εμετό συνιστάτε κόκα-κόλα κρυα απο το ψυγειο αλλά 1-2 κουταλάκια κάθε μισή ώρα,.

Αυτό το ξέρω από τότε που η Βίκυ ήταν μικρή, και όσο για το ποντιακό αίμα που ανέφερα στην κόρη μου ….. ναι βρε κορίτσι εδω και ένα μήνα μου λέει …..μάνουλα η πάπια - φωτιστικό χάλασε να το πας στον ηλεκτρολόγο?:):)

λάμπα :idea:ήθελε το έρημο …… Βίκυ θα σε χρεώσω:tongue::tongue: :lol::lol:

κα φωτεινη ευχαριστω πολυ.να μην δωσω ουτε αυγο σφιχτο?

1654096yn4fep17z7.gif

Και το σπανακι που εδωσες Λαζαρενια μου ειναι λίγο βαρυ.Ασε και το αυγο για σημερα..καμια σουπίτσα δωσε και για πρωινό και μια φρυγανιτσα με λίγο μελάκι αν τρωει ή τοστακι μονο με τυρακι.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βίκυ αυτό σκεφτόμουν τώρα .. για το πρακτικέρ…..

Λαζαρενια ΟΧΙ αυγό, αν κάνει πάλι έμετο θα πάρεις τον γιατρό , και από φαί φρυγανιές, γαλέτες και κασέρι η τυρί , ρύζι βραστό με καρότο, μήλο βρασμένο δίχως ζάχαρη και ακόμα ζελέ … ναι κορίτσια το ζελέ τώρα το θυμήθηκα ,,,,, αυτά μου έλεγε ο γιατρός καλή του ώρα

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Βλέπω οτι ειχατε μεγαλη συζητηση για το κοριτσάκι μου.

φτυστε το καλε μην μου το ματιασετε.Και οσο για το γαμπρο επειδη εγω εχω κρητικες ριζες και εδωσα λογο στον Αστερη δεν μπορω να τον αθετησω(χα χα)

Λαζαρενια μου και εγω θα ελεγα να της δωσεις κατι ελαφρυ σημερα και να δεις πως θα απει.Μπορει οντως να της επεσε κατι βαρυ στο στομαχακι της μωρε.

Α και χθες δεν σας ειπα οτι δεν εφαγε το σπανακορυζο η μικρη??Τι ανακαλυψα οταν πηγα σπιτι?

Της το ειχαν αλεσει............

Φυσικα δεν προσπαθησα καν να της το ταισω της εκανα λιγο τραχανα με τυρακι και εφαγε.

Τι να πεις????

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

Λαζαρενια μου περστικα σας ευχομαι να ηταν κατι τυχαιο και να μην εχετε καμια ιωσουλα!

χρονια πολλα και στις αδερφουλες σας ριτα και λαζαρενια!

σημερα εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο παω λιγο να συμαζεψω πριν φυγω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!

Λαζαρενια, να ξερεις οτι μετα απο τον εμετο απαγορευεται να δωσεις φαι στο παιδι για τουλαχιστον μια ωρα. Το στομαχι πρεπει να ηρεμησει πρωτα. Γι'αυτο σου εκανε και τον δευτερο εμετο. Λιγο φρυγανιτσα, λιγο κιτρινο τυρακι και μεχρι εκει. Αυτο για την κοκα κολα το ξερω κι εγω. Ειναι φαρμακο σε τετοιες πριπτωσεις. Το μεσημερι θα σου προτεινα να της δωσεις πατατουλες βραστες ή λαπαδακι. Θα δεις βεβαια πως θα εξελιχθει η ιστορια μεχρι τοτε...

t7fQp3.png

για πειτε μου οποιες ξερετε. εχω ενα κομματι χαλβα και θελω να το κανω ψητο οπως σε μερικα μαγαζια που το δινουν για επιδορπιο,πως γινεται αυτο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια πηγα να την δω και ειχε κανει εμετο .

την σηκωσα αλλα πυρετο δεν εχει.36,1.

της δινω λιγο νερακι και ξανακανει εμετο αλλα τι να βγαλει μονο φλεγματα.

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να παρω μια σκονη να της δωσω και μετα απο δυο ωρες απο τον τελευταιο εμετο να την ταισω καμια φρυγανιτσα και το μεσημερι μονο ρυζακι με ελαχιστο λαδακι.

πλυμενο το ρυζι ή απλυτο?δεν τα ξερω αυτα!

τεσπα με μαλωσε που της εδωσα γαλα(αχρηστη ειμαι εγω)

και μου ειπε οτι μαλλον γαστρεντιριτιδα ιωση ειναι η οποια ξεκινα χωρις πυρετο αλλα με εμετους και μετα με διαροιες!

ουφ περαστικουλια της να ναι!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κωνκων όλα τα κάνουμε!!!όοοολα όμως....

Συγχαρητήρια!

δεν εισαι εσυ αχρηστη.εμεις ειμαστε τεμπελες!!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου που προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω καλύτερα, αλλά σήμερα έχω τις μαυρες μου:-(.

κοριτσια πηγα να την δω και ειχε κανει εμετο .

την σηκωσα αλλα πυρετο δεν εχει.36,1.

Ωχ μωρε lazarenia μου:-(. Προσπάθησε να μη της δωσεις νερό. Θα είναι δύσκολο γιατί θα διψάει, αλλά δωσε 2 κουταλιές και μετά απο 15 λεπτά δωσε άλλες 2. Ελπίζω να μην είναι γαστρεντερίτιδα και να της περάσει γρήγορα.

Διαφημίσεις

Αχ βρε Λαζαρενια μου, γαστρεντεριτιδα ειναι τελικα ε? Το νερακι να της το δινεις λιγο λιγο, κουταλιτσα κουταλιτσα. Μην την αφησεις να πιει μονη της, θα σου ξανακανει εμετο. Φρυγανιτσα σκετη και λαπα, οπως σου ειπε η παιδιατρος. Ο λαπας γινεται με ρυζι γλασε. Βαζεις αρκετο νερακι και βραζεις το ρυζι. Στο τελος δε θα ειναι σαν πιλαφι, αλλα πιο μελωμενο. Γιατι να πλυνεις το ρυζι, δεν καταλαβαινω. Οπως ειναι το ριχνεις στην κατσαρολα. Αυτο θα εκανα εγω δλδ. Και λιγο λεμονακι νομιζω μπορεις να βαλεις, αυτο θα εκανα εγω... Περαστικα της!

t7fQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λαζαρένια μου περαστικά στην κούκλα σου! Το ρυζάκι άπλυτο σε το δίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις(τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ). Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθείτε...

Βικάκι δεν έχω ιδέα γι'αυτό τον χαλβά που μιλάς! Καλά, μπορείς να μου πεις τι ακριβως φοβάσια με τα φώτα γιατί εχτές κάπου σας έχασα και δεν κατάλαβα. Πάντως είσαι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γη που περίμενα ότι θα έχει φοβία με κάτι! :lol: :lol: :lol:

Κωνκωνακι τι απελπισία καλέ σε έπιασε πρωί πρωί??? Άχρηστη που δεν προλαβαίνεις να γράψεις στο πάρεντς???:lol: Τι λες βρε παιδί μου? χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Εγώ πάντως γράφω την ώρα που είναι η Εύα κοιμάται ή είναι στο πάρκο και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μέχρι να διαβάσω όλα αυτά, δεν προλαβαίνω να γράψω και ξεχνάω πολλές κοπέλες, αλλά τι να κάνουμε? Δεν γίνονται όλα μαζί!

Βρε κοριτσια η Ελένη και η Μαρίνα μας τι να κάνουν? Είχαμε κανένα νέο?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

τώρα διάβασα που έγραψες για την γαστρεντερίτιδα...προσοχή στην διατροφή τώρα...καθόλου γαλακτοκομικά...από φρούτα μήλο και μπανάνα και από φαγητό ρυζάκι...αυτό είχαμε κάνει κι εμείς όταν μας έπιασε αυτή η παλιοίωση.

m57Zp2.png

Καλημερα!

κων κων μου τι αχρηστη καλε?εγω γραφω κυριως τα μεσημερια που δεν κοιμαμαι μιας και δε θελω και συνηθως μαγειρευω και τωρα ας πουμε που παιζει μεσα στο δωματιο που ειμαι.Αλλιως πηγαινοερχομαι κανω καμμια δουλεια κ ριχνω καμμια απαντηση.

λαζαρενια περαστικα οπως στα ειπαν τα κοριτσια κανε δεν εχω εμεπιερια αλλα ξερω σιγουρα οτι αν κανει εμετο δε πρεπει να βαλεις λεμονι στον λαπα διοτι ερεθιζει το στομαχι.Αν ηταν μονο διαρροια θα εβαζες.

μερσι για τις ευχες!να τις χαιρομαστε Λαζαρενια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...