Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα!

Καλα σημερα ειχε η αδερφη μου γενεθλια και το ξεχασα...η γαιδουρα..

Πηγαμε και κοψαμε τουρτα και ευτυχως ειχε παρει ο καλος μου δωρο..το συζητουσαμε χθες και ξεχαστηκα σημερα.Ευτυχως του ειχα πει τι να παρει.

Νικη μου τι κανεις?

Η Ντελενι γεννησε και η Μαρινα επισης με μια μερα διαφορα.Μια χαρα πηγαν ολα και για τι δυο απο οσο ξερω.

Κατα τα αλλα εγω συνατηθηκα με την αρμα και την οικογενεια της χθες και η Σουλα με τη πετρουλα.

Ειχαμε συνατησεις αυτο το σκ.

Φωτο θα δεις στις προηγουμενενς σελιδες αντε δες γιατι θα τις σβησω το βραδακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτατην ιδια μερα με την αδερφη μου!!!να την χαιρεσαι να τα εκατοστησει!!!

φαστ καλως ηρθες!εννοειτε πως σε καταλαβαινουμε...τι κουραση περνας με δουλεια-παιδια και σπιτι!!!μπραβο σου και σκεφτομαι πως τα καταφερνεις!!!

το μαρινακι και η ελενη μας γεννησανε μια χαρ απο οτι μαθαμε.

περιμενουμε κι εμεις νεα.αν ξερει καποια ας μας πει!

αχ η δικια μου πολυ γκρινιααααα!!!αχ να ναι οι κοινοδοντες γιατι τα νευρα μουυυυυυ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα κουκλες. λαζαρενια και ριτακι να τις χαιρεστε τις αδελφουλες σας.

πετρουλα το εστειλα χθες το φαξ το σχεδιασε ο λουκας και το εκανε ισα ισα δες αν μπορει να γινει και αν μου πεις ναι θα μιλησουμε για τις λεπτομερειες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, καλημερα Stone, Ριτα χρονια πολλα για την αδελφουλα σου1767009a8e2rm6p5f.gif

Βικυ παρε το εμβολιο και ενταξη η παπια-φωτιστικο.....ποντιακο αιμα εχεις παιδι μου....λαμπα ηθελε

[YOUTUBE][/YOUTUBE]

1767009a8e2rm6p5f.gif

Βικυ παρε το εμβολιο και ενταξη η παπια-φωτιστικο.....ποντιακο αιμα εχεις παιδι μου....λαμπα ηθελε

1155329vrgdwakwr0.gif

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!μολις μπηκα μου φτιαξατε την μερα κα φωτεινη με τα πετυχημενα σας!!!!

αχ σημερα το βραδυ ηταν εφιαλτης.

η λαζαρενια μου δεν μπορουσε να κοιμηθει κι εγω την μαλωσα η κακουργα μανα!

ξυπνησε στις 5 και την πηρα αγκαλιτσα.με εσφιγγε και την πηρα μαζι μου να κοιμηθουμε(ευτυχως)

κατα τις 7 την βλεπω να αγγομαχαει κ την σηκωνω και μου εκανε εμετο!

πυρετο δεν εκανε και μετα μου ζηταγε γαλα μιας και ηταν και η ωρα της.της κανω γαλα αλλα πολυ διστακτικη εγω...περιμενα αντιδρασεις...και εγινε αυτο που περιμενα .ξανα εμετος!!

σαν διαθεση ειναι καλη.πυρετο δεν εχει και τωρα κοιμηθηκε παλι νηστικη.

περιμενω να ξυπνησει να δω αντιδραση και θα παρω αμεσως την παιδιατρο.

να ναι καμια ιωση 'η να την πειραξε κατι που εφαγε?

1654096yn4fep17z7.gif

Αχ βρε Λαζαρενια μου, τι επαθε το κοριτσακι μας.

Αφησε την να ηρεμησει..Μήπως το βραδυ εφαγε κτ βαρυ ή κτ διαφορετικό απο τις αλλες φορες;;Πυρετο δεν εχει ετσι;;Κατσε να δεις πως θα σηκωθεί..Τη 2η φορα που σου εκανε ήταν απο το γαλα, θα της ήρθε βαρυ στο αδειο στομαχακι της.Μη στενοχωριεσαι, θα σηκωθει το παιδι και θα την δεις,θα ειναι μια χαρα.

Συγγνωμη και για χτες που δεν αναφερθηκα σε αυτο που ρωτησες αλλά δεν ήξερα τι να σε συμβουλευσω οσον αφορα τα ποδαρακια της.Το μονο που ευχομαι είναι όπως ειπαν και τα κοριτσια μεχρι τα 2 να εχει αποκατασταθει το περπάτημα της.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ευχαριστω πολυ στονε μου.

λες να της επεσε βαρυ γι αυτο ξαναεκανε εμετο?

δεν ξερω τι την πειραξε αλλα μεσα στον εμετο της ειδα λιγο σπανακι πο την πιτα που εφαγε χθες το απογευμα.

να την πειραξε αυτο ή απλως βγηκε με τον εμετο?

δεν ξερω θα δειξει.παντως ευτυχως που την πηρα μαζι μου και την προλαβα στον εμετο!τρεμω τον εμετο μες τον υπνο!!!

οσο αφορα τα ποδαρακια δεν πειραζει καρδια μου.αφου δεν γνωριζες.

ευχομαι κι εγω να διορθωθει το προβλημα αλλα προβλεπω πλατυποδια..

το θεμα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει παιδοορθοπαιδικος και θα πρεπει να τρεξουμε αλλου.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

μαμα εβαλα 2 καινουριες λαμπες και δεν αναβε.μαλλον ηταν χαλασμενες απο το κουτι.

λαζαρενια ευχομαι να μην ειναι τιποτα κουκλα μου απλα κατι να της εκατσε καπως βαρυ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!

Και σας ξαναρωτάω.... απο χθες το πρωί έχετε γράψει 5-6 σελίδες, δουλειές πότε κάνετε? Πότε παίζεται? Τόσο άχρηστη είμαι ρε γμτ? Εγώ γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα?

lazarenia μου ισως να την πείραξε κάτι. Όταν ξυπνήσει μη της δώσεις πάλι γάλα, δώσε κάτι σε ψωμάκι ή φρυγανιά και το μεσημέρι καμιά κοτοσουπα με ρυζάκι. Μπορεί να είναι και καμιά ίωση, δες πως θα είναι και σήμερα. Περαστικά!

Δεν πρόλαβα να δω φωτογραφίες:-(.

Λαζαρενια μακάρι να μην είναι ίωση και απλός να είχε δυσπεψία,

μην την δώσεις άλλο γάλα, θα έλεγα λίγο γιαουρτάκι με φρυγανιά η γαλέτες που λιώνουν πιο καλά στο στόμα και κασερι, ώσπου να συμβουλευτής γιατρό

όσο και να σας φαίνετε περίεργο στον εμετό συνιστάτε κόκα-κόλα κρυα απο το ψυγειο αλλά 1-2 κουταλάκια κάθε μισή ώρα,.

Αυτό το ξέρω από τότε που η Βίκυ ήταν μικρή, και όσο για το ποντιακό αίμα που ανέφερα στην κόρη μου ….. ναι βρε κορίτσι εδω και ένα μήνα μου λέει …..μάνουλα η πάπια - φωτιστικό χάλασε να το πας στον ηλεκτρολόγο?:):)

λάμπα :idea:ήθελε το έρημο …… Βίκυ θα σε χρεώσω:tongue::tongue: :lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...