Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετρούλα έλα από κοντά τουλάχιστον να το φας το τσόκαρο για να πιούμε και καφέ...και κοίτα...το επίθετο μου τελειώνει σε ακη...πρέπει να έχω κριτικιές ρίζες! Προσοχή λοιπόν...

Ωχ!!!!Απο τα μερη τσι Κρητης εισαι μωρε;;;;;Ωφου συμφορα μου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι μωρε...δεν είναι απαραιτητο να το γνωριζεις..Αν και τωρα που το λές, συνηθως μας ξερουν..Απο τη ΜΕΒΓΑΛ

Και εσυ δεν είσαι μεσα απο Καβαλα ε;;

Παω να κανω ενα καφεδακι..Θα εισαι εδω;;;

οχι λιγο εκτος αλλα διπλα 7 λεπτα περιπου με το αυτοκινητο χαχα!

σουμαχερ!!!!!!!!!!

πετρούλα έλα από κοντά τουλάχιστον να το φας το τσόκαρο για να πιούμε και καφέ...και κοίτα...το επίθετο μου τελειώνει σε ακη...πρέπει να έχω κριτικιές ρίζες! Προσοχή λοιπόν...

χαχαχα :lol::lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σαρδελακι περα απο την πλάκα ακου την Φωτεινή.Μην παρασυρεσαι στο θεμα της διατροφης.Καλυτερη διατροφη απο τη μεσογειακή δεν υπάρχει.Φρουτα, λαχανικά, λαδερα, όσπρια, ψαρι και κοτοπουλο.Πλουσιοτατη διατροφη δεν θες τπτ άλλο.Λίγο ψωμακι αν θες κατα προτιμηση σικαλεως.Καθολου τηγανιτα, τσιγαριστά, λιπαρα γαλακτοκομικά και σαλτσες.Στο κατω-κατω κοψε όλα τα ενδιαμεσα τσιμπολογηματα.Αυτα που τωτε εσεις θα τα υιοθετησει και το παιδι σαν διατροφή να το ξερεις...Ενας ακομη λόγος λοιπόν!

οχι λιγο εκτος αλλα διπλα 7 λεπτα περιπου με το αυτοκινητο χαχα!

σουμαχερ!!!!!!!!!!

χαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Σουμαχερ ασε τα επικινδυνα σπόρ τωρα και ασε τον φωτογραφο να τα κανει αυτα!Και εγω εχω τον επιπλά!

Διαφημίσεις

stone και Σούλα ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!

Τον Αναστάση τον έχουμε δει πρόσφατα, τα έχουμε ξαναπεί, είναι σαν αγγελούδι, η Ανδριάννα τι να πω? Πραγματικά θα κάψει καρδιές!!!! Καλά Σούλα μ'αρέσει που αγχωνόσουν που δεν είχε βγάλει μαλλιά! Οι μπουκλες της είναι τέλειες! Μην της τα κόψεις! Α, επίσης μοιάζουν! Ειδικά στην τελευταία φώτο είναι σαν να έχουν συγγένεια! Ο καλός μου που τα είδε είπε ότι είναι σαν αδερφάκια! χαχαχα!!! Να τα χαίρεστε κορίτσια!

Ρίτα σαν πολύ γυναικάς δεν είναι ο γιος σου? Συμπάθειες στην Ανδριάννα, αλλά και την Εύα η πρώτη του δουλειά ήταν να την ξεμοναχιάσει στο δωμάτιο! Για μάζεψέ τον λίγο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίο το ''Εβούα'', ορίστε έμαθαν και καινούριες λέξεις! Η Εύα όλη μέρα ''νινιά'' λέει. Α, και μου έδειχνε συνέχεια τα πόδια της όταν της έλεγα για τον Γρηγόρη και τελικά της έκανε εντύπωση που δεν φορούσε παπούτσια! :-)

Λαζαρένια μου έχεις δίκιο για το κρύο και εγώ φοβάμαι να την αφήνω ξυπόλυτη. Ο ανηψιός μου που τον πήγαν για την πλατυποδία σε ορθοπεδικό (λίγο πριν κλείσει τα 3) τους είπαν ξυπόλυτος, να τον βάζουν να περπατάει στις μύτες και το καλύτερο απ'όλα περπάτημα σε βότσαλα ή άμμο(ήταν καλοκαίρι). Μέσα στο διάστημα του καλοκαιριού έφτιαξε πάρα πολύ με αυτά. Δεν έβαλε ειδικό παπούτσι, απλά τους είπε να μην του φοράνε καθόλου αθλητικά και πως ένα παπούτσι ανατομικό που συγκρατεί τον αστράγαλο είναι αρκετό. Τα ειδικά που βάζουν είναι αρκετά βαριά γι'αυτό και τώρα πια δεν τα πολυπροτίνουν.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλά Πετρούλα και Σούλίτσα τα παιδάκια σας είναι το κάτι άλλο.Φτου φτου να μη σας ματιάσουμε να τα χαίρεστε.

Η Ραφαέλα είδε τις φωτο σας και φώναζε νινι, νινί και έδειχνε μια τον Αναστάση και μια την Ανδριάννα.Καλά Σούλα διάβασα ότι είχες κάπιο θέμα με τα μαλλάκια της Ανδράνας????? Καλέ εσεις έχετε πούκλες.... τι να πούμε και μεις!!!!!!!

Εγώ κορίτσια γέννησα στις 40+3 ημέρες και Η Ραφαέλα γεννήθηκε 3230 και 50 εκατοστά.

Σαρδελάκι μου αυτό που σε λένε για την δίαιτα έχουν δίκιο τα κορίτσια σκέψου το καλύτερα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Λαζαρένια μου ναι τώρα το θυμήθηκα και εγώ ο αναπτυξιολόγος είχε πεί ότι και η άμμος κάνει καλό ..... να τα αφήνουν να περπατάνε ξυπόλυτα στην άμμο.Το καλοκαίρι με το καλό να την αφήνεις ξυπόλυτη....τώρα φόρα της μποτάκια όπως σου είπα και εγώ να είναι σταθερός ο αστράγαλός και κάτι θα γίνει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ε?? δεν το ειχα ακουσει αυτο..και εμεις ανεβοκατεβαινουμε εδω και κανα τριμηνο..στην τσουληθρα ας πουμε ανεβαινει μονος του τα σκαλια και χωρις να πιανεται συνηθως.

Α πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια.

Λαζαρενια διαβασες τι σου εγραψα για τα αναποδα παπουτσακια?

ναι κι εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο αλλα ολα εχουν την λογικη τους τελικα...ειστε σε πολυ καλο σημειο εσεις.μεχρι το πασχα θα εχετε καθαρισει κιολας.

διαβασα αυτο που μου εγραψες ριτακι.αλλα αναποδα δεν θα πεφτει??

Παντως την πλατυποδια δεν την εξεταζουν πριν τα 2-2μιση ξερω εγω διοτι ακομα δεν εχει αναπτυχθει η καμαρα εντελως.

ναι ναι γιαυτο και ο ορθοπαιδικος μου ειπε στα δυο θ το κοιταξουμε αυτο!

οποτε περιμενω!

Α, Λαζαρενια μου εβαλες φωτιες τωρα! Ο Σωτηρης τα ανεβοκατεβαινει τα σκαλοπατια χωρις να πιανεται τουλαχιστον ενα διμηνο τωρα... Λες να ειναι η ωρα να παω να αγορασω γιογιο κι ας μην τα λεει??? Με εβαλες σε σκεψεις...

οπως σου ειπε και η ριτα δεν χρειαζεται να το λεει.δοκιμασε το αλλα σιγα σιγα μην τρομαξει!εγω με βλεπω να αργω παντως...νομιζω οτι το αρχισα λαθος!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου έχεις δίκιο για το κρύο και εγώ φοβάμαι να την αφήνω ξυπόλυτη. Ο ανηψιός μου που τον πήγαν για την πλατυποδία σε ορθοπεδικό (λίγο πριν κλείσει τα 3) τους είπαν ξυπόλυτος, να τον βάζουν να περπατάει στις μύτες και το καλύτερο απ'όλα περπάτημα σε βότσαλα ή άμμο(ήταν καλοκαίρι). Μέσα στο διάστημα του καλοκαιριού έφτιαξε πάρα πολύ με αυτά. Δεν έβαλε ειδικό παπούτσι, απλά τους είπε να μην του φοράνε καθόλου αθλητικά και πως ένα παπούτσι ανατομικό που συγκρατεί τον αστράγαλο είναι αρκετό. Τα ειδικά που βάζουν είναι αρκετά βαριά γι'αυτό και τώρα πια δεν τα πολυπροτίνουν.

ακριβως αυτα μου ειπε και μενα ο παιδοορθοπαιδικος!να περπαταει στις μυτες.και αυτο το κανει απο μονη της !!!μιμειτε την μπαρμπι την μπαλαρινα οταν χορευει και πραγματικα το κανει με πολυ ανεση.σηκωνει και τα χερια ψηλα και κανει πιρουετες!λετε να μου βγει μπαλαρινα???

βγηκα εκτος σορυ(αιρο ειχα να κουκουβαγισω) οπως λες αρμα μου η αμμος βοηθαει το ξερω και απο την πεθερα μου γιατι η κουνιαδα μου ειχε πλατυποδια.ειναι κληρονομικο ετσι?μα ολα απο κει τα κληρονομησε?και τα χαλαρα ισχια απο κεινη το πηρε!!!

Λαζαρένια μου ναι τώρα το θυμήθηκα και εγώ ο αναπτυξιολόγος είχε πεί ότι και η άμμος κάνει καλό ..... να τα αφήνουν να περπατάνε ξυπόλυτα στην άμμο.Το καλοκαίρι με το καλό να την αφήνεις ξυπόλυτη....τώρα φόρα της μποτάκια όπως σου είπα και εγώ να είναι σταθερός ο αστράγαλός και κάτι θα γίνει.

ναι μποτακια της φοραω αλλα και παλι ολο πεφτει.

το καλοκαιρι ξυπολητη θα την αφησω!ευχαριστω κοριτσια μου για τις συμβουλες σας!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας κοριτσια..δεν διαβασα τπτ εκτος απο την τελευταια σελιδα? Τι μου κανετε??? Χαθηκα λιγο παλι...

Ολες καλα ???? Η Μαρινα γεννησε ???? Πειτε μου και εμενα να ξερω!

Εμεις ησυχια και ξεκουραση.. Προσπαθω να χαλαρωνω και να ξεκουραζομαι στον ελευθερο χρονο μου. Κατα τα αλλα ολα καλα.ΠΑω στον μαναβη και επιστρεφω

πετρούλα μου ίσως έχω κρητικιές ρίζες δεν ξέρω...πάντως τελειώνω σε ακη...οπότε άκρως επικίνδυνο χαχα

όσο για την δίαιτα ας σας εξηγήσω γιατι κάνω πρωτεινική δίαιτα...επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα του θηροειδή είναι οι μόνη δίαιτα που αφήνει τον μεταβολισμό μου να πάρει μπρος...κι έτσι αρχικά πάντα κάνω αυτήν για να πάρει μπρος ο μεταβολισμός και να φύγουν κάποια κιλά και μετά κάνω κανονικά την διατροφή μου.

Δεν είμαστε ούτως ή άλλως φαν των τηγανιτών κτλ...απλά έχω αυτό το πρόβλημα και δεν υφίσταται κάτι άλλο για να ξυπνήσει ο μεταβολισμός. Αυτα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...