Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλ εγω σου ειπα κρυβε λογια μη σε παρει χαμπαρι η σαρδελοσυμπεθερα.

(Εντωμεταξυ θα παει ο Γρηγορης με την μπουκλα του και θα σας κανει σκονη χαχαχα)

Κι αλλος γαμπρος!!!Για αυτο την πεταξες εσυ την σποντουλα σου πρωτη-πρωτη!!!Σουλα κρυψτην Ανδρεανα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα μην ξεχάσω να πω ότι έφτιαξα για άλλη μια φορά το μπυρένιο μοσχαράκι και το τσακίσανε εξίσου.

Πετρούλα κάτι έπιασα για σοκολατόπιτα για πέσε συνταγούλα γιατί έχουμε και μια αδυναμία στην τσικουλάτα.

Μερσι χαιρομαι που αρεσε!!!Οσο για το ραβανι δεν ειναι δικο μου αλλα το παω με τρελα καμμοια σχεση με τα ραβανι που ξερουμε ετσι?

Α Πετρουλα ναι για πεσε συνταγη μονο η δικια σου μανουλα μου εχει ξεφυγει ...για να βλεπω καμμια συνταγουλα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα admin δεν εισαι κι εσυ;στο μασα;

Ναι τρομαρα μου...χαχαχα

Πετρουλα εμεις τη συμπαθεια την εχουμε εκδηλωσει απο τις φωτο απο καιρο..την βλεπει και πανηγυριζει χαχα(τραβαει το ματι και το καπελακι της και γελαει)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω η Ανδρεάννα τρελό σουξέ, στην ποδιά της σφάζονται οι άντρες, ρίξτε κορώνα γράμματα να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Ξύπνησε ο ταλιμπάν, εννοούσα η μεγάλη μου αδυναμία (είπαμε τώρα είμαστε στα μέλλια) , ήρθε και ο άντρας και την κάνουμε κοριτσάρες.

Ευχαριστώ για το παρεάκι σας.

φιλιά σε όλες καλή συνέχεια στο κους κους σας.

Α Πετρουλα ναι για πεσε συνταγη μονο η δικια σου μανουλα μου εχει ξεφυγει ...για να βλεπω καμμια συνταγουλα χαχα

Η δικια μου η μανουλα είπαμε είναι μαγείρισσα στο επάγγελμα και απο αλμυρα και γενικοτερα φαγητα να σας κανει χιλιαδες συνταγες μονο που μετα επειδη την ωρα που τις κανει αυτοσχεδιαζει πολύ δεν θυμαται λεει τις αναλογιες..Καταρχην δεν μετραει ποτε..

Στα γλυκα δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο της και ακολουθει με μολύβι και χαρτι τις συνταγες του Παρλιαρου που ειναι ο ειδικος της σοκολατας.

Απο εκει είδε και την σοκολατοπιτα.Σας βαζω το link. http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=2&pubrelid=2766727

Επεξεργάστηκαν by Stone

καλα να περασετε κικο μου!

καλα στονε μου κανει κατι τετοια κολαση ο παρλιαρος προχθες παλι κατι εφτιαχνε και πετυχα την ωρα που καραμελωνε τα φουντουκια πω τι το ηθελα ακομη τα σκεφτομαι χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλα να περασετε κικο μου!

καλα στονε μου κανει κατι τετοια κολαση ο παρλιαρος προχθες παλι κατι εφτιαχνε και πετυχα την ωρα που καραμελωνε τα φουντουκια πω τι το ηθελα ακομη τα σκεφτομαι χαχα!

Ναι δεν παιζεται!Με εκνευριζει λίγο που ειναι κολλημενος με τις ποσοτητες αλλά αυτο ισχυει στη ζαχαροπλαστική..

Οσο για την ερωτηση σου αν είμαστε κωμοπολη η χωριο, κωμοπολη είμαστε με 11.000 κατοικους...

ααα ναι ;τοσους πολλους;δεν το ηξερα να σου πω απο εσενα το ακουσα πρωτη φορα ντροπη μου!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι μωρε...δεν είναι απαραιτητο να το γνωριζεις..Αν και τωρα που το λές, συνηθως μας ξερουν..Απο τη ΜΕΒΓΑΛ

Και εσυ δεν είσαι μεσα απο Καβαλα ε;;

Παω να κανω ενα καφεδακι..Θα εισαι εδω;;;

πετρούλα έλα από κοντά τουλάχιστον να το φας το τσόκαρο για να πιούμε και καφέ...και κοίτα...το επίθετο μου τελειώνει σε ακη...πρέπει να έχω κριτικιές ρίζες! Προσοχή λοιπόν...

m57Zp2.png

Κικο να του δώσεις μακαρόνια σουφλέ αρκεί να μην έχει μανιτάρια, η Φωτεινή που είναι αδυνατούλα 9.200 κιλά, ……τώρα πρέπει να έχει βάλει λίγο ακόμα …. Η παιδίατρος μας είπε να την δίνουμε ότι λιπαρό υπάρχει δηλαδή φρέσκο βούτυρο, παχιά τυριά και κρεμά γάλακτος, για να πάρει θερμίδες και να βάλει βάρος, έξαλλου πόσο μπορούν να φάνε τα μικρά σε ποσότητα?

Σαρδελάκι σου το ξανά λέω κάνε μια διαιτα που είναι σωστή, με τα φρούτα και λαχανικά και 2 φέτες ψωμί την ημέρα. Τα κιλά που χάνεις κούκλα μου δεν είναι πραγματικά, όταν θα σταματήσεις την διατροφή αυτή θα τα πάρεις ολα παλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...