Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελάκι μου γενικά η Ραφαέλα δεν είναι παιδί που πειράζει και σε άλλα σπίτια που πάμε δεν πειράζει τίποτα αλλά όταν την πιάνει αυτή η κρίση Παναγιά μου ότι δεν κάνει εκείνη την ώρα κάνει τα πάντα ...ανοίγει και σκαλίζει συρτάρια πειράζει την οθόνη της τηλεόρασης και άλλα πολλά.Και ξέρεις τώρα που είμαι έγκυος δεν έχω και πολύ υπομονή!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εύα μου ο Αστέρης γενικότερα πειράζει τα πάντα...δεν αφήνει τίποτε όρθιο και σκαρφαλώνει παντού...σε χρόνο μηδέν ανεβαίνει στην καρέκλα και στο καπάκι στην τραπεζαρία...δεν καταλαβαίνεις πότε προλαβαίνει και ανεβαίνει.

Λαική πηγαίνω στην Κρήνη!

m57Zp2.png

Εύα μου ο Αστέρης γενικότερα πειράζει τα πάντα...δεν αφήνει τίποτε όρθιο και σκαρφαλώνει παντού...σε χρόνο μηδέν ανεβαίνει στην καρέκλα και στο καπάκι στην τραπεζαρία...δεν καταλαβαίνεις πότε προλαβαίνει και ανεβαίνει.

Λαική πηγαίνω στην Κρήνη!

Κορίτσι μου έτσι ακριβως είναι ο ένας ο βαφτησημιος μου που είναι σαν την Ραφαέλα , πειράζει τα πάντα και σκαρφαλώνει παντου!!!!! θέλει πολύ προσοχή όμως έτσι η κουμπάρα μου τα έχει παίξει !!!!! Ιδιώς μετά το σκαρφάλωματ ου στο τραπέζι που μετά έπεσε και κατέληξαν στο Ιπποκρατειο με ράμματα ...ασε ασε είναι πολύ δύσκολα έτσι!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα τι ειναι το strep test ???

Περαστικα στα αγορακια μας..

Ιωαννα το strep test ειναι τεστ που γινεται για να διαπιστωθει αν εχει καποιος στρεπτοκοκκο, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να παρει αμεσα αντιβιωση. Ειναι πολυ απλο, ουσιαστικα ειναι τεστ σαλιου και το αποτελεσμα βγαινει σε μιση ωρα. Εμεις το καναμε και περιμενουμε αποτελεσματα. Δε νομιζω οτι εχετε λογο να ανησυχειτε εσεις γιατι το παιδι δεν εχει πυρετο... Εμενα δειχνει οτι τον ποναει ο λαιμος του συν του οτι ψηθηκε το βραδυ...

Αντε περαστικα μας! Ο,τι αλλο χρειαστεις πες μου!

t7fQp3.png

Νατασσα τι ειναι το strep test ???

Τεστ για μικρόβιο στο λαιμό (στρεπτόκοκος). Με ένα καλαμάκι, που μοιάζει με μεγάλη μπατονέτα, παίρνουν λίγο υγρό από το λαιμό. Το θέμα είναι να ανοίξει το στόμα του και να είναι ήρεμο για να μην πνιγεί.

Ρε συ Ρίτα τι αριστουργήματα φτιάχνεις; Μα πότε βρίσκεις το χρόνο; Σου κρατάει κάποιος το Γρηγόρη; Εμένα η Αλεξάνδρα δεν με αφήνει στιγμή. Ένα φαγητό φτιάχνω και αυτό με το ζόρι και όχι και κάθε μέρα. Συνήθως μας ταϊζει η μαμά μου. ;) Όσο για σιδέρωμα, μόνο μεσημεριανές ώρες που κοιμάται, διαφορετικά θα της έρθει το σίδερο στο κεφάλι. 1ον Προχωράει στο σπίτι και κοιτάζει ψηλά, 2ο τραβάει τα πάντα!

Eva και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει. Όταν είναι κουρασμένη τα πετάει όλα κάτω και φωνάζει 'μάνιο' (ξέχασα να το πω αυτό πριν) = μπάνιο. Ξέρει ότι μετά το μπάνιο ακολουθεί ύπνος

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννα το strep test ειναι τεστ που γινεται για να διαπιστωθει αν εχει καποιος στρεπτοκοκκο, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να παρει αμεσα αντιβιωση. Ειναι πολυ απλο, ουσιαστικα ειναι τεστ σαλιου και το αποτελεσμα βγαινει σε μιση ωρα. Εμεις το καναμε και περιμενουμε αποτελεσματα. Δε νομιζω οτι εχετε λογο να ανησυχειτε εσεις γιατι το παιδι δεν εχει πυρετο... Εμενα δειχνει οτι τον ποναει ο λαιμος του συν του οτι ψηθηκε το βραδυ...

Αντε περαστικα μας! Ο,τι αλλο χρειαστεις πες μου!

Εύχομαι κορίτσι μου τα αποτελέσματα να είναι καλά και να μην έχει κάτι τέτοι το παιδάκι σου όχι τίποτα άλλο να μην ταλαιπωρηθεί άλλο!!!!!

Ενημέρωσέ μας μόλις μαθεις τα αποτελέσματα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Το δευτερο ευχαριστω για σημερα μου εχουν μεινει μονο 2 κιλα απο την εγκυμοσυνη!!!!!

Να φύγεις και εσύ! Να πας αλλού! Με τον πόνο μου παίζετε; Να κάνεις παρέα με το Vatraxaki.

Τεστ για μικρόβιο στο λαιμό (στρεπτόκοκος). Με ένα καλαμάκι, που μοιάζει με μεγάλη μπατονέτα, παίρνουν λίγο υγρό από το λαιμό. Το θέμα είναι να ανοίξει το στόμα του και να είναι ήρεμο για να μην πνιγεί.

Ρε συ Ρίτα τι αριστουργήματα φτιάχνεις; Μα πότε βρίσκεις το χρόνο; Σου κρατάει κάποιος το Γρηγόρη; Εμένα η Αλεξάνδρα δεν με αφήνει στιγμή. Ένα φαγητό φτιάχνω και αυτό με το ζόρι και όχι και κάθε μέρα. Συνήθως μας ταϊζει η μαμά μου. ;) Όσο για σιδέρωμα, μόνο μεσημεριανές ώρες που κοιμάται, διαφορετικά θα της έρθει το σίδερο στο κεφάλι. 1ον Προχωράει στο σπίτι και κοιτάζει ψηλά, 2ο τραβάει τα πάντα!

Eva και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει. Όταν είναι κουρασμένη τα πετάει όλα κάτω και φωνάζει 'μάνιο' (ξέχασα να το πω αυτό πριν) = μπάνιο. Ξέρει ότι μετά το μπάνιο ακολουθεί ύπνος

Ναι ρε παιδί μου λες και είναι άλλα παιδιά όταν είναι κουρασμένα!!!! Εμείς το μπάνιο το λέμε μπάμ και δεν τολμάς να της πείς την λέξη μπάνιο αρχίζει και τραβάει τα ρούχα της τρελλαίνεται για το νερό.Απλά αν την πεις σε λίγο θα κάνουμε μπάνιο την έχεις πατήσει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το έχετε δει;

Η Αλεξάνδρα τρελλαίνεται!

Ξέχασα να σας πώ και το άλλο που κάνει κλείνει τα ματάκια της χαμογελάει και κάνει σβούρες με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να πέφτει μετά!!!!

Και καμιά φορά κλεινει τα μάτια και περπατάει μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να σκουντουφλάει παντού!!!!

Τι κάνουν τα άτιμα όμως!!!!Εχουν πολύ πλάκα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμας το ζουζουνι μας βαζει την κουβερτα (ειναι αυτοκολητοι με την κουβερτα του)και παραπαταει και του αρεσει τοσο πολυ που γελαει μονο του

Αβυσσος η ψυχη των μωρων ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...