Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουζούνες , γειά σας και απο 'μένα.

Είχα από την Παρασκευή να μπω και δεν σας κρύβω ότι μου λείψατε αρκετά.

Λοιπόν να ευχηθώ και πάλι στο Μαρινάκι να τους Ζήσει και να είναι ένα γερό παιδάκι και ευτυχισμένο.

Στη Σουλίτσα Χρόνια πολλά και γεμάτα υγεία και χαρά , να της ζήσει και η κοράκλα ΄(είναι τέλειαααα, έχει φοβερά μάγουλα σαν του δικού μου)

Πετρούλα ,θεός και ο γιόκας σου τι να πω, ξανθός άγγελος στην κυριολεία και τσιμπομαγουλήθρας.

Ρίτα και Άρμα φοβερά τα παιδάκια σας και πολύ χαριτωμένα, όντως ο Γρηγοράκης φαίνεται σαν το πιο μεγάλο παιδί της παρέας.

Πολύ χάρηκα που εκμεταλλευτήκατε την ευκαιρία και συναντηθήκατε βρε κορίτσια, ειλικρινά θα ήθελα κάποια στιγμή και εγώ με τη σειρά μου να μπορέσω να σας γνωρίσω όλες αν γίνεται , επειδή όμως μερικές απο εσάς βρίσκεστε λίγο μακριά θα ταρακουνήσω λίγο τις Αθηναίες για να το επισπέυσουνε και με εμάς.

Να σας ευχαριστήσω επίσης για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου, να είσαστε καλά όλες σας και να χαίρεστε και εσείς τους άντρες σας.

Σήμερα ευτυχώς είχα άδεια μητρότητας από την Παρασκευή και την έκανα σκάντζα με τη σημερινή λόγω της χθεσινής εορτής και να σας πω την αλήθεια ξεκουράστηκα λιγάκι, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν δεν είχα άδεια θα την έπαιρνα από τη σημαία έτσι κομμάτια που ήμουνα. Ευτυχώς και ο λεβέντης μου κοιμήθηκε και σηκώθηκε 930 το πρωί και έτσι ευχαριστήθηκαμε και ύπνο.

Λοιπόν κορίτσια να σας πω ότι έφτιαξα το ραβανί με την κρέμα (βλέπε συνταγή Ρίτας) το οποίο έγινε ανάρπαστο και όλοι μου ζητάγανε τη συνταγή. Ήταν τέλειο και πανεύκολο κορίτσια, σας το συνιστώ και σε όσες δυσκολεύονται με τα γλυκά και δεν θέλουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο.

Το τραπέζι πήγε πολύ καλά , εμένα βέβαια όλο το Σάββατο μου φύγανε τα πόδια από την ορθοστασία αλλά ειλικρινά δικαιώθηκα όταν άκουσα τα καλά λόγια απο όλους , σαν γύφτικο σκερπάνι καμάρωνα.

Ο δε Αναστάσης κορίτσια ήταν τέλειος , ξεσάλωσε τελείως και εχθές με τον κόσμο αλλά και το Σάββατο το βράδυ που είχαμε πάει σε έναν άλλο εορτάζοντα που μας είχε και αυτός το τραπέζι.Είχε και εκεί άλλο ένα παιδάκι κατά 8 μήνες μεγαλύτερό του και τρελαθήκανε στο παιχνίδι. Ο μεγάλος βέβαια του έριχνε κανα δυό σφαλιάρες αλλά τρελαινόμουν στα γέλια όταν σε στιγμές που δεν πρόσεχε ο μεγάλος πήγαινε και το δικό μου το ποντίκι και του έριχνε σφαλιαρίτσα και μετά είχε και ένα κοριτσάκι ίδια ηλικία με το μεγάλο το παιδί αλλά σε εκείνη πήγαινε και της χαίδευε το μαγουλάκι και της έλεγε καλό καλόοο ,τζέντλεμαν ο δικός σου.

Εχθές το βράδυ τον έβαζα και κέρναγε τα σοκολατάκια και μιλάμε πόσο το ευχαριστιόταν που ένιωθε ότι και εκείνος έκανε κάτι χρήσιμο , βέβαια μου τάραξε τα σοκολατάκια γιατί σε κάθε καλεσμένο δεν αρκούσε σε ένα κέρασμα του έδινε από 2-3 και εκείνοι επειδή ντρεπόντουσαν τα πέρνανε , άλλο λίγο και θα ξέμενα απο σοκολατάκια , αλλά ειλικρινά τον χάρηκα τόσο πολύ με όλη του τη συμπεριφορά που τον λάτρεψα ακόμα περισσότερο.

Το ξέρω πως κουκουβάγισα αρκετά αλλά το είχα άχτι βρε παιδί μου...

Όσο περνάει ο καιρός βρε κορίτσια δεν σας κρύβω ότι παθαίνω έρωτα μαζί του, μεγαλώνει και μου αρέσει που με ακούει και συννενοούμαστε κάπως. Είναι τέλειος , δεν μου κάνει η καρδιά να πάω για δουλειά την επομένη.

Βέβαια αν παρακάτσω αρχίζουμε τους τσακωμούς μάνα και γιος αλλά τώρα δεν μπορώ να πω είμαστε στα μέλια.

Σήμερα περιμένουμε τον μπαμπάκα μας να έρθει απο τη δουλειά και λέμε να πεταχτούμε μέχρι τα mall για βολτίτσα.

Αάααα Λαζαρένια να χαίρεσαι και την αδερφούλα σου και ότι επιθυμεί να το πάθει.

Αυτά , δεν ξέρω αν ξέχασα καμία σας.

Επίσης να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα είναι να κάνουμε και εμείς το εμβόλιο το infarix το 5πλο την 4η δόση και με έχει πιάσει μια ανησυχία γιατί κάθε φορά που κάνουμε εμβόλιο αν και ποτέ δεν έχει κάνει πυρετό , έχει για κανα δυό μέρες τρομερή ανησυχία.

Βρε κορίτσια θέλω επίσης να σας ρωτήσω για να δώσω του μικρού σουφλέ μακαρόνια που έφτιαξα με πολλά τυριά και φέτες γαλοπούλα μέσα και πολύ κρέμα γάλακτος ή είναι πολύ μικρός ακόμα για τέτοια;;

το καλο ειναι ριτα οτι το εδειξα στον τιμο και καταλαβε τι ειναι του λεω τι ειναι αυτο και μου ντιντιτ μετα απο λιγο τον ρωταω τι κανουμε εω και μου λεει κακα!

ευτυχως καταλαβε την χρηση του χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Λαζαρενια κι απο εμενα να χαιρεσαι την αδερφούλα σου!!!20 χρονων ε;;;Πωπω...η καλύτερη ηλικια!!!!Με διαφορα...

Κικο και πάλι να τον χαιρεσαι τον αντρούλη σου!

Και φυσικα να δωσεις στιον Ανασταση σουφλέ!Αν δεν του δωσεις σουφλέ απο τα χερακια σου με υλικα light τι θα του δωσεις καλέ;;Τα δικα μας χτες εφαγαν κρεπες, κασεροπιτα και σοκολατοπιτα...Ολα light!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Κικο και του Χρονου!Τελειος ο μικρος ε?

Πολυ γελιο τα σοκολατακια χαχαχα

Ειδες με μεγαλυτερα περνανε καλυτερα τελικα την βλεπουν καπως...

Οσο για την επικοινωνια θυμαστε που σας το ελεγα?Οσο περναει ο καιρος ειναι και καλυτερα αφου επικοινωνουμε. εμεις σχεδπν ολη μερα γελαμε ακομα και οταν μου φουντωνει τα νευρα πεταει ενα καλο και γελαω..

Πριν με ειχε φουντωσει και περπατουσα και μονολογουσα χαμηλοφωνα ''καλααα Γρηγορη ...''

και ακουω μια φωνουλα απο μεσα..''ΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑ'' χαχα εε λυθηκα..

Α αρμα την Ευα σημερα τη λεει Εβουα μαλλον απο το Ευουλα που του λεω ολο το πρωι..χαχα

Για το σουφλε δωσε καλε και η παιδιατρος μου ειπε μια φορα στο τοσο δεν πειραζει ισα ισα κιολας ξανανιωνουν χαχα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κουκλιά τα νινάκια

α ρε τι νύφη θα κάνω!

Σαρδελακι- βεβαια ειναικαι θεμα της Ανδρεανας. λόγος δεν μας πέφτει αλλά- μεχρι να ξεκινησει ο δικος σου για να πάει στο χωριο της εμεις θα την εχουμε φορτωσει ήδη και θα πηγαινουμε βολτα...Εκτος αν εχετε πιο γρηγορο..ντι-ντιτ!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...